Liverpool Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Liverpool Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk a Liverpool Fc szurkolóit. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák amelyek e csapatot érintik.

További Liverpool fanok jelentkezését várom!  :cya:

#2 november 21, 2011, 08:24:08, Latzka
Jelen :cya:

A Liverpool három pontot talált a londoni ködben

"Rangadónak indult, de közepes színvonalú találkozóvá silányult a mérkőzés. A hazaiak az első játékrészben helyzetet sem tudtak kialakítani, vezettek is a vendégek, és bár a második félidőben kis túlzással át sem lépték a felezővonalat, megnyerték a meccset."



Bár Sturridge csereként beállva gólt szerzett, mégis örülök, hogy Villas-Boas Torresnek csak 5 percet adott.
Suarez pedig nagyon gyengén játszott, talán túlságosan kihat rá az Evrával való afférja :)




Azért a második félidőre sem panaszkodnék, ha Suareznek nem is ment a játék, de Kuyt szokás szerint hozta magát. Inkább ilyen második félidő mint egy Fradi-Kaposvár, és ezzel nem megsérteni akarok senkit. Nekem tetszett, és Johnson gólja egyébként is szép találat volt.

Liverpool-Manchester City
2011. 11. 27. 17:00


Újabb rangadó következik a Pool számára a feltörekvő Manchesteri csapat ellen. A Liverpool malmára hajthatja a vizet, hogy a city BL meccsen kikapott Nápolyban, és innentől kezdve nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően, ugyanis nem elég nekik nyerni, de a Villarealnak is le kell győznie a nápolyt. Csalódottságuknak hangot is adtak az elmúlt napok interjúiban, és ez a Poolt segitheti. A statisztika is a hazai csapat mellett szól, a City utoljára 2003-ban tudott győzni az Anfield Roadon. Közben a Tevez ügy is tovább borzolja a kedélyeket, a játékos most a Milannal egyezkedik, nincsenek tehát könnyű helyzetben a tabellát vezető csapatnál. A hazaiaknál különösebb hír nincs, Gerrard bokája még mindig nem jött rendbe, így ő még mindig nem játszhat, - bár a sérültek listáján nem szerepel, így lehet hogy ez már csak a megtévesztés az ellenfél irányába - és reméljük hogy a csapat 9 meccses veretlenségi szériája tovább folytatódik. Kellenek is a sikerek, hiszen a jövő héten újabb nagy meccs lesz, a Chelsea érkezik ligakupa meccsre az Anfieldre.

Hát azért ez a City nem hasonlítható össze az elmúlt években látott Cityhez. Ez most nagyon erős én az X-nek már tudnák örülni, de hátha a rangadókra mindig összekapják magukat és megvernék őket :) Hajrá Liverpool!!! :D

Na, meglett az a döntetlen, igaz, ez már a negyedik a sorban hazai pályán. Jöhet a Chelsea a ligakupában, és reméljük a győzelem is meglesz végre. Legalább elhallgathatnának a két héttel ezelőtti hangok, mely szerint csak véletlen volt a Pool győzelme londonban.

Nem tudjátok milyen csapattal áll ki ma este a Pool?

Goal.com alapján a lehetséges kezdők:

CHELSEA
Turnbull
Bosingwa, Alex, Ivanovic, Bertrand
Romeu, McEachran, Lampard
Kalou, Torres, Malouda

LIVERPOOL
Reina
Kelly, Coates, Carragher, Agger
Kuyt, Spearing, Lucas, Henderson, Maxi
Carroll

Villas-Boaséknak a gyenge bajnoki szereplés miatt fontosabb ez a kupa és a Pool kezdő nekem kicsit zsenge az előrejátékot tekintve. Szerintem a kékek mennek tovább.

Idézetet írta: Latzka Dátum november 29, 2011, 15:15:51
Goal.com alapján a lehetséges kezdők:

CHELSEA
Turnbull
Bosingwa, Alex, Ivanovic, Bertrand
Romeu, McEachran, Lampard
Kalou, Torres, Malouda

LIVERPOOL
Reina
Kelly, Coates, Carragher, Agger
Kuyt, Spearing, Lucas, Henderson, Maxi
Carroll

Villas-Boaséknak a gyenge bajnoki szereplés miatt fontosabb ez a kupa és a Pool kezdő nekem kicsit zsenge az előrejátékot tekintve. Szerintem a kékek mennek tovább.

Sajnos egyet kell értenem, szerintem is a Chelsea megy tovább. Carollal a csatársorban nem sok jót várok és a védelem sem tűnik túl acélosnak :)

John Terry sárga lapok miatt hiányzik a chelseaből az biztos. A Pool oldalán Bellamy visszatérésével is számolnak, illetve Carragher és Caroll szereplése is biztosnak tűnik, tehát Kuyt és Suarez elvileg nem játszik.

Illetve friss hirként újra felröppent a pletyka David Villa átigazolásáról, aki a Barcában kevesebb lehetőséghez jut mostanság. És az odaigazolása előtt is volt már erről szó, úgyhogy nem zörög a haraszt... A 40 millió fontos vételár lehet húzós, illetve Villa mindenképp BL szereplő csapatban szeretne játszani, tehát a premier liga első négy helye közül valamelyik is meg kell legyen ehhez.

Nekem Villa nem kéne. Inkább jöjjön olyan csatár, aki már játszott a PL-ben és bizonyított is.

Idézetet írta: Latzka Dátum november 29, 2011, 15:30:40
Nekem Villa nem kéne. Inkább jöjjön olyan csatár, aki már játszott a PL-ben és bizonyított is.

Szerintem is Villa már kicsit olyan, mint Torres. Ő már a múlt, a Barcában is amíg játszik addig jó az ellenfeleknek mert a helyzetkihasználása nagyon gyenge. Ennyi pénzt meg pláne nem ér, bár Caroll kollégánál lehet jobb lenne még így is ;D

Inkább elfogadnám, akit majd a Chelsea kiselejtez :) (már ha lesz ilyen) Gondolom a Torres, Lukaku, Sturridge hármas biztosan náluk marad, de a Drogba, Anelka, Kalou trióból bármelyikük jó lenne.

Ráadásul nem hiszem hogy Torrest pl. különösebben jól fogadnák újra a szurkolók. Bár tudjuk, van az a pénz.... Mondjuk én Anelkát is hanyagolnám már, de pl. Drogba lehet "újravirágozna". Ha már a Chelseaből kell válogatni. De lehet hogy Villa-Boas lesz az első távozójuk, ha ma kiesnek, vagy messzebb kerülnek a BL helyektől. Mondjuk ahogy a spanyoloknál 3 mindig megvan, a negyedik helyért harcolhat a többi, angliában van legalább hét csapat, akinek ott kellene lenni, de ez ugye nem jöhet össze. Tehát valahol edző(ke)t fognak cserélni. Mondjuk ez Liverpoolban nem szokás menet közben, az Arsenalnál Wenger megúszta, a MU-nál Fergusson csak kihalhat. A citynél egyelőre nincs gond - bár ha így folytatják, Mancini alatt is meginoghat a pad - maradt még a Totenham és a chelsea. Utóbbinál már amúgy is felröppent a pletyka, Villa-Boas maga cáfolta. De anno Ancelotti is ezt mondta, ma "munkanélküli".