SfScore Szabályzat (régi)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 30, 2014, 12:39:38, Milan
SfScore Szabályzat (régi)
Szponzor: Bet365


Az SfScore játékban bárki szerepelhet, hogyha regisztrálva van a Fórumon. Ha még nem regisztráltál, akkor ide klikkelvén megteheted ezt.

Az SfScore játék a hagyományos Góltotó játékra hasonlít, itt is a mérkőzések pontos eredményeit kell megtippelni. A tippek kiértékelése után az elért pontszám alapján kialakul egy rangsor.


Pontozás:

Helyes tipp = 1 pont

Pontos eredmény eltalálása = 3 pont (tartalmazza a helyes tippért kapott 1 pontot is)


A játékot havi rendszerességgel rendezzük, s minden hónap végén az első három helyezett lesz díjazva.


Nyeremények:

1.hely: 40 eurós Bet365 számlafeltöltés

2.hely: 25 eurós Bet365 számlafeltöltés

3.hely: 15 eurós Bet365 számlafeltöltés

4.hely: 10 eurós Bet365 számlafeltöltés

5-6.hely: 5-5 eurós Bet365 számlafeltöltés

A nyeremények átvételéhez Bet365-ös számlával kell rendelkeznetek. Amennyiben nincs még hasonló számlátok, akkor ide kattintván nyithattok egyet.

Ne felejtsétek, hogy a nyereményben csak az részesül aki a hónap folyamán legalább egy fogadást kötött a Bet365-nél, s erről egy bizonyító képet tölt fel.

Hogyan vegyél részt?

Minden hónapban egy külön témát nyitunk az SfTotó & SfScore kategóriában az aktuális hónap játékának, s annak keretén belül közölve lesznek a szelvények időpontjai.

A szelvényeket a következő oldalon tudod kitölteni:

SfScore Szelvények


A "Szelvény kitöltése/módosítása"-ra klikkelvén kitöltheted az aktuális SfScore szelvényt. Ha nincs jelenleg szelvény, akkor erről értesítve leszel.

A szelvények kitöltésekor a szelvényen szereplő mérkőzések pontos eredményeit kell megadnod.

A kitöltött szelvényeket még utólag tudjátok módosítani egy bizonyos időpontig (ez mindig változó). Ez az időpont után már nem lehet módosítani a szelvényeket.

Ugyancsak az SfScore oldalon találod a "Toplista"-t, a "Szelvények szerinti toplista"-t, illetve a "Legjobb találatok"-at.

Kérj értesítést!

Minden hónap elején mi megadjuk az aktuális hónap témájában a szelvények időpontjait.

Fontos, hogy minden szelvényt tölts ki, hisz így jóval nagyobbak az esélyeid a végső győzelemre.

Ezért kérj értesítőt az új szelvényekről. Hogyan teheted ezt?

Az SfScore oldalon jelöld be a "Értesitőt kérek az új szelvényekről"-t, s nyomd meg az "Ok" gombot. Ezek után mindig amikor új szelvény kerül fel az oldalra, akkor értesítést fogsz kapni arra az e-mail címedre amellyel regisztráltál a fórumra.


Általános részvételi feltételek:

1. Az SfScoreban csak a Sportfogadas.org-on regisztrált személyek szerepelhetnek
2. A játékosoknak rendelkezniük kell egy Bet365 számlával (ha még nincs számlád akkor ide klikkelvén nyithatsz egyet)
3. Az aktuális hónap keretén belül minimum egy fogadást kell kötnöd a bet365-nél, s erről egy bizonyító képet kell készítened amelyet az "Azonosítók" oldalon kell feltöltened. Részletes leírást a képfeltöltésről itt olvashatsz
3. Minden személy csak egy felhasználóval szerepelhet a játékban (követjük az IP-ket, s csalás esetén kizárjuk a játékost)
4. A toplisták a mérkőzések lejátszása után fognak frissülni. Ha egy mérkőzést bármilyen okból kifolyólag nem játsszák le akkor arra a mérkőzésre a beküldött tippeket töröljük, konkrétan olyan, mintha nem is lett volna a szelvényen.
5. Ha a hónap végén több felhasználónak van azonos pontszáma, akkor egy külön helyosztó szelvényt fogunk közzé tenni, amely után kiderül, hogy ki viszi el a nyereményeket (maximum 3 helyosztó szelvényt készítünk, ha ezek után is döntetlen az állás, akkor elosztjuk a nyereményeket).
6. A helyosztók kitöltése kötelező. Az a játékos amely nem tölti ki a helyosztó szelvényt, kiesik az illető helyért való küzdelemből
7. A bet365-ös azonosítót kötelező megadnod az Azonosítók oldalon, ellentétes esetben nem részesülhetsz a nyereményben.
8. Az SfScore játékokban a nyertesek csak akkor részesülnek a nyereményükben, illetve tölthetnek ki helyosztó szelvényeket ha a fogadást bizonyító képen a megfogadott esemény korábbi, mint az illető hónap 15-dike!
9. A fogadást bizonyító képen látszania kell úgy a megfogadott eseménynek, mint a felhasználóneveteknek (azonosító számotoknak). Természetesen a számlaegyenleget ki lehet törölni.

Fontos tudnivaló a nyereményekről:

Eredményhirdetés után a nyertesek listáját átküldöm az irodákhoz, s ezek után ők gondoskodnak a bónuszokról, a nyereményekről.

Ez lehet 1 nap, 5, de akár 10 nap is.