F1 - Pit Stop

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A mai Red Bull bemutatón meg nem engedték fotózni az újságírókat. Vajon miért?  :D Newey megint kitalált valamit az biztos..




Kinézetre a Sauber nagyon állat  :ok:. Remélem nem csak kinézetre lesz jó hanem a versenyeken is. A friss hírek szerint a Caterham és a Williams autóját vizsgálja az FIA az ún. Coanda-kipufogók miatt, amik növelték a hátsó leszorítóerőt.


#110 február 21, 2013, 12:04:44, rosco
Mercedes

Forrás: http://www.formula1blog.com




F1 World Champion 2013

Sebastian Vettel    
2.40
Fernando Alonso    
[betf]4.00[/betf]
Lewis Hamilton    
[lb]6.50[/lb]
Jenson Button    
8.00
Kimi Raikkonen    
[fw]15.00[/fw]
Sergio Perez    
[ti]15.00[/ti]
Mark Webber    
19.00
Nico Rosberg    
26.00
Felipe Massa    
[bah]34.00[/bah]
Romain Grosjean    
[bah]51.00[/bah]
Nico Huelkenberg    
201.00
Pastor Maldonado    
301.00
Esteban Gutierrez    
401.00
Adrian Sutil    
[bah]501.00[/bah]
Paul di Resta    
501.00
Valtteri Bottas    
[betf]501.00[/betf]
Daniel Ricciardo    
751.00
Jean-Eric Vergne    
[bah]751.00[/bah]
Charles Pic    
3001.00
Guido Van der Garde    
[vc]3001.00[/vc]
Jules Bianchi    
3001.00
Max Chilton    
3001.00

#114 március 14, 2013, 10:03:58, rosco
Csak most hallottam (pedig január eleji hír), hogy Mezei Dániel helyett Szujó Zoltán lesz idén az F1 kommentátora. :king_125: Kíváncsi vagyok Szujóra, nem is emlékszek a tv-ben mit közvetített utoljára élő műsorban.

Idézetet írta: rosco Dátum március 14, 2013, 10:01:39
Csak most hallottam (pedig január eleji hír), hogy Mezei Dániel helyett Szujó Zoltán lesz idén az F1 kommentátora. :king_125: Kíváncsi vagyok Szujóra, nem is emlékszek a tv-ben mit közvetített utoljára élő műsorban.

Domino Day?:D

Mezeinél mindenki jobb szvsz...

Idézetet írta: Ghastly Dátum március 14, 2013, 17:19:56
Domino Day?:D

Mezeinél mindenki jobb szvsz...

Az az Domino Day! ;D

Mezei Dánielnek nem feküdt az F1 kommentálás, de ha Menczer Tamást rakták volna a helyére az is gáz lett volna. :laugh:


#118 március 27, 2013, 15:30:45, RedMunchen2010
Webbert elküldi a Red Bull az év végén

Nem hosszabbítja meg Mark Webber szezon végén lejáró szerződését a Red Bull Racing, értesült a német Bild bulvárlap. Az újság szerint az ok természetesen a vasárnapi maláj futam, illetve az az utáni balhé: Sebastian Vettel a csapat tiltása ellenére előzte meg társát, és nyerte meg a futamot. Az ausztrál kiakadt Vettelre, elméletileg a csapat is, ám a világbajnokot másnap már megvédték főnökei. Webber az utóbbi években mindig csak egy évet írt alá, tavaly tárgyalt a Ferrarival, de úgy döntött, marad. A Bild szerint most erre már nem lesz lehetősége, és egy fiatal tehetséget ültetnek a helyére. Esélyes lehet a Red Bull-fiókcsapat két pilótája, a szintén ausztrál Daniel Ricciardo vagy a francia Jean-Eric Vergne, bár kívülről is érkezhet bárki. Vettel és Webber viszonya három éve, 2010 májusában, a Török Nagydíjon romlott meg, amikor szintén Vettel előzte Webbert az első helyért, de összeütköztek. A német kiesett, a versenyt a két McLaren nyerte. "Nem emlékszem az utóbbi 30-40 évből alfahímekre, akik így tudtak volna smúzolni egymással" - utalt látszatkapcsolatukra a Red Bull tanácsadója, az istállótulajdonos legjobb barátja, Helmuth Marko, akinek igen nagy beleszólása van abba, ki Vettel csapattársa. Marko évek óta nyilvánosan kritizálta Webbert, legutóbb januárban, amikor arról beszélt, az ausztrál képtelen elviselni a vb-esélyességgel járó terhet, leginkább emiatt nem nyerhetett, miközben Vettel háromszoros bajnok lett.

forrás: index.hu

Horner: Webber nem hagyja el a Red Bullt

Bár egyes spekulációk szerint az ausztrál annyira kiborult, hogy már Kínában sem áll rajthoz, a csapatfőnök tagadta ezeket a híreszteléseket. Német források szerint azonban Webber 2014-re már nem kap szerződést. A múlt hétvégi Ausztrál Nagydíjon Mark Webber rendkívül dühösen állt fel a dobogó második fokára, miután csapattársa, Sebastian Vettel az istálló utasítása ellenére megelőzte őt. Egyes híresztelések szerint Webber annyira felháborodott a német sportszerűtlen manőverén, hogy még a Red Bull azonnali elhagyásának lehetőségét is fontolóra vette. A csapatfőnök, Christian Horner azonban kijelentette, erről szó sincs, hiszen Webber is tudja, hogy nem az istálló szúrt ki vele. "A csapat álláspontja egyértelmű volt" - nyilatkozta Horner. "Mark tudja, hogy részünkről semmilyen manipuláció nem történt, nem beszélhetünk összeesküvésről. Legfeljebb az érzelmei késztethetik arra, hogy átgondolja a jövőjét." Horner hozzátette, a Red Bull most már minden erejével a két hét múlva megrendezendő Kínai Nagydíjra koncentrál, miután Vettel a futam utáni csapatmegbeszélésen ismételten elnézést kért Webbertől és az istálló vezetőségétől is. Az ügyet azonban vélhetően nem hagyják ennyiben, az utóbbi években ugyanis egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Vettel és Webber nem tud harmonikusan együtt dolgozni. A német Bild megbízható forrásokra hivatkozva szerdán tényként közölte, hogy az ausztrál 2014-re nem kap új szerződést a Red Bulltól. Webber szerződése eredetileg is az idei év végén járt volna le, hiszen az elmúlt négy szezonban mindig új, egyéves megállapodást kötött a csapattal. Az ausztrál felesége és egyben menedzsere, Ann Neal egyelőre csak azt erősítette meg, hogy Webber az idei szezonban továbbra is a Red Bullnál folytatja. "Semmi kétség nincs afelől, hogy Mark az idei szezonban folytatja-e a versenyzést" - jelentette ki a Telegraph-nak.

forrás: f1hirek.hu

Webber örülhet, hogy eddig húzhatta. Ha egyszer is elbukták volna a konstruktőrit, akkor már repült volna. Így megelégedtek, hogy Vettelnek nincs csapatellenfele ő meg annyi pontot hozott, ami elég a Red Bullnak. Sokszor megszopatták az igaz, de egy nagyon gyenge pilótának tartom. A rajtjai meg egészen nevetségesek...