NewDayNewHope_

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


december 16, 2018, 12:18:51, BaXee
Najónapot! Nem akarom túl komolyra venni a figurát, csak esetleges megérzések levésése, ahol talán valami oknál fogva többet vagy máshogy látok dolgokat. Rögtön lenne is két darab.

Hoffenheim - B. Monchengladbach /15 Dec 2018, 15:30/

Mondjuk itt konkrétan nem tudom hova tenni, hogy a Gladbach 3.5x körüli és majdhogynem emelkedik. Stuttgart elleni meccsüket követtem, végig domináltak, végére be is darálták őket, igaz a Hofi nem egy kiesőjelölt Stuttgart. Szerdán toltak egy kis lötyögést a Cityvel, úgyhogy a regeneráció nem a hazaiak oldalán van, hisz ahogy láttam, nem nagyon volt tartalékolás, bár ki tudja lehet Száláj lesz a meghatározó ezen a meccsen. No hát nem tudom, egy csapat aki elég jó formában van, dobogó második fokán áll és van esélye a Dortmund üldözésére szemben egy hétközi utazó kerettel, sokallom ezt az oddsot. Legalább látok egy pontot a vendégekben.
B. Monchengladbach +0.5 Asian Handicap @1.97 0-0

Esperance Tunis - Al Ain /15 Dec 2018, 17:30/

Jöhet a másik, no ez egy nagy csoda lesz. Klubvilágbajnokság. Múltkor néztem az ezt megelőző arab és új-zélandi összecsapást, hát nem mondom sima hazait vártam, erre kínkeserves 3-3 és penaldokkal sikerült továbbjutniuk. A tunéziaikról nem sokat tudok, de elég underesnek tűnnek mindent összevetve. A kiiírás senkit se tévesszen meg a meccset a Hazza Bin Zayed Stadium-ban játsszák, tehát Al-Ainban hiába játszottak 2 napja, tehát nem kellett utazniuk, de persze rontja az összképet. Ránéztem az oddsokra, majdhogynem even, viszont az overt mocskosul verik felfelé. Ezekből főztem azt ki, hogy a Wellington meccsből kifolyólag az arabok most bedobják ez elejétől a legjobbjukat Marcus Berg-et (igazsághoz hozzátartozik, hogy elvileg betegség miatt és kényszerből állt csak be legutóbb, úgyhogy bízom benne meggyógyult), nehogy ilyen csúfos kezdést produkáljanak megint(félidő 0-3). Ami nekem jó lenne, hisz mennék a tömeggel szemben és gólokra támadnék. Az arabok kínálnának egy gólerősebb támadósort és ha hozzák a múltkori csodás védekezést egy fél-amatőr új-zélandi csapat ellen, plusz hozzájön hogy fáradtabbak is, még parádé is lehet belőle. Tunéziaiak nagyrészt csak asszisztálnak ehhez a tipphez, de kitudja, lehet tökszarul látom az egészet, na majd kiderül.
Over 2.5 @2.24 0-3

#1 december 16, 2018, 22:55:38, BaXee
Bolivar - Real Potosi /16 Dec 2018, 21:00/

Nos, a jóöreg bolíviai első osztály, ami kb felér egy megye 2-vel. Néha megnézek egy-két meccset, mit ne mondjak megvan a maga varázsa.
Közeledik a clausura vége, amelyből két forduló maradt, ilyenkor mindig megnő a bundázás esélye, látszik is az oddsokból az összes esélytelené esik. Bár én mégse arra játszom most, bízom benne, hogy a Bolivar komolyan veszi. Real Potosi meccsét néztem múlt héten a Royal Pari ellen, jó nagy kabaré volt vagy 3 meccsre való helyzettel. Bűn gyenge ez a vendég csapat, normális esetben szerintem 2-3 gól van a két csapat között. Az odds nem egy bitang, de ha a hazaiak normálisan állnak hozzá, akkor 4-5öt rúgniuk kellene.
Bolivar -1.5 Asian Handicap @1.50 8-0


#3 december 17, 2018, 19:56:28, BaXee
Fenerbahce - Erzurum BB /17 Dec 2018, 18:00/

Huh, na ez érdekes lesz. Ez a Fener nagyon nem ott van ahol lennie kellene. Cocu-val nem ment a biznisz most, Erwin bácsi vitte addig a szekeret, pénteken viszont kapott edzőt Ersun Yanal személyében, aki 13/14-es szezonban bajnok volt a csapattal. Papíron ez két hulladék csapat, de valljuk be, a hazaiak többre hivatottak. Bunyós Soldadonak is tudtommal lejár a 6 meccses eltiltása, szóval akár ő is kiveheti részét a mai gólszerzésekből.
Akhisarspor - Fenerbahce meccsbe bele beletekintgettem, sima 3-0 a végére, ha idegenben lenne a fener simán belemennék, hogy még gólt is kapjanak, viszont hazai pálya miatt, az új edző jelenléte és a bizonyítási vágy lehetősége, plusz, hogy elinduljanak abba az irányba ahova tartoznak inkább most csak velük számolnék, aztán lehet sima 0-3 :D.
Fenerbahce Team Total Over 1.5 @1.61 2-2

#4 december 18, 2018, 20:36:05, BaXee
River Plate - Al-Ain /18 Dec 2018, 17:30/

Na ütöm a vasat, amíg lehet. Folytatódik a klub-vb és ismét színpadon az Al-Ain. Nos, már 3. meccset fogják tolni majdhogynem egy héten belül, csak az a baj, hogy most elég nagy falatot kapnak az újdonsült copa libertadores bajnok személyében. Elég egyértelműnek tűnik, hogy a River Plate fogja nyerni ezt a meccset rendes játékidőben, amit 1.4x körül adnak. De az arabok gólszerzés és kapott gólok tekintetében is kimagaslóak, így maradok a góloknál.
Sok helyen írják, hogy Berg most már felgyógyult és Mo Abdulrahman is visszatér eltiltásából. Egy gólt azért kinézek az Al-Ainból és mivel River Plate győzelmet várok máris megvan a három.
Azt se bánnám, ha valami csoda folytán, nyernének a hazai szervezők 0-3-ra.
Over 2.5 @1.74 2-2


#5 december 18, 2018, 20:36:21, BaXee
Willem II(Eredivisie) - Amsterdamsche FC(Tweede Divisie) /18 Dec 2018, 18:30/

Holland kupa. Na belefutottam egy hírbe, hogy a Willlem II komolyan akarja venni és javítani a hibát az otthoni csúfos 0-3at az ADO ellen." Nem második csapattal fogunk felállni" - Adrie Koster(Willem II edző).
Papíron van néhány osztálykülönbség a csapatok között, de ezek a pályán olykor el szoktak tűnni.
Mehetnék hendikeppel a hazaik felé (-1.5 @1.70) vagy hazai csapatgólokkal (2.5 felett @1.72), de valamiért mégis lelkesnek érzem ezeket az amatőröket és hát ez az első osztályú csapat is ezer sebből vérzik. Tehát, ha talál egy gólt az Amsterdam, máris 3 kell a hazaiaktól, hogy a hendikep legalább jöjjön és a team total is. Akkor már ennyi erővel mindegy, ha sima overrel foglalkozom szimplán, így még mehet 2-2 is:)
Over 3.5 @1.82 3-0

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343237/willem-ii-wil-revanche-maar-is-beducht-voor-amateurs-van-afc/
"We are not going to play with a second team The interests are very big for the club for several reasons, first of all sporting, but also financially for example." The Amsterdam opponent has been seriously looked at, says Koster on the website of the club. "'We know the strengths of our opponent, but we have to be there on Tuesday evening and make sure we go to the next round."

#6 december 19, 2018, 22:35:33, BaXee
Celtic - Motherwell /19 Dec 2018, 20:45/

Nos a Celtic nem valami éles mostanában. Otthoni vereség a Salzburgtól az európa ligában, amit nem tudom lehet akart is volna Rodgers, de a másik meccs függvényében maradtak. Aztán egy Hibernian 2-0. Nem nagyon vannak hozzászokva az ilyen sorozatokhoz. Őszintén szólva én itt most az éhség faktorra építenék. Ez a win most eléggé kell a hazaiaknak. Gerrardék átvették most a képzeletbeli dobogó első fokát, szóval lényegében kényszerben is vannak. Főként a Celticre van kihegyezve a tipp, de ha a Motherwell betalálna, azt köszönném szépen. 1.18 körüli a győzelem, hendi is 1.6, de akkor már legyen 3-0 és mindenki jól jár. Elég sok dolog az under mellett szól, de egy győzelemmel robbani készülő, akár sok gólos győzelem is szóba jöhet, e mellett az odds mellett nem tudok elmenni.
Over 2.5 @1.70 3-0


*ezt csak érdekességképpen, de nem nagyon tudom ezeket az oddsokat hova tenni:D

12.   Destroyers     39   7   12   20   43   72   −29   33
13.   Universitario   39   8   9   22   35   78   −43   33   Qualification to Relegation playoff
14.   Real Potosí   39   10   5   24   52   115   −63   32   Relegation to Bolivian Regional Leagues

Destroyers - Universitario de Sucre /19 Dec 2018, 20:00/

Kiesőzóna. Mindkét csapatnak összesítve 33-33 pontja van, viszont az Universitarionak több a kapott gólja miatt szorul a relegációs playoff pozícióra. Holnapi nap másik párosítása a Real Potosi - Aurora. Na ott a hazai odds eléggé beesett, Aurora előző győzelmével bebiztosította magát, így leadhatja akár. Az oddsok a Destroyers meccsre is sima hazaival jöttek ki. Namármost két napja az pont a Destroyers ellen hozta a sima 5-0-t amivel hátradőlhetnek, a U. de Sucre meg egy nagyot meccselt a Guabirával, hogy a 93. percben húzza be a három pontot és életben tartsa a bentmaradást. 4.3 körül kínálják a vendég sikert, de én nem látom miért tennék hátra a kezüket és adnák oda a pontokat, amikor simán meg is verhetik a pusztítókat, de azért biztosítom egy döntetlennel. Ezek csak az én faszságaim, de lehet simán benéztem valamit.
Döntetlen vagy Universitario de Sucre @ 2.20 1-1


Real Potosi - Aurora /19 Dec 2018, 20:00/

Na, rátérek a másik csodára is már akkor. Szóval itt is az a kérdés, feltett kézzel jön-e ki az Aurora vagy sem. Nekik már mindegy, de mint pár hozzászólással korábban említettem ez a Real Potosi bűngyenge, kaptak is egy nyolcast a Bolivartól, de lehet ők fejben már erre a meccsre készültek :D.  Itt a nagy value akár az Aurora győzelem lehet, amit 6-os odds körül adnak, nem is nagyon lepne meg ha esetleg beesne. Viszont, ha csak alibizni jönnek a vendégek, tartom a lehetőséget, hogy legalább azért egy találatot szereznek a hazai győzelem mellett.
Over 2.5 @1.57 1-0


#7 december 20, 2018, 23:11:53, BaXee
Zaglebie Sosnowiec - Legia /20 Dec 2018, 20:30/

Húha, na a lengyelekhez tippelés ügyében félve megyek, de úgy gondoltam csak levésem. Nos a Sosnowiec tökutolsó és elég nagy bajban is vannak, kaptak a Poznantól egy hatost otthon néhány napja. Legia bajnokesélyesként vesz részt ezen a mérkőzésen és csak a 3 pont elfogadható nekik. Sajnos a Legia nem kap valami sok gólt a mérkőzéseken, ami eléggé az under felé viszi el a pálmát. Ami miatt mégis tetszik ez a meccs az Vamara Sanogo. Bokasérülésből tér vissza és a pont a Legiatól szerepel kölcsönben a Sosnowiecnél. Záradék nincs a szerződésében, így nincs sok akadálya, hogy pályára lépjen. 8 találattal rendelkezik akárcsak a Legia-s Carlitos. Tisztában vagyok vele, hogy nem igazán érdemes egy emberre építeni egy focimeccs tippet, de a Sosnowiecnek mostmár valamit mutatnia kell, Sanogo bizonyíthat parent klubja ellen, Legianak nyernie kell. Végeredménynek tökéletes lenne az 1-2, de ezeken felül még mindig ott van, hogy a Poznan után akár a Legia is kitömheti őket.
Over 2.5 @1.72 2-3


#8 december 21, 2018, 21:21:18, BaXee
PEC Zwolle Women - Achilles 29 Women /21 Dec 2018, 19:30/

Húha női foci. Na, szerintem erre a fajta dolgokra nem sokan fogadnak rajtam kívűl, de azért érdekességképp leírom. Konkrét tényeim nincsenek amivel bárkit is meg tudnék győzni, de igazság szerint nem is az a célom. Legtöbbször kezdőt kukázok elő a hollandoktól, másképp követni őket elég limitált. Szóval múlt héten belefutottam egy jó kis PSV csajok kezdőbe, az Achilles 29 csajokat meg is büntették rendesen 1-9 lett a vége. 5.5 volt a pre-match line overre, amit bőven hoztak. Óriási szakadék van az épkézláb és a hulladék csapatok között, csak az a kérdés mennyire jön ki. Zwolle se egy acélos alakulat, de 4-5 gól összejön a meccseiken és ami a legjobb, hogy a szaroktól is tudnak gólokat kapni. Ez a tipp is közelít a használhatatlan felé, inkább ez az a fajta, hogy követsz valamit ránézel és azt hiszed jó is lesz, de lényegében nőkről van szó, tehát bármi előfordulhat.
Over 4.5 @1.90 10-0

#9 december 22, 2018, 16:47:18, BaXee
Zulte Waregem Women - White Star Woluwé Women /22 Dec 2018, 15:00/

Na maradok a női vonalon még egy picit, viszont ehhez a tipphez sincs sok közöm. A 4. és a 2. helyezett csap össze itt, két hete figyelemmel követtem ahogy a Zulte csajok szép 1-3as vereséget szenvednek a tök utolsó Femkas Merkem csajok ellen és még azóta se tértek magukhoz egy Gent II ellen 3-0-ba is beleszaladtak. A White Star Woluwé szépen gyűjtögeti a pontokat és emelett szeretnek 3-4 gólokat lövöldözni, csak az éllovas Brugge-től kaptak ki. Formájukat tekintve ez a Zulte most tudja nyelni a gólokat, mint kacsa a ... . Viszont emellett már mutatni is kellene valamit, egy 2-2, 1-3-ra számítok, de csak ismételni tudom magam, nők. :D
Over 3.5 @1.79 1-2

#10 december 23, 2018, 10:51:41, BaXee
Lefkothea Women - EN THOI Lakatamia Women

Most megy élőben ciprusi csajok 3-0 20. percben, még kettő nem lehetetlen, egykapuzás.
Over 4.5 1st Half @2.00 4-1

#11 december 23, 2018, 16:25:53, BaXee
Aston Villa - Leeds 70. perc (2-2)

Leeds 5 perc alatt kiegyenlített, eléggé pörögnek, tetszik a meccs imidzse, volt egy kezezés is amiért elmaradt a penaldo, El Ghazi is beállt a Villába növelve a támadószekciót..
Over 4.5 @1.72 2-3

#12 december 23, 2018, 20:54:05, BaXee
Hoffenheim - Mainz 80. perc 1-1

Hajrá Szalai!
Over 2.5 @2.00 1-1

#13 december 26, 2018, 15:29:10, BaXee
Fulham - Wolverhampton /26 Dec 2018, 13:30/

Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek. Másodszor Boxing Day. Első ránézésre ez a meccs tetszett meg párosítást tekintve. Ranieri se hozta meg a csodát, talán kevesebb gólokat kapnak, mint eddig, pedig játékosok szempontjából nem olyan rossz ez a Fulham, de nagy valószínűséggel mennek a csámpioncsipbe. Wolves nekem szimpatikus, lehet elfogult is vagyok ezzel a tippel, de a pool ellen se voltak rosszak a vereségtől függetlenül. Ma nem a gólokat, inkább csak annak a lehetőségeit támadnám. Nos Mitrovic(22) és Jimenez(20) az idei évet tekintve top 5-ben vannak a kapura tartó lövésekkel kapcsolatban, amit elég kimagaslónak vélek, hisz mellettük mindenki topcsapatból való. Mellettük még Doherty(14) és Schürrle(14) is eléggé érzi a kaput vagy legalábbis a kapus kezét. Adott két csapat, ahol az egyik átlagos a másik átlag alatti  védelemmel rendelkezik és mindkét csapatban található kapura érzékeny vállalkozó típus játékos. Ranieriéknek már nagyon kellene a győzelem és egy esetleges gyors gól fel is pörgetné a meccset. Remélhetőleg parázs kis összecsapást hoznak össze, nem kis teszetosza birkózós mezőnyjátékot.

Összes kapura tartó lövés - Over 8.5 @2.00 (unibet) 5-6 (11)
Raul Jimenez kapura tartó lövései - Over 1.5 @2.25 (bet365) 2

https://www.premierleague.com/stats/top/players/ontarget_scoring_att

#14 december 26, 2018, 21:17:44, BaXee
Leicester City - Manchester City /26 Dec 2018, 16:00/

Na gyorsan a seggére is verek ennek a sok zöldnek. City rálépett most egy másik ösvényre és mindenféleképp győzelmi kényszerben vannak hisz 4 pont lemaradásuk lett. Viszont ez a ManCity most egy kisebb fajta gödörben van, amiből remélem ma még nem lépnek ki. Leicester csücsül a középmezőnyben és múlthéten bravúrosan idegenben elhozták a 3 pontot a Stamford Bridgeről. Nem képzelem, hogy ezt a csodát meg tudják ismételni a mai napon, viszont ennek a Citynek most lehet gólt lőni. Vardy rohamozhat, nem titkoltan bírom az ilyen lelkes, melós játékosokat mint ő, ami nálam erősíti a tippet.
Leicester City gólt lő @1.73 2-1