Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egyszer egy nem írom mi a neve magyar rappert felkértek kávéföző reklámozására, amire ezt választolta: na elmentek ti az @nyátok pics@jaba. Ha már meghívás :D

Érdekes volt látni Conor mozgását, Mayweather sokáig nem is tudta hova tenni, teljesen eltért a ringnormáktól. Egy offenzívebb bokszoló csúnyán kivégezte volna egy-két menet alatt, de az elsőt az ír nyerte szóval jött az utólagos tipped oak. Szerintem a Fonseca meccsen mindkét fél tele volt tudatmódosítóval :D

Mondom magamban minden menet utolso 10 masodperce elott megteszem , h lesz meg minimum 1 menet. egymas utan jottek a tippek  ;D, persze a szorzok 1.05-1.02 csodalkoztam is... es jott a hidegzuhany   Davis G. (Usa)  -  Fonseca F. (Cos)fogadas over7.5 menet ,szelveny pedig vesztes :o. Eloben neztem a mecset, tudtam h 8 menetben volt a ko.
''
Section C.9.7
Bets referring to round/fight duration represents the actual time passed in the round/fight, as applicable, depending on the scheduled round/fight duration.
For example a bet on Over 4.5 Total Rounds in a Boxing fight will be settled as Over once a minute and a half in the 5th Round has passed.''


PUFF


Sok hűhó semmiért. De ezt a majomkodást bezzeg élőben adja a sport1.

Mayweather: Fogadni akartam magamra, de nem engedték

Vasárnap hajnali meccse előtt Floyd Mayweather megpróbált 400 ezer dollárt felrakni arra, hogy idő előtt kiüti Conor McGregort, de nem engedték fogadni. Tovább ITT!


Mayweather nagyon éli ezt a pénzes stílust. "Miért nem hagytak fogadni? Most komolyan azt hiszik, hogy ilyen 400 ezrek miatt megbundázok egy meccset, amivel több 100 milliót keresek? Ez nekem aprópénz" - mondta egy interjúban. Aztán megkérdezték tőle, hogy milyen az új Bugattija. "Új? Ez már a hatodik, semmi újat nem tudnak nekem mutatni" - és rendesen felbaszta magát a kérdésen :D

Phelps kihívta McGregort egy úszóversenyre

Miután megküzdött egy cápával is az amerikai úszó, újabb kihívást keresve a UFC-sztárját invitálja a medencébe. Tovább ITT!


Klitschko - Joshuára azt mondták, hogy az év bunyója. Aztán jött a McGregoros színház, az már az évszázad bunyója volt. De mindkettőt felejtsd el, jön az igazi év bunyója!

Amúgy ez tényleg király meccs lehet majd, a szorzók Golovkin felé húznak, 1.5 körül adják. Teljesen más a körítése, és máris nem mainstream a dolog. Ideális esetben ez a két srác kellene, hogy a bokszról eszünkbe jusson, de annyira nem nyomják a trash talkot. McGregor finoman beszólt amúgy mindkettőnek: "Az egyik lassú, a másik öreg, csoda hogy él, nem érdekel mi lesz a vége". Nagy heppje ez a kor téma, Floydot is folyton ezzel szívatta :D

Floyd Mayweather 100 ezer dolláros jackpotot nyert a kaszinóban

Mozgalmas estén van túl a veretlen bokszoló, 170 ezer dollárral gazdagodott, de persze ki tudja mennyi ment el, mire ez összejött. Tovább ITT!


George Foreman 68 évesen bokszmeccsre hívta ki Steven Seagalt

Floyd Mayweather és Conor McGregor több százmillió dolláros összecsapása megnyitott egy új dimenziót a sport világában: az értelmetlen kihívásokét. Ezúttal a közel 70 éves bokszlegenda, George Foreman pályázik az ezerarcú Steven Seagalra. Tovább ITT!



Egy vicc volt az a meccs (is), mármint, hogy félbeszakította. Eszküszöm, az a Takam vagy ki a tököm még pont akkor kezdte el élvezni a bunyót, amikor félbeszakította a vezetőbíró. Tényleg lehetett látni rajta, hogy még mosolyog, és élvezi a bunyót. Kapja a pofonokat, néha ad is egyet-kettőt, de tök tiszta volt Joshua ellenfele. Főleg úgy fura ez, hogy látjuk a UFC meccseket, ahol néha már félholt emberek kapnak még 3-4 olyan ütést a megrendítő után, hogy abba átlagember belehalna.

Ez a geci meg megállította a meccset, és hogy miért pont akkor, hát tényleg csak arra tippelek én is, hogy annak a meccsnek akkor kellett véget érnie. Illetve inkább úgy mondom, annak a meccsnek nem volt szabad végig mennie.
Nem tudom, Joshua ha akkora király, üsse ki rendesen. Értem én, hogy kell az ikon a bunyónak meg kell a nehézsúlynak, de basszameg, akkor üsse ki rendesen. Nem tudom, nem ismerem a háttért, de ez így Joshuának is ciki. Legalábbis ez az én véleményem.

Az elmúlt években beharangozott óriási bokszmeccsek szinte kivétel nélkül csalódást okoztak, úgyhogy egy kalap alá venném a pankrációval. Röviden a lényeg, hogy a WWE újra Magyarországra jön egy hétfő esti Raw keretében.

Forrás: http://www.wwe.com/wwe-live-budapest

Baaahh, puszta öklű bunyót ad június elején a tévé Amerikában :o

Néhány éve volt már ilyen próbálkozás egy indián rezervátumban a jogi akadályok elkerülése végett, és akkor annyian akarták nézni streamen, hogy a közvetítés megszakadt. Az jogilag homályos rendezvény volt, ez viszont már hivatalos puszta öklű bajnokság lesz, Amerikában 1899 óta nem volt ilyen. Ha minden igaz, 30 dollár lesz a PPV. Angliában, vagy Oroszországban, ahol komoly hagyománya van ennek, kimész egy zűrősebb környékre szombat este, és ingyen végignézhetsz egy egész estés gálát :D

https://www.youtube.com/watch?v=Ns6Y_e1L1yc

Nurmagomedov vs McGregor meccs lesz október 6-án (itteni idő szerint ugye átcsúszik 7.-ére), ha esetleg valaki nem hallotta volna. Nagy lesz, remélem nem sérül le senki! ::)

Nurmagomedov: McGregornak egy gondja van az életben, és az én vagyok!

Szorzók alapján az orosz esélyesebb, aki nem Kingnek, hanem Burger Kingnek tartja ír ellenfelét. Tovább