Sportfogadas.org

Aranybánya => Sport Archívum => Archívum => Szurkolótábor => A témát indította: Milán Dátum november 17, 2011, 09:03:45

Cím: Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum november 17, 2011, 09:03:45
Real Madrid Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk a Real Madrid szurkolóit. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák amelyek a madridiakat érintik.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum november 17, 2011, 14:10:54
umekumek ugyan még nem nyilatkozott, de szerintem biztos résztvevője lesz ennek a topicnak, így már két aktív "user" van, és várjuk a további fanatikusokat. ;)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum november 17, 2011, 14:12:54
Pontosan 5 éve, 2006. november 17.-én ment el Öcsi bácsi. :(
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum november 18, 2011, 18:24:44
Euroliga, C-csoport, 5. játéknap

Real Madrid - Anadolu Efes 104-84 (24-18, 26-18, 31-26, 23-22)

Real pontok: Carroll 19, Mirotic 17, Suárez 15, Fernández 14, Tomic 9, Reyes 8, Rodriguez és Llull 5, Begic 4, Sanz és Ibaka 3, Pocius 2

1. Maccabi 4-1
2. Real Madrid 3-2
3. Partizan 3-2
4. Armani Milano 2-3
5. Anadolu Efes 2-3
6. Spirou Charleroi 1-4

Következő meccs: November 24. (csütörtök) 19:00 Real Madrid - Spirou Charleroi
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum november 18, 2011, 18:28:14
Az Európa-bajnoki pótselejtezők lezárultával kialakult a kontinenstorna végső, 16 csapatos mezőnye. Sajnos nem minden pótselejtező végződött a Madridisták számára kedvező kimenetellel, hiszen Törökország elbukott Horvátországgal szemben, így Hamit Altintop és Nuri Sahin már biztosan csak a televízióból nézheti a lengyel-ukrán közös rendezésű viadalt. Boldog lehet viszont a Blancók jelentős számú portugál kontingense, hiszen az első mérkőzésen elért 0-0 után, hazai pályán a luzitánok hat gólt rámoltak a bosnyákok kapujába, amiből Cristiano Ronaldo két nagyon fontos találattal vette ki a részét, ezzel nyitva utat hazájának a 2012-es Eb-re.

Valenciába látogat tehát a Real Madrid, ahol nagyszerű hangulat mellett, a kemény ellenfél is adott. A Turia-partiak remek formában vannak, ezt a tabellán elfoglalt helyük is bizonyítja, a Barcelonától egy, míg a királyiaktól pedig, 4 pontra vannak csupán lemaradva. Unai Emery legénysége az előző fordulóban épp a korábbi listavezetőt verte 2-0-ra a városi derbin. Hazai pályán egyébként is remek az idei mérlegük, eddig veretlenek a denevérek, négy győzelem mellett, mindösszesen két döntetlen rondít bele a képbe. A csapat gólfelelőse egy bizonyos Roberto Soldado, aki a Madridisták számára is jól ismert, hiszen a fővárosiak akadémiáján nevelkedett és a felnőtt csapatnál is lehetőséget kapott. Igaz, nem sok sót evett meg Madridban, hiszen 27 találkozóján 8 alkalommal volt eredményes. Azt hozzá kell tennünk, hogy ezen gólok közül mindösszesen kettő született a La Ligában, a többit barátságos mérkőzéseken jegyzi. Viszont Soldado azóta spanyol szinten remek csatárrá nőtte ki magát, amit először a Getafénél, majd most a Valenciánál is bizonyított. Roberto bízik a győzelemben, aminek a mérkőzés előtt hangot is adott: "A Real Madrid nagyon veszélyes, de a Mestalla még tőlük is veszélyesebb. Holnap le fogjuk győzni a Madridot". Az ex-madridi társa a csatársorban, -a nem hivatalos Lionel Messi hasonmás verseny vitathatatlan győzte- Pablo Piatti lehet. A mélynövésű argentin csatár mellett a brazil válogatottba is behívott Jonas kandidálhat még a másik támadó szerepére. Aki biztosan nem lehet ott holnap a Mestallában, az Éver Banega és Hedwiges Maduro. Mindkét játékos sérüléssel bajlódik. Érdemes még megemlíteni Sergio Canalest is, akit két évre kapott kölcsönbe a Realtól a Valencia, de sajnos pár hete súlyos sérülést szenvedett, hosszú-hosszú hónapok kihagyása vár a fiatal középpályásra.

José Mourinho számára kisebb fejfájást okozhat, hogy a válogatott mérkőzések során Cristiano Ronaldo és Álvaro Arbeloa is kisebb sérülést szedett össze, bír a biztató hírek szerint, tudják majd vállalni a játékot. Felépült elhúzódó sérüléséből Ricardo Carvalho is, bár egyelőre még korai lenne az ő nevezése az utazó keretbe. A Real két brazilja, Marcelo és Kaká is felépült, míg előbbi teljesen visszanyerte egészségét, addig a korábbi aranylabdás viszont még az előzetes hírek szerint nem kész a játékra. Karanka a ma esti utolsó összetartás előtt így nyilatkozott: ,,Marcelo és Cristiano készen áll a játékra, Kaká viszont nem fog pályára lépni a Mestallában". A másik maródi, Ángel di María lesz, aki még az Osasuna elleni mérkőzésen szenvedett combhajlítóizom sérülést, ami miatt egy hónap kihagyás vár rá. Az előző bajnokin már Nuri Sahin is belekóstolhatott a Primera División légkörébe, valószínűleg holnap estére is szán neki valamilyen szerepet a Miszter, ha kezdőként nem is, de a második játékrészben bizonyosan harcba dobja őt is a ,,Speciel One". A védelemben Marcelo térhet vissza a bal szélre, míg a Pepe és Ramos középső tengelyt Arbeloa, vagy esetleg Lassana Diarra teheti teljessé. Középen Khedira lehet Xabi Alonso játszótársa, míg di María sérülésével Özil kerülhet vissza a kezdők közé, aki Higuaínt, C. Ronaldót és Benzemát tömheti majd forintos labdákkal, ahogy azt a válogatottban is tette legutóbb. Benzema pótolhatja Kakát, így hogy di María is sérült. A francia játékos szélen kaphat lehetőséget, míg argentin csatártársa tündökölhet a befejező pozícióban. Gonzalo Higuaín egyik kedvenc célpontja pont a Valencia csapata, hiszen eddigi 7 mérkőzésén 7 találattal szomorította a denevérek drukkereit. Bizonyára holnap sem bánik majd velük kesztyűs kézzel.

Legutóbb áprilisban találkozott a két csapat a Mestallában, akkor a Blancók gólzáporos mérkőzésen 3-6-ra múlták felül riválisukat, Benzema nyitotta meg a gólok sorát, amelyet egy Kaká dupla és egy Pipita tripla követett. Egy hasonló eredménnyel, azt hiszem most is mindenki kiegyezne. Nagyon nehéz meccsek várnak most a csapatra, hiszen a Valencia után egy Dinamo Zagreb-Atletico Madrid-Sporting Gijón-Ajax sorozat következik, amelyet az őszi El Clásico koronáz majd meg a Bernabéuban. Fontos tehát a győzelem, most nem szabad pontokat hullajtani, a Clásicóig a lehető legnagyobb pontbéli különbséget kell tartani a Barcelonával szemben. Hala Madrid!

Primera División, 13. forduló - Valencia - Real Madrid 22.00 (Sport2)

2011.11.19 - Mestalla

Játékvezető: J. A. Teixeira Vitienes

A Valencia várható kezdőcsapata: Guaita; Miguel, Ruiz, Rami, Jordi Alba; Mehmet Topal, Costa; Pablo Hernandez, Piatti, Mathieu; Soldado

A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Benzema, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum november 21, 2011, 10:39:38
Primera División, 13. forduló

Valencia - Real Madrid 2-3 (0-1)
gólok: Soldado (2); Benzema, Sergio Ramos, Ronaldo

Következő meccs: November 26. (szombat) 20:00 Real Madrid - Atlético Madrid


ACB, 8. forduló

Real Madrid - Lagun Aro 82-74 (25-12, 24-27, 17-18, 16-17)

Real pontok: Fernández 13, Mirotic 12, Tomic 10, Pocius Begic Llull Ibaka 8, Suárez 7, Rodríguez 4, Reyes és Carroll 2

Következő meccs: November 26. (szombat) 18:00 Zaragoza - Real Madrid
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum november 22, 2011, 08:56:56
Valenciában forró volt a talaj a fővárosiak lába alatt, a három pont sorsa az utolsó utáni percig is kétséges volt. Szerencsére, hol a kapufa, hol pedig Iker Casillas, vagy Gonzalo Higuaín hathatós közreműködésének hála, sikerült a nagyon fontos győzelmet elhozni a Mestallából, így maradt a három pont különbség az ősi rivális Barcelonával szemben. A Bajnokok Ligájában szerencsére hasonló drámákra már nem kell számítanunk, hiszen a csapat már kvalifikálta magát az egyenes kieséses szakaszba, illetve ha a csoport másik mérkőzésén döntetlen eredmény születik, az esetben a madridiak már két vereség esetén is a csoport élén zárnának. Egyetlen cél tehát a csoportelsőség, és ha ez kapott gól nélkül sikerülne a csapatnak, az már csak hab lenne a tortán.

A kerethírdetésnél kiderült, hogy Carvalho, Kaká és di María mellett, Marcelo és Arbeloa sem játszhat majd holnap, viszont jó hír, hogy Coentrao felépült és akár kezdőként is szerepelhet a Bernabéuban. Mourinho így nyilatkozott a kimaradókról: ,,Kakának még mindig vannak kisebb fájdalmai és nem szeretnénk, ha ennél többet is érezne. Carvalho rendben van, de még a madridi derbin egész biztosan nem játszhat, de úgy hisszük, hogy a következő héten már bevethető lesz. Di María fokozatosan tér vissza, ha készen áll hétvégére, akkor játszhat". A portugál tréner szerint játékosai fáradtak, ezért át fogja rendezni a sorokat, ami a hiányzók miatt azt is jelentheti, hogy Sergio Ramos lehet a régi-új jobbhátvéd, a helyén pedig Varane, vagy Albiol kaphat lehetőséget Pepe párjaként. A ,,Special One" egyelőre még nem árulja el a kezdőt, szereti azt először a játékosokkal tudatni, viszont Nuri Sahin helyzetét világosan vázolta: ,,Eddig négy játékosom adott interjút a Bajnokok Ligája mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon és ők mindig kezdők voltak, most Nuri ül mellettem, így a logika azt diktálja, hogy holnap kezdeni fog". Felforgatott lesz tehát a csapat, de ez nem okozhat gondot az eddig remekül menetelő Királyiaknak, még akkor sem, ha a Maksimir stadionban igencsak megszenvedtek a Dinamo elleni odavágón.

Ami a zágrábi csapatot illeti, nem mondhatja el magáról, hogy tündökölne a BL-ben, hiszen egyedüli gárdaként még gólt sem sikerült szerezniük. Remélhetőleg a holnapi este folyamán folytatják eme jó ,,szokásukat". Josep Simunjic az első mérkőzést kihagyta eltiltása miatt és holnap sem számíthat rá a plavik mestere, most sérülés hátráltatja a kőkemény bekket. Kaleva kapus szintén sérültet jelentett, így Loncaric pótolhatja majd honfitársát a háló előtt. A Dinamo eddigi kilenc kapott gólja mellé egy kövér nullát jegyezhet fel, ami ezesetben a lőtt gólok számát jelenti. Krunoslav Jurcic fiainak így elsődleges célja az idei első BL gól megszerzése lehet, amit erre a kiírásra kitűzhetnek maguk elé. Az Európa liga szereplés, már nagyon hiú ábrándnak tűnhet számukra.

A Real Madrid mindenképp idén még nem látott kezdőcsapattal fogadja a horvátokat, de a győzelem ennek ellenére is kötelező, bár tudjuk, hogy az ilyen jellegű mérkőzések jelentős gondot is okozhatnak az adott csapatnak. Minden bizonnyal a tartalékok is teljes odaadással fognak játszani, hiszen ennél jobb lehetőséget nem is kaphatnának arra, hogy bizonyítsanak önmaguknak, de legfőképp José Mourinho mesternek. Hala Madrid!

Bajnokok Ligája, 5. forduló, Real Madrid - Dinamo Zagreb 20:45

2011. 11. 22 - Santiago Bernabéu

Játékvezető: Alan Kelly (ír)

A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas; Ramos, Varane, Pepe, Coentrao; Sahin, Lass; Callejon, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín

A Dinamo Zagreb várható kezdőcsapata: Loncaric; Vida, Tonel, Cufre, Ibanez; Leko, Kovacic, Badelj, Alispahic; Beqiraj, Krstanovic
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum november 23, 2011, 11:24:15
Bajnokok Ligája, 5. forduló

Real Madrid - Dinamo Zagreb 6-2 (4-0)
gólok: Benzema (2), Callejón (2), Higuaín, Özil; Beqiraj, Tomecak

D-csoport:

1. Real Madrid 5-0-0 16-2 15
2. Ajax 2-2-1 6-3 8
3. Lyon 1-2-2 2-6 5
4. Dinamo Zagreb 0-0-5 2-15 0

Következő meccs: December 7. (szerda) 20:45 Ajax - Real Madrid
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum november 27, 2011, 01:59:46
A 14. forduló a Madrid szája íze szerint alakult. Nyertünk a városi rivális otthonában, a 3. számú madridi csapat meg megviccelte a katalánokat. Ezzel már 6 pont az előnyünk.
A meccsel kapcsolatban: brutális meccs volt, csodálom, hogy egyik játékos sem sérült le 1-2-re. Amit az Atletico játékosai időnként műveltek, az minden volt, csak foci nem. Már-már "Pepe-i" magasságokban játszottak.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum november 28, 2011, 09:16:12
Primera División, 14. forduló

Real Madrid - Atlético Madrid 4-1 (1-1)
gólok: Ronaldo (2, mindkettő 11-es), Di María, Higuaín; Adrián López

1. Real Madrid 11-1-1 46-10 34
2. Barcelona 8-4-1 38-7 28
3. Valencia 8-3-2 21-13 27
4. Levante 8-2-3 23-12 26

Következő meccs: December 3. (szombat) 18:00 Sporting Gijon - Real Madrid



ACB, 9. forduló

Zaragoza - Real Madrid 67-84 (17-25, 13-20, 21-23, 16-16)

Real pontok: Carroll 20, Ibaka 15, Pocius és Suárez 10, Mirotic 9, Rodríguez Reyes Begic 6, Llull 2

1. Barcelona 8-1 +111 17
2. Real Madrid 8-1 +102 17
3. Unicaja Malaga 7-2 +80 16
4. Pamesa Valencia 6-3 +47 15

Következő meccs: December 4. (vasárnap) 19:00 Real Madrid - Pamesa Valencia



Euroliga, C-csoport, 6. játéknap

Real Madrid - Spirou Charleroi 93-89 (21-27, 27-19, 22-23, 23-20)

Real pontok: Pocius 20, Carroll 16, Mirotic és Ibaka 12, Reyes 8, Llull 6, Tomic és Rodríguez 5, Suárez 4, Fernández 3, Begic 2

1. Maccabi 5-1 +29 11
2. Real Madrid 4-2 +48 10
3. Anadolu Efes 3-3 0 9
4. Partizan 3-3 -9 9
5. Armani Milano 2-4 -16 8
6. Spirou Charleroi 1-5 -52 7

Következő meccs: December 1. (csütörtök) 20:45 Armani Milano - Real Madrid
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: nida1 Dátum november 28, 2011, 17:21:58
Ronaldo: "Nem mondhatom azt, hogy a Real és a Barcelona egy szinten van, vagy hogy a Madrid jobb a Barcánál. Csak annyit mondhatok, hogy bízom benne, hogy a Real megnyeri a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is és le fogják győzni a katalánokat" - nyilatkozta a Fenomén az AS-nek.

forrás: madridista.hu
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum december 05, 2011, 22:15:18
Primera División, 15. forduló

Sporting Gijon - Real Madrid 0-3 (0-1)
gólok: Di María, Ronaldo, Marcelo

1. Real Madrid 12-1-1 49-10 37
2. Barcelona 10-4-1 47-7 34
3. Valencia 9-3-2 23-14 30
4. Levante 8-2-4 23-17 26

Következő meccs: December 10. (szombat) 22:00 Real Madrid - Barcelona



ACB, 10. forduló

Real Madrid - Pamesa Valencia 81-64 (16-12, 22-20, 20-9, 23-23)

Real pontok: Fernández 17, Reyes 16, Suárez és Mirotic 8, Carroll és Llull 7, Tomic és Ibaka 6, Rodríguez és Begic 3

1. Barcelona 9-1 +125 19
2. Real Madrid 9-1 +119 19
3. Unicaja 8-2 +89 18
4. Caja Laboral 7-3 +52 17

Következő meccs: December 11. (vasárnap) 20:00 Estudiantes - Real Madrid



Euroliga, C-csoport, 7. játéknap

Armani Milano - Real Madrid 65-72 (15-20, 15-16, 17-17, 18-19)

Real pontok: Rodríguez 19, Fernández 13, Mirotic 11, Tomic 10, Carroll 9, Ibaka 7, Suárez 3

1. Real Madrid 5-2 +55 12
2. Maccabi 5-2 + 26 12
3. Anadolu Efes 4-3 +4 11
4. Partizan 4-3 -6 11
5. Armani Milano 2-5 -23 9
6. Spirou Charleroi 1-6 -56 8

Következő meccs: December 8. (csütörtök) 20:45 Real Madrid - Maccabi
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Virpi Kuitunen Dátum december 08, 2011, 08:14:35
Bajnokok Ligája, D-csoport, 6. forduló

Ajax - Real Madrid 0-3 (0-2)
gólok: Callejón (2), Higuaín

Végeredmény:

1. Real Madrid 6-0-0 19-2 18
2. Lyon 2-2-2 9-7 8
3. Ajax 2-2-2 6-6 8
4. Dinamo Zagreb 0-0-6 3-22 0
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: umekumek Dátum február 08, 2012, 20:15:46
Vazze ezt a topikot még csak most veszem észre.. Madridisták figyelem :police:
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: umekumek Dátum február 13, 2012, 07:56:07
(https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423241_348235788541961_100000666284792_1098384_1551153448_n.jpg)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum február 13, 2012, 08:17:49
Idézetet írta: umekumek Dátum február 13, 2012, 07:56:07
(https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423241_348235788541961_100000666284792_1098384_1551153448_n.jpg)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: benikun Dátum február 13, 2012, 13:43:44
Innen már be kell húzni a 32.-et.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: umekumek Dátum április 15, 2012, 19:45:17
Olvadt az előny de meg kell hogy legyen. A mostanában történt dolgokat inkább nem kommentálnám, HALA MADRID!
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: benikun Dátum április 28, 2012, 11:38:05
Srácok, madridisták! BL kiesés ide vagy oda, szerintem már így is egy nagyszerű szezont hozott a csapat. 6 pontot kell szereznünk 4 meccsen, hogy meg legyen a 32.! És 4 meccse van Ronaldonak is, hogy örökre beírja magát a történelembe (ha eddig még ezt nem tette volna meg). Keserű volt a Bayern elleni 11-esek utáni távozás, de hozzá kell tenni, hogy egy rendkívül szervezett Bayern München ellen nem sikerült a továbbjutás. Rá lehet fogni a játékosokra, a gyenge teljesítményekre, de akkor sem tudok haragudni erre a csapatra. Nagyszerű a jövőképe ennek az együttesnek és a hírek szerint Mourinho is nekifut jövőre a 10.nek. Lesznek kisebb változtatások nyáron, de a csapat alapja már megvan és ennél még többre viheti mint idén, csak most kezdünk igazán összeérni. Soha rosszabb szezont!! Hala Madrid!!! Örökké Real!!

Real Madrid || Season 2012 || We Believe in This Team || by HDRafiki (http://www.youtube.com/watch?v=Qm5PfXrEgIc#ws)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: umekumek Dátum április 28, 2012, 11:47:36
Minden szavaddal egyetértek. Hala Madrid!
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: benikun Dátum május 03, 2012, 11:08:28
Határtalan a boldogság, megvan a 32. bajnokság a spanyol rekordgyőztesnek!!! Campeones, campeones!! Csak köszönni tudom a csapatnak ezt a varázslatos szezont!! HALA MADRID!! CAMPEONES!!

REAL MADRID CAMPEONES LA LIGA 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=scglu7Nmcus#ws)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: csacsa44 Dátum május 03, 2012, 12:04:24
Gratulálok!!! :beerchug:  :beerchug:
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: benikun Dátum augusztus 30, 2012, 14:22:37
Megvan a szuperkupa és nem is akármilyen játékkal  ;) . Az első 35 percben meglepték, lefocizták, leoktatták a Barcat a srácok egyszerűen köpni nyelni nem tudtak. Sajnos Pipitában maradt pár gól és így nem sikerült véglegesen lezárni már akkor a meccset, mert ha kicsit jobban használja ki a helyzeteit ez egy kiütéses győzelem. De ugye a kihagyott helyzetek után általában jön a büntetés a fociban ez szinte törvényszerű. Magunknak nehezítettük meg a meccset, hogy nem tudtuk kiütni őket már az első félidőben és a másodikban is kimaradt pár komoly ziccer. A piros lap jogos volt ezzel nem lehet vitatkozni talán azzal lehetne, hogy most miért nem segítették a katalánokat a bírók mikor szorult helyzetben voltak. Alexis Sanchezt sajnos fel kellett vennem a Busquets, Dani Alves, Pedro, Mascerano fémjelezte színész listára, de egy a fene majd kinövik. Modric szerintem jó erősítés lesz ez a 10 perc is megmutatta, hogy hiába csak 2 napja van a fiúkkal így is majdnem gólt szerzett, de Özil pihentetésére illetve versenyeztetésére nagyon jó lesz. Pepe kiszedte a kis Messit ismét ahogy kell, ennyit számít az ő jelenléte a pályán, hatalmasat játszott. Nagyon örülök a győzelemnek, ami minden bizonnyal nagy lökést ad majd a csapatnak és ha most a Barcat nem sikerült kitömni, ezt egy másik csapat fogja megkeserülni, mert ki fog jönni az a sok gól most már a lábakból. HALA MADRID!!!

Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Cpt. Szikla Dátum augusztus 30, 2012, 14:43:01
4+ on voltam, így kicsit sem keserű a szám íze. Valdes egész tavalyi szezonban nem védett ennyit. Rengeteget szídtam meccse előtt, aztán mégis ő lett a meccs embere számomra. Első félidő álom volt, aztán leült a meccs. Nem ezt vártam az emberelőnyben játszó Realtól, a végén már szurkoltam a Barca slusszpoénért, bár mindkét csapatot gyűlölöm. Itt volt az esély, hogy kegyetlenül bedarálják a Barcát, de Mou és a csapat nem élt vele. Már-már sallangos, rakkolós forgatókönyvet láthattunk. A győzelemhez azonban elég volt ez is. Özil szürke, Di Maria egy senki, Higanynak lassan több ziccer kell mint Gomeznak. CR meg nem tud levenni egy labdát, aztán ünnepelteti magát egy megpattanó gól után. Innen csak felfelé van...
Barcának meg nem kéne eröltetni a Tello vonalat, mert csak öli a labdát, ami nagy szó a flipperes Barcánál. Annyit kérek a La Ligától, hogy vigyük be a forradalmat az utcákról, mert cirkusz és kenyér kell a népnek. Lóf@sz nem kiváncsi a 0-0-ákra! Köszöntem!
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: benikun Dátum augusztus 30, 2012, 15:17:03
Tény hogy nincs formában a csapat, de nem kéne egy Dí Maríát senkizni. Özil mögött nem kell mondanom mennyi meccs van a múlt szezonból és ha valaki őt szürkének titulálja nem látott  sok meccset tőle. Higi igaz hogy sokat kihagyott de te is tudod hogy elit csatár aki bárhol kezdő lenne, ilyen meg van hogy nem akar összejönni "semmi". Ronaldót meg ismeri mindeki hogy milyen és mennyire fontosak neki ezek a gólok és meccsek mikor ott van a túloldalon a rivális. Ha antirealos vagy akkor balfasz labdaátvételnek látod ezt a nem mindennapi oxivalbeetetempique mozdulatot, ha realos vagy akkor meg azt mondod zseniális és nem sokan képesek erre, szóval ez is nézőpont kérdése. Amiket írtál egyetértek nagyjából, de ez a szélsőséges hangnem valamiért nem tetszik és ha fociztál valaha valamilyen szinten is akkor tudnod kéne, hogy nem lehet folyamatosan a legjobbat hozni meccsről meccsre, ez a csapat megtette ezt szinte mindig tavaly (megannyi rekord 100 pont...) idő kell még mire visszazökkennek és megtalálják a formát, de ezek a jelzők akkor is erősek.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Cpt. Szikla Dátum augusztus 30, 2012, 15:41:57
Benikun, félreértés ne essen, ez kizárólag erről a meccsről írt szubjektív véleményem. Nem az öncélú fikázás a célom. Aláírom, a szezon elejét, 4 meccs ment le eddig, bármi lehet... lesz is. Di Mariat, azért senkizem le mert, egy primitív ember. Átmegy 3 emberen, már rég passzolnia kéne, de neki megy a 4.-nek is. Aztán hátulról nem 1x úgy odarabol a labdára, páros lábbal, mint a pitbull. Csoda, hogy még nem tört el senkinek sem a lába. Volt egy hosszú kiugrasztás Pedro felé, átvette, lőtte, mesterien védett Iker, aki nem mellesleg elcseszte a sorfal felállítást, ezért is kapta a gólt. Higany hányszor nem tudta lekezelni a lasztit, bevárta Masceranot, ezekből az öreg Ronaldo mester3asokat lőtt volna. Cr meg zseniálisan vette át a labdát, de pocsékul vette utána le. Én ezekről a különbségekről beszélek. Özilt meg remélem felveri Modric, mert téli álmát alussza egyelőre! A Barca ugyanúgy túlbuzizza a játékot még az 5 ösön is passzolunk stílussal, bár láttam egy messzi Iniesta sütit, meg egy blokkolt Tello lövést. Bizonyára az egy gól hiányérzete beszél belőlem, ezért a hangnem. Nem akartam megbántani senkit. Ha mégis sikerült akkor, elnézést ezúton is. PAX!
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: benikun Dátum augusztus 30, 2012, 19:09:25
Ámen!  ;)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hurkabalint Dátum március 04, 2013, 16:58:48
Most látom van ilyen rész is a fórumnak :)

Barcelona - Real Madrid 1-3 :great:

Real Madrid - Barcelona 2-1 :great:

Érdekes adat, hogy a legutolsó 8 egymás elleni meccsükön 4 Real Madrid győzelem és 3 döntetlen született. Eltűnt a nagy Barca fölény! :D :beerchug:
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum május 23, 2013, 13:13:57
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-35-milliot-is-fizetnenek-a-malaga-tehetsegeert-2247249 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-35-milliot-is-fizetnenek-a-malaga-tehetsegeert-2247249)

Azt nem tudom honnan vették, hogy Calléjon a 2012–2013-as szezont a Valenciánál töltötte kölcsönben. :laugh: Lehet Canalesszel keverte össze a cikkíró (bár ő nem csak kölcsönben van Valenciában).
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum június 25, 2013, 13:19:33
Megérkezett Carlo bácsi...

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-ancelotti-az-uj-vezetoedzo-2256757
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum június 25, 2013, 15:24:23
Idézetet írta: Milan Dátum június 25, 2013, 13:19:33
Megérkezett Carlo bácsi...

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-ancelotti-az-uj-vezetoedzo-2256757

Nem értem a madridi vezetőket. Anno nem tetszett nekik a Capello-féle "nem játszik látványosan a csapat és kevés gólt rúg, de nyer" foci, hiába lettek bajnokok elküldték. Erre most idehozzák Ancelottit, aki hasonló szellemben szokta pályára küldeni a csapatait, legutóbb a PSG-nek is volt egy rakás egygólos kiszenvedett győzelme. Ancelotti kétségtelen, hogy össze tud rakni egy masszív, BL-re is esélyes csapatot, de a közönségszórakoztató, támadó futball nem hiszem, hogy maradéktalanul meg fog valósulni.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pikaa Dátum július 05, 2013, 12:46:18
Egy önzetlen barát segítette Ronaldót

(http://penamadridista.hu/up_image/albert.jpeg)

Egy érdekes történet került szerkesztőségünk birtokába, mely Cristiano Ronaldo pályafutásának legelejére kalauzol bennünket. A fényes karrier elindulásában a tehetség mellett a szerencsés véletlen is fontos szerepet játszott, amiről az alábbiakban maga az érintett vall.

Köszönetet kell mondanom egy régi barátomnak, Albert Fantraunak a sikeremért. Együtt játszottunk egy ifjúsági klubban, és amikor eljöttek hozzánk a Sporting megfigyelői, azt mondták, hogy aki több gólt rúg a meccsen, azt felveszik az akadémiájukra.

3-0-ra nyertük meg a mérkőzést. Az első gólt én szereztem, a másodikat Albert fejelte be, a harmadik találat pedig mindenkit meglepett. Albert egy az egyben vezette a labdát a kapusra, megkerülte őt, és csak be kellett volna gurítania a labdát a hálóba, ő azonban odapasszolta nekem, és én lőttem be. Felvettek az akadémiára. A meccs után odamentem hozzá, és azt kérdeztem: ,,Miért?". Ő erre azt felelte: ,,Azért, mert jobb vagy nálam".

Néhány évvel később egy újságíró felkereste Albertet, és megkérdezte, hogy igaz-e a történet. Elismerte. Azt is hozzátette, hogy a meccs után véget ért a futballista karrierje, és, hogy munkanélküli. ,,De honnan szerezte ezt a gyönyörű házat, az autót? Gazdag embernek tűnik. A családját is eltartja...honnan ez a pénz?" - érdeklődött az újságíró. Albert erre büszkén azt felelte: ,,Cristianótól!"
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 08, 2013, 23:48:26
Hát remélem nem olyan szar meccseket játszunk mint a PSG hazai pályán is h épphogy 1-0, ebből a támadószekcióból 3-4-5 mindig benne van

egyébként nem tudjátok mikor lesz a sorsolás, meg a bajnoki rajt?
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Deszpi Dátum július 09, 2013, 08:07:35
Kíváncsi leszek az idei átigazolásokra a Reálnál.
Eddig érkezett Isco a Malagától, aki szerintem hosszútávon remek igazolás lesz, ő veheti át Xabi Alonso helyét a középpálya közepén - szerintem ő egyébként menni fog a Chelseabe Mourinho után. Casemiro a Sao Paulotól jött, fiatal 21 éves brazil védekező középpályás. A Leverkusentől visszavásárolták Daniel Carvajalt, aki elképesztően jó szezont futott tavaly a Bundesligában, nem lepődnék meg rajta, ha Arbeloa helyén ő szerepelne jobbhátvédként.
Megszabadultak a felesleges játékosoktól, Carvalho Monacóba szerződött, Essien visszatért kölcsönből a Chelseahez, Pedro Leon pedig végleg aláírt a kölcsön után a Getaféhoz. Callejónt megvette a Napoli, őt sajnálom, mert szerintem lett volna jövője.

A pletykák szerint Gareth Bale idén nem lesz madridista. Őt nagyon nagy játékosnak tartom, de mivel Ronaldo posztján játszik, értelmetlen lenne az idehozatala. Ha Higuain tényleg eligazol, akkor mindenképpen kellene egy klasszis befejező csatár, erre a posztra Ibrahimovic érkezését jósolják. Na, őt tényleg nem szeretném, rühellem a svédet, ráadásul szerintem nem is illik bele ebbe a csapatba. Ha választani lehetne, akkor én Cavanit hoznám, ő 62milliós kivásárlási árral rendelkezik.
A középpályára jó esély van Illaremendi érkezésére a Sociedadtól.

Mindenképpen kell még pár minőségi igazolás, mert pár poszton most még lyukak vannak. Ancelotti érkezésével azonban Kaká lehet, hogy újra életre kel, emlékezzünk milyen játékos volt ő anno a Milanban az ősz mester keze alatt.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 09, 2013, 15:18:41

itt a sorsolás

1. forduló Real Madrid - Betis
2. forduló Granada - Real Madrid
3. forduló Real Madrid - Athletic Bilbao
4. forduló Vilarreal - Real Madrid
5. forduló Real Madrid - Getafe
6. forduló Elche - Real Madrid

eddig mutatta a sporthíradó :D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 09, 2013, 16:03:23
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Actualidad_Primer_Equipo_en/1330154382956/noticia/Noticia/Real_Madrid_fixtures_for_La_Liga_2013_14.htm (http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Actualidad_Primer_Equipo_en/1330154382956/noticia/Noticia/Real_Madrid_fixtures_for_La_Liga_2013_14.htm)

itt az egész sorsolás
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum július 09, 2013, 16:41:58
Ki van a profilképeden hubika88? ::)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 09, 2013, 18:24:11
Ellen Hoog, holland gyeplabdás :D google-n találsz jobb képeket nagyon egyibe van :P
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum július 09, 2013, 19:06:00
Idézetet írta: hubika88 Dátum július 09, 2013, 18:24:11
Ellen Hoog, holland gyeplabdás :D google-n találsz jobb képeket nagyon egyibe van :P

Szó mi szó, formás teremtés. :)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum augusztus 01, 2013, 11:56:40
120 millió Bale-ért? Ennyiből kijön egy komplett csapat Thiagostól,Reustól Gomezestől...
Ugyanarra a posztra ráadásul ahol Cé van...Perez tuti nemnormális...és még minket kritizáltak mikor megvettük Neymart...
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum augusztus 01, 2013, 12:08:57
Mindkét transzfer, már amennyiben a Bale-es igaz, hatalmas nagy melléfogás. Neymar semmit nem bizonyított Európában, könnyen úgy járhat, mint Robinho, ráadásul szubjektív véleményem szerint nem is nagyon illik bele a Barca által játszott tiki-takába. Bale meg fele ennyit, ha ér, Perez mocskosul ráment a marketing részére, szerintem ott próbálja majd visszahozni az árát, de sztem kijelenthető, hogy játéktudása alapján a felét sem éri meg. A posztjával kapcsolatban nekem nincs bajom, Bale sokkal inkább nevezhető támadófelfogású szélsőnek, mint Cr, a portugál egy sorral előrébb van, és eléggé "elcsatárosodott" az elmúlt 3-4 évben. Szóval a megvételével én egyetértek, engem egyedül az ára zavar, meg persze az, hogy az angol játékosok híresen szarul teljesítenek Ibériában. Ezek alapján egy hatalmas nagy zsákbamacska a srác.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: nasgur Dátum augusztus 01, 2013, 12:10:15
Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 01, 2013, 11:56:40
120 millió Bale-ért? Ennyiből kijön egy komplett csapat Thiagostól,Reustól Gomezestől...
Ugyanarra a posztra ráadásul ahol Cé van...Perez tuti nemnormális...és még minket kritizáltak mikor megvettük Neymart...


Nem tudom mitől olyan nagy szám ez a Bale gyerek.. ügyes meg minden de ennyire azért nem. Véleményem szerint a reálnál  a védelmet kellett volna inkább erősíteni. Mert tavaly nem sok mérkőzésük volt amit letudtak volna hozni kapott gól nélkül, hiába rúgnak millió gólt. Tudom hogy a reál nem védekező focit játszik, de szerintem akkor is egy nudli a védelmük.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum augusztus 01, 2013, 12:16:16
Idézetet írta: Lord Dátum augusztus 01, 2013, 12:08:57
Mindkét transzfer, már amennyiben a Bale-es igaz, hatalmas nagy melléfogás. Neymar semmit nem bizonyított Európában, könnyen úgy járhat, mint Robinho, ráadásul szubjektív véleményem szerint nem is nagyon illik bele a Barca által játszott tiki-takába. Bale meg fele ennyit, ha ér, Perez mocskosul ráment a marketing részére, szerintem ott próbálja majd visszahozni az árát, de sztem kijelenthető, hogy játéktudása alapján a felét sem éri meg. A posztjával kapcsolatban nekem nincs bajom, Bale sokkal inkább nevezhető támadófelfogású szélsőnek, mint Cr, a portugál egy sorral előrébb van, és eléggé "elcsatárosodott" az elmúlt 3-4 évben. Szóval a megvételével én egyetértek, engem egyedül az ára zavar, meg persze az, hogy az angol játékosok híresen szarul teljesítenek Ibériában. Ezek alapján egy hatalmas nagy zsákbamacska a srác.
Egyik se ér ennyit az tuti.Nagyon elszaladtak az árat.Cavani hol ér 64 milliót meg Falcao 60-at meg Rodriguez 45-öt?
Nem bírnak magukkal a csapatok.
Bale meg ezzel a világ legdrágább játékosa lett.Hol ér ő többet mint Zidane,Ronaldo vagy épp Ronaldinho.Sehol...
Angolok okosak voltak mert tudták a Madridiaktól bármennyit lehet kérni ők megadják mivel akkora idióták.



Egy valamit még nem értek: Ancelotti felfogása eléggé defenzív és inkább a biztosra megy(1gólos sikerek).Ilyen csapattal azonban ezt a felfogást nem lehet tartani..Ahogy Nasgur is írta ennyiből védőket kellett volna venni.
Szóval vagy Bale lesz hatalmas pénzkidobás vagy Ancelotti fog megbukni fél év után(vagy mindkettő).
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum augusztus 01, 2013, 12:22:25
Lehet, h nem értesz egyet vele, de pl Falcaoért én nem sokallom a 60 milliót. Szerintem a világ egyik legjobb befejezőcsatára jelenleg, és sokkal inkább adnék ki érte 60-at, mint Bale-ért 120-at. De feltehetném a kérdést, h hol ér Bale 2x annyit mint Falcao. De ettől függetlenül tény, h nagyon elszaladtak az árak.
A Real és Ancelotti kapcsolata érdekes lesz, pont tegnap olvastam egy érdekes nyilatkozatot tőle, hogy a legfontosabb dolog a szép játék, és hogy ő támadófocit fog játszatni a Reallal, és hogy nem lesz konkrét felállás, hanem az ellenfél játékosai alapján fogja meghatározni az aktuális taktikát. Szóval azért egy igen erős támadófocit várok a Realtól, és szerintem a kis és középcsapatok ellen (spanyol csapatok 95%-a, kivétel persze a Barca) menni is fog, viszont a BL-ben már kevés lesz ez a hatalmas labdabirtoklási arány, illetve a rúgjunk eggyel több gólt mint az ellenfél felfogású taktika.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Cipolla Dátum augusztus 01, 2013, 13:07:55
Szerintem idén a Real nem nyer se BL-t, se bajnokságot. Hozták a fiatalokat, ezeknek még idő kell mire összeszoknak...
Bale-ről meg, elég szánalmas ez már. 1 szezon után képesek ennyit kérni érte a zsidók, a hülye Perez meg meg is adja. CR-t amikor megvették megnyerte a BL-t, jobb volt a gólmutatója is, ráadásul az utolsó 3 szezont már jó mutatóval lehúzott a Unitedbe. És akkor még nála is bőven drágábban adják na ez a vicc... Arról meg már nem is beszélek, hogy egy CR-nek mekkora a reklámértéke, meg egy Bale-nek. Ég és föld a különbség!
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum szeptember 01, 2013, 20:04:08
 HIVATALOS: GARETH BALE A REAL MADRID JÁTÉKOSA!
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum szeptember 01, 2013, 20:12:38
Év üzletét kötötte a Tottenham. Rásóztak egy túlértékelt játékos egy olyan klubra aki bárkit megvenne több tíz millióért ha van egy jó szezonja.
Spanyol bajnokság szempontjából viszont ez azért jó igazolás mert Angliából érkezik játékos és nem spanyolból meg az angolokhoz..Cénél is így volt..Külön fricska az angol kluboknak, hogy például idén a Mu nagyon tepert Thiago után ő mégis inkább a Bayernbe ment...Bale meg klubot válthatott volna Anglián belül is de ő inkább a Madridhoz ment.
Ettől függetlenül Bale nem ér többet 40-50 millánál de az már más kérdés(sőt még az is sok érte mint ahogy Neymárért a 60 de ezzel nem lehet mit kezdeni..).
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum szeptember 01, 2013, 20:18:13
Az a jövő, hogy beválik-e, de hogy visszajön az ára az szerintem kurvaélet. Cének egy hónap alatt visszajött mezeladásból, nyilván neki nem fog, de erősítés mindenképp az tény, ahhoz képest meg nem is olyan drága, mint annó Zidane volt
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum szeptember 01, 2013, 20:21:01
Zidane-nal senki ne merje egy lapon említeni ezt a f@szt... Zidane maga volt a foci, Bale meg... eddig egy egy szezonos "tehetség".
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum szeptember 01, 2013, 20:27:00
nem mondtam h jobb :D csak h sirnak csomóan h 100at kiadni..
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum szeptember 01, 2013, 20:39:06
Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 01, 2013, 20:27:00
nem mondtam h jobb :D csak h sirnak csomóan h 100at kiadni..
én örülök neki mert ebből is látszik mennyire gyökér perez  ;D szerintem ha összeállítanánk egy magyar játékosról egy jó videót neki meg lenne egy türhető szezonja simán megvenné 20-30 millióért amennyi agya van  ;D
Szerintem senki nem sír sőt inkább mindenki a Realon röhög mekkora idióták ülnek a vezetőségbe.Főleg a Tottenhamnél röhögnek. ;D ;D ;D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum szeptember 01, 2013, 20:40:54
Hát annyit a világban nem is ér. Ellentétben Zidane-nal. De kívánom neki, hogy bizonyítsa be, hogy megérte azt a pénzt.
Ne aggódj Pozzato, a Real plusszal jön ki a transzferből. Perez lehet, hogy nem ért a focihoz, de mocskos nagy üzletember. Hidd el, nem egyszer végiggondolta, hogy hogy fogja kisajtolni Bale-ből az árát.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum szeptember 01, 2013, 20:56:58
Cadena Ser (madridi újság): Mesut Özil az Arsenalt választotta karrierje újabb állomásául és nem a PSG-t. Holnap reggel utazik Londonba az orvosi vizsgálatokra.

Goal.com: Az Arsenal előrehaladott tárgyalásokban áll a Real Madriddal Mesut Özil átigazolása kapcsán akiért 40m fontot fizetnének.

Canal+: Mesut Özil egész biztosan távozik a Real Madridtól, de a PSG helyett Anglia a lehetséges célállomás.


remélem nem igaz.. nem adnám el
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum szeptember 01, 2013, 20:57:32
Idézetet írta: Lord Dátum szeptember 01, 2013, 20:40:54
Hát annyit a világban nem is ér. Ellentétben Zidane-nal. De kívánom neki, hogy bizonyítsa be, hogy megérte azt a pénzt.
Ne aggódj Pozzato, a Real plusszal jön ki a transzferből. Perez lehet, hogy nem ért a focihoz, de mocskos nagy üzletember. Hidd el, nem egyszer végiggondolta, hogy hogy fogja kisajtolni Bale-ből az árát.
Azt tudom, hogy plusszosan jön ki belőle csak eléggé vicces ennyit kiadni egy játékosra egy szezon alapján de ez az ő dolga..
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Nezocsa Dátum szeptember 02, 2013, 10:11:09
Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 01, 2013, 20:56:58
Cadena Ser (madridi újság): Mesut Özil az Arsenalt választotta karrierje újabb állomásául és nem a PSG-t. Holnap reggel utazik Londonba az orvosi vizsgálatokra.

Goal.com: Az Arsenal előrehaladott tárgyalásokban áll a Real Madriddal Mesut Özil átigazolása kapcsán akiért 40m fontot fizetnének.

Canal+: Mesut Özil egész biztosan távozik a Real Madridtól, de a PSG helyett Anglia a lehetséges célállomás.


remélem nem igaz.. nem adnám el
Ha ez igaz akkor a Real megásta a maga sírját a szezonra....
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Alk Dátum szeptember 02, 2013, 11:14:51
Az árát én is sokallom, de erről nem a srác tehet, ez csupán a Tottenham jó üzleti érzékét mutatja. Az meg, hogy a Realnak hol és milyen arányban térül meg, illetve mekkora nyereséget generál Bale a pályán és a ruhái a shopokban, az meg majd elválik. Arról meg, hogy "egyidényes" annyit, én már 3 éve felfigyeltem rá, amikor 4:0-ás állásnál 3-at lőtt az Internek. Már ott látszott, hogy nagyon tehetséges, egyszerűen képtelenség volt megállítani a szélen már akkor (ezt a meccset sose felejtem, mert hendivel tettem az olaszokat, bő félóra után már mentek 4-gyel, mondtam is haverjaimnak "na, ez már megvan). ;D Összességében szerintem jól jár majd vele a Real. Én, ha Real fan lennék, jobban kiakadtam volna azon, amikor Özilnek és Khedirának volt 3 jó hete a 2010-es VB-n, aztán vitték is őket Madridba.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum szeptember 02, 2013, 11:29:31
Én külsősként annyit láttam, hogy Mourinho nem becsülte sem di Mariát, sem Özilt. Tény, volt gyengébb meccsük, de kiknek nincs. Most, hogy Isco bevállt, Özilt nyugodt szívvel adják el szerintem. Benzema marad elöl, aztán Isco is tuti kezdő, mert valami irányítói véna azért van benne. Aztán pedig jön majd a kérdés, hogy hol játszik Bale és CR???

Én várom már, hogy együtt a pályára lépjenek, de igazából nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez a két erő majd kiltja egymást, vagy valami olyat látunk, mint még soha. Azért ha CR és Bale megindul a kontrával, ott Pique és Mascerano is összeszarja majd magát.

Félő, hogy a Real ellen is a sündisznózás lesz a fegyver, és ez azért elszomorít. Többek közt ez az, amiért idén nézhetetlen minden Bayern és Dortmund meccs. Pár éve még mertek támadgatni ezek ellen a csapatok ellen is, most már akkora a fölényük a Bundesben, hogy hihetetlen. A BVB is hasonlóan a Realhoz talán a másik legjobban kontrázó csapat volt, ám az ellenfelek rájöttek, hogy ha nincs terület a védelem mögött, meghal a játékuk. Ahogy a BVB-nak, úgy a Realnak is hely kell, de nem lesz. Labdaszopogatásban meg Bale nem olyan jó szerintem. CR majd tüzel, aztán vagy beakad egy-két löket, vagy nem...

Ugyanakkor olyan csapatok ellen, mint egy Betis, jobb napjain a Valencia olyan fasza meccseket látunk majd, hogy hetekig erről beszélünk majd.

Olyan szempontból pedig jó Bale érkezése, mivel a La Ligából általában csak kifelé mennek a sztárok. Soldado, Navas, Negredo, Falcao, és tavaly ugyan nem játszott, de előtte azért csak válogatott szinten játsszó Llorentét is ide sorolom.

Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum szeptember 02, 2013, 14:07:38
Érkezik Bale 99 milláért, távozik Kaká ingyen és Özil kb 30-40ért...szép  :great: Még ha meg is térül mezekből stb ez akkor is vicces  ;D Aztán lehet Bale megy majd el 2-3 év múlva ingyen  ;D ;D ;D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 14:26:38
Ezeket te hol olvastad? :D Mert h hivatalos közlemény Kaká árán kívül nincs, az tuti. Bale-t hol 91-nek, hol 99-nek, hol 100 felett írják, Özil meg kb mindenhol 47-50 között van, szóval azt a 30-at nem értem :D Amúgy az a vicces, hogy Özilt 19-ért vette a Real, és most 47 körül adja el, szóval tényleg piszok szar üzletet csináltak vele :D Nem úgy, mint a Barca Ibrával :D :D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum szeptember 02, 2013, 14:36:32
Idézetet írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 14:26:38
Ezeket te hol olvastad? :D Mert h hivatalos közlemény Kaká árán kívül nincs, az tuti. Bale-t hol 91-nek, hol 99-nek, hol 100 felett írják, Özil meg kb mindenhol 47-50 között van, szóval azt a 30-at nem értem :D Amúgy az a vicces, hogy Özilt 19-ért vette a Real, és most 47 körül adja el, szóval tényleg piszok szar üzletet csináltak vele :D Nem úgy, mint a Barca Ibrával :D :D
Végülis 65-ből 0 is szép  ;D
Özilt meg talán tegnap olvastam de lehet rosszul emlékszek a 30 millára. Mondjuk a realnak lényegtelen mennyit kap érte hiszen már mikor megvették megtérült az ára 10x  ;D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 14:42:54
Kakánál pont elég, hogy nem kellett kifizetni a 10 millióit a padozásért, Özil meg 45 alatt jó eséllyel nem megy sehova. 30 millió... még Dombi is többet ér :D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum szeptember 02, 2013, 14:47:13
Idézetet írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 14:42:54
Kakánál pont elég, hogy nem kellett kifizetni a 10 millióit a padozásért, Özil meg 45 alatt jó eséllyel nem megy sehova. 30 millió... még Dombi is többet ér :D
Dombi legenda.Ő megfizethetetlen. ;D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: afrikailajos Dátum szeptember 02, 2013, 14:54:57
http://www.fortunaweb.hu/Ozil_50_millio_euroert_az_Arsenale519 (http://www.fortunaweb.hu/Ozil_50_millio_euroert_az_Arsenale519)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 19:12:29
Özil 47 millió euróért az Arsenalba igazolt - hivatalos.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum szeptember 02, 2013, 19:15:57
nem normálisak, hogy eladták Özilt..
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum szeptember 02, 2013, 19:33:04
Hát azért valahol érthető. Túl jó játékos, hogy padozzon. Alapból van 8 hely, ami foglalt vagy nem tud azon játszani (kapus, 4 védő, csatár, Céé és Bale), marad 3 hely, abból kettő jó eséllyel a szűrőké, egy meg az irányítóé, ami jelenleg Isco. Egyedül akkor lesz nagy gáz, ha Isco megsérül vagy formahanyatlás lesz. Mondjuk akkor majd Modric lép előrébb eggyel, és Khedira mellé Illara áll be szűrni.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: risox Dátum szeptember 02, 2013, 19:43:35
A Liverpool visszautasított egy 65 millió eurós ajánlatot Luís Suárezért. Az ajánlat küldője minden bizonnyal a Real Madrid volt.

Amúgy nem értem ezt a Realt. Bale hol ér 100 milkát? Abból jöhetett volna Eriksen meg Rooney és még maradt volna 20-25 millió.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Nezocsa Dátum szeptember 29, 2013, 09:55:11
Ez egy harmatgyenge produkció volt. Ha télen nem vesznek egy normális középpályást vagy inkább kettőt akkor
még az Atletico is megfogja előzni az RM-t. BL-ben továbbjutnak a csoportból aztán semmi. Úgy vagyok velük, hogy most inkább ellenük kell fogadni, mert abban van az érték.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum szeptember 29, 2013, 10:30:39
Nagyon nagy butaságot csinált a Madrid, amikor Özilt eladta. Az meg még nagyobb butaság volt, amikor megvette Bale-t. Pláne annyiért, amennyiért. Én szívből remélem, hogy Benzemát sikerült elpasszolni. Egy rakás szerencsétlenség a srác, Morata sokkal nagyobb szívvel, akarással játszik. Szerintem most simán van olyan kaliberű focista, mint a Benzema. Benzemából pénzt kéne csinálni, aztán leakasztani valahonnan egy fasza kis irányítót. Jó ez az Isco srác, mert tényleg az, de egyedül kevésnek érzem. Xabi Alonso, Khedira, Illara, Casemiro, Modric ötösből is el kéne passzolni valakit, és a zsetont visszaforgatni az irányítóba.

Én Barca fanként is szurkolok a Realnak, hogy kapják össze magukat, mert nem tenne jót a Ligának, ha már ősszel eldőlne a bajnoki cím. Október 26-án megy a Madrid a Camp Nouba, addigra valamit ki kéne találni, mert ez a Real most megint kapna vagy ötöt a katalánoktól. Ráaádsul a Barca elleni bajnoki előtt 3 nappal BL meccset játszik a Real a Juve ellen, szóval nem lesz könnyű október második fele sem...

A Barca az el Clásico előtt Milánóban BL-ezik, de a bajnokságban otthon fogadják a Valladolidot, és mennek az Osasunához. Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a Barca makulátlan mérleggel várja majd a Real elleni meccset.

Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum október 08, 2013, 15:49:24
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-a-klubnak-541-millio-euros-tartozasa-van-2286167 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-a-klubnak-541-millio-euros-tartozasa-van-2286167)

Gazdasági szempontból is szégyen ez a Madrid, ha a deficitet állami támogatásból fogják faragni - miközben Bale-ért 100 milliót dobálnak ki az ablakon - az meg egyenesen felháborító lesz.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum október 08, 2013, 17:04:29
Én már régen is jókat röhögtem azokon, akik szerint a Real ezt a rengeteg pénzt amiket játékosokra költ, vissza tudja szerezni a mezeladásokból, meg szponzorok meg egyéb juttatások révén. Hagyjuk már a hülyeséget. Válság van mindenhol, és a kutyának se kell egy Bale mez, szóval majd szépen a spanyol kormány az élre áll, hogy támogassa a kirakatcsapatát, mivel Pérez nem akkora király ahogy azt mindenki mondja (mondjuk ezt eddig is tudtuk, csak a vak nem látta).
Azt ne mondja nekem senki, hogy egy Bale, vagy Modric vagy hasonló kaliberű játékosoknak a meze annyira fogyna, mint egy CÉ mez, és akkora marketing értéke legyen, mint Ronaldoéknak vagy Messiéknek.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: fedorr13 Dátum március 03, 2014, 10:26:13
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Atlético Madrid otthonában. A királyiak Karim Benzema góljával már három perc után előnyben voltak, az Atlético viszont még a szünet előtt fordított. A végeredmény Cristiano Ronaldo állította be.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: vmlinuz Dátum március 03, 2014, 10:54:13
fedorr13: vagy irsz valami értelmeset magadtól, vagy inkább ne irj semmit. Nem kell teleszemetelni a fórumot Nemzetisportból másolt szöveggel.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum március 22, 2014, 09:11:40
Real Madrid - Fc Barcelona, 100€ Tippjáték (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,11193.0.html)

Ne hagyd ki, 100€-t nyerhetsz!  :beerchug:
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum július 03, 2014, 09:46:57
A marca azt írja, hogy Kroos a Realba igazolt. Végül is jobb, mint a Man. United.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum július 03, 2014, 09:52:57
Remélem nem Di Maria helyett jött  :-X
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum július 03, 2014, 12:05:18
Szerintem ez most nem kacsa. Kroos nem az a tiki-takás gyerek, ha ő meccsenként kétszer nem bombázza rá 20-ról, akkor idegbajos lesz. Guardiola meg ugye nem ismeri az átlövés szót, és amúgy vannak ott arra a posztra bőven. Bár a Realban is van Alonso, Modric, Khedira, Casemiro és most Kroos.

Tuti nem di Maria helyére jön, Kroos inkább szőrő, míg di Maria inkább szervező.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: csacsi1899 Dátum július 03, 2014, 12:28:11
Casemiro megy kölcsönbe. Milan - Inter van képben.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum július 22, 2014, 09:53:32
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-james-rodriguez-2020-ig-ir-ala-ma-mutatjak-be-2351727 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-james-rodriguez-2020-ig-ir-ala-ma-mutatjak-be-2351727)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 22, 2014, 11:25:42
Idézetet írta: rosco Dátum július 22, 2014, 09:53:32
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-james-rodriguez-2020-ig-ir-ala-ma-mutatjak-be-2351727 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-james-rodriguez-2020-ig-ir-ala-ma-mutatjak-be-2351727)
Ehhez egy találó kép:
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10404211_837330202952511_2538279747620835381_n.jpg)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 22, 2014, 11:32:29
lel, ez elég szubjektív, ennyi erővel akkor a barca fanok suarez igazolása előtt oltották mint a szart h mekkora egy állat, harpós, elbassza a focit, most meg istenítik h mekkora ász...

egyébként szép kis tüzérség lesz ez, nem szopják a labdát annyira, vagy 25-30-ról már megküldik

(https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10565190_1113387512034797_418439151632983041_n.jpg)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: iLogic Dátum július 22, 2014, 12:13:16
Ők megcsinálják azt, ami még senkinek se sikerült: megvédik a BL-címet. Addig rakjátok, amíg engedi, mert ha elkezdődik a szezon, erről az 5-6 körüli szorzóról olyan lendülettel lemegy majd 3-4 körülire mint a huzat. Ha megtalálják Kroos helyét (nem VKP), Ő is pluszt hoz a csapatba. Bélnek őrülten jó szezonja lesz szerintem, Benzema tűnik itt a gyenge láncszemnek, és ha Őt is kiszavazzák (él még a Falcao-vonal?) egy gyilkológép lesz a Madrid. Az is megoldásnak tűnik, hogy Hisztis megkapja Benzema helyét, Hámesz meg bekerül a megüresedő posztra, így nem BBC lesz, hanem JCB:

(http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2014/03/JCB-VM115D-side-press-shot.jpg)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum július 22, 2014, 12:32:48
Idézetet írta: iLogic Dátum július 22, 2014, 12:13:16
Ők megcsinálják azt, ami még senkinek se sikerült: megvédik a BL-címet. Addig rakjátok, amíg engedi, mert ha elkezdődik a szezon, erről az 5-6 körüli szorzóról olyan lendülettel lemegy majd 3-4 körülire mint a huzat. Ha megtalálják Kroos helyét (nem VKP), Ő is pluszt hoz a csapatba. Bélnek őrülten jó szezonja lesz szerintem, Benzema tűnik itt a gyenge láncszemnek, és ha Őt is kiszavazzák (él még a Falcao-vonal?) egy gyilkológép lesz a Madrid. Az is megoldásnak tűnik, hogy Hisztis megkapja Benzema helyét, Hámesz meg bekerül a megüresedő posztra, így nem BBC lesz, hanem JCB:

(http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2014/03/JCB-VM115D-side-press-shot.jpg)

Kroos valszeg Di Maria helyett lesz, sajnos. Pedig egy Kroos, Modric, Di Maria kp elég komoly lenne, előbbi kettő komolyabb védekezőfeladat mellett tűzelne is mint az ágyú. Sztem is Benzema a gyenge láncszem. Helyette CR kell oda előlre, olyan messisen, azon a poszton lehet megrúgná a 80 gólt. Bale és Hamesz a két szélen, Isco és Jesé mint csere, az szép  :) Kapuban Keylor Navas.  :ok: Véleményem szerint ha egyenként nem is mindegyikük akkora világsztár mint a galaktikus Realban voltak, szerintem ez sokkal erősebb. Csapatként Ancelottival biztosan, de jóval szimpatikusabbak is.  (rühelltem azt a Madridot)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum július 22, 2014, 12:35:17
Egyébként a Realnál max a MU igazol most jobban.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: iLogic Dátum július 22, 2014, 13:02:44
Idézetet írta: alexthebest Dátum július 22, 2014, 12:32:48
Kroos valszeg Di Maria helyett lesz, sajnos. Pedig egy Kroos, Modric, Di Maria kp elég komoly lenne, előbbi kettő komolyabb védekezőfeladat mellett tűzelne is mint az ágyú. Sztem is Benzema a gyenge láncszem. Helyette CR kell oda előlre, olyan messisen, azon a poszton lehet megrúgná a 80 gólt. Bale és Hamesz a két szélen, Isco és Jesé mint csere, az szép  :) Kapuban Keylor Navas.  :ok: Véleményem szerint ha egyenként nem is mindegyikük akkora világsztár mint a galaktikus Realban voltak, szerintem ez sokkal erősebb. Csapatként Ancelottival biztosan, de jóval szimpatikusabbak is.  (rühelltem azt a Madridot)

Imádtam azt a fehér balettet. Olyan könnyed, elegáns focit azóta sem láttam. Legalábbis klubszinten.
Szerintem a madridisták többet érnének azzal, ha Casillas formába lendülne, mint Navasszal. Casillas még mindig topkapus, csak nincs önbizalma. Isco nem megy Liverpoolba? A 80 góllal ugye csak viccelsz? :D Az nem úgy megy, hogy az UEFAnak is hisztizni kezd, és a gibraltári, máltai és vatikáni szövetség megszavazza Neki ;)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 22, 2014, 13:16:00
Benzema sem olyan gyenge, nem hinném h CR-t betennék csatárnak szerintem nem menne neki olyan jól, mert neki térre van szüksége, ami szélen van meg neki
állítólag Falcao jöhet még nem lenne rossz ő sem, de Kroosnak örülök idén legjobban

5-ös odds bet365-ön h bl-t nyerik, most először megvédhetnék a címüket


*közben Hámesz már át is ment az orvosin
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum július 22, 2014, 13:44:36
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 22, 2014, 11:25:42
Ehhez egy találó kép:
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10404211_837330202952511_2538279747620835381_n.jpg)
Ez egy madridistáknak fenntartott topic, kéretik tiszteletben tartani, különben mi is hisztizni kezdünk mint a rivális csapat drukkerei. Köszönjük.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 22, 2014, 14:06:00
Szeretnék elnézést kérni a Madrid drukkerektől.
Nem tudtam, hogy nem értik a viccet.  :(
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum július 22, 2014, 14:52:14
Hivatalos: James Rodriguez a Real Madrid játékosa

jó lesz am Suarez is sztem, tavasszal már talán meg is mutathatja mit tud

*egy pepe-suarez fight izgis lenne
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum július 22, 2014, 16:41:48
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 22, 2014, 14:06:00
Szeretnék elnézést kérni a Madrid drukkerektől.
Nem tudtam, hogy nem értik a viccet.  :(
Érjük a viccet, de a szabályok szerencsére mindenkire vonatkoznak.

Idézetet írta: Milan Dátum május 17, 2014, 13:26:15
Megkérlek benneteket, hogy ebben, s az ehhez hasonló témákban csak az illető csapat szurkolói írjanak, mert azért volt létrehozva eredetileg.
::)
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 22, 2014, 16:54:44
Idézetet írta: Lord Dátum július 22, 2014, 16:41:48
Érjük a viccet, de a szabályok szerencsére mindenkire vonatkoznak.
  ::)
Hirtelen de szigorúan vesszük a szabályokat, csak tudnám, hogy akkor te minek írtál anno Barca topicba nem is egyszer... (ha már köztudottan real drukker vagy)

Ha már ennyire ragaszkodsz a szabályokhoz, és hogy mindenkire vonatkozzanak, akkor rád is kéne, hogy vonatkozzon.

Mondjuk nem gondoltam volna, hogy a Realosok ennyire érzékeny lelkűek, mert mi barcások minden szart eltűrűnk pl Suarez ügyben (nem bírom a csávót, és még nevetek is a róla szóló poénokon), de nektek még az igazság is fáj.



Na elég az offból részemről.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum július 22, 2014, 17:03:46
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 22, 2014, 16:54:44
Ha már ennyire ragaszkodsz a szabályokhoz, és hogy mindenkire vonatkozzanak, akkor rád is kéne, hogy vonatkozzon.

Azóta egy betűt sem írtam abba a topicba, mivel a szabályok mindenkire vonatkoznak.  ;) Még benézni is csak félve, szigorúan felkapcsolt lámpák mellett éjjel 1 körül merek, amikor már a nagyok nincsenek fent az oldalon  :P
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum augusztus 14, 2014, 19:50:11
Sosem tartottam klasszis kapusnak, de ez a levele mindenért kárpótol. További sok szerencsét Lopez.


"Arról álmodtam, hogy labdarúgó legyek, de azt soha nem gondoltam volna, hogy szívem klubjában, a Real Madridban játszhatok. Ez olyasvalami, amire mindig büszke leszek. Köszönet a klubnak és az elnöknek, Florentino Péreznek, hogy újabb esélyt kaptam arra, hogy képviselhessem a címert. A legnagyobb dolog volt számomra visszatérni a klubhoz. Köszönöm a két nagyszerű edző, Mourinho és Ancelotti, illetve a stábjuk bizalmát, mindent, amit tanultam tőlük, és azt, hogy megadták nekem a lehetőséget a bizonyításra, ami a sport lényege. Köszönet minden kollégámnak, a gyógytornászoknak, az orvosoknak és a klub további alkalmazottainak. Kiváltságos volt megosztani veletek a boldog pillanatokat. Köszönöm, hogy így bántatok velem. Mindenkinek sok jót kívánok.

És természetesen minden köszönetem a Madridistáké, a nagy családé, amely az egész világra kiterjed. Köszönöm a fogadtatást és az erőt, amit kaptam ez idő alatt. Örökké a szívemben lesztek.

Boldog vagyok, mindent kiadtam magamból. Az egyetlen célom az volt, hogy minden egyes nap tisztességesen, odaadással és szenvedélyesen képviseljem a világ legjobb klubját. Mindezekért büszkén mondhatom, hogy a Real Madridnál eltöltött minden egyes perc Isten ajándéka volt. Mindörökké Madrid!

Egy Madridista,
Diego López"
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: LFCfanBoti Dátum augusztus 14, 2014, 19:56:33
Idézetet írta: Lord Dátum augusztus 14, 2014, 19:50:11
Sosem tartottam klasszis kapusnak, de ez a levele mindenért kárpótol. További sok szerencsét Lopez.


"Arról álmodtam, hogy labdarúgó legyek, de azt soha nem gondoltam volna, hogy szívem klubjában, a Real Madridban játszhatok. Ez olyasvalami, amire mindig büszke leszek. Köszönet a klubnak és az elnöknek, Florentino Péreznek, hogy újabb esélyt kaptam arra, hogy képviselhessem a címert. A legnagyobb dolog volt számomra visszatérni a klubhoz. Köszönöm a két nagyszerű edző, Mourinho és Ancelotti, illetve a stábjuk bizalmát, mindent, amit tanultam tőlük, és azt, hogy megadták nekem a lehetőséget a bizonyításra, ami a sport lényege. Köszönet minden kollégámnak, a gyógytornászoknak, az orvosoknak és a klub további alkalmazottainak. Kiváltságos volt megosztani veletek a boldog pillanatokat. Köszönöm, hogy így bántatok velem. Mindenkinek sok jót kívánok.

És természetesen minden köszönetem a Madridistáké, a nagy családé, amely az egész világra kiterjed. Köszönöm a fogadtatást és az erőt, amit kaptam ez idő alatt. Örökké a szívemben lesztek.

Boldog vagyok, mindent kiadtam magamból. Az egyetlen célom az volt, hogy minden egyes nap tisztességesen, odaadással és szenvedélyesen képviseljem a világ legjobb klubját. Mindezekért büszkén mondhatom, hogy a Real Madridnál eltöltött minden egyes perc Isten ajándéka volt. Mindörökké Madrid!

Egy Madridista,
Diego López"
Ahhoz képest hogy nem tartod klasszis kapusnak sikerült neki kiszorítani Casilliast a kezdő 11-ből.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum augusztus 14, 2014, 20:12:37
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum augusztus 14, 2014, 19:56:33
Ahhoz képest hogy nem tartod klasszis kapusnak sikerült neki kiszorítani Casilliast a kezdő 11-ből.

Ennek elég sok összetevője volt. De tény hogy nem Madrid szint. A nyilatkozata viszont nagyon szimpatikus, sok sikert Milánóban, ott úgy se volt ilyen jó kapus évek óta.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum augusztus 14, 2014, 20:13:11
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum augusztus 14, 2014, 19:56:33
Ahhoz képest hogy nem tartod klasszis kapusnak sikerült neki kiszorítani Casilliast a kezdő 11-ből.
Hát aki azt mondja Lopezre, hogy klasszis kapus....egy elitbajnokság átlagosan jól teljesítő kapusaként aposztrofálnám. Nálam a klasszis kapus Casillas - a mostani megingásai ellenére is -, Kahn vagy akár Buffon.
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum augusztus 15, 2014, 00:40:48
Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 15, 2014, 00:19:48
Hoztam egy videót a kedvencetekről. Az alsógatyák között még a Bernabéu is feltűnik. Enjoy! :beerchug:

Behind The Scenes [CR7 Underwear] (http://www.youtube.com/watch?v=UPrMdwMoHF0#ws)

Most nem gondolod komolyan hogy mi ilyet megnézünk? Inkább hoztál volna Irináról valamit basszus  ;D ;D
Cím: Re:Real Madrid Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum szeptember 20, 2014, 18:32:53
Ezért szeretem a válogatott szüneteket, Carlo papa rendre összekapja a fiúkat  ;) Két meccs, 13 gól magyarázatra nem szorul  :great: