Kézilabda hírek

Indította Admin, augusztus 21, 2020, 18:39:59

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


csak1tomi

**** Tősgyökeres
Cristina Neagu - Handball Legends


csak1tomi

**** Tősgyökeres
Háfra Noémi keresztszalag szakadást szenvedett
A hétvégi Brest Bretagne elleni Bajnokok Ligája találkozón szenvedett súlyos sérülést Háfra Noémi, klubunk kölcsönjátékosa az Odense csapatában.
A Dániába történő visszatérést követő MRI vizsgálat sajnos a legrosszabb forgatókönyvet igazolta, azaz keresztszalag szakadást állapított meg a játékosnál.
A műtéti beavatkozás elkerülhetetlen, játékosunk biztosan kihagyja a novemberi Európa-bajnokságot, és hosszú rehabilitációra számíthat.
Háfra Noéminek ezúton is jobbulást, és mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

oakland23

****** Veterán
Balbunkóban akkor Zácsik után Háfra is kidőlt. Nem is tudom, sírjak vagy nevessek, de inkább sírhatnék.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Nevess. Egyik sem uti meg az europai mercet jelenleg.

Mondjuk rohej hogy Klivinyit viszik ki.. nehogy am Farkast.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Ahogy Oak elemzesenel irtam, egy erdekes szemely bukkant fel az Odense tegnapi meccsen. Meghozza C N Groot. Remélem megközelíti a regi formajat.

csak1tomi

**** Tősgyökeres
Anita Görbicz - Handball Legends

csak1tomi

**** Tősgyökeres
Ana Gros - Handball Portraits


csak1tomi

**** Tősgyökeres
Ambros Martin távozik a szezon végén Győrből

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró kontraktusát Ambros Martín és a Győri Audi ETO vezetése. A szakvezető nyártól új kihívásokat keres, de addig is minden fronton győzni szeretne a csapattal.

Biztossá vált, hogy új szakvezető ül majd a győri kispadon 2023 júliusától, hiszen Ambros Martín jelezte a felnőtt csapatot üzemeltető Győri ETO Kft. ügyvezetésének, hogy nyártól új feladatokra szeretne koncentrálni.

,,Győrbe történő visszatérésemkor az a cél vezérelt, hogy újra rátérjünk a korábban közösen elért sikerek útjára, a győztes útra. Hittem, és továbbra is szilárdan hiszem, hogy együtt ismét sikerülhet felérni a csúcsra, és minden esélyünk megvan arra, hogy elérjük a céljainkat. Nem titok, hogy 2021. elején új kihívásokat fogalmaztam meg magamnak, ezekről pedig nem tettem le, csak elhalasztottam azokat az ETO hívása miatt. Nyártól majd ismét ezekre fogok koncentrálni, de addig rengeteg a teendő még. Minden fronton versenyben vagyunk, nehéz ellenfelek, kőkemény összecsapások várnak ránk minden sorozatban, de együtt közösen sikerülhet elérni céljainkat. Hálásan fogok majd távozni, hiszen ismét részese lehettem a győri kézilabdás közösségnek, az ETO-családnak, akik számomra a világ legjobb szurkolói is egyben. Lehetetlen most megmondani hogyan zárul majd az idei évad, de az biztos, hogy mindent megteszünk a győzelmekért." – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

"Nyílt, egyenes, őszinte megbeszéléseket folytattunk az elmúlt időszakban Ambrossal a jövő kapcsán. Döntését természetesen elfogadjuk, de nagyon messze van még az idei szezon vége. Céljaink változatlanok, azaz együtt, Ambrossal közösen szeretnénk minden fronton az élen végezni. Az egyeztetések már megkezdődtek, a vezetőedzői posztra esélyes trénerek egy szűk elitjével állunk tárgyalásban." – mondta Endrődi Péter ügyvezető.

Ambros Martín 2021. május 10-én foglalta el a Győri Audi ETO KC vezetőedzői székét. Az azóta eltelt időszakban 67 tétmérkőzésen vezette csapatunkat, mérlege 60 győzelem, 2 döntetlen és 5 vereség. Irányításával a 2020/21-es szezon végjátékában Magyar Kupa aranyérmet nyert a csapat, a Bajnokok Ligája négyes döntőjében pedig bronzérmet szerzett. A 2021/22-es szezonban bajnoki aranyéremre vezette a klubot, valamint ezüstérmet szerzett a Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában is.

csak1tomi

**** Tősgyökeres

SPF Infó

***** Régi motoros fő moderátor
Izland lesz a magyar válogatott ellenfele

A magyar női kézilabda-válogatott Izlanddal találkozik a jövő évi olimpiai kvalifikációs világbajnokság selejtezőjében.


A szombat délután Ljubljanában megtartott sorsoláson elhangzott, hogy a párharcok első mérkőzéseit április 7-8-án, a visszavágóit 11-12-én játsszák.
    
A magyar válogatott eddig hatszor találkozott Izlanddal, és minden mérkőzést megnyert.
    
A vb-mezőnynek már tagja a házigazda Dánia, Svédország és Norvégia, valamint a jelenleg is zajló Európa-bajnokságról kijutott Franciaország, Montenegró és Hollandia.
    
A 2023. november 30. és december 17. között sorra kerülő torna mérkőzéseit Herningben, Koldingban, Oslóban, Trondheimben, Malmőben és Göteborgban rendezik. A világbajnok kijut a 2024-es párizsi olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig selejtezőt játszhatnak.

forrás: MTI

csak1tomi

**** Tősgyökeres
Katrine Lunde - An Eye for the Detail


csak1tomi

**** Tősgyökeres
A Győri Audi ETO KC csapatát üzemeltető Győri ETO Kft. vezetése megállapodott a klub nyáron megüresedő vezetőedzői posztjára a dán Ulrik Kirkely-vel. A kiváló szakember érkezése mellett biztossá vált az is, hogy a belső posztok mindegyikén bevethető brazil Bruna de Paula is csatlakozik a kerethez 2023 nyarától.

Az ETO-család kötelékébe nyáron csatlakozó dán tréner rutinos edzőnek számít. Válogatott szinten Japán női válogatottjának, illetve Szaúd-Arábia férfi csapatának volt trénere. A dán női kézilabda válogatottnak másodedzője volt Jan Pytlick mellett. Klubszinten az Odense csapatával dán bajnoki címet szerzett. 50 éves, házas, két gyermek édesapja.

csak1tomi

**** Tősgyökeres
Győr majdnem elbukta a bajnokságot  ;D  :D

csak1tomi

**** Tősgyökeres
január 06, 2023, 13:16:17 #194 január 06, 2023, 13:55:40, csak1tomi
Anne Mette Hansen nyáron távozik Győrből

Nem újította meg nyáron lejáró szerződését Anne Mette Hansennel a Győri Audi ETO csapata. A dán játékos 6 év után távozik majd Győrből idén nyáron.

Anne Mette Hansen nyártól a Metz játékosa lesz, a francia csapattal kétéves szerződést ír alá.