Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Foci fogadások => A témát indította: SPF Infó Dátum június 14, 2022, 13:37:18

Cím: Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum június 14, 2022, 13:37:18
Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők

Ebben a témában lehet beszélgetni az UEFA Bajnokok Ligájának selejtezőiről.  :topbet_125:
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum június 14, 2022, 13:38:31
A kazah Tobol Kosztanaj lesz az FTC első ellenfele a selejtezőben

A kazah Tobol Kosztanaj lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában.


Az európai szövetségben kedden sorsolták ki a párosítást, amelyet a magyar bajnok az 1. csoport egyik kiemeltjeként várt.
   
A kétszeres kazah bajnok Tobol 2010 után másodszor 2021-ben lett aranyérmes. Utóbbi során úgy nyert, hogy a 14 csapatos élvonalban csupán egyszer szenvedett vereséget a 26 forduló alatt, és négy ponttal végzett a második Asztana előtt. A most zajló pontvadászatban ennél lényegesen gyengébben teljesít: 12 forduló után 18 ponttal csak az ötödik helyen áll, öt győzelem, három döntetlen és négy vereség a mutatója, 19-16-os gólkülönbséggel. A 2021-ben elhódított kazah Szuperkupát azonban idén megtartotta, március elején bajnokként 2-1-re múlta felül a kupagyőztes Kajrat együttesét.
   
Hajnal Tamás, a ferencvárosiak sportigazgatója a közmédiának kiemelte: ellenfelük tiszteletet érdemel, miként az összes olyan BL-résztvevő, amely országa bajnokaként kivívta a szereplés lehetőségét a selejtezőben. Hozzátette: a Tobol olyan riválisokat előzött meg Kazahsztánban, mint az Asztana vagy a Kajrat Almati, amelyek a közelmúltban a nemzetközi kupákban mutatták meg magukat, akár a főtáblán is.
   
"Nagyon alaposan fel kell készüljünk az ellenfélből, és természetesen a célunk, hogy a két mérkőzésen bizonyítsuk, mi vagyunk a jobb csapat" - nyilatkozta. Kiemelte: még nem tudják pontosan, hogy melyik stadionban játsszanak az idegenbeli találkozón, de nagy valószínűséggel műfüves pályán fogadják őket a kazahok.
   
Hajnal szerint előnyt jelent a ferencvárosiaknak, hogy a visszavágó házigazdái lehetnek, hiszen a párharc második felvonásán ők számíthatnak szurkolóik jelenlétére és támogatására. A Tobol viszont abban bízhat, hogy már javában tart a kazah bajnokság, és az előzetes program szerint a BL-selejtezős összecsapásig még három meccsen lép pályára.
   
"Egy ritmusban lévő csapat, miközben nekünk a kinti találkozó lesz az első tétmeccsünk a szezonban" - mondta Hajnal. Hangsúlyozta: fizikailag és mentálisan is "top állapotban" kell lenniük, hogy céljukat elérve továbbjussanak a selejtező második körébe.
   
A párharcok első mérkőzését július 5-én vagy 6-án, a visszavágókat egy héttel később játsszák. Az FTC idegenben kezd.
   
Továbbjutás esetén az első körhöz hasonlóan a második fordulóban is kiemelt lesz az FTC, annak a sorsolását szerdán tartják.
   
A párharcok vesztesei a Konferencia-liga-selejtező második fordulójában folytathatják szereplésüket. A főtáblára jutáshoz négy fordulót kell nyerni a BL-selejtezőben.
   
A magyar bajnok a legutóbbi idényben az Európa-ligában, azt megelőzően pedig a Bajnokok Ligájában jutott el a csoportkörig.

Bajnokok Ligája-selejtező, az 1. forduló párosítása:

Tobol Kosztanaj (kazah)-FERENCVÁROSI TC
Ludogorec Razgrad (bolgár)-FK Sutjeska Niksic (montenegrói)
Pjunik Jereván (örmény)-CFR Cluj (román)
Maribor (szlovén)-FK Sahtyor Szaligorszk (fehérorosz)
F91 Dudelange (luxemburgi)-KF Tirana (albán)
Malmö FF (svéd)-Az előselejtező győztese
KF Ballkani (koszovói)-Zalgiris Vilnius (litván)
HJK Helsinki (finn)-FK Riga FS (lett)
FC Bodö/Glimt (norvég)-KÍ Klaksvík (feröeri)
The New Saints (walesi)-Linfield FC (északír)
Shamrock Rovers (ír)-Hibernians (máltai)
Lech Poznan (lengyel)-Qarabag (azeri)
Skupi (északmacedón)-Lincoln Red Imps (gibraltári)
Zrinjski Mostar (bosnyák)-Sheriff Tiraspol (moldovai)
Slovan Bratislava (szlovák)-Dinamo Batumi (georgiai)

forrás: MTI
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Admin Dátum június 14, 2022, 23:00:02
Hofi: "Az aztán tudja, hol van Kazahsztán."  ;D
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 03, 2022, 19:32:36
Megkezdi a Fradi a Bajnokok Ligáját (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megkezdi-a-fradi-a-bajnokok-ligajat)

Ennél távolabb és korábban nem is játszanak majd meccset. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megkezdi-a-fradi-a-bajnokok-ligajat)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 03, 2022, 20:34:49
Itt nem borítanánk a papírformát (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/itt-nem-boritanank-a-papirformat)

Viking bajnokok egymás között. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/itt-nem-boritanank-a-papirformat)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 11, 2022, 18:40:31
Itthon már alapvető elvárás a győzelem (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/itthon-mar-alapveto-elvaras-a-gyozelem)

Szerda este a Ferencváros hazai pályán fogadja a kazah bajnok, Tobol gárdáját a BL-selejtezők visszavágóján! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/itthon-mar-alapveto-elvaras-a-gyozelem)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum július 13, 2022, 05:21:40
BL-selejtező - Csercseszov: támadásban és védekezésben is felkészültünk

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgócsapata támadásban és védekezésben is felkészült az FK Tobol elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára.


Az orosz szakember a keddi sajtótájékoztatón elárulta, hogy a hétfői tréningen elsősorban a védekezést, a keddin a támadásépítést gyakorolták a játékosok, akik így minden téren felkészülten várják a szerdai összecsapást.
   
"A szezon kezdete sosem könnyű, a hosszú út sem segített, de jó felkészülésen vagyunk túl. Az ellenfélnek az nyilván előnyt jelent, hogy már zajlik a kazah bajnokság" - mondta Csercseszov a múlt heti első felvonásról. "Komoly és nehéz meccset játszottunk idegenben, ahol azért szervezetten futballoztunk".
   
A tréner úgy fogalmazott, hogy biztosan nem kedvez a riválisnak a hosszú utazás, illetve hogy ezúttal nekik kell megküzdeniük a négyórás időeltolódással, ugyanakkor ez a helyzet fordítva is igaz volt egy hete.
   
A csapatkapitány Dibusz Dénes szerint úgy kell pályára lépniük, hogy egy másodpercre se fordulhasson meg a kazahok fejében, miszerint reális esélyük van a továbbjutásra.
   
"Agresszív és határozott futballra lesz szükségünk. Olyan domináns játékot kell nyújtani, amit kint nem sikerült megvalósítani, ezért kellett megelégednünk a döntetlennel. Bizonyítani kell, hogy a mienk a jobb csapat" - fogalmazott határozottan a válogatott kapus.
   
A 31 éves hálóőr szerint elégedettek és boldogok nem lennének, ha tizenegyesekkel dőlne el a párharc. Hozzátette, nem úgy készülnek, hogy túlórára kényszerülnek, viszont "ha úgy kell továbbjutni, akkor úgy kell kiharcolnunk".
   
"A hazai pálya mindig nagy előnyt jelent nekünk, és a hírek szerint most is sokan kilátogatnak a meccsre. Bejártuk a pályát az új gyep miatt. Nekünk már hiányzott a stadion, az új játékosoknak pedig tetszett" - fogalmazott Dibusz, aki szerint a nyári érkezők gyorsan beilleszkedtek, mert nyitott személyiségek, ugyanakkor nincs könnyű dolguk, mert jó csapatba érkeztek, ahol minden poszton konkurenciaharc van.
   
Múlt szerdán a Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott Kosztanajban az FK Tobol vendégeként, a hazai visszavágó szerdán 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, az M4 Sport élőben közvetíti.
   
A továbbjutóra a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi párharcának győztese vár a második fordulóban, míg a másik gárda következő ellenfele - a Konferencia-liga-selejtező második körében - az északmacedón Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps párharcának vesztese lesz.
   
A BL-csoportkörhöz négy párharcot kell nyernie az FTC-nek.

forrás: MTI
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Sound Dátum július 13, 2022, 21:45:28
Kurva nagy mákja van a Fradinak!

Grúziában 0:0 után hosszabbítás, vezetett a Batumi. 1:0 után a ráadás 2. félidejében egy megpattanóból egyenlített a Slovan, majd sérülés és a 123. percben szögletből gól... 1:2.

Pozsonyba mehet a Fradi és a Batumi sokkal veszélyesebb lett volna.

Tanulság a mai Fradi meccsből,hogy 3:1 után nem tudott a csapat lelassítani. Fékezni kellett volna a játékot és lehozni sima 3:1-el. A szellős védekezéssel a kazahok majdnem visszajöttek a párharcba....taktika!!!??

Szerintem a Slovan gyengébb, mint a Tobol, s így az ekl, szinte fix, a következő kört lehozza a fradi!
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 17, 2022, 10:05:16
PODCAST: 20 év után jöhet a Fradi bosszúja (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/podcast-20-ev-utan-johet-a-fradi-bosszuja)

Verheti az első meccsen a Fradi a Slovant. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/podcast-20-ev-utan-johet-a-fradi-bosszuja)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 17, 2022, 19:49:17
Belfasti túra vár a norvég bajnokra (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/belfasti-tura-var-a-norveg-bajnokra)

Simán vennie kellene ezt az akadályt a Bodønek.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/belfasti-tura-var-a-norveg-bajnokra)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 18, 2022, 19:32:40
Elsőre azt gondolnád, ez sima görög siker (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elsore-azt-gondolnad-ez-sima-gorog-siker)

Barak Bakhar újból megtréfálhatja az Olympiakost.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elsore-azt-gondolnad-ez-sima-gorog-siker)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 18, 2022, 22:42:03
Jorge Jesus Törökországból kerülne vissza az európai vérkeringésbe (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/jorge-jesus-torokorszagbol-kerulne-vissza-az-europai-verkeringesbe)

A háború miatt hónapok óta szenved Ukrajna. Most a Dinamo Kijev adná vissza az ország hitét.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/jorge-jesus-torokorszagbol-kerulne-vissza-az-europai-verkeringesbe)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: RedMunchen2010 Dátum július 19, 2022, 19:26:57
Jelen allas szerint azeri tura jon a Fradinak.

* tovabbra is, de azert csak leolvadt az elony.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: robmiller Dátum július 20, 2022, 20:54:36
Fuu de tesze-tosza szar ma megint ez a Fradi. Az első félidő alapján ez szlovákiában nem lesz elég. Azt sem értem ezt a kétballábas Bolit minek erőlteti Csercseszov? Marquinhos ennyire nincs formában? Idegőrlő eddig ez a meccs, és nagyon nem játszunk jól. De Bassey is inkább jöhetne...
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: robmiller Dátum július 20, 2022, 21:47:04
1:2 gratulálok.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Pozzato Dátum július 20, 2022, 21:56:56
Idézetet írta: RedMunchen Dátum július 19, 2022, 19:26:57Jelen allas szerint azeri tura jon a Fradinak.

* tovabbra is, de azert csak leolvadt az elony.

Nem a Slovannak?
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Sound Dátum július 20, 2022, 22:27:46
Kinn vagyok Albániában...
néztem stream-en 2. félidőt,  úgy a 80. percben elment a net....
látoktakról szalsajtó:
elbaszta a Csercseszov! Hogy miért is???

1981 magyar-norvég vb-selejtező, szenvedtünk. Mészöly le akarta venni, talán a Kiss Lacit, hosszán készült rá....várt. Készült a csere és Kiss gólt lőtt, fennhagyta, lefújta a cserét, lendúletbe jött a csapat , jött az újabb gól, a vége 4:1!!!

ma, Laiduni, Boli szenvedett, toporogtak a cserék. Erre Laiduni kulcspaszt ad, centerezés jó, Boli átlépőse gólpassz és 1:0!

lekapta mindkettőt az orosz, se lendület, szétesés...barom
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: robmiller Dátum július 21, 2022, 06:11:57
Sound! Valószínűleg streamen nem látszódott jól, de Boli átlépése nem volt tudatos. A gól többszöri visszajátszásánal direkt néztem, és tisztán látszik,hogy az az idióta melák bele akart sarkalni a labdába, de szerencsére lassú volt, és nem sikerült hozzáérnie.
A mozdulatból az jön le nekem, hogy ő ezt a zavarást rohadtul nem tudatosan csinálta.

Egyébként meg nevetséges, amit a Fradi nyújtott tegnap este. Sehol nem volt a Tobol elleni presszing, s az intő jelet már az első 10 percben megkapták Weiss szabadrúgásánál, meg az utána kimaradt mellélövéssel, mégsem ébredtek fel. Szerintem ezek a légiós barmok percig nem hitték el, hogy ők itt most kikaphatnak.
Kib.szott nagy blama ez. A szlovákok joggal röhögnek rajtunk ismét. Valahogy fociban nem megy sose a tótok ellen. Balfasz brigád.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 25, 2022, 19:17:16
Pozsonyban is a Fradit favorizálják a bukik (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/pozsonyban-is-a-fradit-favorizaljak-a-bukik)

Szerdán este az FTC az életben maradásért küzd a Bajnokok Ligája selejtezőjében! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/pozsonyban-is-a-fradit-favorizaljak-a-bukik)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 26, 2022, 11:09:16
Gyötrelmes odavágó után, végre potyognak a gólok? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/gyotrelmes-odavago-utan-vegre-potyognak-a-golok)

Az első meccs szenvedést és durvaságot hozott, mi várható a visszavágón? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/gyotrelmes-odavago-utan-vegre-potyognak-a-golok)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: gerry Dátum július 26, 2022, 21:43:46
Nektek mi a véleményetek a Fradi meccséről. Valahogy azt érzem, hogy rendes játékidőben még a továbbjutás is meg lehet egy 1-3-al.

Vagy Fradi 1,5 over is erős tipp lehet. De lehet csak a szívem diktálja ezt.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Experte Dátum július 27, 2022, 14:18:52
Én nem vagyok optimista típus! Sajna az első meccs előtt az voltam és most bíztam benne, hogy megverjük őket erre tessék.... sajnos ma továbbjut a Slovan! >:(
De titkon remélem odateszi magát ez a légiós csürhe és meglepik a szlovákokat! :ok:
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: RedMunchen2010 Dátum július 27, 2022, 20:52:11
Remelem lesz meg egy vendeg siker.  :ok:
Unibet ingyen fogadas csatolva.

(https://kephost.net/t/2022/30/4394_ce4353830efc.jpg) (https://kephost.net/p/2022/30/4394_ce4353830efc.jpg)
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Latzka Dátum július 28, 2022, 07:44:55
Nagy győzelem volt! :ok: Nekem még mindig idegen ez a Csercsaszov, de az nagyon helyes volt a részéről, hogy az első meccs után nem megkongatta a vészharangot, hanem nyugodt maradt és ez jót tett a csapatának.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: gerry Dátum július 28, 2022, 10:08:38
Idézetet írta: gerry Dátum július 26, 2022, 21:43:46Nektek mi a véleményetek a Fradi meccséről. Valahogy azt érzem, hogy rendes játékidőben még a továbbjutás is meg lehet egy 1-3-al.

Vagy Fradi 1,5 over is erős tipp lehet. De lehet csak a szívem diktálja ezt.

Amikor megfogadod a pontos végeredményt, hogy 1-3 lesz, és jön a 95. percben a dugó... Az érzés felbecsülhetetlen  :bash:   :redchug:
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: Admin Dátum július 28, 2022, 13:22:55
Idézetet írta: gerry Dátum július 28, 2022, 10:08:38Amikor megfogadod a pontos végeredményt, hogy 1-3 lesz, és jön a 95. percben a dugó... Az érzés felbecsülhetetlen  :bash:   :redchug:

Áááá....leírhatatlan állapot.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: lazanyja Dátum július 28, 2022, 14:59:58
Idézetet írta: gerry Dátum július 28, 2022, 10:08:38Amikor megfogadod a pontos végeredményt, hogy 1-3 lesz, és jön a 95. percben a dugó... Az érzés felbecsülhetetlen  :bash:   :redchug:

90. perc után, amikor még engedi, cash out...
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: gerry Dátum július 28, 2022, 15:12:09
Idézetet írta: lazanyja Dátum július 28, 2022, 14:59:5890. perc után, amikor még engedi, cash out...

A kézben tartott szelvénynél jelenleg még nincs ilyen lehetőség  :D
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum július 29, 2022, 05:27:38
Jövő szerdán játszik Azerbajdzsánban a Ferencváros

Jövő szerdán, közép-európai idő szerint 20 órától játssza első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában a Ferencváros, amely az azeri Qarabaggal találkozik.


Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint a magyar bajnok a bakui Tofiq Bahramov Stadionban kezdi a párharcot, amelynek visszavágójára augusztus 9-én, kedden kerül sor a Groupama Arénában.
   
A népligetiek szerdán a Slovan Bratislava idegenbeli 4-1-es legyőzésével jutottak a harmadik fordulóba, és ezzel azt is biztossá tették, hogy az ősszel ott lesznek valamelyik nemzetközi kupasorozat főtábláján.
   
A magyar bajnoknak a Qarabag után még egy párharcot kellene sikerrel vennie a BL-főtáblás szerepléshez: a negyedik selejtezőkör sorsolását kedden délben rendezik Nyonban.

forrás: MTI
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: lazanyja Dátum július 29, 2022, 15:34:38
Idézetet írta: gerry Dátum július 28, 2022, 15:12:09A kézben tartott szelvénynél jelenleg még nincs ilyen lehetőség  :D


Hja kérem, nem kell ragaszkodni a nosztalgiához, modernizálódni kell.  ;D
Nosztalgiából szigorúan kombikat rakok és ha véletlen vagy nem véletlen jön, örülök, mint régen, amikor még net se volt, nemhogy netes irodák.
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: RedMunchen2010 Dátum július 29, 2022, 19:28:45
A playoffban két csapat helye fix, s hat csapat győztesként jön a 3. fordulóból.

Azt megtaláltam, hogy most mennyi pontja van a csapatoknak, s ez alapján a Ferencváros - továbbjutás esetén - nem lenne kiemelt. Pedig a török és dán bajnokot jó lenne elkerülni, a többi ellenfél ellen legalább 50-50 lenne az esély, szerintem.

Itt az aktuális koefficiens pontok számítanak a kiemelésnél vagy az előző éveké?
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 31, 2022, 14:22:03
Ruud van Nistelrooy első komoly edzői próbatétele (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ruud-van-nistelrooy-elso-komoly-edzoi-probatetele)

Mennyire befolyásolja a párharc végkimenetelét, hogy a Monaco nyáron elveszítette legjobbját? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ruud-van-nistelrooy-elso-komoly-edzoi-probatetele)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum július 31, 2022, 15:01:49
A II. világháború előtti legsikeresebb belga klub a BL-főtáblára jutna (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-ii-vilaghaboru-elotti-legsikeresebb-belga-klub-a-bl-fotablara-jutna)

Tavaly majdnem Európa-ligát nyert a Rangers, idén a BL-ben remekelnének. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-ii-vilaghaboru-elotti-legsikeresebb-belga-klub-a-bl-fotablara-jutna)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 01, 2022, 16:05:27
Bitang erős azeriekhez látogat a Fradi (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/bitang-eros-azeriekhez-latogat-a-fradi)

A Ferencváros csapata idegenben kezdi meg a BL-selejtezők 3. körét! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/bitang-eros-azeriekhez-latogat-a-fradi)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 02, 2022, 06:25:13
Monaco - PSV Eindhoven (kedd, augusztus 02., 20:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
A vendég csapat nyer és a mérkõzésen legalább 2,5 gól esik  6.25

Wissam Ben Yedder szerzi az első gólt  5.75

Guus Til szerzi az első gólt  11.50

Cody Gakpo gólt szerez  4.50
 
Kevin Volland gólt szerez  3.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 02, 2022, 06:28:32
Royale Union SG - Glasgow Rangers (kedd, augusztus 02., 20:45CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
A hazai csapat nyer és legalább 2,5 gólt szerez 5.25

Antonio Colak szerzi az első gólt  7.25

Dante Vanzeir szerzi az első gólt  6.75

Simon Adingra gólt szerez 4.50
 
James Tavernier gólt szerez  5.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 02, 2022, 06:31:44
Benfica - Midtjylland (kedd, augusztus 02., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
David Neres szerzi az első gólt 7.50

Anders Dreyer gólt szerez  7.25

Gustav Isaksen gólt szerez  8.00

Rafa Silva gólt szerez 3.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 07, 2022, 11:57:41
Melyik arcát mutatja a Monaco? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/melyik-arcat-mutatja-a-monaco)

Nem úgy alakult a hercegségbeli klub számára a BL-selejtező, ahogyan azt gondolták. Hogyan tovább? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/melyik-arcat-mutatja-a-monaco)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 07, 2022, 13:55:59
Újra a visszavágón húzza be a párharcot a Fradi? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ujra-a-visszavagon-huzza-be-a-parharcot-a-fradi)

Megint nincs előnyben a zöld-fehér gárda, de a továbbjutásuk benne van a pakliban. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ujra-a-visszavagon-huzza-be-a-parharcot-a-fradi)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 07, 2022, 16:04:41
Le kell mosni a szégyent (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/le-kell-mosni-a-szegyent)

Komolyan ennyit érne az Európa-liga? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/le-kell-mosni-a-szegyent)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 07, 2022, 17:14:01
Most kell okosnak lenni! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/most-kell-okosnak-lenni)

A már továbbjutó Bodø ellen fogadunk. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/most-kell-okosnak-lenni)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 14, 2022, 21:56:37
Ez itt Bodø! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ez-itt-bod)

Vajon a Dinamo Zagrebnek ízleni fog a norvég műfű? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ez-itt-bod)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022/23
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 21, 2022, 19:04:54
A törökök nem tudják majd a hazai pálya előnyét kihasználni? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-torokok-nem-tudjak-majd-a-hazai-palya-elonyet-kihasznalni)

A Trabzonspor csapata és szurkolói nagyon fogadkoznak, de ebből végül nem lesz semmi? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-torokok-nem-tudjak-majd-a-hazai-palya-elonyet-kihasznalni)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 22, 2022, 22:39:14
Repkedhetnek a lapok Zágrábban (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/repkedhetnek-a-lapok-zagrabban)

A játékvezető és a tét biztosíték a lapokra. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/repkedhetnek-a-lapok-zagrabban)

Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 23, 2022, 00:22:05
Egy erosebbnek velt kombi:

Red Star Belgrade v Maccabi Haifa
Red Card In 2nd Half 6.00

Viktoria Plzen v Qarabag
Red Card In 2nd Half 8.00
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: oakland23 Dátum augusztus 23, 2022, 08:41:54
Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 23, 2022, 00:22:05Egy erosebbnek velt kombi:

Red Star Belgrade v Maccabi Haifa
Red Card In 2nd Half 6.00

Viktoria Plzen v Qarabag
Red Card In 2nd Half 8.00

iroda?
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: oakland23 Dátum augusztus 23, 2022, 09:16:56
Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 23, 2022, 08:41:54iroda?
közben megvan, willhill a megoldás  :)
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 23, 2022, 09:17:25
Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 23, 2022, 08:41:54iroda?

WilliamHill
Cím: Re:Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 24, 2022, 20:26:30
Lahoz vezeti a meccset, ugyhogy egy batrabb tipp (lesz piros is ment 5.00-an):

Dinamo Zagreb v Bodo/Glimt
Both Teams Red Card 81.00