Arsenal Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tegnap nem volt időm leírni a meccs után...
Mindig is tudtam, hogy ez a balotelli egy büdös nagy paraszt, de az, hogy a bírók nem vették észre azokat amiket csinált azon nagyon felkúrtam az agyam...

A képen látható eset után még csak sárgát sem kapott...kicsivel később ugyanezt megcsinálta Sagna ellen is, de ő eltudta húzni a lábát így nem találta el. Harmadjára is megcsinálta na akkor kapta meg az első sárgáját ez a rohadék... ezen kívül, könyökölt amit szintén nem vettek észre, reklamált, sípszó után rúgta el a labdát, hátulról lökött... de a 90. percig a pályán volt ez az alattomos féreg.

Élmény volt nézni ahogy lefociztuk őket, 1 helyzetük volt az is szögletből. Volt, hogy percekig 1 kapuztunk, első 30 percben 75%-ban volt nálunk a laszti... két kapufa stb. Ezek azt se tudták hol vannak...majd a végén jött egy Arteta löket. Egyszerűen nem tudom felfogni miért csak 2 havonta egyszer lőnek távolról... Ebben a szezonban ennek a gólnak örültem kb a legjobban, annyira igazságtalan lett volna a 0-0.

Arsenal 1-0 Manchester city 2012 Arteta Goal

Nasrinak is üzentek...Petite pute vagyis "kis ribanc" ;D ;D
És egy másik kis üzenet is a rohadékoknak!!!



Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 05, 2012, 17:23:54
http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/05/video-naughton-brings-down-van-persie.html

Erre nem adott tizit? menjen a jó kurva anyjába!

Spanyolországban ez 11 es meg piros (a csapatot nem írom), itt sajnos nem adta meg a játékvzető  :noway: pedig az volt!

Idézetet írta: gerry Dátum május 06, 2012, 00:05:01
Spanyolországban ez 11 es meg piros (a csapatot nem írom), itt sajnos nem adta meg a játékvzető  :noway: pedig az volt!
Csak kíváncsiságból: melyik csapatra gondolsz?

Idézetet írta: Lord Dátum május 06, 2012, 02:20:25
Csak kíváncsiságból: melyik csapatra gondolsz?

Szerintem a Rayo Vallecano - Espanyol kettősre.
Mellesleg szerintem bíró válogatja, hogy erre mit fúj. Angliában egy ilyenre nehezebben ad egy halvérű angol spori tizit, mint Spanyolországban egy temperamentumosabb fajta. Ha nekem kellene megítélni, büntető volt, de mivel nincsen játékvezetői képzettségem, így ez csupán egy vélemény.

Vermaelen-nel egyébként mi van? Mintha folyamatosan romlana a teljesítménye. Ha így folytatja, hamarosan Gyepes Gabival az oldalán fog valamelyik malajziai másodosztályú csapatban vitézkedni. Hihetetlen mennyire nincsen védelme az Ágyúsoknak, mit nem adnának most a drukkerek egy Sol Campbell-ért... Vertonghen esetleges leigazolása sem tűnik nekem egy nagy húzásnak, bár talán jobb, mint a Koscielny - Vermaelen kettős együttvéve.

Idézetet írta: Lord Dátum május 06, 2012, 02:20:25
Csak kíváncsiságból: melyik csapatra gondolsz?

Arra akik mostanában mérkőzésenként 2-őt kapnak, FC Barcelona ;D de hagyjuk mert nem szeretnék ebből vitát, téma lezárva  :beerchug:

Idézetet írta: gerry Dátum május 06, 2012, 09:48:20
Arra akik mostanában mérkőzésenként 2-őt kapnak, FC Barcelona ;D de hagyjuk mert nem szeretnék ebből vitát, téma lezárva  :beerchug:

Az utolsó off. Legalábbis tőlem.
Három adat:
- a Barcához hozzá kell adni a tegnapi kettőt
- Betis drukker vagyok
- tavaly a Real Madrid nyerte ezt a versenyt


Fúj! ne már...itt is már a barca és real a téma :noway:

Annyira logikátlan lett volna amúgy Persienek magától elesnie...nincs előtte senki, ott gurul a labda, csak be kell passzolni 3 méterről az üres kapuba...akkora tizi volt, mint a huzat.

Nem baj, szerencsére bukott a Tottenham és Newcastle is, így ha hozzuk az uccsó meccsünket akkor megvan a 3. hely. Nem lesz egyszerű a West Brom otthonából, de bízok bennük! Sajnos Sagna nem lesz, mert megint eltört a lába... :(

Arséne Wenger a TF1 Telefoot francia TV-csatornának elárulta, hogy Olivier Giroud, a Ligue 1 tavalyi társ gólkirálya már 90%-ban az Arsenal játékosának tudhatja magát.

Az Arsenal múlt hét közepén vette fel a kapcsolatot a Montpellier-vel, azóta pedig már a francia bajnokcsapatnál is kijelentették, hogy Wengerék hajlandóak kifizetni a Giroud szerződésében szereplő minimum kivásárlási árat, így zöld utat kell adniuk az átigazolásra.

Bár Giroud nem játszhatott túl sokat eleddig az Eb-n, de 90%, hogy az Arsenal játékosa lesz a jövő szezonban.- mondta Wenger.

Azt gondolom, hogy fantasztikus potenciállal rendelkező csatárról van szó, aki remekül be fog illeszkedni a játékstílusunkba. Igazi csapatjátékosról van szó, tudja, hogyan kombináljon a többi játékossal, biztos vagyok abban, hogy nagyszerű erősítés lesz.

Az átigazolás hivatalosan azonban az Európa-bajnokság végén jöhet létre, hiszen Giroudnak még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon, alá kell írnia a szerződését, valamint el kell küldeni a hivatalos papírokat a szövetségeknek.

Forrás: http://arsenalfan.hu

Na csak sikerült szerválni megint egy franciát...remélem több hasznát vesszük majd, mint Chamaknak.

"Véget ért az Arsenal 7 szűk esztendeje! Megnyerték a Markus Liebherr Emlékkupát az Anderlecht és a Southampton előtt."

Bocsi :D

Az Arsenal Football Club örömmel jelenti be a spanyol válogatott Santi Cazorla leigazolását, aki hosszútávra kötelezte el magát a klubhoz.

Santi Cazorla - teljes nevén Santiago Cazorla González - a Malagától érkezik nem nyilvános összegért. Tavaly kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Malaga negyedikként végzett a La Ligában, amellyel bejutottak a Bajnokok Ligájába, a klub története során először.

Cazorla egy sokoldalú, 27 éves támadó középpályás, aki 45-ször szerepelt már a spanyol válogatottban, és tagja volt a 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok csapatnak.

Mielőtt 2011-ben a Malagához igazolt, Cazorla két időszakot is eltöltött a Villarrealnál, ahol 181 mérkőzésen lépett pályára és 2008-ban második helyhez segítette a "Sárga Tengeralattjárót". A két időszak között a 2006/07-es szezont a Recreativonál töltötte kölcsönben. Cazorla karrierje korai szakaszában, ifjúsági korban az Oviedonál játszott.

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger ezt mondta:
"Santi Cazorla egy nagy igazolás. Klub és válogatott szinten egyaránt tapasztalt, és nagy erősítés lesz majd a csapatunknak."

"Ő egy sokoldalú támadó középpályás, aki a pálya mindkét szélén és középen is bevethető. Gyors, technikás és nagy erősítés lesz számunkra. Örülünk, hogy hozzánk igazolt."

Cazorla, aki 2007-ben az Év Játékosának választottak Spanyolországban, ezt mondta: "Nagy örülök neki, hogy az Arsenalhoz igazoltam. Ez egy nagyszerű klub nagyszerű játékosokkal, egy fantasztikus stadionnal és nagy szurkolótáborral."

"A klubnál dolgozik a világ egyik legjobb menedzsere, a stílusuk is tetszetős, amit az egész világon csodálnak."

"Nagy izgatott vagyok, hogy Európa egyik élcsapatához igazoltam, és hogy a Premier League-ben játszhatok. A legjobbamat fogom nyújtani, hogy az Arsenalt segítsem a trófeákért folytatott küzdelemben, és hogy a szurkolókat boldoggá tegyem."

A klubnál mindenki üdvözli Cazorlát, a mezszámát majd csak később hozzuk nyilvánosságra.
_______________

Nem örülök neki, hogy abból a trágya spanyol bajnokságból igazolunk, de hát ez van...bízok benne, hogy beválik. Eddig nem rossz, Giroud, Podo és most Cazorla.

Még az első forduló se ment le, máris ketten hiányozni fognak a védelemből... ;D

Ma hallottam:

Amióta az Emirates a szponzor, egymás után repülnek az Arsenal játékosai.

:)

Úgy tűnik Song lelép abba a tetves geci barcába >:( >:( >:( >:( :( :( :( Ha tényleg eligazol azt már alkohol nélkül nem fogom tudni feldolgozni... ;D

A legfontosabb láncszeme a gépezetnek...ne már! A kis hálatlan, Wenger csinált belőle valakit, azelőtt azt sem tudták, hogy létezik. Emlékszek amikor itt volt Szombathelyen akkor kicsit bosszankodtunk, hogy csak ilyen Song féléket látunk...franc gondolta akkor, hogy ennyire beválik majd.

Meg ez a kamu duma Wengertől, hogy megrúgták ezért lehet nem játszik hétvégén! ;D ;D