Tour de France 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Vesszek meg ha nem néztem ki Taco van der Hoorn 1-3 helyet mára 17.00-ért az Unin.Erre utána elolvasok egy cikket, hogy Párizs előtt gyakorlatilag ez az utolsó ahol a sprintereknek van esélyük. Mondom magamban, jó akkor nem lesz szökésből "hazaérés". Én ökör! :bash:

Nagyon úgy tűnik, hogy 5 forduló után a fiatal szlovén űrbringás megnyerte a francia körversenyt.

Őrület volt ez a szakasz :great:  A nézők számára pozitív a Jumbo számára már kevésbé ::)

Roglic sajnos kiszállt az összetettből, viszont Vingegaard esetében óriásit mentettek Van Aert vezetésével, hiszen a Pogi-Vinge különbség végül csak 13 sec lett, ami nem is annyira vészes. Volt perc környéke is a különbség és rossz volt nézni a dánt ahogyan csapattárs bicójáról pattant csapattárs bicójára, míg végül megjött a csapatautó.

A Pogi odds szépen beesett (~1,70 ---> 1,28), de még neki is lehet fekete napja! És a sok rossz között még egy jó hír a Jumbonál: eldőlt ki a kapitány. Oké, hogy mindenki cimbi mindenkivel, de okozhatott ez a kettőség egy rejtett feszültéget továbbá az erők megosztását. Most már tisza minden, a dánra kell feltenni mindent, eddig is ő mozgott jobban.

A szökés spintbefutójáról legalább tudnék ennyit írni, érdemes visszanézni. Utóbbi évek legjobb Tour de France szakasza volt :ok:

Idézetet írta: curpy82 Dátum július 06, 2022, 17:21:50Vesszek meg ha nem néztem ki Taco van der Hoorn 1-3 helyet mára 17.00-ért az Unin.Erre utána elolvasok egy cikket, hogy Párizs előtt gyakorlatilag ez az utolsó ahol a sprintereknek van esélyük. Mondom magamban, jó akkor nem lesz szökésből "hazaérés". Én ökör! :bash:

Az milyen szép lett volna pedig  :)
Clarke micsoda győzelmet aratott ma, az ő oddssza mennyi lehetett?

Ideje kicsit megnyugodni

Sebek nyalogatása és egy kis pihenés vár a mezőnyre csütörtökön? Olvasd tovább


Kéne abból a cuccból, amit Van Aert kap, brutális a csávó.  ;D

Végig kell ezt még tolni, vagy oda lehet adni már a végső győzelmet Poginak? ;D

Wiggins odaadta.  ;D  Vingegaard, Gaudu, Martínez és Yates négyesre leszek kíváncsi. Többiekben nem látok fantáziát arra, hogy megszorítsák. Gaudu gyengébb a szlovénnal jóval a kronókon, háromhetesen nem tud végig stabilan teljesíteni, de Vingegaard, ha rendben lesz, nem bukik többet, akkor vele csatázhatna Pogacar. Az Ineos esetében meg az a kérdés, kijátsszák-e a három kártyát (Yates esetében mindig kérdéses, mennyire stabil három hétig). Enric Mas nekem inkább stabil top10-es (4-7. hely között), mintsem olyan, aki megszorongassa a legjobbakat.

Igen, talán Vingegaard lehet veszélyes rá, ha a Jumbo összefog az INEOS-szal hosszabb távon is nem csak egy-egy szakaszra. De még így is azt mondom, hogy a szlovén kényelmesen, perc feletti előnnyel nyer.

Idézetet írta: york11 Dátum július 07, 2022, 17:24:41Igen, talán Vingegaard lehet veszélyes rá, ha a Jumbo összefog az INEOS-szal hosszabb távon is nem csak egy-egy szakaszra. De még így is azt mondom, hogy a szlovén kényelmesen, perc feletti előnnyel nyer.

Van benne ráció, hogy összeállnak Pogi ellen, úgy lenne esélyük, főleg folyamatos támadásokkal. Azért ez UAE nem egy acélos csapat.

Most látom, hogy Pogacar pöttyös trikójára 4-es az odds. Ha nem esik vissza a formája szerintem 1,6-1,8 között van a reális odds.

A hegyek még csak most jönnek!

Elengednek egy szökést, esetleg újból küzdenek egy hatalmasat? Olvasd tovább


Hihetetlen ez a Pogacar! 8) Mondjuk a Tournak jót tett volna, ha Vinge el vitte volna a szakaszt, de ez van: Pogacar az Pogacar :)


Kérdésre hamar választ kaptunk, csak Vingegaard tudja megszorongatni Pogacart, ahogyan tavaly is. UAE ma nagyot ment, Ineostól ennél több kell, van három kártyájuk, ezt ki kell játszaniuk, ha akarnak itt még valamit. Gaudu és Bardet egyelőre kiváló, Kamnát sajnálom, szegény.