Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Holnaptól ismét van Nyerő Széria. A kérdés már mától elérhető.

Korábban voltak negatív megnyilvánulásaim az Unibetről, de úgy korrekt, hogy ha nem csak a problémákról "emlékezünk meg", hanem a pozitív dolgokról is.

A Nyerő Széria tegnapi játékában az volt a kérdés, hogy melyik csapat nyer a német-angol meccsen, én pedig a döntetlenre tippeltem, viszont reggel amikor ránéztem az oldalra, meglepődve láttam, hogy hibás tippként lett kiértékelve. Rögtön írtam egy udvarias levelet az ügyfélszolgálatnak (kivételesen tényleg udvarias voltam), amire egy-két órán belül jött is a válasz azzal a szöveggel, hogy: "Hozzárendeltem 1500 HUF értékű ingyenes fogadást a számlájához". Magáról a játékról, vagy a téves kiértékelésről egyetlen szó sem esett, de úgy voltam vele, hogy végülis meg lehet engem vesztegetni (és különben is van az a pénz, amitől korpásodik az ember haja), úgyhogy megköszöntem, és annyiban hagytam. Ennek ellenére később újra felmentem az oldalra, és örömmel láttam, hogy ki van pipálva a tippem is. Egyszóval egy szavam sem lehetett. Ráadásul ha hozzávesszük azt is, hogy még az este folyamán meg is játszottam ezt a bónuszt egy 4,2-szeres szorzóval, ami össze is jött, így végképp elmondhatom, hogy maximálisan jól jöttem ki az esetből.

Az egész történetben az az érdekes, hogy valószínűleg egy "központi hiba" lehetett ez a rossz kiértékelés (tehát valószínűleg minden játékosnál rosszul lett kiértékelve), és ha nem írok reggel levelet nekik, akkor pár óra elteltével egyszerűen csak javítják a hibát, és szó nélkül megy tovább az élet. 1500 Ft-os bónuszfogadás nélkül.

Vagyis megéri azonnal "reklamálni", mert úgy tűnik, hogy mostanában kezdenek jó fejek lenni.  ;D

Nektek működik az oldal rendesen? Én tegnap este óta képtelen vagyok belépni, se a böngészőben, se a póker-klienssel.

Idézetet írta: Assassin Dátum június 19, 2022, 12:35:10Nektek működik az oldal rendesen? Én tegnap este óta képtelen vagyok belépni, se a böngészőben, se a póker-klienssel.

Úgy látszik, a hibát úgy lehet elhárítani, hogy írsz a fórumba. Pár perccel azután, hogy elküldtem az üzenetet, elkezdett működni a dolog.

Unibet bingò részlegén napi 1 ingyen kaparòs egészen július 28 ig.

Idézetet írta: szalist Dátum június 24, 2022, 11:29:16Unibet bingò részlegén napi 1 ingyen kaparòs egészen július 28 ig.
Azért ha valaki véletlen nyer vele irja màr ide nekem 2 nap alatt a 3 szàmlàn nem kapart ki semmit...

Idézetet írta: szalist Dátum június 24, 2022, 11:29:16Unibet bingò részlegén napi 1 ingyen kaparòs egészen július 28 ig.

Kösz az infót
Hogyan lehetséges 3 darab számla

Idézetet írta: chabialonso Dátum június 25, 2022, 09:57:50Kösz az infót
Hogyan lehetséges 3 darab számla

Ő, a csaja, meg az anyukája. :P

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 25, 2022, 12:02:21Ő, a csaja, meg az anyukája. :P

Valószínűleg az Unibet, a Bingo.com , és a Maria Casino tartozik a három számla alá. Egy cégcsoportban vannak , és mindenhol van kaparós. Így lehet egy néven három.


Most ezek az Unibetnél direkt szórakoznak? Rámegyek a kaparósra, és nem adja be. A másik két cégnél is ez van.
Más is járt így reggel?

Szintén. Ott az üzenet, hogy kaptál 1 kaparóst, de persze a játékot nem tölti be. Jó kis promó!

nekem sem tölt be

Már kinyitott 11 -től a chat. Írjun nekik! Érezzék a  problémát meg a törődést.
Nagy valószínűséggel azt válaszolják, hogy töröljük a sütiket.  ;D

..majd csak észreveszik..