Darts - Grand Slam 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


november 04, 2019, 11:58:18, SPF Admin
Darts - Grand Slam 2019

Időpont: November 9-17
Helyszín: Aldersley, Wolverhampton, UK
Pénznyeremény: 550 000 GBP
Címvédő: Gerwyn Price

Itt lehet beszélgetni a 2019-es darts Grand Slam eseményeiről, mérkőzéseiről.  :topbet_125:

Mindjárt kezdődik a sorsolás a PDC fb oldalán, mondjuk érdekes egy kvalifikációs rendszere van a Grand Slamnek az tény, tegnap Smith és Cullen is írt róla twitteren... Na mindegy, jó lesz ez így is, bár látva Gerwen teljesítményét a hétvégén nem tudom ki foghatja meg... :bash:

Illetve kíváncsi leszek még Gary szereplésére, Amsterdamban nagyon nem nézett ki jól...



Az E és a H csoport nem lesz gyenge...  ::)

Grand Slam of Darts: Hölgyekkel a fedélzeten

Szombattól bő egy héten át zajlik majd a Grand Slam of Darts, hosszú idő után ismét hölgyekkel a mezőnyben! Olvasd tovább


Ha már Rob megemlített a bejegyzésben, akkor holnap jövök pár tippel és gondolattal... :)

Aspinall - Schindler H 1,44
A halálcsoport azon meccse, amit kötelező megnyernie annak, aki tovább szeretne jutni. Motivációban egyik oldalon sem lesz hiány, viszont Aspinall jobb játékos jelenleg. Schindler is zseniális játékra képes ha úgy adódik, de mostanában ezt ritkán húzta elő...
Noppert - Harrington H 1,40
Noppyt láttam játszani a hétvégén élőben, azon kívül, hogy nehezebben fejezte be a meccseket, nagyon stabil játékot hozott, voltak azért fontos pillanatban megdobott 100+ kiszállók, ez még pont az a határ, ahol játszható, 1,40 alatt én nem raknám semmiképp.
Chizzy - Hughes H 1,53
Nálam ez a nap tutija, Hughes remekül indította PDC-s karrierjét, de azóta nem tudta tartani ezt a színvonalat, és ez nagyon kevés lesz az ihletett formában játszó Chizzy ellen most.
Gurney - Veenstra 3.5 180 felett 1,83
Nem írnám le a göndör hajú hollandot, a BDO-ban sokszor remek játékra képes, szorosabb meccset várok, mint az oddsok mutatják, ahol szerintem bőven teljesítik a maximumokra kiírt határt.
Smith - Durrant 7.5 leg felett 1,65
Hasonlít kicsit a Chizzy meccshez az érték szintje, a halálcsoport másik meccse amit letolnak szombat délután, szoros küzdelem két olyan játékostól, aki ha megembereli magát a tornagyőzelemre is esélyes. 5 nyertig mennek, a vesztes féltől 3 leg kell, szerintem az azért vállalható..
Webster - O'Connor V 1,80
Kőműves barátunk nem hozza mostanában azt a játékot, amit anno meg-meg villantott, ír ellenfele pedig nagyon el tudja kapni ha beindul. Igazából tényleg 50-50 körüli meccs, ahogy a bukik is adják, de én bízok Williben, és rakom a vendég győzelmet.

Szombati meccseket sajnos nem látom, mert darts csapatbajnoki fordulón leszek a klubbal, de vasárnaptól nem hagyok ki meccset... ::) :D

#6 november 10, 2019, 10:24:27, robmiller
Elkezdtem nézegetni a mai kínálatot. És egyelőre rögtön a nyitómeccsnél fennakadtam. Ugyan Dolan nagy arányban kikapott a jó formában lévő német tehetségtől, Gabriel Clemenstől (5:1). Azért "History Maker" a közelmúltban tudott ennél jobban is muzsikálni. Következő ellenfele a szintén vereséggel kezdődő Veenstra lesz! A holland toronymagasan a legrosszabb teljesítménnyel állt elő szombaton. Átlaga 75 körüli volt, Gurney szabályosan felmosta vele a színpadot!
Szerintem mindkettő teljesítménye javulni fog, pláne azért is, mert aki itt most kikap, annak lőttek is kb. Szerintem a Dolan 1.53 érték van. 1.30 körülre saccoltam, úgy vélem a másik észak-írnek is jó esélye van kibabrálni a Veenstra-val.

B. Dolan - R. Veenstra 1 @1.53

A kínálatban a következő meccs, amiben értéket érzek szintén ezen csoporthoz kötődik, ez pedig a Gurney - Clemens csörte. Bár tegnap Superchin 5:0-ra lemosta Veenstrát, de ha megnézzük, nem az észak-ír volt ellenállhatatlan, hanem a holland dobált kritikán alul. Ezzel szemben Clemens a PDC ifjúsági VB-n is odatette magát, most is elég meggyőző játékkal tudta le Dolant. Szóval itt egész szoros ütközet is a levegőben lehet az előjelek alapján, ahol szerintem 8 leg könnyen lejöhet összesítésben.

D. Gurney - G. Clemens legek száma 7.5 over @1.72

Kissé meredekebb tipp még a délutánra: Michael Smith és Nathan Aspinall komoly lendülettel indította a Grand Slamet. A halálcsoportként is fémjelzett "H-kvartett" első körét a két delikvens kezdte győzelemmel. Asp meglehetősen simán verte a csoport leggyengébb playerének tartott Schindlert (5:0), míg Smith igazi nagyvadat ejtett Durrant személyében (5:3). Mindketten alulról súrolták a 100-as átlagot, s mindkettő kiszállózásán van mit javítani. Különösen Smithnél jött jól a tömeg, ennek köszönhetően tudott 27,27%-os check-out pontossággal nyerni a sokszoros BDO-világbajnok ellen. És hát Aspinall 31,25-ös mutatója sem kirakatbavaló ezen a téren.
Adott tehát két olyan ifjú titán, akik tegnap brutálisan jól dobták a tömeget, s elsősorban ez volt győzelmük kulcsa. Smith 8 leg alatt dobott 4 180-at, míg Aspinall 5 menet alatt vállalt 3-at! Ennél fogva kicsit meglepő a meccs kapcsán adott össz 180-ra kínált 4.5-ös határ, ahol az overre bizony valuet csaptak a bukik az arcunkba!

M. Smith - N. Aspinall 180-ak száma 4.5 over @2.00

Délutánra nekem nagyjából ezek az erős megérzéseim a kínálat terén. Remélem nem nyúlok nagyon mellé :)

Rob tippjei teljesen tetszenek, kiegészíteném még 2 esti ötlettel:

van den Bergh - Suzuki 6.5 leg felett 1,66
2 nyert leg kell a gyengébbik játékostól, azért Dimitri képes nagy semmiket hozni, a japán hölgy ezt simán kihasználhatja, még meglepetést is okozhat szerintem, de néhány legre bőven jó lehet!

Gerwen -2.5 1,63
az ilyen presztízs meccseket imádja az ogre, Lewis amúgy sincs nagy formában mostanában, szerintem lesimázza Gerwen, max 2 leget nyer Adrian...

Idézetet írta: robmiller Dátum november 10, 2019, 09:59:36
Ezzel szemben Clemens a PDC ifjúsági VB-n is odatette magát, most is elég meggyőző játékkal tudta le Dolant.



;D

Idézetet írta: Greipel Dátum november 10, 2019, 13:41:01


;D

Hát igen, sokan kérdőjelezik, hogy mit keres ott. Rengeteg külföldi fórumon láttam, hogy kiakadtak, hogy 23 (?) évesen nagy dicsőség 16 éveseket kiütni. Tény, hogy lejjebb vihetné a PDC a korhatárt, vagy pedig ketté kéne osztani a kategóriát 16-19, és 20-23 éves korosztályra. Ettől függetlenül a tényen nem változtat, hogy menetelt azon a tornán. És ne feledjük el, ez a sport az, ahol pont, hogy nem a kor számít. Volt abban a mezőnyben több olyan tini, akik már túl vannak 9 nyilasokon stb...

Idézetet írta: robmiller Dátum november 10, 2019, 14:01:53
Hát igen, sokan kérdőjelezik, hogy mit keres ott. Rengeteg külföldi fórumon láttam, hogy kiakadtak, hogy 23 (?) évesen nagy dicsőség 16 éveseket kiütni. Tény, hogy lejjebb vihetné a PDC a korhatárt, vagy pedig ketté kéne osztani a kategóriát 16-19, és 20-23 éves korosztályra. Ettől függetlenül a tényen nem változtat, hogy menetelt azon a tornán. És ne feledjük el, ez a sport az, ahol pont, hogy nem a kor számít. Volt abban a mezőnyben több olyan tini, akik már túl vannak 9 nyilasokon stb...

Clemens 36 éves!

#11 november 10, 2019, 14:30:25, robmiller
Idézetet írta: Greipel Dátum november 10, 2019, 14:24:25
Clemens 36 éves!

Kivel keverem? :O  ;D ;D ;D Valakinél kiakadtak a napokban, s totál úgy volt a fejemben, hogy Clemensre, de akkor nem.
Na ennek utánanézek, de ettől függetlenül szerintem meg fogja ráncigálni Gurney tökét  :redchug: :redchug:

szerk: Luke Humphries volt akivel kevertem..lehet a körszakáll miatt villant be, hogy Clemens volt  ;D na időközben Dolan sima 5:1

Ez a Veenstra, hogy került ide? Nem követem a BDO-t, gondolom azért jóval komolyabb player annál a teljesítménynél, amit itt most leművel a két nap során. Egyik esetben sem érte el a 80-as átlagot. Ez elég harmatos egy Grand Slamen... :o

Ma estére nekem a legerősebb megérzésem viszonylag jó oddson Gurney meccsében van! Érdekesen alakul az észak-ír sorsa. Amikor gyengébben játszik nyer, mint az első fordulóban Veenstra ellen (tény, hogy őt nem kunszt megverni ezen a tornán), majd amikor pedig előveszi topjátékos mivoltát, és 100 feletti átlagon hajigál, akkor kikap, mint tegnap Clemens ellen (4:5). Ott tartunk tehát, hogy a TOP10-es játékosnak most honfitársa, Brendan Dolan ellen mindenképpen nyernie kell, különben mehet a levesbe. Clemens továbbjutott két győzelmével, így az észak-írek között dől el a másik versenyben maradó illető sorsa. Véleményem szerint ezen a szorzón Gurney-ben érték van! Bár Dolan tud meglepetéseket okozni, de pl. az a Clemens, aki tegnap Gurneyvel egy szinten dobált, 5:1-re verte a nyitónapon. Ha nem is ennyire simán, de Gurney-sikert várok.

D. Gurney - B. Dolan 1 @1.44

Mára Aspinall győzelme tetszik, ki-ki meccsen szerintem megveri a jó öreg Glent...