SPF Nagymenő Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Amennyiben nincs meg a létszám csatlakozom, tippeket holnaptól újra írok a naplókba!  :D :beerchug: :great:

EZ NEM KAMPANY !!! ( ha csak el nem üt egy villamos)
Először is szimpátia alapján az első körben @HT -ra szavaznék ha aktiválódna :D , nagyon bejött a stílusa :D es ugye ott van a csapatok harca tippjáték amit együtt megnyertünk @Winger -el es  @Powell-el.
Na de ha már itt egy kampány akkor @Sound kollega aktiválta magát  , es én rá voksolok  ha azon múlik hogy elárul egykét személyes fogadási metódust , engem mindig is az ilyenek érdekelnek a legjobban. Most, hogy igy vissza gondolok a  legutolsó fogadási gyakorlati/mentális szokásról  @zbking -tol es @Sound -tol olvastam , úgy gondolom mi valamilyen szinten mindig is egy stratégia szerint fogadunk(mint a profik/felprofik). Egy downswing kezelést alkalmazok(ha kell :D  )  amit  nem biztos, hogy jól letudok majd írni, de megpróbálom , természetesen ez sem a kampány része. 
Hajra !!! 

Csak lefelé !

Idézetet írta: Sound Dátum november 17, 2021, 18:46:04
MOST LÁTOM:
Nagymenő játék résztvevő lettem! Megtisztelő és köszönöm!
Egyet ígérhetek, tolom tovább ugyanúgy, mint eddig – könnyű hasznot és kevés kockázatot rejtő események vadászata és a profit a célom!

+1 ígéret: ha továbbjutok a szavazatok alapján, akkor közkincsé teszek pár ,,saját titkot" a sikeres fogadó közösség fejlődéséért. Sok-sok-sok exel tanulságos számai, stabil ROI-t termelő események, kimenetelek, csoda nincs, csak számok.

ééés ez már a "KAMPÁNY!"  :D :D :D :D :great:

Szia Sound!

Ha már kampány, remélem, belefér egy-két kérdés. Pusztán vitaindító, semmi személyes. Régebb óta vagy tag, mint mióta a Fidesz hatalmon. Szerinted a kormányt az elmúlt 12 éve alapján kéne megítélnünk, vagy az ígéretei és osztogatásai alapján? Ezzel az excel táblás dologgal kb megszólítod a legbefolyásolhatóbb réteget, azaz a sportfogadók nyugdíjasait. Félre ne érts, nem vonom kétségbe a szakértelmedet. Azonban bármikor bárkivel megoszthatnád vagy már megoszthattad volna, ha akarnád, ehelyett inkább lemodellezed a politikát mikroszinten 10 ezer forintért.



@ROYSZ74 "tősgyökeres"

SfScore nyertes 2x  Tippverseny nyertes 2x  Tippjáték havi nyertes 2x

Próbálom promózni magam, hátha bekerülök...  :D :redchug:

Alk
Válaszom Igen! az első kérdésre  :D
A második kérdőjelet nem láttam.

A naplómban eddig is közöltem tanulságos számokat, ha valaki kért. Azért ha oddshatárok és megkötött üzletek és piacok összefüggésben nézzük és számoljuk a Roi-t akkor kibuknak olyan összefüggések amikre rámegyek.

Ez azért évtizedes meló/matek.
Boccs ha őrzöm, csak csepegtetem.

Van egy olyan:
"a jelöltek nyugodtan kampányolhatnak...."

Persze magam részéről ez nem véresen komoly, de had írjam már:
Ha beszavasztok kinyitom a csodaexelt!!!!

Induljon a KAMPÁNY!!!! :D

Köszi a választ!

Értem én a poént, és azt is, hogy lehet úgy választást nyerni, hogy nem válaszolunk érdemben a feltett kérdésre. :) Valóban több kérdést terveztem, noha azt írtam, hogy "egy-két".

A naplód tartalmát nem bíráltam, és a befektetett munkát is mindig becsülöm. Az is rendben van, hogy őrzi az ember a drágán megszerzett tudását. Mint ahogy sokak számára az önpromózás is helyénvaló. Én sosem tudtam rávenni magam, de ugye ez az én bajom.

Sok sikert!


Alk

Ez az egész egy tök jó poén! Ne már, itt az olyan vén faszok mint én másfél évtizedes itteni jelenléttel had bohóckodjuk ezt el!
Remélem jön Várda és bekampányol egy dedikált Kisvárda mezzel - kisorsolja a rá szavazók közt.

Én meg a pénzdíjat felajánlom valami szimpatikus
Lmbtqprsf szervezetnek - s ezzel plussz szavazókat szerzek.

Jó buli lesz marhuljuk már el! Ennyi had legyen tényleg!

Teljesen ugyan még nem látom át a játék lényegét, de mindenesetre köszönöm a jelölést, megtiszteltetés, hogy ilyen nagymenők közt említesz, @TiB !

Ha lehet esetleg javasolni, akkor az én választott fórumtagom ő lenne: @bbazsi85

De hathármas @Cesc18 is beszállhatna egy kis buliba.

Korábban aktív személyeket is említenék: @spiller , @Dezmop , @Knapp , @alexthebest , @whiteman , @laudrup , @ab_aevo , @Irtis , @drogos , @gerry , @Jaaas , @rosco , @tonijani , @hillandkimi , @Bakter , @Micuka , @executor , @Lacapi , @davixxx , @jax , @Salvio , @jod076 , @Carpeks , @hubika88 , @ncis88 , @misk@ , @szumos , @Pisti1987 , @fjazej de a lista igazán hosszú.

És miért nem lehetne nagymenő pl. @TiB ?

Annyi név, annyi emlék. Lehetne egy "SPF Nagymenő old-timer"-t is szervezni.  :)

Szisztok! Sajnos valóban, én is eltűntem, saját vállalkozás mellett sajnos nincs időm követni az aktuális folyamatokat. Ha hozzá nem is szólok, azért rendszeresen benéézek! :D

Atyaég, micsoda nevek kerültek elő! :great:

Azóta biztosan érett felnőtt lett @csimav és továbbra is tag @Gönczi kolléga a Jurópien Riszörcs Gembling Ásszósziésönben; várjuk őket is, mert ez itt egy buli ;D :redchug:

https://www.youtube.com/watch?v=jXJu01DvsDc

Ismerős fülbemászó dallam, kihagyni vétek 8) :)

Úgy látszik, a szavazás előtt kell szervezni egy beszavazó sót, mint a Való Világban :)

Na, mint ahogy ígértem hozom a saját downswing kezelés taktikámat, még mielőtt Alk rám förmedne   ;D

A sportfogadásban nem lehet csak úgy mindig nyerni. Vannak kudarcok, és néha tovább tartanak. Ha hosszabb időn keresztül, a bankroll jelentősen csökken, annak több oka is lehet. A balszerencse természetesen nem az egyetlen. Minden rosszban van valami jó koncepció mentén, előnyt is lehetne belőle kovácsolni, és optimalizálni a fogadási viselkedést.
Ilyenkor, a következő kérdésekre keresem a választ:
Nem fogadok olyan fegyelmezetten, mint korábban?
Nem kutattam elég alaposan a tipp kiválasztásnál?
Túl hanyag voltam az értékek kiszámításakor?
Túl sokat fogadok, és talán olyan versenyekre is, amelyekről túl keveset tudok.
Túl sok pénzt fogadok bizonyos fogadásokra?
Valóban ellenőrzés alatt tartom a bankrollt, és mindig odafigyelek arra, hogy mennyit használok fel a bankrollomból?

Elengedhetetlen a fogadási viselkedés elemzése, őszinte vagyok magamhoz és beismerem, ha eltértem a tervtől ilyenkor a szünet nem árt. Akárcsak a sportolóknak, sportfogadóként szükség van a szünetekre. Fontos, nyeréskor is a hidegvér, soha nem szabad abbahagyni a munkát és a fogadási koncepciók elemzését, összpontosítva kell maradni, és időt kell rá szánni a fogadására, és végezetül nem szabad a tippeket, közömbösen venni, hogy nyer vagy veszít.

Kb.ennyit tudok én hozza adni az oldalhoz es az első körhöz, ja csak megjegyzem a tippjátékokban nincs olyan account itt az oldalon hogy 1000 tipp fölött legalább 0% Roi legyen vagy fölötte, mégis csak jól végzik az Unibetnél a munkát.  :laugh:

Idézetet írta: sunik29 Dátum november 18, 2021, 10:33:27
Kb.ennyit tudok én hozza adni az oldalhoz es az első körhöz, ja csak megjegyzem a tippjátékokban nincs olyan account itt az oldalon hogy 1000 tipp fölött legalább 0% Roi legyen vagy fölötte, mégis csak jól végzik az Unibetnél a munkát.  :laugh:

Szerintem ennek megvan az oka: ingyenes és megy a tippdobálozás. Ha pénzért kellene megjátszani, akkor sokkal megfontoltabb tippek születnének.