Napi tipp - Augusztus 5.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 5.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás:  OROSZORSZÁG: Orosz Kupa - 1/64 döntő
2019.08.05.  17:30
Luki-Energija  - Leningradec
Tipp: gólok száma  2.5 felett
Odds: 2.25
Iroda: bet365

Mindkét csapat az orosz harmadosztály nyugati szekciójában játszik. A bajnokságban kétszer találkoztak egymással a tavalyi szezonban. Mindkét alkalommal a Leningradec nyert 3:1-re,  hazai, és vendég pályán egyaránt. Nagyon pofás szorzót kapunk ennek ellenére, hogy meglesz a három gól. 2,5 fölé teszem.

Soccer » France » Ligue 2 »
05 Aug 2019, 18:45
Caen - Lorient
tipp: 3,5 over
odds: 5,00
iroda: bet365

indok:
Alapból a hétfoi francia 2-esre jó over oddsokat adnak, mint most is. A Lorient képes idegenben gólra, akár 2-re is. A Caen meg min. 2-t rúg . 3 éve hasonló felállásban 3-2 volt. Tippem:2:2.

ATP Montreal
Paul - Schnur
28,5 game felett
3.35
unibet

Paul papiron hajszalnyival eselyesebb, egesz jo formaba lendult a fiatal amerikai, es osszesegeben jobb jatekos, vagy legalabbis nagyobb a potencial benne. De a kanadait hazai palyan nem irnam le, a juharlevelesek Mastersen az utobbi ket evben nagyobb underdogkent is szettet lopott McDonaldtol es Gasquet-tol, es elete legjobb szezonjat futja. Sztem Schnur nyer, de nagyobb abban biztosabb vagyok hogy over lesz, aztan meglatjuk  :)

versenyen kívül

18:45
Mauritánia (női)- Villarreal (női)
foci, felk. torna

Az idei COTIF-on India, Mauritánia, Spanyol U19, Bolívia U19, és Villarreal vesz részt. Mindenki játszik mindenkivel 2*35 perces félidőket tolnak.

Eddigi eredmények:
India-Villarreal 0-2
Mau-Esp U19 0-11 (ESP u19 két büntető kapott, abból egyet lőtt be)
India-Bol u19 3-1
Mau - India 0-7 (India három büntetőt kapott a 2. fi-ben, abból kettőt lőtt be)
Esp u19-Villarreal 3-1

Ahogy az várható volt, a spanyol U19 a legerősebb, aztán Villarreal (csajoknál másodosztályú csapat), India, Bolivia u19 majd Mauritánia a sorrend.
Mauritánia nagyon kilóg itt a sorból, azért 70 perces meccseken 7-et és 11-et kapni...
Most állt össze a csapat, de nagyon grund jellegű együttes ez, semmiféle taktika, nekem a női foci régmúltját idézi, ahol még megvan a birkaeffektus (mindenki a labdára), meg minden.
Eddig a tornán a bet az öt meccsből 4-szer kínált live fogadást (pre-match egyszer).
A félidőket spori és spori nem egyformán kezeli, néha 7-8 percet is rátesznek egy-egy játékrészre, néha még korábban le is fújják. Tegnap féldául sok sérülés, és három videózás, meg cserék mellett a 2. félidőben semmi ráadás nem volt, gondlom 0-7-nél úgy ítélte meg a spori, elég Mauritánia szenvedéséből.

Mauritánia a spanyol U19t-től (és azért ez nem a legjobb U19) kapott ki 11-0-ra, a meccsen volt két büntető is, ebből egy kimaradt.
Aztán vasárnap is játszott Mauritánia, India verte 7-0-ra, a 2. félidőben nem kevesebb, mint három büntetőt lőhetett India, ebből kettőt váltott gólra.

Nekem ebből az jön le, hogy ez a Mauritánia fizikálisan eleve nagyon gyenge, ehhez jön a képzetlenség, és amiatt a sok tizi, meg ugye fáradnak is. Ezek nemhogy sorozatterhelésnek, de terhelésnek sincsenek kitéve. Azért ez már a 3. meccs lesz 4 nap alatt, ami azért nem gyenge, még 2*35 félidők mellett sem.
Eddig a bet Mauritánia mindkét meccsére kínált live fogadási opciókat, mindkétszer nagyon benézte. Tegnap is India ellen a félidő 1,5 overt 2.10-ért tette ki, 7 perc kellett a két gólhoz. Spanyol U19 ellen sem kellett 10 perc a két gólhoz.

Na mármost Mauritánia tegnap sem bírta szuflával India ellen (pedig India sem meghatározó női szinten). Tegnap 18:45-től játszottak, ma is 18:45-től fognak a Villarreal ellen.

Tegnap a Villarreal még 20:30-tól játszott a spanyol U19 ellen, ahol bár 3-1-re kikapott, azért mezőnyben egyenrangú volt, lövései, helyzetei megvoltak. Kerete kellően bő, tudnak rotálni.

Nem tudom, lesz-e ma live fogadás a bet365-ön, és ha lesz, akkor lesz-e még egyáltalán valamilyen value esetleg ne adj Isten, eltolt line-ok a gólokra. Szerintem azért két meccs után fel tudták mérni a realitást a bukik. Az eddigi meccsek alapján 0-8; 0-9 lenne a realitás a Villarreal javára.
Bízzunk benne, hogy lesz live, és abban is, hogy hátha benézi a bet megint. Végül is kétszer már nagyon benézte.

Én nem garantálok semmit, csak a meccsre, vagy inkább az egész eseményre hívom fel a figyelmet. Mauritánia meccse után 20:30-tól a Spanyol u19 megütközik Bolívia u19-es csapatával, egy 5-6 gólos spanyol siker ott is alap.

Egyébként amit még néztem, hogy bár korlátlan csere van (tehát nem csak 3-mat lehet cserélni egy meccsen), Mauritánia nem nagyon cserél. Azt mondjuk nem tudtam kideríteni, mekkora kerettel jöttek, de szerintem nagyjából a 11 legjobb játszik. Ugye két meccset toltak itt a tornán, az első és a 2. meccs között a kezdő 10 helyen megegyezett, de meccs közben sem nagyon cserélget a kapitány.

Ezek alapján Mauritánia szerintem már most full fáradt, és bár a Villarreal spanyol szinten másodosztályú, azért a spanyol klubfoci erős, sok jó játékos van, sok csaj focizik, és ugye a Barca csajoknál is már BL-döntőig ment, de Levante, Bilbao Mardinak két jó csapata is van,északon sok a jó női csapat, szóval erős a spanyol női foci.

Mauritánia spanyol u19 elleni meccsén voltak eltolt határok gólokra, tegnap már csak fix line-ok, félidő 1,5 over, vége  2,5 over, de az is 2.10-ért.

Lehet hiába várom a meccset, lehet, nem is lesz live, meg ha lesz is, nem biztos, hogy lesz bármiféle value, de aki gép és netközelben van, nézzen rá. Téttel meg mindenki saját felelősségre, de ha Mauritánia úgy játszik, ahogy eddig, hát 8 alatt nem fogja megúszni. Ráadásul van VAR, szóval itt a tiziket sem tudja megúszni.

Aztán este 20:30 ESP u19-bolívia u19, ott már nagy vérengzést nem várok. Bolívia egyébként a CONMEBOL-ban is sereghajtó, a jobbaktól, mint a brazilok, kolumbiaiak, 5-6 gólokat kapnak úgy átlagban, de 90 perces meccseken. Itt most 2*35-öt játszanak, de a spanyol csajok azért nagyon jók, szóval 5-6 ott is jöhet, de az már rizikósabb, 18:45-től Mauritánia meccsére kell koncentrálni. először azért, hogy legyen live, aztán azért, hogy legyen value, végül azért, hogy a tippek jöjjenek.



Labdarúgás  Africa - COSAFA Cup Women
2019.08.05.     12:45
South Africa W - Madagascar W

tipp:Első félidő 1,5 gól felett
odds:1,5
William Hill

South Africa W az első amig Madagascar W a 2. a csoportban.A biztos siker érdekében szerintem meghajtja az első félidőt a hazai csapat.Eddig egyszer találkoztak egymással a csapatok akkor 3 gól született az első félidőben.A tippem:Első félidő 1,5 gól felett.

Labdarúgás, Norvég Eliteserien
2019.08.05. 19:00

Stromsgodset - Bodo/Glimt

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

Legutóbbi három mérkőzésükön csak az egyik csapat talált be, igaz abból egy felkészülési találkozó volt. A hazai csapat az utolsó, míg a vendégek a harmadik helyen állnak a tabellán, közöttük 19 pont van. A hazaiak borzasztó formája, illetve a legutóbbi három mérkőzés után én mégis arra tippelek, hogy a hazaiak lőnek ugyan gólt, de maximum 1 pontra lesznek jók.

Labdarúgás
HB Torshavn-B 36 Torshavn
2.5 gól felett
1.53
bet365

Foci, Francia-II. 20:45
Caen-Lorient
Hazaiak rúgnak gólt az 1. félidőben
Odds 2,62
bet365

A francia-2-ben (is) mindig minden elképzelhető, ahogy előttem is írták, pl. csapatonként 2-3 gólok, de a nagy büdös 0-0 sem meglepő. A Caen tavaly még az 1. ligában nyomta, bár 19 meccsen mindössze 4-szer győztek, a Lorient pedig a liga-2-ben a jobbak közé tartozott, idegenben sem rossz mutatóval. Kb. 2 hónappal ezelőtt ugye még azt lehetett volna mondani, hogy osztálykülönbség van a csapatok között, ami szerintem egyáltalán nem biztos, hogy elolvadt, ha a Caen esetleg vissza akarna kerülni az élvonalba, az ilyen meccseket hoznia kell. Első fordulóban a Sochaux-val játszottak döntetlent, és reményeim szerint most belehúznak, mindjárt az elején is gólt lőve.

Labdarúgás, Kolumbia: Liga Aguila, 2019.08.05. 22:00
Deportivo Pasto - CA Bucaramanga CD
Tipp: Döntetlen
Odds: 3.670
Iroda: Pinnacle

Igaz még csak 3 forduló ment le az idei bajnokságból, de úgy tűnik egyik csapat sincs túl jó formában. A Pasto 2 döntetlennel és 1 vereséggel a 16. helyen áll, míg a Bucaramanga együttese csupán egy X-re volt eddig képes, amivel a 18. helyet foglalja el. Egymás ellen szoros meccseket szoktak játszani, legutóbbi 5 mérkőzésük eredményei: 1:0, 0:1, 3:1, 0:0, 1:0
Most sem várok gálát egyik féltől sem, gólszegény találkozóra számítok, 0:0 vagy 1:1-es döntetlenre tippelnék.

2019.08.05. 21:00

Tenisz - ATP Montreal
Wawrinka - Dimitrov
tipp: Wawrinka nyeri a 2. szettet
odds: 1,50
office: betclic

Grigor Dimitrov iszonyatos mélyrepülésbe kezdett az elmúlt bő egy évben. És nem csupán a vereségekről van szó (kikapni a 400 -on kívüli kevin Kingtől), hanem annak a módjáról. Elég csak a Moutet ellen 2-0 -ról elvesztet wimbledoni mérkőzését említeni. Wawrinka pihenten, teher nélkül érkezik a Master sorozat  kanadai állomására. Az említett bő egy évben három alaklommal találkoztak. A lejtmenetbe épp belekezdve Dimitrov tavaly Wimbledonban 3-1 -re, majd a US Openen és az idei Garroson 3-0 illetve 3-0 -ra kapott ki egyaránt. Nálam ez a meccs is svájci dominanciát sejtet, de óvatosságból, esetleges álmosabb Stan kezdés miatt azt mondom a 2. szettet biztosan nyeri majd "Stan the Man", majd meglátjuk ez a sima vagy a szorosabb győzelemhez lesz e elég.

Sziasztok!

Időpont: 2019.08.05. (19 óra)
Esemény: Foci Norvég bajnokság (Strömsgodset - Bodo/Glimt)
Tipp: Több mint (3.5) gól
Odds: 2.20
Iroda: Tippmix
Indoklás:

Strömsgodset hazai pályán elkezdheti a kiesés elkerülése érdekében a nyerő mérkőzéseket!

Bodo/Glimt pedig a bajnoki címre hajt hiszen három mérkőzéssel kevesebbet játszott mint a jelenlegi első helyezett Molde!

Ez és az egymással játszott több gólos mérkőzések ma is több gólt hozhatnak!

#12 augusztus 05, 2019, 22:06:05, zsobak
2019.08.05 20:45

Cean-Lorient  1,5 több gól
Odds:1,5
bet365

A francia2 nem éppen a gólokról hires,de úgy gondolom ma egymásnak esnek a csapatok és legalább két gól berámolnak.Biztos,hogy nem egy 0-0-át fognak játszani.


Nyertes

Labdarúgás, Bulgária, Parva Liga
2019.08.05. 20:00
Tsarsko Selo-Levszki Szófia
Tipp: 4,5 gól felett
Odds: 6,00
Iroda: Bet365

Az előző szezon 3. helyezettjét fogadja az újonc Tsarsko Selo, akiknek egyértelműen a bentmaradás a cél, eddig viszont 3 forduló alatt 1 pontot szereztek, míg a vendégek 7 pontot szereztek. A Levszki Szófia eddig gólgazdag meccseket játszott, 3gól/meccs az eddigi átlag, ma pedig benne van hogy kitömik a gyengécske hazai csapatot, de azért kapnak is gólt. Tippem: 1-4

Nurnberg v Hamburg
Race to 9 szoglet Hamburg
9.5
Bet365