OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


mai kaszárnya:
ASV St. Martin/Raab   -   UFC Fehring

sportingbet/bwin

20:00-tól, de már live felület

rengeteg gólt várok, ez egy dolog.

szerintem a vendég csapat, azaz a Fehring 6-7 gólt minimum vállal, így a Fehring góljai első fi 3 vagy több 4.20-ért elég jó opció, de a félidő eredménye minden más opció is jó lehet 26.00-os oddsért.

alapesetben ez ilyen 0-3-as, 0-4-es félidő kell legyen, vége ilyen 1-7, 1-8 körül lenne reális, ha nem csalják, és mindkét csapat, de főleg a Fehring odateszi magát. Amúgy meg felk meccs, úgyhogy még a hazai gólok is fizethetnek, így pedig mindenféle over ülhet

10:30 sportingbet/bwin live

Redlands-SWQ
u20 ausztrál foci

8 vagy több gól @ 8.50

illetve kisebb téttel mindenféle over, pl első fi eredménye más @ 67.00

-ezek ha belendülnek, akkor jöhet, ha meg szar napjuk van, egy jó 2-1 is összejöhet, de csak nem

Húú, az előző kettő után ez nagy kapufa lesz, 40 perc, aztán még mindig 0-0  :D
Na, majd délután javítunk

Dibba Al Fujairah (U21)   -   Al Dhafra (U21)
Start time 14:20

sportingbet/bwin

a következő kiszemelt meccs, szerintem itt is sok gólnak kéne lejönni, de remélem, hogy kicsit több mákom lesz, mint a délelőtti ausztrál srácokkal.

konkrét tippet nem írok, 6-8 gólt várok, ennyi

(illetve csináltam egy 2/6-os kombit, minden 14:20-as és 14:25-sö kezdésű Emirátusokbeli meccsre 5.5 overt húztam, kivéve egyet, ahol csak 4.5 overt lehet húzni max., már nem tudom, melyik az)

11től live felület bwin/sportingbet
Dorogi FC   -   TJ Druzstevnik Velke Ludince

egy magyar másod, meg egy szlovák harmadosztályú csapat felk. meccse.

A dorog magyar nbii szinten elég jó csapat, míg az aktuális ellenfél azért nem annyira. utolsó bajnokiján még 7-0-ra kapott ki, januárban egy edzőmeccsen szlovák másodosztályú ellenfelétől 8-0-ra kapott ki.

ezek alapján én ezt a meccset ilyen 5-0, 5-1-re lövöm be, ezek alapján lehet fogadni erre arra, pl három dorogi gól félidőig 8.50-es odds...

szintén 11, szintén bwin/sb, szintén foci és felk meccs
Haladás-Nafta

A Nafta szlovén másodosztályú csapat, elég gólgazdag meccseket játszik még bajnokikon is, de a felk időszakában is. Maribor ellen négyet nyelt, de legutóbb egy osztrák félamatőr csapattól is kapott hármat, így itt is lehet keresgélni szerintem az overek között, még akkor is, ha a Halit nem feltétlenül gólgyárként ismerjük, de itt most min hármat lőni kéne, és ezt a hármat alaphangon

Dorog a 7.percben 1-0, Hali a 13-ban már 2-0, aztán azóta semmi. Hát kasza nem lesz, Hali 1.5 over fi szépen leesett, de azon kívül lófasz, maradt a kármentés.
Nagy kár, mert bíztam benne, hogy legalább az egyiken kiszakad a gólzsák...
Közben a Hali kapott egyet, így még a 4.5 overből is profittal szállok ki, de főleg a Dorog meccsétől többet vártam.
Nem buktam egyik meccsel sem, mégis úgy érzem...

12:15 női biathlon sprint

Wierer top 3 @ 4.50
Frolina top 7 @ 11.00

két tipp, de csak azért, hogy ne nézzem tétlenül.

Wierer top3ra csak azért teszek, mert bejön a csaj  ;D. amúgy csak akkor van esélye, ha ő nem ront lövést, amire van esély, futni közepesen fut, viszont kurva gyorsan lő. hogy pontosan, arra nincs garancia.

Frolina ugye orosznak született, de dél-koreai színekben indul, így 'otthon' hátha odatesz egy extra teljesítményt. Neki is csak akokr van esélye top7-re, ha hibátlant lő

sportingbet az iroda amúgy

még egy tipp tetszik, 2.90 van rá, hogy Wierer jobban lő, mint Dahlmeier, de ezt nem teszem meg, így biztosan jönni is fog  :)

#3668 február 10, 2018, 12:20:54, oakland23
Villarreal-Alavés
Tipp: hazai
Odds: 1.70
sportingbet

már-már ijesztően magas szorzó ez, nálam ez alsóhangon 2-0-ról indul, de ha Fornalséknak még kedve is lesz focizni, akkor a nagyobb KO is benne van.
(volt még 1500-as freebetem is, rátettem, hogy a meccsen az eredmény 'minden más' azaz valamelyik csapat minimum öt gólt lő, de ez kb csak a Villarreal lehet)

Biathlon 10 km ffi sprint 12:15 bwin/sb ive felület

Tipp: győztes előnye 20 mp vagy több @ 4.00

Tegnap a csajok versenyére csak brahiból tippeltem, aztán sajna végig sem tudtam nézni...

Ez a tippem viszont komoly, és bár csak 1500 Ft-tal tolom, talán erősebb ennél. Szóval míg a csajoknál bár a favorit Dahlmeier nyert, azért 8-10 lány győzelme benne volt a pakliban. Itt a srácoknál kétesélyes a verseny, mert JT Boe és Fourcade kiemelkedik.

Amiben bízom, hogy Boe nem ront lövést, mert ha úgy fut, mint ebben az idényben vk állomásokon, akkor neki nem 20, de 40-50 másodperces előnye is lehet. Ha nem ront, de hát biathlon... Szóval abban bízom, hogy JT Boe nem ront, és futásban ott folytatja, ahol a világkupában abbahagyta. Annecyben pl. sem ő, sem Fourcade sem rontott, akkor Boe 22 másodpercet vert Fourcadra.

Ha Boe a nem hibázik lövést, akkor ennek jönnie kell még úgy is, hogy Fourcade sem ront. Ráadásul itt kiengedni sem fog a végén, mert amilyen előnyt kiharcol a győztes, olyan előnnyel indul az üldözésesben.


12:00-tól, sportingbet/bwin live rész
Kasetsart-Sisaket
Tipp: 5.5 gól felett @ 8.00

megérzés tipp, nem több

hazai csapat előző szezonban is ebben az osztályban szerepelt több-kevesebb sikerrel, míg a Sisaket most csúszott le a másodba. Az előző idény vége felé kapták a gólokat becsülettel, remélem jó szokásukat megtartják, de itt egy osztállyal lejjebb a góllövés is megy majd. Transfermarkt szerint kb 4-szer többet ér a vendég keret, ami a szorzókból nem jön le, de én maradok a góloknál.

Sevilla-Girona
déltől

Tipp: 4.5 over @ 5.00

két dolog szól ellene, a Sevilla kupameccse(i), és az időpont. Ami viszont mellette szól, hogy a Girona két pontra van a Sevillától, így nyugodtan focizhat, nyomás nélkül. A Sevilla viszont nem alibizhet, mert ha BL-be vágyik, kurvára nyerni kéne, ugyanis a Valenciához képest 7 pont a deficit...
Adok-kapok, erre számítok, aztán hogy meg is kapom-e, kiderül

szerintem amúgy egy jó mindkét csapat lő gólt is lejön 1.80-ért, de úriember biztosban nem fogad  ::)

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 11, 2018, 10:39:33
Biathlon 10 km ffi sprint 12:15 bwin/sb ive felület

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 11, 2018, 11:48:11
úriember biztosban nem fogad  ::)

Én pont arra játszottam, hogy nem a két favorit nyer. A kínálatban lévők közül mindenkit toltam, persze a többség 100-400-as szorzóval volt, úgyhogy nagy befektetés nélkül is befigyelhet egy bigwin. A realitások talaján maradva, azért arra figyeltem, hogy a közvetlen riválisokkal nyerjek a legtöbbet, ami alatt a T. Boe - Svendsen - Schempp triót értem.

#3673 február 15, 2018, 11:46:46, oakland23
12:20, biathlon 20 km egyéni

Tipp: győztes 60 másodperccel, vagy többel nyer @ 7.5  (bet365)

20 km-t mennek, 4-szer lőnek ötöt, szóval van hibalehetőség, és elég hosszú a táv. A biathlon eleve egy rulett, szóval minden lehet, de azért behúztam, hogy az első 60 másodperccel, vagy többel nyer. ehhez kéne mondjuk egy hibátlan lövészet Fourcade-tól vagy Boe-től, de max az egyiktől, míg a másiknak rontani kéne vagy kettőt. Idén amúgy két vk futamot rendeztek hasonló stílusban, mindkétszer jött volna ez a tipp...
Mondjuk itt az olimpián mmég nem jött be biathlon tippem, amit nem live tettem, szóval így tessék nézni, de előbb utóbb hátha alapon 7.50-ért egy patront megért nekem.

Itt egyéniben nem büntetőkör van, hanem minden lövőhiba után az időhöz adnak egy percet, szóval itt egy hiba kegyetlenül büntetve van.

Csajoknál brutális meglepetésre Oeberg nyert, hát rá is biztos volt vagy 100-as odds, de még inkább több...

Azért az se semmi hogy ugyanez az opció unibeten 3.50...