Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


sziasztok! utóbbi időben vetten észre, hogy valószínűleg lekorlátoztak. kicsi piacon fogadtam először betudtam annak, de amikor a többi piacon sem engedte akkor megkérdeztem a chat-et de a szokásos mellébeszélés. ők semmi korlátozást nem látnak, nyugodhat fogadhatok csak az jóvá kell hagyniuk... de a tradereket nem tudja megkérdezni, mert uez mondanák.

az időzítést sem értem, elvétve használtam nyáron, csak a játék kedvéért. év végi felülvizsgálat?

kifizetésem nem nagyon volt, óriási nyereményem sem volt, ami kiverte volna a biztosítékot. kb a pénzemnél vagyok összességében az irodánál töltött idő alatt.

év közben nagyobb ligák, nyáron uborkaszezonban pedig a megmaradt kicsi piacokon játszottam ott is túlnyomó többségében kis oddsokkal. nagy találati arány de nem akkora mértékű nyereség ami ezt indokolná.
mi számít ilyenkor a tét vagy a nyeremény?

a kérdésem az hogy vkivel fordul-e már elő ilyen és várható-e változás? idővel feloldjék-e vagy ez végleges?




A tegnapi Fradi meccsre megint volt promó, mára ígérték a freebet jóváírást, de - minő meglepetés - megint segget csináltak a szájukból.

Valamiért fel nem merül, hogy a saját maguk által megadott határidőket betartsák, pedig simán írhatnának 72 órát is a feltételekben. (oké, valószínűleg akkor meg ezt a 72 órát nem tartanák be)

Mondjuk mindenhol egyre hitványabb az emberanyag, ez az általános munkaerőhiány következménye. De legalább ott ül valaki, ha nem is ért hozzá.
Ma pl. egy webáruháztól kaptam sms-t, hogy holnap hozzák a másfél hónapja rendelt csomagomat...
Két hete kérdeztem emailben, hogy van-e hír róla, de nem is válaszoltak, pedig utánvétes, így minimális motivációjuk még lehetne is.
Holnap meg majd csodálkoznak, hogy nem leszek otthon.

Elképzeltem, mi lenne, ha unibetes tempóban működnének mondjuk az online stratégiai játékok is és másfél percenként kéne írni az ügyfélszolgálatnak, hogy:
- nem került jóváírásra a megtermelt búza a magtáramban
- 500 teutont gyártottam, de nem kaptam meg azokat
- felhúztam a gyűrűt a kommander faszára ujjára, de mégsem kaptam meg a 7%-os támadóerő bónuszt...

Azt írták, hogy ha ma élőben fogadok a tour-ra, kapok ingyenes fogadást 24 órán belül, amit majd CSAK a tour-ra használhatok fel.  ;D Kívncsi leszek, jóváírják-e addig, amíg tart a tour  :) Mert Tour épp jövőre is lesz, de csak 7 napig lesz érvényes  :)

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 26, 2019, 08:54:05
Azt írták, hogy ha ma élőben fogadok a tour-ra, kapok ingyenes fogadást 24 órán belül, amit majd CSAK a tour-ra használhatok fel.  ;D Kívncsi leszek, jóváírják-e addig, amíg tart a tour  :) Mert Tour épp jövőre is lesz, de csak 7 napig lesz érvényes  :)

Végül mire fogadtál?   ;)

Hétvégén nem nagyon voltam gép közelében, így csak most látom, hogy már tegnap előtt válaszolt az uznibet a reklamációmra.
Most éppen azt akarják elhitetni, hogy azért nem kaptam meg az ingyenes fogadást, mert csak az 1X2 típusú fogadások vettek részt a promóban.
Ehhez képest a feltételekben pont az szerepel, hogy bármilyen élő fogadás feljogosít:

https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/fradi-champions-league-promo

Lehet, hogy ez ilyen házi tippverseny az ügyfélszolgálatosok között, vagy már rég egy automata generálja a lerázós válaszokat és most ezt sorsolták nekem.

Hát én duplán szoptam, mert pont az volt az a szakasz, amikor a jégeső meg sárlavina miatt törölték az etap utolsó 25-30 km-ét. Direkt több fogadást kötöttem, volt Landa-Pinot H2H Landára, épphogy behúztam, már le is zárták, mert akkor gurult vissza Pinot az orvosi kocsihoz, aztán fel is adta. Na ezt már pipáltam is, de volt még időkülönbséges fogadásom, meg még több apró, de egytől egyig törölte az unibet. Így az ingyenes fogadást sem adták, hisz minden live fogadást töröltek, így kb olyan, mintha nem is fogadtam volna. Kétszeres pech, mert a fő tippem, hogy Landa Pinot előtt végez gyakorlatilag bejött, hisz Pinot feladta, másrészt ugye a törölt fogadások miatt a freebet sem járt, ami valahol érthető. Arról végül is most kivételesen nem az unibet tehet, hogy lejött a jég. Bár a fene tudja...  ;D

Nagyon gáz ez az ügyfélszolgálat.. Két hete nem történt semmi a Fradi-Ludogorec promóval kapcsolatos reklamációm ügyében.. Egyszer chat-en, egyszer email-ben ígérték, hogy továbbítják az illetékeseknek, és amint van döntés, akkor jeleznek...

Egyértelműen és látványosan visszaesett az ügyfélszolgálatuk színvonala.Én a pókerszoftver telepítési problémájához fogtam ki egy hülyét legutóbb,egy automata is több segítséget tudott volna nyújtani (nem tudom nekik miért jó hogy nem tudtam náluk játszani).Most a legutóbbi ingyenfogadás elmaradását már szóvá se teszem,nincs értelme velük foglalkozni.

Egyetlen tanacsom van, nagyon erélyesnek, hatarozottnak kell veluk lenni, duhosen irni, kovetelni a supervisort es nem szabad beletorodni hogy majd valaszolnak emailben. Meg kell mondani nekik, hogy emelje fel a telefont es hivja fel megfelelo embert es cselekedjenek.

En csak ezekkel tudtam érdemi dolgokat elerni, mert amugy nekem is mindig azt irtak majd valaszolnak emailben es soha egyetlenegy levelet sem kaptam toluk, csak promo emaileket.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum augusztus 04, 2019, 16:15:26
Egyetlen tanacsom van, nagyon erélyesnek, hatarozottnak kell veluk lenni, duhosen irni, kovetelni a supervisort es nem szabad beletorodni hogy majd valaszolnak emailben. Meg kell mondani nekik, hogy emelje fel a telefont es hivja fel megfelelo embert es cselekedjenek.

En csak ezekkel tudtam érdemi dolgokat elerni, mert amugy nekem is mindig azt irtak majd valaszolnak emailben es soha egyetlenegy levelet sem kaptam toluk, csak promo emaileket.

Sajnos már nincs meg a levelezésem amit pókerszoftver-ügyben végeztem velük,mindig ugyanaz válaszolt (talán Kata volt,de már nem biztos),a sokadik levél után sem jutottam vele semmire.Annyi előzménye volt a dolognak hogy nekem már két éve előjött ez a probléma és az akkori supportos rögtön meg is kereste a megfelelő szakemberüket és már a válaszlevélben kaptam egy linket hogy mit másoljak be a már letöltött program könyvtárába (ugyanis nem indult el a program) és így működött is a dolog.Újratelepítettem nemrég a gépet és ugyanaz a probléma megint előjött.Most már az első levélben megemlítettem ezt hogy ez annak idején hogy oldódott meg.A válaszlevél semmitmondó szöveg,érdektelen kérdések és hogy töltsem le a programot és installáljam.Válaszoltam a semmitmondó kérdésekre és megírtam hogy akárhányszor töltöm le és installálom akkor se indul el a program.Kértem hogy kérdezzen rá egy szakembernél.A válasz kb.mint előbb,promóciók, kb.ugyanazok az érdektelen kérdések és hogy töltsek le meg installáljak.Ezt még vagy kétszer megismételtük,én egyre dühösebben követeltem hogy csináljon már valamit,de ennél tovább nem jutottunk.Az idiótája baszott megemelni a telefont vagy a seggét hogy megkérdezzen egy hozzáértőt.Az asztali gépemen azóta se tudom használni a pókerszoftverjüket csak a notebookon.

Unibet korlátozás, limit érint(ett) valakit? előre is köszi a válaszokat!

Ha valaki tud angolul, probalja meg oket, délelőtt vagy este amikor mar nincsenek a magyar droidok.

En tegnap arrol erdeklodtem magyarul, igaz az 1xbetnel, hogy egy aff oldal nyeremenyjatekanak a nyeremenyet mikor szoktak altalaban jovairni.. Valoszinuleg a chates ilyen infóval nincs tisztaban, nem ok csinaljak a jovairast, de akkor valaszolja azt hogy egy masik részleg, ember foglalkozik vele, errol nincs infoja. Megkoszontem volna es kilepek.
Erre a magyar chates keptelen volt feldogni az irasom.
Leirtam neki legalabb 3szor hogy egy kulsos oldal szervezte a jatekot, 1xbet a szponzor. Megkapjak a nyertesek listajat es ok jovairjak(mint ahogy itt is megy). Bemasoltam a linket az oldalrol, a verseny szabalyairol ahol minden vilagosan le van irva. Erre a valasza az volt hogy a kulsos oldalakat ok beszallitoknak hivjak.. 😂 😂
Erre nekifutottam megegyszer, erre azt mondta menjek a promokhoz, ott van a forma1es promo. Mondtam neki szó se volt semmilyen forma1rol.
Vegul annyira felidegesitett hogy kileptem, de ami legjobban zavart az a stilus. Se koszones, sem az a magazos, kimert stilus.. Ugy irt mintha spanok lennenk.

Július 29-én ismételten reklamáltam a legutóbbi Fradi promó miatt, ígéretet kaptam, hogy válaszolnak, de eddig persze nem tették meg.
Ma viszont észrevettem, hogy a lejárt ingyenes fogadások között megjelent egy új, 1500 ft-os, élő eseményekre vonatkozó, augusztus 1-i dátummal.  :)
Nem tudom, aktív volt-e valaha, nem néztem naponta, de újabb adalék a remek működésükhöz és az ügyfélbarát hozzáállásukhoz.

Nem tudom... :-\ Lényegében nem érint, de nem bírom megállni, hogy ne tegyek egy megjegyzést. Neveket nem írok, mondjuk nem kell messzire menni, hogy példát találjunk rá  ;D Miért van az, hogy egyes "profi sportfogadók" rendszeresen sírnak különféle 1500 Forintos bónuszpénzek, free betek, fogadásvisszatérítések stb. stb. miatt? Gondolkozzatok már, ez az egész erről szól szerintetek??!! A bónuszokról??? Persze értem én, ha valamilyen akciót ígér a fogadóiroda akkor tartsa be, de azért na... Bohócot csinálnak egykét emberből, és amellett hogy ez lesz a legnagyobb gondja, még tele is sírja a fórumot... Számomra viccesek vagytok, ez már csak fikció, és tényleg nem akarok személyeskedni, de elképzelem az ilyen emberkéknek milyen életük (és magánéletük) lehet ilyen beállítottsággal.  :'(

Ami jar az jar. Ennyi. Nem sir itt senki, tapasztalatok vannak megosztva.


Idézetet írta: Gerpa Dátum augusztus 07, 2019, 23:49:55
Nem tudom... :-\ Lényegében nem érint, de nem bírom megállni, hogy ne tegyek egy megjegyzést. Neveket nem írok, mondjuk nem kell messzire menni, hogy példát találjunk rá  ;D Miért van az, hogy egyes "profi sportfogadók" rendszeresen sírnak különféle 1500 Forintos bónuszpénzek, free betek, fogadásvisszatérítések stb. stb. miatt? Gondolkozzatok már, ez az egész erről szól szerintetek??!! A bónuszokról??? Persze értem én, ha valamilyen akciót ígér a fogadóiroda akkor tartsa be, de azért na... Bohócot csinálnak egykét emberből, és amellett hogy ez lesz a legnagyobb gondja, még tele is sírja a fórumot... Számomra viccesek vagytok, ez már csak fikció, és tényleg nem akarok személyeskedni, de elképzelem az ilyen emberkéknek milyen életük (és magánéletük) lehet ilyen beállítottsággal.  :'(

A bónuszok az a pénz, amit tőled elnyertek és egy részét visszaosztják promóciókra.
Nem muszáj vele foglalkozni, de nekem bőven 7 számjegyű profitot hoztak már ezek az akciók.
Annyit, amennyit a fogadók 99%-a soha nem fog megkeresni.

És mindezt úgy, hogy én tisztában vagyok az órabéremmel, azaz hogy mennyi időt érdemes egy ilyen akcióra illetve reklamációra szánni. (ha 1000 ft profitot 10 perc ráfordítással realizálsz, az 6000 ft-os órabérnek felel meg... A "nagymenők" ezt persze lefitymálják, mert ők minden bizonnyal jobban keresnek.  :)  )

Szóval belefér, hogy leírom a tapasztalataimat, mert inkább egy szakmai fórumon foglalkozom vele, mint hogy a családot fárasszam ezzel.   ;)
Másrészt a többi "unibet károsult" nevében is teszem, mert itt sokszor sok 1500 ft-ról van szó, amit elsumákol az iroda. Hátha lesz hatása.
Persze az is érthető, ha valaki bosszankodás nélkül inkább elengedi ezeket, de akkor az unibet szolgáltatása és ügyfélkezelése marad garantáltan ilyen "laza". Visszajelzések hiányában aligha fognak változtatni.

Azzal nem lenne gond, ha megmondanák, nem járnak nekem/nekünk bónuszok, az teljesen korrekt lenne, egy olyan döntés, amit szó nélkül elfogadok.
Más olyan irodáknál, ahol ilyesmi történt, nem is láthattál "sírni".
De itt arról van szó, hogy az unibet rendszeresen megszegi azokat a megállapodásokat, amelyeket a felhasználóival kötött! Mi kifejezetten elfogadjuk a feltételeket, ők meg szarnak rá.
Ez nagyjából olyan, mint ha rendszeresen nem fizetnék ki a nyertes fogadásaidat.

És nem lehet tudni, hogy hol van náluk a hiba, mert olyan fogalmatlan, láma ügyfélszolgálatosokkal kell kommunikálnunk, akiknek fingja nincs a saját promóikról sem és arra sem képesek, hogy megnézzék és értelmezzék a fogadástörténetedet!
Az mindig felbosszant, ha valakit azért fizetnek, amihez látványosan nem ért.

És igen, az életben is ilyen vagyok.
Ha megállapodom valakivel valamiben, akkor betartom és igyekszem betartatni.  ;)
Ha nem sikerül, szóvá teszem, akkor is, ha még 1500 ft sem múlik rajta, mert egyszerűen jobb lesz az életed, ha nem hagyod hülyére venni magad és jobb lesz a világ, ha felemeled a szavad, mikor másokat vesznek hülyére a környezetedben. Ráadásul jobban is alszol, miután kiáltál az igazadért.
Hidd el, nem olyan szörnyű élet az, amelyben számíthatsz a másik korrektségére, miközben mások meg rád!  ;)

Az ilyen faszságok miatt keletkezett feszültséget és indulatokat meg pont, hogy nem a környezetünkre kell "zúdítani", hanem azokra, akik a problémát okozzák. Ha az unibettel van problémám, akkor nekik írom meg, vagy ide, az unibet témába.
Szóval a következtetésed téves, ez nem rontja a magánéletet, hanem inkább kíméli azt.
Most sem foglalkoztam volna ezzel a témával, ha nem esne az eső a Balatonnál.