Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: flamman Dátum július 01, 2022, 09:45:09Manapság a bwin nálam is szórakozik, én is dombornyomott Mastercarddal szoktam befizetni. Ma is volt egy befizetésem, de nálam is másodikra sikerült (elsőre indok nélkül sikertelenséget jelzett). Esetleg próbálkozz még, hátha sikerül.
Köszönöm újra próbálom akkor.Igazából visa classic volt csak ugye a raiffeisen lecserélte ezeket matercardra de máshol nem volt vele gond ahogy írtam.

Próbáltam azt írja a bankja elutasította a befizetést.Próbáljon egy másik fizetési módszert.Talán engedélyeztetnem kell a banknál valamit hogy befizethessek?

Idézetet írta: kaloz01 Dátum július 01, 2022, 10:18:44Próbáltam azt írja a bankja elutasította a befizetést.Próbáljon egy másik fizetési módszert.Talán engedélyeztetnem kell a banknál valamit hogy befizethessek?

Jó kérdés..., esetleg valami beállítás, hogy heti, havi, akármilyen limit túllépése, bár ha ma volt a próbálkozás, elseje lévén még nem valószínű, hogy bármilyen limit túllépődött volna.
Nálam volt egy idő, hogy bizonyos helyekre épp tudtam Mastercarddal befizetni, máshová meg éppen nem, és nem tudom, mi lehetett az oka. De a bwin ma pl. jó volt (egy ideig a Pokerstarshoz, illetve a Winmastershez nem tudtam fizetni, de ők nem indokolták, miért, viszont a Winmasters épp mostanában akciózik, hogy újra lehet náluk Mastercarddal fizetni, még bónuszt is osztogatnak hozzá). Szóval én sajna passzolok...

Nna közben megoldódott,ha valaki így járna: Rég nem fizettem be befizetéskor kért valami pin2 kódot elsőre is gyanús volt nem tudtam mi az beírtam a pin kódom tovább engedett de aztán ugye nem ment el a befizetés.Nem hagyott nyugodni a direktneten nézelődtem ott látom hogy ez a pin2 5 számjegyű akkor már tudtam hogy nem a sima pin itt lesz a hiba.Felhívtam a raiffeisen ügyfélszolgálatot mondták hogy azt neten nekem kell beállítani megcsináltam,mindjárt jó is lett a befizetés...  Köszi a válaszokat!

Idézetet írta: kaloz01 Dátum július 02, 2022, 05:22:49Nna közben megoldódott,ha valaki így járna: Rég nem fizettem be befizetéskor kért valami pin2 kódot elsőre is gyanús volt nem tudtam mi az beírtam a pin kódom tovább engedett de aztán ugye nem ment el a befizetés.Nem hagyott nyugodni a direktneten nézelődtem ott látom hogy ez a pin2 5 számjegyű akkor már tudtam hogy nem a sima pin itt lesz a hiba.Felhívtam a raiffeisen ügyfélszolgálatot mondták hogy azt neten nekem kell beállítani megcsináltam,mindjárt jó is lett a befizetés...  Köszi a válaszokat!
Csak ne oda kérd majd ki a pénzt ha nyersz a bwinröl a bankoknàl nézd meg a raiffeisenes részt én pont ott vagyok...nagyon megfogsz lepödni...

Idézetet írta: szalist Dátum július 02, 2022, 12:23:52Csak ne oda kérd majd ki a pénzt ha nyersz a bwinröl a bankoknàl nézd meg a raiffeisenes részt én pont ott vagyok...nagyon megfogsz lepödni...

Miért,sokat levon?

Idézetet írta: kaloz01 Dátum július 02, 2022, 14:39:34Miért,sokat levon?
kb 2500 at tranzanciónként benyel a raiffeisen mert devizába utalnak..Azt akkor is benyeli ha csak pl 3000 et veszel ki

Idézetet írta: szalist Dátum július 02, 2022, 14:59:02kb 2500 at tranzanciónként benyel a raiffeisen mert devizába utalnak..Azt akkor is benyeli ha csak pl 3000 et veszel ki

Értem,köszi

Zsebeld be a Hattrick Mánia 20 eurós ingyenes fogadását

Tippelj ingyen a bwin irodánál három mérkőzés első gólszerzőire és vedd ki részed az ezer eurós nyereményalapból.

Így működik:
  • Regisztrálj a bwinre!
  • Válaszd ki helyesen az első gólszerzőt egy mérkőzésen, 1 eurós ingyenes fogadásért.
  • Válaszd ki helyesen az első gólszerzőt két mérkőzésen, 3 eurós ingyenes fogadásért.
  • Teljesítsd a mesterhármast és szerezd meg az 1.000 euró értékű nyereményalap egy részét, amely akár 20 eurós ingyenes fogadás is lehet.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek
A promóció szervezője az ElectraWorks Europe Limited, regisztrálva Máltán a C92801-es szám alatt és a székhelye a Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Málta, VLT 1464 alatt található.

Egyedi Promóciós Részvételi Feltételek
  • Ez a promóció csak azokra a kiválasztott Ügyfelekre érvényes, akik közvetlenül emailen kapják meg ezt az ajánlatot a promóció szervezőjétől, vagy akiknek ez megjelent a promóciót szervező webhelyén.
  • Ez a promóció 2022.08.03. 00:01 CEST órától - 2022.08.07. 23:59 CEST óráig érvényes (a "Promóciós időszak")
  • A promócióban történő részvétellel a játékosok elfogadják a jelen Egyedi Promóciós Részvételi Feltételeket, valamint az Általános Részvételi Feltételeket.

Így működik
  • A promócióban történő részvételhez az arra Jogosult Játékosnak (lásd alább) kiválasztásokat (lásd alább) kell tennie a promóciós időszak során.
  • A játékosokra vonatkozó előírás:
  • betöltött 18. életév; és
  • létező vagy új valódi pénzes játékos (végrehajtott legalább egy (1) sikeres befizetést vagy részt vett legalább egy (1) valódi pénzes játékban);
  • be kell jelentkeznie;
(egy "Jogosult Játékos'')

  • Egy Jogosult "Free-to-Play" kiválasztásnak az számít, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
  • Válassza ki az első gólszerzőt a következő mérkőzéseken: Clermont Foot 63 v Paris Saint-Germain, Stuttgart v RB Leipzig, West Ham v Manchester City
  • A kiválasztások az adott játék kezdéséig megváltoztathatóak
  • Minden felhasználó 1 kiválasztást fog kapni fordulónként minden játékban.
(egy "Jogosult Free-to-Play kiválasztás")

  • A hivatalos Premier League, Bundesliga, Ligue 1 mérkőzésről szóló jelentés állapítja meg az első gólszerzőt. Az Premier League, Bundesliga, Ligue 1 által közölt első gólszerző személye lesz a végleges. (a "Forrás")
  • Abban az esetben, ha a mérkőzés első gólja öngól, vagy a kapus szerezte a gólt, akkor alapértelmezés szerint a kiválasztás vesztesnek számít.
  • Abban az esetben, ha a kiválasztott gólszerző nem játszik, akkor a kiválasztás automatikusan veszít.
  • Ha egy vagy több mérkőzést elhalasztanak, akkor a gólszerzőre vonatkozó kiválasztások érvényben maradnak, és mindaddig jogosultak maradnak, amíg a mérkőzést az eredeti kezdési időponttól számított 48 órán belül lejátsszák. Ha a mérkőzést nem rendezik meg a 48 órás időtartamon belül, akkor a forduló érvényét veszti.
  • Ha egy Jogosult Játékos elhelyez egy Jogosult kiválasztást, akkor mi a következőket adjuk ehhez:
  • Ha a játékos helyesen kiválaszt egy "első gólszerzőt", akkor 1€ FreeBet-et kap
  • Ha a játékos helyesen kiválaszt kettő "első gólszerzőt", akkor 3€ FreeBet-et kap
  • Ha a játékos mind a három "első gólszerzőt" helyesen választja ki, akkor 20€ FreeBet-et kap

FreeBet Részvételi Feltételek
  • A FreeBet kiosztása a Játékos számlájára a jelen Részvételi Feltételek, valamint a promóció "Így működik" részlegében találhatóak szerint történik.
  • Az utolsó mérkőzés után az Ingyenes Fogadás jóváírása hétfőn, 17:00 CEST előtt történik meg.
  • A FreeBet 3 nap után érvényét veszíti, ha nem használják fel.
  • Amennyiben egy játékos egy fogadást FreeBet felhasználásával tesz meg és nyer, akkor a FreeBet összegének levonása utáni nettó nyereményt írjuk jóvá a játékos számláján.
  • A három "első gólszerzőt" helyesen kiválasztó valamennyi játékosnak a maximális kifizetése összesen 1 000€ lehet. Abban az esetben, ha a nyertesek száma meghaladja az 50-et, akkor a három helyes kiválasztást adó Jogosult Játékos között kell elosztani az 1 000€-t. Például, ha 100 Jogosult Játékos van a 3 helyes kiválasztással, akkor a játékos nyereménye 1 000€ : 100€ = 10€, Jogosult Játékosonként. A Jogosult Játékosok nyereményalapja 3 helyes kiválasztás esetén, amennyiben több mint 50 nyertes van, akkor a www.sportingbet. ro vagy a www.bwin. com (csak Bulgária és Magyarország lakosai) játékosai között kerül elosztásra.

Általános
  • Amennyiben a játékos számla pénzneme nem egyezik meg az ajánlat pénznemével, úgy a meghatározott összegek átváltásra kerülnek az Ön pénznemére.
  • Az alábbi átváltási szabályok érvényesek: 1 EUR = 1 CHF = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 300 HUF = 4 RON = 80 RUB
  • A promóciót szervező fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlatot előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsa vagy visszavonja.
  • A promóciót szervező bármely döntése az ajánlattal kapcsolatosan végleges és kötelező érvényű.

Hétfő óta van Bwin-en fej vagy írás típusú játék. Promóciók között keresd.

Hétfőn fekete 600 Ft fogadásra  (3x fogadni 1.50 a minimum és a teljes pénz a számlára került)

Kedden sárga 10 pöri a Book of Bwin-re (30 Ft jött >:( , a nyereményt 20x kellett forgatni)

Ma sárga 30%-os szorzóemelő 3000 Ft-ig.

Idézetet írta: LosGabos Dátum augusztus 03, 2022, 13:52:40Hétfő óta van Bwin-en fej vagy írás típusú játék. Promóciók között keresd.

Hétfőn fekete 600 Ft fogadásra  (3x fogadni 1.50 a minimum és a teljes pénz a számlára került)

Kedden sárga 10 pöri a Book of Bwin-re (30 Ft jött >:( , a nyereményt 20x kellett forgatni)

Ma sárga 30%-os szorzóemelő 3000 Ft-ig.

Nálam ez még kilépve sincs, nemhogy belépve, mivel korlátoztak. Bosszúból kivettem majdnem mindent, ami bent maradt apró, azt is megsokszoroztam és kivettem.

Ma fekete és megint 10 pöri a Book of Bwin-re.

Idézetet írta: LosGabos Dátum augusztus 04, 2022, 17:58:41Ma fekete és megint 10 pöri a Book of Bwin-re.
Mázlista vagy, nálam nincs ilyen promóció  ;D

300 ft freebet, illetve 7500 ft-os 100% befizetési bónusz érhető el most náluk, jött reggel a mail.

Idézetet írta: Rwilla Dátum augusztus 05, 2022, 17:34:02300 ft freebet, illetve 7500 ft-os 100% befizetési bónusz érhető el most náluk, jött reggel a mail.

Nekem nem, helyette olyan promó jött, hogy fogadjak 4x minimum 1500 forintért 1,50 felett és kapok 1500 ft freebetet meg 10 pörit