III. elődöntő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki a Nagymenő a felsoroltak közül?

Lacapi
flamman
LosGabos
András
BvB_09
Tomka
Szigo
gavrilo14
Irtis
laudrup
hillandkimi

Az én adatelemzésem annyiból állna, hogy nagyon kis számú regisztrált tag döntött, mondhatni akik aktívan fórumoznak itt. Amilyen jó ez az oldal, annyira alacsony ez a szám..
Amennyiben a nem regisztrált tagok is szavazhattak volna, akkor szvsz egészen más eredmények is születhettek volna. Emlékszem laudrupnak anno micsoda kövezőbázisa volt, amikor nyomta a gólstratégiáját.

Megint az a fránya ijedtségem a túl hosszú írástól.. :) De az imént bepótoltam @Irtis kolléga sorait és ugyan semmi jelentősége, de rászavazok így utólag. Szép, összeszedett írás a fogadásról :ok: (Azért, ha lenne tétje akkor Szigovicsra ;D)

Csatolom a szavazást, flammanra szavaztam, ezért félkövér a neve.

Mesterem megjelent, átlátott rajtam :) de eredményekel populizálni szerintem a legmenőbb.

Hóhahó, kicsit megkésve ugyan, de köszönöm a szavazatokat mindenkinek!

Még a kampányszövegemben akartam írni (de kifelejtettem a gondolat-összeszedésekkor is), hogy jó bornak nem kell cégér, de nem vagyok én itten olyan jó bor, hogy nekem ne kellene, tehát valamivel muszáj kampányolnom. Mással meg nem igazán tudtam, mint az eredményekkel, de tiszta szerencse, hogy sikerült legalább valakiket meggyőzni.
Hiszen nem vagyok előtérben, ahogy írtam, nem írok mélyreható elemzéseket, a naplovamat régen vezettem már, pl. ha abból indulok ki, hogy amikor rákattintok az olvasatlan hozzászólásokra, naponta szembejönnek velem a jól elnevezett naplók: "Elvek, gondolatok szokások stb..., Zuhanó oddsok stratégiája, Oakland bet's", és a többi, hogy csak a leginkább feltűnőeket említsem, velük szemben eleve hátrányban voltam.
Ahogy írtam is: tudom, hol a helyem, hogy még ez a kapott 9 szavazat sem tükrözi az erőviszonyokat, szerintem egyszerűen ennyit jelentett, hogy írtam valamit, hogy volt egy kampányszövegnek nevezett akármi.
Nem utólag kéne írni, de az elején 1 célom volt, hogy a Monkeybet által rám adott 21,00-es oddsra némileg rácáfoljak, hogy ne az utolsó helyen végezzek, azt hittem (vagyis mint többen: tudtam), hogy Szigo simán behúzza, mögötte 2-3 ismertebb név helyezkedik majd el, én pedig beférek a középmezőnybe mondjuk 3-4 szavazattal, és lesz, akik majd mögöttem végeznek. A 21-es oddsot sikerült kimaxolni, és a tétem többszörösével cash-outoltam :)

Szóval még egyszer köszi, hogy a 22.915 fórumtag közül 9 leadta rám a szavazatát, és gratulálok Szigonak.