III. elődöntő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki a Nagymenő a felsoroltak közül?

Lacapi
flamman
LosGabos
András
BvB_09
Tomka
Szigo
gavrilo14
Irtis
laudrup
hillandkimi

Idézetet írta: TiB Dátum november 18, 2021, 15:32:28
III. elődöntő (december 6. - dec. 12. között): @Lacapi @flamman @LosGabos @András @BvB_09 @Tomka @Szigo @gavrilo14 @Irtis @laudrup @hillandkimi

Szavazás kezdete: december 6. - 10:00
Szavazás vége: december 12. - 10:00

Szigo lehet simán behúzza az egészet? Videói, overes listái miatt lehet hogy laudrup nyer? De mi van, ha valaki figyelte például a Tippversenyek nyerteseit és látta flamman győzelmeit? Lacapi a semmiből belga csokit kezd adni szavazatokért? Vagy lehűti a kedélyeket az észak ismerője gavrilo? És ezzel még nem is érintettem mindenkit, holnaptól voksolunk :)

Számomra ez az elődöntő talán a legkönnyebb választás így, hogy Pisti sajnos visszalépett...

Idézetet írta: robmiller Dátum december 05, 2021, 15:46:08
Számomra ez az elődöntő talán a legkönnyebb választás így, hogy Pisti sajnos visszalépett...

Ezt így nagyon adom. Pisti részéről duma is lett volna a kampányhoz, ami nem is ártott volna, mert Szigo kapitánynak a tippjei a beszédesek mostanában; lásd tegnap.

Idézetet írta: TiB Dátum december 05, 2021, 14:23:27
Szigo lehet simán behúzza az egészet? Videói, overes listái miatt lehet hogy laudrup nyer? De mi van, ha valaki figyelte például a Tippversenyek nyerteseit és látta flamman győzelmeit? Lacapi a semmiből belga csokit kezd adni szavazatokért? Vagy lehűti a kedélyeket az észak ismerője gavrilo? És ezzel még nem is érintettem mindenkit, holnaptól voksolunk :)
Sajnos Lacapinak nem lesz ideje tippelni, marad a csokiosztás ha nyerni akarok... Viszont nem szeretném ha elhízna bárki is, így az sem lesz! :D

1 óra múlva kezdődhet a szavazás, így még előtte bejelentkezem  :cya:

Talán nem lövi el mindenki a voksot az első napokban, bánva, hogy amikor a jelöltek majd egymásra licitálnak, egyre nagyobb mindent ajánlgatnak, akkor már nem lehet változtatni. (Igaz, az előző fordulókban visszafogottabb kampányok folytak, talán ez megváltozik).
Hátha sikerül győzködni, akár engem is, és én is másra szavazok a végén, mint azt előre elterveztem  ;D

Sehol senki?

Talán előnybe kerül, aki először kampányol, állítólag az irodalomérettségire is az első tételt tanulják meg legtöbben  8)

Szóval megpróbálom összefoglalni, mi az Igazi Nagymenőség!

Kezdve ott, hogy gyermekkoromban láttam moziban a Frédi a csempész-rendész c. rajzfilmet (később meglett letöltve is), abban éneklik, hogy "Ez a két csoda nagymenő, csupa ész, csupa agyvelő" 24:30-nál , a dallam vagy 35 éve nem megy ki a fejemből..  :D

16 éve regisztráltam, de a fórumon eltelt idő a múlt héten érte csak el a 19 nap 19 óra 19 percet (pedig elhihetitek, nagyságrendekkel többet vagyok itt, ennyi kb. a havi termés lehetne, de ha évi, akkor is minimum 15-szörös mennyiség, bár most már túlléptem a 20 órát), akkor ez csak valami anomália lehet, ha létezik olyan titulus, hogy a legrégebbi regisztráció a legtöbbet itt töltött idő ellenére mégis legkevesebbet számolva, ennek valami harmadfokú logaritmikus képletét véve, na akkor az nekem jár :)

Azt hiszem, igazi nagymenőség a fórum történetének 1. SPF kupáját megnyerni , majd azt még párszor megismételni (a játékok részlegen nem mutatja a nevemnél, mert még a régi felületen volt, de a topikban fellelhető minden)

Igazi nagymenőség 23 nyertes tippel havi tippversenyt nyerni , mely túltesz a két hónappal előtte 34 jó tippel nyert  havi versenyen is :)
(Régről is van még havi győzelem, az új felület szintén nem hozta át).

Igazi nagymenőség egyedüliként teljesíteni, hogy heti tippversenyt úgy behúzni, hogy  7-ből 7 jó tipp, minimum odds 1,80, oddsátlag minimum 2,00

A számtalan sfscore győzelemről nem is beszélek (7 db van belőle, csak egyvalakit láttam, akinek 8 van, de nem végeztem nagy kutatómunkát, valamint most hétvégén is volt egy holtversenyes első helyem, de előbb hibáztam, mint mások :) ), sftotók is vannak, meg visszamenőleg ez-az-amaz.


Hitvallásom, hogy fogadáskor csak olyan oddsra teszek, annyi pénzt kockáztatok, amennyit én is nyerhetek, magyarul 2,00 odds alatt nem élet a sportfogadói élet. Igazából elemzéseket ezért nem láttok tőlem, 2,40-2,50-2,80 oddsokat nehéz volna folyamatosan megmagyarázni, míg arról, hogy a Real Madridnak miért kellene otthon nyernie a Sheriff Tiraspol ellen, arról azt hiszem, bárki ódákat tudna zengeni.
Minden tippemhez odaírhatnám, hogy csak, de inkább hogy az odds egyszerűen nem áll egyenlőségben a várható értékével, punktum. :)
Ebből is látszik, hogy elemzést vagy naplóvezetést tekintve inkább a háttérben vagyok (megígérem, hogy leporolom a naplómat, de nemcsak a szavazatokért), a tippjeimet a játékokban megteszem, aki teniszben nyerni akar, követheti :)

Ráadásul mindenki tudja meg: igazi nagymenőség úgy tippelni, hogy magunkat holmi statisztikák és táblázatok által nem engedve megzavarni, erőviszonyokról, előzményekről tudomást sem venni (tényleg, meg tudná mondani valaki, hogy áll most a tenisz világranglista? Gőzöm sincs...  :'( :angel: ).


Tudom, hol a helyem, már megtiszteltetés eleve egy ilyen játékba bekerülni, és sokszorosan nagyobb menők vannak itt, mint én, de mivel az SPF hűségprogramban - ami tükrözi a fórumaktivitást, a nyertes tippeket - hónapok óta valahol a 30. hely körül tanyázom, így akár még reális is lehet, hogy a 30-as listában megmutatkozhatok. (Tessék, kell nekem ilyen kevés nyertes tippet tenni..., még feljebb is kerülhetnék :) ).
Előre is köszönöm, ha bárki rám szavaz, amint megnyílik a skrilles krumpliáruház, már küldök is mindenkinek egyet :)

Sok beszédnek sok az alja, az igazi nagymenők a tippjeikkel bizonyítanak!   :beerchug: :cya:

Szerintem nagyon jól sikerült összefoglaló! Onnan tudom biztosan, hogy engem nehezebb helyzetbe hozott, mint előtte voltam a kire szavazzak kérdésben. Linkeltél több olyan győzelmet is, ami messze túlmutat a szerencsés szérián.


Kevés az ígéret, kevés a szavazat. De simán hazudhatok is, ha eszembe jut a tippjáték része.

Szavazatszerzési lehetőség!

A legmagasabb pontszámot elérő jelölt megkapja a szavazatomat. Ha többen is 125 felett végeznek, akkor az nyer, aki elsőként tölti fel a képet. Egy jelentkező esetén is érvényes az ajánlat. Ha senki nem lesz, akkor a szavazatom Irtis kollégáé.

Határidő: szerda 20:00

https://mensa.hu/tesztiras/online-iq-probateszt/

megcsinàltam telóról...
van kèpernyőfotóm, holnap felrakom - túl nagy a kèp kicsinyítem.
bl meccs szünetèben megvolt...

@Alk , voltak nehezek , azt hittem sosem fogynak el a feladatok, nem mutatta sehol, hogy épp hol tart az ember...  :)

És az egyik kérdésnél kifutottam az időből sajnos, akkor láttam csak, hogy van feladatonkénti időlimit. De így is sikerült... szóval a döntőben majd ne felejtsd el ezt a tényezőt, amikor a szavazatodról döntesz!  ;D  :beerchug:

Igazi zsivány vagy :D már a döntőre figyelsz :ok:

III. elődöntős hír: még van aki nem szerzett szavazatot.

Sziasztok!

Korábban csináltam már ilyen tesztet, talán 131 volt.
Ez a mostani is jó fárasztó programot adott 2 percet adott egy feladatra. Egy esetben nem  jöttem rá a logikára, egy esetben pedig jelöltem a hat lehetőségből egyet, azonban azt írta a rendszer, hogy nem észlel jelölést. Így választhattam, hogy továbbmegyek jelölés nélkül, vagy újra próbálok jelölni. Végül tovább kellett mennem úgy, hogy nem érzékelte a jelölést. Azaz két kérdés ment a levesbe.

Aztán volt egy olyan, hogy ezt a tesztet 17-18 éveseknek csinálták, én 45 vagyok. S kitöltés előtt figyelmeztettek, hogy alul leszek értékelve. Így sikreült a cuccot végül megcsinálni.

Jó móka volt, fárasztó volt, s sok kérdés működött hasonló gondolkodási sémára - sok esetben csak az utolsó 20 mp-re fejtettem meg a feladatot. Volt szerintem 5-7 kérdés ami megvolt fél perc alatt..

érdemes tolni szerintem!
üdv, sound