Liverpool Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: fole Dátum július 03, 2014, 19:28:20
De nem is ez a lényeg...Egy hozzáértőtől  (csabax) kérdezném, nem kell ebbe a csapatba hátvéd?
Nem egy, több :(
Nem vagyok hozzáértő, hanem csak egy focirajongó a sok közül.  :)
Nem tudom megmondani, hogy kell-e avagy nem kell hátvéd a csapatba, hiszen nem én vagyok a Liverpool FC edzője. Nyilván a szurkolók többsége az általa favorizált focistákat látná a legszívesebben kedvenc klubjában. Ez mindig is így volt, és szerintem teljesen rendjén való dolog. Természetesen főleg az átigazolási időszakokban terjengenek - jobb híján - a pletykák. Volt olyan hír, hogy Alberto Morenót is leigazolja a Pool, de őszintén szólva sohasem érdekeltek az átigazolási időszak hírei, így most azt sem tudom megmondani, hogy  leigazolták-e már, esetleg fontolgatják-e még az igazolást vagy már egyáltalán nem foglalkoznak a dologgal. Úgy vagyok ezzel az egész átigazolósdival, hogy csakis az átigazolási időszak lezárta után nézem meg, hogy melyik focista hova igazolt. Addig egyáltalán nem foglalkoztat a dolog.
Kérdésedre csak annyit tudok válaszolni, hogy Brendan Rodgers személyében hosszú idő után ismét nagyon jó edzője van a csapatnak, s biztosra veszem, hogy az észak-ír tréner olyan focistákat igazol, akikre szüksége van. Ha úgy véli, hogy szüksége van hátvédre, akkor hátvédet fog igazolni.
:beerchug:


hát, nem tudom én, nem értem ezt a Rodgers gyereket. Évek óta felsül ezekkel a fiatalokkal, miért nem adja már fel. Suarez árából vehetett volna három kész játékost, aki ott van a toppon. ehelyett bevásárolt szépreményű ifjakból, amivel valljuk be, eddig se sok szerencséje volt. Ott volt két-három éve Martin Kelly, Wisdom, Shelvey, Robinson, Ilory vagy Ibe. De hozzátehetnénk Borinit is a listához és még maradtak ki nevek biztosan. Most idehozta Lovrent, Morenot, Manquillot, E. Cant Markovicot, Lambertet, na és Balotellit. Utóbbi kettő kivételével mind fiatal, rutintalan (kevéssé tapasztalt) játékosok. 20 évesen perzse lehetőséget kell adni nekik a PL-ben, de szerintem a folyamatos - és egyszerre történő játszatásuk - nem lesz a csapat épülésére. Remélem én tévedek, de félek hogy idén csak középmezőny és hamari BL búcsú lesz.

"Daniel Sturridge has suffered a new training ground injury - this time a calf strain - and will be our for up to a month."

egyik sérülésből a másikba  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:


http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/balotelli-ellopta-henderson-tizenegyeset-gerrard-megszolta-2396041

Nem semmi ez a Balo gyerek  :D De nála szinte száz százalék hogy berúgja. Mondjuk eleve vele rúgatnám, nem csak azért mert jól rúgja hanem mert kellenek a nyomorult lelkének a gólok. Azért Gerrard fejére kiváncsi lettem volna a stúdióból ;D

Hát Gerrardtól nemigen vette volna el a labdát... Mondjuk lehet jobb, hogy Hendersontól elvette, de neki is fel kell nőnie a feladathoz lassan. De legalább berúgta, és egyetértek, kellenek Blotellinek a gólok, hogy legyen önbizalma. Ha Sturridge-al összeszoknak, sok örömet okozhatnak nekünk.

Idézetet írta: Lacapi Dátum február 20, 2015, 13:26:58
Hát Gerrardtól nemigen vette volna el a labdát... Mondjuk lehet jobb, hogy Hendersontól elvette, de neki is fel kell nőnie a feladathoz lassan. De legalább berúgta, és egyetértek, kellenek Blotellinek a gólok, hogy legyen önbizalma. Ha Sturridge-al összeszoknak, sok örömet okozhatnak nekünk.

Gerrardtól meg sem próbálta volna. Henderson nem rossz játékos, de elég nyámnyila. Jővőre össze kell magát szednie, hogy legyen egy kis respektje. (gondolom ő lesz az új csk)

Ez a mai Stoke elleni meccs betetőzte az egész szezont....  :bash: A tavaly Suarezért kapott pénzzel nem így kellett volna elbánni! Balotelliért nemigen ad most senki egy vasat sem, a többi is elég csalódás volt... Most elmegy Gerrard és johnson, és Sterling is. Ha van esze Coutinho is lelép.

Közben a Stoke-s fiúk legalább hagyták Gerrardot gólt rúgni, bennük volt becsület. Ha Rodgersben lenne, ő is felajánlaná a távozását. Jövőre nehéz szezon elé nézünk sajnos.  >:(

Figyelmeztetés: ebbe a téma nem érkezett új hozzászólás legalább 120 napja.

Na majd Kloppo feldobja itt a hangulatot.

! No longer available

-inkább a szezont dobnák fel a srácok, hogy beférnek az első négybe...

Szerintem majd az lesz a legnagyobb dolog a csapat újkori történetében, ha valahogyan sikerül megszüntetni az utóbbi évek (évtized) teljesen elbaltázott átigazolási politikáját. Amíg ez nem történik meg, addig nem érdemes számítani arra, hogy javulni fog a Pool teljesítménye.


Végre egy értelmes igazolás: Mario Götze! Vááááóóó!  :D

Idézetet írta: Lacapi Dátum május 20, 2016, 16:49:09
Végre egy értelmes igazolás: Mario Götze! Vááááóóó!  :D

Lol, grat nagy fogás. Pep nagy balfék volt hogy nem használta, zseni a gyerek. Klopp persze tudja, ő nevelte ki  ;)