Achatius naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Elindítom én is kis naplómat. Sajnos nem sok időm van most a pókerrel foglalkozni, mert ebben a félévben összejött minden, tantárgyak, munka, szakdolgozat. De azért az este így is marad a pókeré...

Előzmények:Mivel a pókert jelenleg hobbiként fogom fel, ezért nem is nagyon akartam befizetni, pár évvel ezelőtt akítvan pókereztem, és tudom hogy pár dollárt simán összelehet szedni különböző promóciókból és freerollokbol. Volt most egy ilyen promóció a - en, hogy lehetett kaparni egy kártyát, és ott osztogattak freeroll belépőket, bónuszokat és pénzt is. Itt kapartam 20centet. Mivel ezzel annyi mindent nem lehetett kezdeni, beültem bingózni egyet. Itt nyertem 9 dollárt.

Tegnap este beültem több 0.5 $-os asztalhoz. Kettőnél még az ITM szakasz előtt kiestem. Egynél viszont bekerültem az ITM-be. Ahol odáig simán ment a dolog, hogy már csak 13an maradtunk. De itt már a zsetonjaim mértéke igen csak megközelítette, a vak szintet. Ekkor nem maradt más csak a push or fold. Így eljutottam a 6.helyig. 22,5 $ kifizetés.

Elmúlt pár napban nyertem még 12$-t versenyekből meg vettem megint egy bingót amin 10 dollár körül nyertem, így most már összesen 46 dollárom van.