Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: szumos Dátum december 17, 2015, 22:11:17

Cím: szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum december 17, 2015, 22:11:17
Indítottam már néhányszor napló-félét, mindig célzott tartalommal.
Most nincs tervezett tartalom, stratégia. Egyszerűen csak a tippeket akarok megosztani, ahogy időm engedi.
Remélhetőleg inkább több mint kevesebb sikerrel.  ;)
Természetesen az induló Darts Vb hatására.  :)

Mára nem voltam túl okos. Kisebb téttel viszont toltam egy Brown +1.5 szettet a bet365-ön @2.37-ért.
Túlméretezett Brown oddsa (4.00), a minimum, hogy megszorongatja a nem élete formájában játszó Wright-ot.
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum december 18, 2015, 14:54:20
Ma lejátszom a 6000-es kockázatmentes fogadást az unibetnél.
Jól megfontolt kombim 62000-et fizet(het). Nincs értelme ezeket a lehetőségeket ellőni 2-3-as oddson, de ugye az esélytelen 100-as odds is felesleges.
Én ezért kiegyezem 10 körül általában, amit időnként még el is találok.  ;)

Norvégia - Románia @1.27
A román csapat bőven túlteljesített képességeit tekintve. Attól, hogy eljutottak idáig nem lettek jobbak, vagy hosszabb a pad. Jól időzítettek, koncentráltak voltak, megérdemlik az elismerést. De a lufi már így is túl van fújva.
Ellentétben a norvégokkal, ahol most kezdenek csak igazán belejönni. Itt a formaidőzítéshez adottak a feltételek. Nem hiszem, hogy megállítható a gépezet.

Hollandia - Lengyelország OVER 52.5 @2.16
A lengyelekről kábé azt gondolom, mint a románokról. Ügyes volt amit eddig csináltak, de most ez eddig tartott. Olyan támadó szellemű csapattal találkoznak most, ahol darabokra szedik a jól működő, de fáradó védelmet. És amikor jön a hátrány, akkor kénytelenek lesznek futni az eredmény után és belemenni a hollandok játékába. Ha egy oda-vissza meccset nyomnának és az lenne a tét, hogy 5 gólon belül maradnak-e, akkor a lengyelek mellett döntenék, de itt ha hátrányban lesznek 1-2-3 góllal, akkor fel kell majd adni a védelmet. Legalábbis az elmúlt két meccs szintjén.

Henderson - D. Webster OVER 17.5 leg @1.90
Ez egy kiegyenlített mérkőzés lesz, hullámvölgyekkel tarkítva. Elég rapszodikus mindkét játékos. Szettet mindkettő hozni fog úgy gondolom. 4 szettnél pedig már jó esély van az overre.

Dolan - Kyle Anderson +1.5 szett @1.57
Egyik sem rossz játékos. Nem értek egyet az irodákkal az underdogot illetően. Igaz, hogy Dolan utóbbi fél éve gyenge volt, de 1-2 vereségen kívül a többit nem kell magyarázni. Top játékosoktól szenvedett vereséget döntő többségben. Ráadásul a vb eléggé jól megy neki. Egy hasonló tudású játékossal miért ne játszhatna szoros meccset? Azzal az Andersonnal aki szintén nem mutatott kiemelkedőt. Én nem érzem, hogy az ausztrál egy fikarcnyival is jobb lenne. Sőt!

White - Van Den Bergh @1.20
Az angol mocskos nagy játékos. Csak a hullámvölgyei ne lennének. De ezen a meccsen még annak is bele kell férnie...
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum december 19, 2015, 11:47:24
Ma csak két buliszelót adok fel.

White @1.15
Whitlock @1.30
Van der Voort @1.08
Leicester +0.5 @1.63
Newcastle @2.10
Bologna - Empoli X @3.00
Monaco @2.00

Igazából ezeket feladom a döntetlen nélkül bebiztosítva kicsit nagyobb téttel is, de azt is csak buliból.  :D
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum december 21, 2015, 20:25:22
Kettes kombiba:

Thornton - Norris
Magasabb kiszálló: Norris @2.25

Smith - De Zwaan
Legtöbb 180-as: Smith @1.666
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum december 27, 2015, 13:57:25
A darts Vb szokás szerint futószalagon hozta a meglepetéseket az első körben. Én is gyenge formában vagyok sajnos.
Hátha egy kicsit okosabbak leszünk innentől.  ;)

Délutánra egy kombi:

Smith 180-asai száma: over 7.5 @2.10
Van den Bergh - Van de Pas over 5.5 szett @1.615
Van der Voort - K. Anderson legmagasabb kiszálló: over 129.5 @1.85

összesen: @6.27
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 01, 2016, 20:15:26
Ma estére a fő fogadás:

Barneveld @1.91 + Legmagasabb kiszálló a Lewis meccsén: over 138.5 @1.83
összesen: @3.50



Plusz egy bulikombi:

Lewis nyeri a meccset, több 180-ast dob, övé a legmagasabb kiszálló @4.33
Barneveld nyeri a meccset és mindkét játékos legalább 3 szettet nyer @3.25
összesen: @14.07



Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 13, 2016, 14:41:34
Ma játszik a csoportunk a vízilabda EB-n.
Kezdődhet a versenyfutás a görögökkel.
Ezzel kapcsolatban tettem a kombim.

Szerintem az oroszokat nagyon lebecsülték, nem csak az oddsmesterek, de a "szakma" is. Azért nem lesz az olyan egyszerű őket bucira verni. Odafigyeléssel nem lehet gond a legyőzésük sem a görögöknek, sem nekünk, de hogy pofozógép lenne? Nem gondolom. Mondjuk a -5.5-ös hendi nem olyan elrugaszkodott, még meg is lehet, de szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmű. Azért a védelmünk a görögök ellen egyszer-kétszer olyan "levente-gólokat kapott" , hogy fogtam a fejem. Ezért úgy gondolom, hogy ha mi megteszünk mindent a minél több gól szerzéséért, akkor az oroszok simán fognak annyit dobni nekünk, mint a görögök. Már csak azért is mert védekezni és támadni 100%-on nem fog menni egyszerre. Így a mieinket bőven 10 fölé várom, de szerintem az oroszok sem lesznek sokkal alatta. A 19.5 over lazán meg lehet így. Nem tudom elképzelni hogy ne kapnánk minimum 7-8 gólt.

A görögöknél hasonló a megfontolásom. A törökök szarok. Na de egy görög-török találkozó bárhol bármiben parázs rangadó. És az idei eredményeket nézve 6 gól az fixen leeshet a török csapatnál. Hát ha még rátesznek egy lapáttal addig, míg bírják... A görögök meg gondolom kapnak 8-10 fórt, abból dobnak 8-10 gólt az eddigiek alapján, plusz az akciógólok (negyedenként 1-2 egy gyenge ellenfél ellen simán), egy-két lefordulás a körülményes ellenfélről és már ott is vagyunk legalább 16 gólnál. Azt még nem is számoltam bele, hogy ha a törökök nagyon "aggatnák a körmüket" az elején, akkor a 4. negyedben az életbemaradásért küzdenek majd a vízben, nemhogy labdáért... Szóval a +13.5 hendi itt is meglehet, de ahhoz 20 görög gólnak esnie kell szerintem. Biztosabb így az over nálam megint csak.
Szóval had szóljon! :)

Vízilabda kombi:
Törökország-Görögország over 21.5
Magyarország-Oroszország over 19.5
@3.35
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 15, 2016, 11:27:33
Hát ez most nem tipp lesz.
Tököm ki van ezzel a Magyar Vízilabda Válogatottal.
Én soha nem szerettem meghallani a magyar sportolókkal, csapatokkal szemben az éles kritikát a sikerek közepette. Persze nem vagyok elvakult hülye, én is látom a hibákat, a játékot, helyére tudom tenni a dolgokat többé-kevésbé elfogultságom ellenére. De én mindig a pozitívumra szeretek hangsúlyt fektetni. Nem értem mit kell fikázni a labdarúgó válogatottat is például mostanában, minthogy látnánk a pozitívumokat. Álmodni kell, mert az vihet előrébb. De!
Az most per-pillanat nekem túl sok, ahogy körbe van most a vízilabda nyalva. Ezek nem normálisak bazdmeg. Teljesen elhitetik mindenkivel, hogy mennyire faszák vagyunk és mennyire jó úton járunk. A nagy lófaszt. Bár nem vagyok szakember, nem tudom mi fog kisülni ebből hosszú távon, de vörösödik a fejem ahogy nézem a közvetítéseket az M4-en. Ilyen fasza, olyan fasza, a bírók ellenünk vannak (mikor nem voltak?), stb. Hát ezek nem látják, hogy a támadójáték mennyire esetleges? Hogy nincs egy kibaszott működő kombináció emberelőnyre? Hogy a centert kurvára nem sikerül annyiszor megjátszani, mint ahogy elő van adva? Hogy a helyzetkihasználás egy nagy szar? A döntő pillanatokban pedig rendre rossz döntések születnek? Ha egy meccs szorosan alakul, akkor borítékolható, hogy nem hozzuk.
Az orosz meccs végleg betette a kaput. De a méreg akkor öntött el, amikor a török meccs után hallom 20 gól volt a cél közte... AKKOR MI A FASZ VOLT AZ ELSŐ KÉT NEGYED? Senki nem szólt, hogy elkezdődött a meccs?
Félreértés ne essék. Nincsenek irreális elvárásaim. Volt 8-10 jó évünk. Nincs problémám azzal, ha most pár évig nem úgy mennek a dolgok, mint az előtt. Utána majd megint eljön a mi időnk, de ez a körítés... Ez nekem durva. És a legrosszabb, hogy Benedeken is látom a "mérgezéses tüneteket".
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 16, 2016, 10:48:09
Na megint egy kis okoskodás.
Nemsoká kezdődik a női pólómeccsünk. 26.5 a line. Szerintem ez egész jól van belőve. Talán egy kicsit lehet alacsony, ha kizárom az extrém eredményeket (amikor a portugálok 5-6 gólt is dobnak, vagy a mi támadásaink ülnek egytől-egyig), akkor inkább 27.5-re tenném, de szerintem nem fog számítani. Szóval nekünk ez a gólkülönbség hajó már rég elment. Egy fontos meccsünk maradt az orosz. Gondolom a cserék több lehetőséghez jutnak és a tempóból is vissza veszünk kicsit. Így 2-3 gól elmehet a kényelmességen. Szóval: under erre a line-ra.

Magyarország-Portugália, női póló, under 26.5
@1.83
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 18, 2016, 00:11:43
Természetesen tolom az AO-re a hiper-szuper (főleg) alacsony odds-ú kombikat, de azért a buliszeló sem maradhat el. :)
Azt azért beírom. (iroda: bwin)

Kohlschreiber legalább egy szettet nyer @1.62
Pospisil - Simon over 38.5 game @1.72
Donskoy @1.60
Cuevas @1.48
Paire 3-0 @1.60
Babos legalább egy szettet nyer @1.42


Nishikori most abszolút fogható. Nincs rendben az agya. Mondhatnám egy idióta. Egy szettet bátran adok Kohlinak.
Pospisil ugyan nincs a legjobb formában, de Simon is elég hülye a szett vesztéshez. Szóval az alap 4 szett és legalább egy tie-break, ami Pospisilnél ugye menetrendszerű.
Donskoy ellenfele nem egy nagy kaliber. Nem is értem a szorzót. Neki ezt hozni kéne szerintem simán.
Cuevas nálam már inkább kemény pályás specialista, mint salak.  ;D Nishiokát max egy szettre teszem.
Paire egy hülye bohóc. Sajnos. De azért bohóckodva is szettveszteség nélkül kéne nyernie Rubin ellen.
Watsonon nagyot buktam minap. Ideggyenge hülye liba. Elképzelhetetlennek tartom, hogy végig koncentrálni tudjon. Persze Timi sem életbiztosítás ilyen szempontból, de bízok benne, hogy jó formában lesz az előjelek alapján.
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 19, 2016, 00:38:06
Két kombi pát ezerrel és egy single "jól megküldve"!  ;D Bízok benne...

Mind over 3.5 szett:
Duckworth - Hewitt @1.50
Ito - Stepanek @1.66
Nadal - Verdasco @2.25
Mannarino - Groth @1.53


Győztesre:
Larsson @2.37
Darcis @2.10
Müller @1.66


Duckworth - Hewitt OVER 38.5 game @1.72

A jó ku.va anyátokat! Darcis 2-0-ról bukott, ezt a szerencsétlen fogalmatlan Duckworth-t meg hagyjuk is. Brékelőnyről a harmadik szettet... Szervaröpte mi hülye? Neked olyat csak háló nélkül szabad játszani...
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 24, 2016, 23:25:12
Kicsit elmaradtam itt a jegyzeteléssel.  :)

Egy kombi ma éjszakára:

Carolina Panthers @1.55
Monfils - Kuznetsov 3.5 szett alatt @2.20
Raonic - Wawrinka 1. szett 12.5 game felett @2.00
Tomic - Murray 3.5 szett felett @2.25
Makarova @1.53


összesen: @23.48

Makarova viszonylag elég stabilan nyomja, nőknél ezzel tornákat lehet nyerni... Még ha kiélezett is lesz a meccs, a stabilitás döntő lehet.
Murraynek van elég sok baja. Nem vagyok oda Tomicért, de egy szettet simán adok neki a hazai pályára és a körülményekre tekintettel. Sőt! Igazából attól tartok, nehogy valami sima Tomic győzelem legyen lezsírozva... :o 23-as szorzóért... Mondjuk egy britet nem olyan könnyű lezsírozni.
Raonic és Wawrinka elég komoly formában van. Mindkettőnél nagy erősség az adogatójáték (bár Wawrinkánál nem szabad ezt mindig készpénznek venni). Úgy gondolom igazán sanszos a mérkőzés elején a tie-break. Amikor még nem lanyhul a koncentráció. Reméljük egyik sem marad benn az öltözőben...
Monfilstől tartok egy kicsit, de szörnyű hogy meg lehet ezt a Kuznetsovot zavarni. Jól megy neki, s szép lassan képes magát kinyírni fejben. Utoljára egy 5 szettest nyomott. Remélem a francia ellen már elfogy mentálisan. Valami megmagyarázhatatlan okból az under 3.5 szett 2.20-at, a Monfils 3-0 meg 2.10-et ér a bet365-nél... No komment.
A Carolinának meg nagyon szurkolok.  :ok:

Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 26, 2016, 21:25:50
Éjszakai AO kombi:

Azarenka @1.16
Konta @1.44
Ferrer - Murray 3.5 szett felett @1.72


összesen: @2.91
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 28, 2016, 09:43:42
Na! Találtam egy value betet!

Majd kiesett a szemem. A 7. helyért menő küzdelmekben a lengyel - svéd kézilabdameccset leadták @1.75-re a hazaiakra!  :o
Most egy all-in-en gondolkodom erősen.
Egy ilyen tegnapi meccs után nem gondolnám, hogy leszarják a lengyelek ezt a meccset. Itt azért ez már becsületbeli ügy is lehet hazai pályán. Szóval valamekkora motiváció lehet bennük még ha csalódottak is.
A svédek egyenletesen szarok voltak a tornán. Az, hogy a legutóbbi meccsen mi még szarabbak voltunk, az más kérdés. Semmi fejlődés nincs a játékukban. Ugyanazt a szétesett látszatot keltették, mint mi. Persze fáradtak is voltak. És ugye arról regélnek, hogy nagyon jó a mentális állapot, a csapatszellem satöbbi. Mi lesz ha egyszer rossz lesz?  ;D
Na mindegy. Hazai pályán úgy gondolom sokkal motiváltabbak lehetnek a lengyelek egy ilyen csúnya horvát meccs után. Nem tudom elképzelni, hogy beégessék magukat még egyszer.
Nálam 10/10-es tipp.  :ok:

Hát utólag csalódott vagyok. Annyira azért nem voltak szarok a svédek. Alábecsültem őket. Szerencse volt csak, hogy a tippet ez nem befolyásolta.
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: oakland23 Dátum január 28, 2016, 14:53:12
Van egy jó százas, ne legyen Bolt, de legyen mondjuk Asafa Powell. Powell százon bármikor bármilyen körülmények között 10 másodpercen belüli százat fut, de sosem nyer. Kb. ez volt a lengyel csapat. Na, gondold az, hogy Powell indult egy versenyen, aztán 90-nél egy pályabíró előugrott, aztán olyat odabaszott Powell bokájára egy baseball ütővel, hogy szilánkosra tört Ez volt a horvátok elleni meccs. Vagyok én, és kihívom Powellt, hogy na, toljunk egyet százon. Ki fog nyerni? Én, vagy a Powell, aki nemhogy futni, de lépni sem bír...

Ez a lengyel csapat olyan szinten lett megcsapva, hogy azt nem két nap, de két év múlva sem felejtik el. Én azt hiszem, ott a játékosok maximum valami bogyó hatására voltak képesek aludni, ha ugyan. Jurecki nem volt a pályán, Bieleckit sem lehetett pályán tartani. Egyik horvát leindítás jött a másik után, én néztem, aztán nem hittem el, hogy ilyen van. Nem akarom tovább fokozni, de ez a zakó felért egy terrortámadással.

Ha azt érzed, hogy ekkora pofon után varázsütésre dacból mégis behúzzák, hát fene tudja. Lehet, de hogy ez value legyen, hát a fene tudja. Félreértés ne essék, nem a tippet szeretném kritizálni, csupán másképp látom, mint te. Szóval nem tudom, mi jelent nálad az all in, de ez picit erősnek tűnik számomra ez a szó. Végül is all in menni ezen a tornán, ahol pl. tegnap is csak mi hoztuk a papírt, picit erős.


Ha már megtetted, szurkolok majd, ha még nem, akkor én azt javaslom, legalább ne all in menj.
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 28, 2016, 15:43:51
Értem a hasonlatot  ;D, de nem értek most vele egyet.
Hogy lesokkolták őket az stimm. Viszont ilyenkor semmit nem vár jobban egy sportoló, mint hogy újra meccset játszon. Persze nem lenne túl ideális a helyzet, ha egy sokkal erősebb csapattal kellene játszani komoly tétre, de a svéd közel sem az jelenleg és tét sincs túl nagy.
Úgy vagyok vele, hogy hazai pályán egyébként sem engedhetik meg, hogy beleszarnak az egészbe. Az is fontos, hogy alapból egy erős csapatról van szó, aki kurvára elbaszott egy meccset. Ellentétben velünk például, akik az elmúlt 10 év kimagasló eredményeit erőn felül teljesítettük és amikor visszahuppantunk a földre, csupán a realitás érvényesült.
Szóval bízok benne, hogy a lengyelek tovább akarnak lépni minél hamarabb és nem a horvát meccsel kelni/feküdni.
A svédek ugyan nem voltak atom szarok végig, ez igaz, de már az ellenünk játszott meccsen is ki voltak fújva. Nem akarom elhinni, hogy még egyszer össze lehet őket szedni egy meccs erejéig. S, ha valóban nyomottak, motiválatlanok lesznek, sokkal-sokkal jobbnak kéne lenniük a lengyeleknél, hogy fél kézzel üssék őket. Márpedig nem jobbak.
Szóval igaz hogy Powellt megtámadta a pályabíró, de szerintem nem a bokáját zúzta szét, csak picsánlőtte egy sóspuskával.  ;D

All-int nem toltam. Nemrég utaltam ki és nem akarok visszatenni. Így nem sok pénzem mozog fenn. Egy húszast szántam a dologra.  ;)
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum január 31, 2016, 12:40:56
Ez a tegnapi élőzés tragikus lett. Az életkedvem is elment. A tegnapi nap lezárásaként pedig ma Djoko második szettjével tettem fel koronát. Biztos voltam a breakben, ezért Djoko -ra fogadtam a "ki éri el legelőször az 5 game-et?" fogadásban. Természetesen breakelt, majd visszaadta, hogy bukjak, aztán megint breakelt. Mint ha mindenki a pénzemre hajtana. Csak ilyen sztorijaim vannak az elmúlt 24 órából...  :crazy:
De mára már nincs többet ilyen gondom, mert nulláztam magam. A bwinnél maradt egy 7 eurós freebetem. Arra válogattam néhány meccset:

Chievo - Juventus @1.50
Bursaspor - Ademspor @1.35
Van der Voort - Chisnall  a 2. játékos 3 nyilas átlaga 97.5 alatt @2.20
Wolfsburg - Köln 1. félidőben 0.5 gól felett @1.33
Taylor - Wright @1.50
Bayern München - Hoffenheim @1.11
Németország - Spanyolország+0.5 @1.25
Souza - Quiroz @1.11

összesen: @13.69 (27926 huf)

Nem sokat kommentálok. A spanyol trófeáért alig adnak magasabb szorzót, mint a rendes játékidőbeli x2-ért. Így ezt választottam. A Bursaspor egyszer sem bundázott a kupában eddig, pedig alkalma több is volt... Csak nem az egyenes kiesésben kezdik?! Taylor láthatóan maga mögött hagyta a VB rossz játékát. A tegnapi játéka alapján ő most nehéz falat. Chisnall tegnap elég durva mérkőzést nyert meg (ezen buktam a legtöbbet). Viszont nem játszott jól. Egy over 97.5-hez nagyon szépen össze kell állnia a játéknak. Mind a tömegnek, mind a kiszállónak. Hát ennek ő tegnap közelébe sem volt (90.33 volt az átlaga). Úgy gondolom ha fejlődik is mára, ennyit nem fog. Még talán ez a 2.20-as szorzó a legbiztosabb tippem.  ;D
Wade-re ugyanez igaz. Annyi különbséggel, hogy ő szökőévente nyer meccset magas átlaggal... Ha jól játszik, 95-96-nál akkor sem dob nagyobb átlagot...Szóval mocskosul el van rontva nála is a határ. A baj az, hogy a bwin elírta! Nála is az "1.-es játékosra" hivatkoznak. Nyílvánvaló , hogy elírták, de nem tettem meg. Nehogy aztán ezzel szívassanak.  ;)
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 04, 2016, 20:07:54
No indul a darts Premier Liga! A komolyabb fogadásokkal várok még. Csak egy-két kombi meg az élőzés ami most szóba jöhet. Megvárom ki veszi komolyan először is.

Van Gerwen -3.5 @2.00
Chisnall @1.83
Taylor @1.67


Összesen: @6.11 ---> tét: 1500 huf (9168 huf)

Wade papíron nem rosszabb annyival Van Gerwennél, hogy ráverjek egy ilyen hendit, de nagyon úgy fest mostanában, hogy ha nyer a holland, akkor henger is van. Ez a kényelmes hozzáállás Wadetől -amivel mostanában látom játszani- pedig ide kevés lesz. Szóval arra számítok, hogy a holland kezdi a játékot és legalább kétszer breakel is.

Thornton nálam végleg elrúgta a pöttyöst. A hétvégi húzása (8-0-ról kapott ki egy 10 leges játékban) nagy mentális problémára vall. Ráadásul ugyanaz lesz az ellenfele. Nem jósolok semmi jót neki. Chisnallnak nagyon rosszul kell ahhoz játszania, hogy a skót újra önbizalomra leljen. Ha ne adj Isten még egy-két bravúr dobása is lenne a megfelelő pillanatban, Thornton össze is omlik majd. 1.83-ért vétek otthagyni.

Barneveld megint leengedett, mint a lufi. Mindig ezt csinálja a vb után. Márpedig puha hozzáállással még talán soha nem nyert Taylor ellen. Aki ellenben hozza magát. Szóval bármi lehetne, ha mindketten odaérnének a mérkőzésre, de alighanem Barneynak megint kell majd néhány forduló az Angliai partraszálláshoz.
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 06, 2016, 13:46:02
Van egy-két néptipp amit én kicsit másképp látok. Ebből csináltam egy szelót.

Manchester City - Leicester City  mindkét csapat szerez gólt? NEM @2.00
Hertha - Dortmund 2.5 gól alatt @2.05
Bursaspor - Basaksehir DNB 2 @2.10


Sportingbetnél 1500-al.

A Leicester kedvezőbb helyzetben van MC-nél. Nem létfontosságú győzni neki idegenben. Úgy vélem a kezdetektől fogva így fognak hozzáállni a meccshez. A City párszor azért már szépen besült bekkelő csapatok ellen. És most a legjobban teljesítő ellen kellene villogni. Persze lehet, hogy elsöprik a Leicestert, de nem tudom mitől van ez a kincstári optimizmus az overra és mindkét csapat lő gólra. Igazából 0-0-át várok, de ha valamelyik mégis betalál, onnantól biztos, hogy nem fog az előnyben levő vagánykodni. Szóval kemény meccs lesz, parádét végképp nem valószínűsítek.

A Herthánál úgyszintén. Értem, hogy gyengébben indult a tavasz és hogy Per Skjelbred is hiányzik majd a védelemből, de az első kettő nyerhető meccs volt. Úgy is álltak hozzá. Ez nem az. Azt gondolom Dárdai elő veszi a tavalyi taktikát. Azt amit a Magyar Válogatottnál is megtapasztaltunk és nehéz időbe a Herthánál is. Egyáltalán nem várok sok gólt ezért. Még ha a statisztika és a Dortmund formája azt is ígérné. Szoros meccset remélek ahol talán még a pontszerzés is sikerülhet. Dortmundi vezetésnél meg végképp. Nem gondolnám, hogy előny tudatában tovább fűtené őket bármi is. Főleg ha hazaiak védekezése valóban kemény lesz!

A törökök hülyék. Szoktam nézni a Bursaspor meccseit streamen. Nem nagy eresztés, de most kitalálták, hogy Dudzsákot és Jorquerát kispadoztatják büntetésből. Nem mondom, hogy, de faszán játszanak, de a Bursa még szarabb lesz nélkülük. A védelem ami ott egy nagy rakás trágya, ha még őket is kipattintják a védelem elől, akkor aztán végképp átjáróház lehet a Bursa védelme. Szóval sima kettes a jó erőkből álló vendégek javára. Persze nem tudom kivel pótolják őket, ezért x-re biztosítok, nehogy belefussak az új Hakan Sükürbe...

Hát ez pöcs Leicester... Pár percen múlt. Ha nem vezetnek csak 1 vagy 2 nullára a MC az életben nem lőtt volna gólt. Kár érte. A török meccs meg egy vicc volt. 2 gólt kaptak a vendégek emberhátrányban. Hagyjuk is...
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 06, 2016, 14:24:30
Ezeket a tippeket vegyesen válogattam innen-onnan, plusz hozzátettem egyet-kettőt amiben legjobban bízok.

Bursaspor - Basaksehir, X2 @1.61
Hertha - Dortmund, Hertha+2 @1.24
Genoa - Lazio, 1X @1.45
Ukrajna - Spanyolország, Ukrajna+2.5 @1.83
Larvik - Fleury, 1 @1.20


Összesen: @6.39 ---> 2000-el Bet365

A Bursáról már írtam pár szót. A Hertháról is. A Genoa meccsnél hiszek soundnak, de azért biztosítom. Az ukrán meccsel kapcsolatban pedig Oakland23 leírta a lényeget. Mivel a meccseket is néztem, ez egy fasza tipp, mondhatom. A Larvik meg elgázolja a komolytalan franciákat.
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 06, 2016, 14:49:05
Unibetnél tettem még egy 6/4-et magas szorzós tippekkel 100 forintos alapon. 80e hozhat telitalálatnál, de elégedett lennék 4 találattal is.  ;)

Basaksehir @3.10
Genoa @2.60
Aberdeen @2.00
Hertha +0.5 @2.60
Estrella Burgos @2.35
Middlsbrough - Blackburn X @3.70


TÉT: 1500---> Nyeremény: 4500  :ok:
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 10, 2016, 14:13:19
Gondoltam tolok egy 10x szorzójú kombit, hét külön álló szelvényen, egymás után téve azokat mindig az előző teljes hozamával, egyre kisebb oddsokon (1.7x1.6x1.5x1.4x1.3x1.2x1.1). Ha mind nyer, kábé 10x-es a végösszeg. Anno nagyon tetszett ez a management.  ;)

Sportingbetnél próbálkozom 1131 huf kezdővel.

1. (~1.70)

Hertha továbbjutás @1.533
Ferencváros - Videoton 1x @1.153


Összesen: @1.77  (1131--->2001)
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 10, 2016, 22:32:21
Na akkor még egyszer nekifutunk...

1. (~1.70)

Isner @1.50
Querry @1.25


Összesen: @1.875  (1000--->1875)
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 12, 2016, 19:29:27
Na akkor: méééééég egyszeeeeer!

1. (~1.70)

Monfils @1.285
Hingis/Mirza @1.153
Roma+0.5 @1.181


összesen: @1.753  (1500--->2629)

Monfils ellenfele kikészítette magát tegnap erőnlétileg (3 játszmás, 34 games, hosszú labdamenetes, idegőrlő meccse volt). Maxon nem sokáig fog pörögni ezen a meccsen. Monfils bohóckodása most kifejezetten jól jön, a labdajáratásból Zverev hosszú távon nem jöhet ki jól...
Hingisék egyébként is vastagon favoritok voltak Vesnináék ellen, ráadásul erre Vesnina partnere -Kasatkina- még most fejezte be (győztes) meccsét Cibulkova ellen 3 játszmában. Mindezt úgy, hogy ez a meccs 21:00 órára van kiírva... Hát azért illene a friss GS győztes párosnak hoznia ezt a meccset, még ha nem is kutyaütők állnak a túloldalon.
A Carpi 4 meccset nyert eddig összesen (24-ből). Egy formába lendülő Romának nem szabadna pontot sem vesztenie...
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 13, 2016, 14:19:15
2. (~1.60)

AEK - Olympiakos X2 @1.266
Besiktas - MKB Veszprém 2 @1.05
Chisnall - K.Thomas 1 @1.111
Hingis/Mirza - Medina G./Parra S. 1 @1.071


összesen: @1.583  (2629--->4162)

A görög bajnoki nagy rangadó. A vendégek pedig jelenleg kiemelkednek a mezőnyből. A szurkolók levágják a töküket, ha pont ezt a meccset bukják el. Egyébként erről a rangadóról az a tapasztalatom, hogy egészen sokszor nyer az aktuálisan esélyesebb. Ez nem statisztika, csak láttam párat az elmúlt évekből és én mindig így jártam. Kevés a meglepi na.
A Veszprémnek kötelező a győzelem mert ellenkező esetben végleg bukják a jobb pozíció esélyét.
Chisnall tragikus kezdése óta Thornton ellen nagyon jól nyomja a játékot. Nem szabadna problémát jelentenie walesinek.
Hingisék még nem kaptak ki idén. Reméljük nem most kezdik el. Nagyon egyben vannak. Tegnap iszonyat hülye labdameneteket is hoztak, szóval Fortuna is szereti őket.

Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 13, 2016, 14:38:50
4€ freebet a bwinen: 9731huf nyerhető

2016.02.13. 15:00  Serie A / FC Empoli - Frosinone  Empoli @1.53[/b]
2016.02.13. 15:30  NB1 / Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás  X vagy Szombathelyi Haladás @1.72
2016.02.13. 15:30  NB1 / Békéscsabai Előre - Ferencvárosi TC  Ferencvárosi TC  @1.30
2016.02.13. 16:00  Premier League / Bournemouth - Stoke City  Több mint 1,5 @1.33
2016.02.13. 17:00  Bajnokok Ligája - Férfiak / Besiktas - MKB-MVM Veszprém  Több mint 53,5 @1.28
2016.02.13. 19:00  PDC European Tour - Dutch Darts Masters  / Jelle Klaasen (NED) - Kevin Painter (ENG)  Klaasen @1.50

A tippek egy részét loptam (ezúton is köszi).
A Honvéd megint átjáróház volt a szünetben. Így nehéz építkezni. Ráadásul a rajt is hamarabb van a megszokottnál... A Haladásnál viszont jóval kevesebb volt a mozgás. Sőt! Csak Gosztonyi távozott. Dönthet az összeszokottság és az egység. Nálam ez most biztosítva tényleg elég tuti.
Csaba nagyon gyenge. Ennyi. Nagyon. Tényleg. A közelben lakom. Tudom.
A Besiktas otthon elsősorban a támadásra fókuszál. Szinte mindig gólparádé van a meccsein. Kétlem, hogy egy erős csapat ellen -papíron esélytelenül- most változtatnának ezen.
Klaasen szorzója számomra fogalom. Otthoni tornán ráadásul egy szebb napokat is megélt Painter ellen? Ez neki kötelező győzelem!
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 13, 2016, 14:53:15
2€ freebet a gamebookersen: 26377 huf a nyerhető

2/13/2016 3:00 PM  Champions League - Women  / FTC Hungaria - Rostov Don  FTC Hungaria @2.05[/b]
2/13/2016 3:30 PM  NB1 / Honved - Szombathelyi Haladas  Szombathelyi Haladas @3.50[/b]
2/13/2016 3:30 PM  NB1 / Bekescsaba 1912 Elore SE - Ferencvarosi Torna Club  Handicap 1:0 Ferencvarosi Torna Club @1.87
2/13/2016 4:00 PM  Premier League / Swansea City - Southampton FC  X @3.20[/b]

A PL meccs csak megérzés
A két NB1-ről már írtam pár szót.
A Fradi szerintem megveri a Rosztovot. Egyrészt mert a vendégek már gyakorlatilag elsők, kisebb lehet a motiváció. Másrészt a nők ilyen szeszélyesek. Múlt héten kikaptak egy lehetetlen helyen, ma meg megverik az egyik legerősebb csapatot. Így megy ez. Egyébként Elek biztosan összekapja őket. Ha más nem szexuálisan... ;D Ugyanis azt beszélik a rossz nyelvek, hogy... Legalábbis kézilabdás lányok között ilyen hír járja. Mindegy. Rendbe teszi a csapatot és kész. Vagy így, vagy úgy.  ::) :angel:
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 13, 2016, 15:09:35
Unibeten megint teszek egy hibapontos szelót a magasabb oddsú tippjeimből 100 forintos alapon. Most lesz bank tipp is. Hátha nem fürdök be.  :pimp:

2 bank + 5/3

Bank: Klaasen @1.40 + FTC @1.28

Haladás @3.50
Swansea - Southampton X @3.30
Olympiakos @2.17
Valencia - Espanyol X2 @2.15
Köln - Frankfurt X2 @1.98


Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 13, 2016, 15:28:47
Na még egy utolsót! :)
Bet365, tét 4000 huf

Wolfsburg - Ingolstadt büntetőlapok 4 felett @1.85
Olympiakos +0.5 @1.30
Besiktas - Veszprém 54.5 gól felett @1.30


összesen: @3.13

A görög tippben nagyon bízok, úgyszintén a kézi tippben is. Oakland tippjének pedig utánanéztem bíróilag meg statisztikailag és nagyon áll neki a zászló.  :ok:
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 25, 2016, 23:45:13
Tegnap megnéztem Naomi Osakát ezen az "Apakulkói teniszviadalon".
Kíváncsi voltam már rá tekintettel a 2016-os kivételesen jó évkezdésére. (Meg hát mégiscsak egy feka-japán luvnya! Az mindig érdekes, nem? De!)
Szóval megnéztem Duque-Marino ellen. Hát csalódtam. Oké, hogy Serena Williams alkat, de egyáltalán nem kapkodja magát úgy.
Az adogatásai írtó lassúak (nekem), a lassúsága miatt gyakran kényszerül magasan (kikesen) visszaadni a labdákat. Az adogatásainál néhány kettőshiba borítékolható (legutóbb 5-6-ot ütött). De amúgy a játéka is túl magas nekem, bőven a háló felett játszik, ez egy agresszívabb ellenfélnek csemege. Az egyetlen pozitívum, hogy nyitja a szögeket és azért elég sok nyerőt beüt. Még ha magasan is. Viszont a kolumbiai ellen ennek ellenére is elment volna a meccse, ha nem ennyire béna Mariana. Na mindegy. Nagyon nem láttam alátámasztva ezt az eredménysort. Jobban megnézve mondjuk csak két-három underdog győzelme volt...
Szóval én ma simán veretem.
Stephens jó formában van, elég agresszív, jóval gyorsabb is. Nem hinném, hogy Osaka ilyen játékkal bemákol még egy meccset...

2:00  Osaka - Stephens  2 @1.40


Megy még egy Thiem nyert szettjére is @1.50-ért. Mocskos gyors ez a Thiem. Meg pontos is. Nagy formában van. Dimitrov meg nem a stabil játékáról híres...
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum február 27, 2016, 14:25:58
Van két tippem ami talán megér egy posztot... Utólag majd kiderül.

Az egyikhez nem kell túl sok ész. A Leicester @1.61 úgy gondolom nem vallhat ma kudarcot. Ha tényleg elhiszik, hogy bajnokságot nyerhetnek, akkor ezeknek a meccseknek nem szabad problémát jelenteniük. A Norwich az utóbbi időben kettesével szedi a gólokat és van, hogy egy meccsen többször is fordul... El nem tudom képzelni, hogy normális körülmények között 1-hél több gólt kapjanak a hazaiak.

A másik tippem a Veszprém meccse. A Lufu főoldalas írásán felül még hozzátenném, hogy kérdéses, hogy mennyire is kell ez a meccs a Veszprémnek? Ha nyer, még mindig előnyben lesz vele a PSG (valószínűleg) és az első hely akkor sem reális. Az meg hogy 2. vagy 3. lesz a csoportban az ő szintjükön oly mindegy. Én így érzem. Adódik a kérdés, hogy érdemes e a Veszprémnek energiát mozgósítani ezért a meccsért? Félre értés ne essék, biztos nem kikapni mennek, de szerintem a csoport legjobb hármasa közül a Flensburgnak a legfontosabb az első hely és a mínusz egy "csata"... Lehet, hogy jó formában vannak, de azért egy plusz párharc végkimenetele náluk kétségesebb, mint a Veszprémnél, vagy a PSG-nél, úgy gondolom motiváltabbak lesznek megtartani egy reális első helyet, mint a Veszprém akinek még a második is kétséges.
Ezen felül tavaly is és tavaly előtt is elfogyott a magyar csapat a sorozat végére. Egy kicsit másképp kell keverni a lapokat. Persze a plusz párharc Veszprémben sem hiányzik, de az első hely gyakorlatilag elúszott. Így szerintem nem fognak ráhajtani a matematikai esélyre.
Szóval Lufu értekezését kiegészítve, szerintem még csak szoros sem lesz ez a meccs. Remélem azért nem születik vállalhatatlan eredmény ,de egy Flensburg -3.5 @3.10 nálam igen sanszos!
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum március 12, 2016, 12:42:05
Na szóval!
Bunda szombat! Lássuk ma ki szívat meg?

Az Internél és a Fradinál gondolom fognak próbálkozni a fogadók idegeit borzolni. Az utolsó 6 meccsén két gólt szerző Bologna (amiből az utolsó három 0-0...) már már természetes könnyedséggel -szombat lévén- nyilván valóan éppen az Inter ellen idegenben fog brillírozni... Ez csak természetes. Így, hogy az Inter csalogató 1.60-ra van belőve meg főleg!
A Puskás Akadémia státuszával ebben a bajnokságban meg igazából senki nincs tisztában, de azt mindenki úgy érzi valami van mögöttük. Nem hinném, hogy a három meccsen csak 1 pontot kell a Fradinak lepasszolnia... Minden esetre a szoros mérkőzés szerintem alapkövetelmény a Fraditól, így a gólelőny is! Meg hát na! Ekkora szorzóért? Sima.

A többi meccsen nem érzem a bundát. Jó lenne a ha nem szórakoznák el a meccseket. Az MTK, DVSC és a Mönchengladbach szerintem nem tud akkorát hibázni, hogy kikapjon aktuális ellenfeleiktől. Az Atletico szerintem nem kap gólt ma sem, azt meg nehezen képzelem, hogy a Depornak nem is rúg. M.City kisebb nyomással jobban teljesít :) Nem kell már aggódni a bajnoki címért :) A Vasas szerintem mocskos rossz úton jár és gyanítom meccsről meccsre mélyebbre kerülnek majd. A Barca néptipp. Néha azok is jönnek... A Hoffenheim - Wolfsburg szintén, de egyszerűen nem tudom elképzelni az ellenkezőjét.

Tolok még egy Oakland-féle brutál over-meglepi kombit is!  ;)

1. szeló: Bwin 7€ freebet ---> @3.71 (5969 huf)
Manchester City @1.53
Mönchengladbach 1X @1.13
Atletico Madrid @1.26
MTK 1X @1.42
DVSC 1X @1.20 


2.szeló: Unibet 1847 huf ---> @47.00 (86809 huf)
Paks - Vasas H @2.00
Hoffenheim - Wolfsburg mindkét csapat szerez gólt @1.51
Barcelona - Getafe 1.f.i. góljai 1.5 felett @1.58
Bologna szerez gólt @1.78
Mönchengladbach @1.52
Puskás Akadémia szerez gólt @2.18
DVSC @1.67


3. szeló: Bet365 2/4 6x250 + 100 gyűjtő huf ---> max 30000 + 38000
Mönchengladbach - Frankfurt 4.5 gól felett @3.75
Bologna @6.00
Hoffenheim - Wolfsburg 4.5 gól felett @4.33
Paks -1.5 @3.90

Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum május 07, 2016, 12:49:49
Nyomok egy sorozatot:

2-es kombi:

Nadal - Murray, 22.5 game felett @1.82
Norwich - Manchester U., vendég @1.98

@3.60
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum május 07, 2016, 15:29:20
Hertha - Darmstadt, H @1.78
Mönchengladbach - Leverkusen, H @1.80

@3.20
Cím: Re:szumos jegyzete
Írta: szumos Dátum május 07, 2016, 20:35:07
Wright - Gurney, H @1.40
FTC - UTE, f.i.: 0.5 felett @1.40
Nice - St.Etienne, f.i.: X @2.05

@4.02