EB élő fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv,
Ahogy a cím is mutatja, az EB ideje alatt itt fogom vezetni az élő fogadásaimat. Mérkőzések előtt nem fogadok egyetlen meccsre sem, viszont szinte mindet tudom majd követni élőben, így lesznek fogadások bőséggel. 15 000 Ft-ról indulunk, 50 a cél, de 30-al se lennék szomorú.

A szombati gyenge kezdet után tegnap és ma már jöttek a tippek, és megindultunk az első millió felé!  :D

Kezdő bank - 15 000
Jelenlegi - 18 210 (+3210)


Mivel élő tippekről van szó, így nem állítom, hogy mások is meg fognak gazdagodni a naplómból, de próbálom majd gyorsan beírni a fogadásokat.  :ok:

A svéd - íren lesz gól a szünetig.

A svéd - íren sajnos csak kapufáig jutottak a srácok a szünet előtt, így az ugrott. 0-1-ről megtettem még a svédeket 10x oddson kis téttel, nem is jártam messze az igazságtól.

Előbb nagyon éreztem, hogy az olaszok fognak vezetni félidőben, így dobtam rá egy ezrest 4,5x oddson, jött is.

Ezzel szerintem zárom is a napot, holnap játszanak a fiaink, akiket szerintem lehet majd veretni élőben sajnos valami jó zsíros ajándék szagú szorzón.  :redchug:

Kezdő bank - 15 000
Jelenlegi bank - 19 725

Tegnap itt a nagy izgalmak közepette elfelejtettem beírni a dolgokat. A magyar meccs eleje nem nézett ki túlzottan jól, így "biztos, ami biztos", raktam az 1-0-ás osztrák győzelemre egy kis aprót. Szerencsére elment.  :D

Este a portugálok nagyon mentek előre az első félidőben, nem volt kérdés, hogy megszerzik a vezetést a szünetig, 2,75-ön ajándék volt, le is jött.

Kezdő bank - 15 000
Jelenlegi bank - 20 750

Ha így haladunk, akkor az EB végére tényleg meglehet legalább egy 30-40 ezer, ami jó alap lenne őszre, a nagy bajnokságok indulására, amikor tényleg nagyon durván meg lesznek pörgetve a fogadások!  :ok:


#4 június 15, 2016, 16:37:17, fcbayern
Szoros ez a szlovák - orosz meccs, de kicsivel jobbnak érzem a ruszkikat. Ment rájuk egy fogadás 0,-0.5-ös ázsiai hendikeppel, hogy egy döntetlen esetén kevésbé bassza az agyam.  ;D

Edit: Hát ez ritka hülye fogadás volt...  :bash: Annyira lüktető volt a játék, hogy kb. alig rajzolódott ki bármi, büdös nagy NO BET volt ez, hiba volt hozzányúlni.  :noway:

Svájcnak jobban megy, vezetni fognak félidőben, ilyen jó oddson meg kellett próbálni!  :ok:

Ezek a koszos románok jó nagy kamu büntetővel szopattak le, amúgy teljesen jó lett volna az a tipp...  :noway:
A nap zárásaként félidőben 1-0-ás francia vezetés lesz, ment rá egy kis píz.  :D

Holnap remélhetőleg több szerencsém lesz.

Tegnap minden elment, annak ellenére, hogy a tippek többségét nem bántam meg, de hát ez megesik ha az ember magasabb oddsokon játszik.  :D Délután nem volt időm beírni, de 1-1-nél kb. a 60. perc táján megraktam az angolok győzelmét egy ezressel, és ha nehezen is, de lehozták a fiúk.

Este német - lengyel, követem majd élőben, aztán meglátjuk, lesz-e valami lehetőség.

Kezdő bank - 15 000
Jelenlegi bank - 19 125

Elég meggyőző a németek fölénye, 0, -0.5-ről megraktam őket félidei vezetésre, óvatosban.  :ok:

Annyira balszerencsések a beírt tippjeim, hogy tegnap már nem is mertem itt leírni, de 2. félidő közepe felé ment egy 0, +0.5-ről lengyel győzelem este. Fele nyert, fele vissza, így közepes napot zártam.

Ma csak az esti meccs 2. felét fogom látni maximum, meglátjuk lesz-e valami jó odds.  :ok:
Holnap viszont Izland - Magyarország meccs lesz, és bet365-ön elég király élő fogadásos akció van. Tervezek élni vele, csak még ki kell találnom, mi lesz a mérkőzés előtti "alibi" fogadásom, amire felteszek 2-3 ezret. :D

Kezdő bank - 15 000
Jelenlegi bank - 19 166

Jelképes téttel végül raktam egy szokatlanul óvatos szelvényt a mai meccsekre. Ez ilyen kivételes eset, mérkőzés előtti és kis szorzós fogadásokat sem nagyon fogok rakni az EB-re, de ezeknek elég könnyen le kéne jönnie.

Svédek tuti nem verik meg az olaszokat, a spanyolok most nem fognak ilyen trágya under meccset játszani, a cseh - horvát meg nyilván under lesz, mivel a két csapat közül a gyengébb képességű lesz támadási kényszerben. Ennyi.  ;D

666 Ft-os téttel egyébként sem lehet veszíteni!  :police:

Időről-időre emlékeztetnem kell magam, miért nem fogadok lószaros oddsokra, meg bármire kötésben... na pont az ilyenek miatt, mert hol esne le 4 gól ezen a színvonaltalan EB-n, ha nem azon az egyetlen meccsen amit under 3,5-re veszek...  :noway:

spanyol - török mindjárt, reméljük lesz jó élőzési lehetőség.  ;)

Spanyolokat félidei 1-0-ás vezetésre tettem, de a törököknek sikerült 5 percen belül 2 gólt kapniuk, mielőtt még rábiztosíthattam volna...  :'( A mai magyar - izland meccs élő fogadásos akcióját bet365-ön én a szokásos módon tervezem kihasználni. Mérkőzés előtt megkerestem a létező legóvatosabb tippet, miszerint under 4,5 lesz a gólok száma, és rádobtam 3000-et. Meglátjuk, élőben mit lehet kihozni a meccsből.  :ok:

Vegyesen alakult eddig a mai nap. Belgák játékában láttam annyit, hogy félidőre már vezetni fogtak, de a világ minden helyzete sem volt nekik ehhez elég, így az elment. (Persze 2 perccel a szünet után beverték egyből...  :crazy:)

Magyar meccs előtt az akció "lealibizéséhez" egy under 4,5 gólt tettem, nyilván lejött. A "tét nélküli" 3000 Ft-omat félidei magyar vezetésre tettem, akkortájt mikor még valami formája is volt a játékunknak. A félidő 2. felére aztán már kb. két jó passz nem volt egymás után, szóval a tizenegyesből kapott gól nélkül is elment volna.

2. félidőben immár élesben 1-1-es végeredményt raktam 4,00x oddson, ami ha nem is simán, de bejött. A balansz pár napja kisebb kilengésekkel stagnál, nem lenne rossz 25 ezer környékére felvinni mondjuk holnap.  :ok:

Kezdő bank - 15 000
Jelenlegi bank - 19 370

Miért nem használtad ki a 8ks ingyen fogadást?? Meccs előtt mondjuk egy magyar +2es hendi/fi under 2,5gól ránk, meccs közben meg bármi..