3 meccses fogadáskészítés=Brutális nyeremény

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Üdvözlök mindenkit!

Azokat a fogadókat hívom egy nagy közös agytágításra akik kizárólag NAGY nyereményekre hajtanak és JÓL ismerik valamelyik európai labdarúgó bajnokságot és lehetőleg van számlájuk a BET365 fogadóirodában.
Ez nem reklám,csak a meccseken belüli fogadáskészítés véleményem szerint náluk a legjobb!

Szóval a 3 meccses fogadáskészítés lesz itt a téma,ami igazán brutális nyereményt ígér és ami egy jó kiválasztási rendszerrel el is érhető!!!

A 3 megfogadott meccsen egyenként minimum 45-ös odds elérése a cél.

3x45=91125

Én Angliából játszom,természetesen angol fonttal!

1 angol fonttal ez a nyeremény nagyjából 42 millió forintnak felel meg!

"GO BIG OR GO HOME"!

Ez a mindenkori mottó!

Célozd meg az igazán nagy nyereményt vagy "menj haza"!

Akkor csapjunk a közepébe!

3 olyan meccset keresünk ahol az első félidőben mindkét csapat szerez gólt,és a második félidőben vagy ugyanannyi gól esik mint az első félidőben esett vagy annál több!

Ez alkotja a stratégiánk lényegét.

Ha ez még önmagában nem hozza a kívánt szorzót,akkor kiegészíthetjük könnyen bekövetkező dolgokkal mint például over 7 szöglet vagy over 2-3 büntető lap stb.

 Azoknak a csapatoknak a meccseire fókuszálunk akik nagyobb hangsúlyt fektetnek a támadásra mint a védelemre és jó otthoni mérleggel és kiegyensúlyozott gólaránnyal rendelkeznek!

Ezeken a meccseken fordulhat az elő,hogy a csapatok a kezdő sípszó után azonnal "egymásra ugranak" és 45 perc alatt megtörténik a gólváltás és a második félidőben sem állnak le!

Én,mivel a német bajnokságban több gól esik,ezért inkább a Bundesligára koncentrálok,de érdemes az olasz bajnokságot és természetesen az angol bajnokságot is górcső alá venni!

Kezdődhet az agytágítás!😀