Real Madrid Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Innen már be kell húzni a 32.-et.

Olvadt az előny de meg kell hogy legyen. A mostanában történt dolgokat inkább nem kommentálnám, HALA MADRID!

Srácok, madridisták! BL kiesés ide vagy oda, szerintem már így is egy nagyszerű szezont hozott a csapat. 6 pontot kell szereznünk 4 meccsen, hogy meg legyen a 32.! És 4 meccse van Ronaldonak is, hogy örökre beírja magát a történelembe (ha eddig még ezt nem tette volna meg). Keserű volt a Bayern elleni 11-esek utáni távozás, de hozzá kell tenni, hogy egy rendkívül szervezett Bayern München ellen nem sikerült a továbbjutás. Rá lehet fogni a játékosokra, a gyenge teljesítményekre, de akkor sem tudok haragudni erre a csapatra. Nagyszerű a jövőképe ennek az együttesnek és a hírek szerint Mourinho is nekifut jövőre a 10.nek. Lesznek kisebb változtatások nyáron, de a csapat alapja már megvan és ennél még többre viheti mint idén, csak most kezdünk igazán összeérni. Soha rosszabb szezont!! Hala Madrid!!! Örökké Real!!

Real Madrid || Season 2012 || We Believe in This Team || by HDRafiki

Minden szavaddal egyetértek. Hala Madrid!

Határtalan a boldogság, megvan a 32. bajnokság a spanyol rekordgyőztesnek!!! Campeones, campeones!! Csak köszönni tudom a csapatnak ezt a varázslatos szezont!! HALA MADRID!! CAMPEONES!!

REAL MADRID CAMPEONES LA LIGA 2012


Megvan a szuperkupa és nem is akármilyen játékkal  ;) . Az első 35 percben meglepték, lefocizták, leoktatták a Barcat a srácok egyszerűen köpni nyelni nem tudtak. Sajnos Pipitában maradt pár gól és így nem sikerült véglegesen lezárni már akkor a meccset, mert ha kicsit jobban használja ki a helyzeteit ez egy kiütéses győzelem. De ugye a kihagyott helyzetek után általában jön a büntetés a fociban ez szinte törvényszerű. Magunknak nehezítettük meg a meccset, hogy nem tudtuk kiütni őket már az első félidőben és a másodikban is kimaradt pár komoly ziccer. A piros lap jogos volt ezzel nem lehet vitatkozni talán azzal lehetne, hogy most miért nem segítették a katalánokat a bírók mikor szorult helyzetben voltak. Alexis Sanchezt sajnos fel kellett vennem a Busquets, Dani Alves, Pedro, Mascerano fémjelezte színész listára, de egy a fene majd kinövik. Modric szerintem jó erősítés lesz ez a 10 perc is megmutatta, hogy hiába csak 2 napja van a fiúkkal így is majdnem gólt szerzett, de Özil pihentetésére illetve versenyeztetésére nagyon jó lesz. Pepe kiszedte a kis Messit ismét ahogy kell, ennyit számít az ő jelenléte a pályán, hatalmasat játszott. Nagyon örülök a győzelemnek, ami minden bizonnyal nagy lökést ad majd a csapatnak és ha most a Barcat nem sikerült kitömni, ezt egy másik csapat fogja megkeserülni, mert ki fog jönni az a sok gól most már a lábakból. HALA MADRID!!!


4+ on voltam, így kicsit sem keserű a szám íze. Valdes egész tavalyi szezonban nem védett ennyit. Rengeteget szídtam meccse előtt, aztán mégis ő lett a meccs embere számomra. Első félidő álom volt, aztán leült a meccs. Nem ezt vártam az emberelőnyben játszó Realtól, a végén már szurkoltam a Barca slusszpoénért, bár mindkét csapatot gyűlölöm. Itt volt az esély, hogy kegyetlenül bedarálják a Barcát, de Mou és a csapat nem élt vele. Már-már sallangos, rakkolós forgatókönyvet láthattunk. A győzelemhez azonban elég volt ez is. Özil szürke, Di Maria egy senki, Higanynak lassan több ziccer kell mint Gomeznak. CR meg nem tud levenni egy labdát, aztán ünnepelteti magát egy megpattanó gól után. Innen csak felfelé van...
Barcának meg nem kéne eröltetni a Tello vonalat, mert csak öli a labdát, ami nagy szó a flipperes Barcánál. Annyit kérek a La Ligától, hogy vigyük be a forradalmat az utcákról, mert cirkusz és kenyér kell a népnek. Lóf@sz nem kiváncsi a 0-0-ákra! Köszöntem!

#24 augusztus 30, 2012, 15:26:42, benikun
Tény hogy nincs formában a csapat, de nem kéne egy Dí Maríát senkizni. Özil mögött nem kell mondanom mennyi meccs van a múlt szezonból és ha valaki őt szürkének titulálja nem látott  sok meccset tőle. Higi igaz hogy sokat kihagyott de te is tudod hogy elit csatár aki bárhol kezdő lenne, ilyen meg van hogy nem akar összejönni "semmi". Ronaldót meg ismeri mindeki hogy milyen és mennyire fontosak neki ezek a gólok és meccsek mikor ott van a túloldalon a rivális. Ha antirealos vagy akkor balfasz labdaátvételnek látod ezt a nem mindennapi oxivalbeetetempique mozdulatot, ha realos vagy akkor meg azt mondod zseniális és nem sokan képesek erre, szóval ez is nézőpont kérdése. Amiket írtál egyetértek nagyjából, de ez a szélsőséges hangnem valamiért nem tetszik és ha fociztál valaha valamilyen szinten is akkor tudnod kéne, hogy nem lehet folyamatosan a legjobbat hozni meccsről meccsre, ez a csapat megtette ezt szinte mindig tavaly (megannyi rekord 100 pont...) idő kell még mire visszazökkennek és megtalálják a formát, de ezek a jelzők akkor is erősek.

Benikun, félreértés ne essen, ez kizárólag erről a meccsről írt szubjektív véleményem. Nem az öncélú fikázás a célom. Aláírom, a szezon elejét, 4 meccs ment le eddig, bármi lehet... lesz is. Di Mariat, azért senkizem le mert, egy primitív ember. Átmegy 3 emberen, már rég passzolnia kéne, de neki megy a 4.-nek is. Aztán hátulról nem 1x úgy odarabol a labdára, páros lábbal, mint a pitbull. Csoda, hogy még nem tört el senkinek sem a lába. Volt egy hosszú kiugrasztás Pedro felé, átvette, lőtte, mesterien védett Iker, aki nem mellesleg elcseszte a sorfal felállítást, ezért is kapta a gólt. Higany hányszor nem tudta lekezelni a lasztit, bevárta Masceranot, ezekből az öreg Ronaldo mester3asokat lőtt volna. Cr meg zseniálisan vette át a labdát, de pocsékul vette utána le. Én ezekről a különbségekről beszélek. Özilt meg remélem felveri Modric, mert téli álmát alussza egyelőre! A Barca ugyanúgy túlbuzizza a játékot még az 5 ösön is passzolunk stílussal, bár láttam egy messzi Iniesta sütit, meg egy blokkolt Tello lövést. Bizonyára az egy gól hiányérzete beszél belőlem, ezért a hangnem. Nem akartam megbántani senkit. Ha mégis sikerült akkor, elnézést ezúton is. PAX!


Most látom van ilyen rész is a fórumnak :)

Barcelona - Real Madrid 1-3 :great:

Real Madrid - Barcelona 2-1 :great:

Érdekes adat, hogy a legutolsó 8 egymás elleni meccsükön 4 Real Madrid győzelem és 3 döntetlen született. Eltűnt a nagy Barca fölény! :D :beerchug:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-35-milliot-is-fizetnenek-a-malaga-tehetsegeert-2247249

Azt nem tudom honnan vették, hogy Calléjon a 2012–2013-as szezont a Valenciánál töltötte kölcsönben. :laugh: Lehet Canalesszel keverte össze a cikkíró (bár ő nem csak kölcsönben van Valenciában).