Juventus FC Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Juventus FC Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk az Juventus FC szurkolóit. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák amelyek a Juventus FC-t érintik.

Tegnap a Fio ellen bemákoltuk az ikszet! Mit szóltok "Atomanti" játékához? Ahhoz képest, hogy mekkora várakozás előzte meg a visszatérését, nekem csalódás. És most ne az Udinei meccset nézzük..

Már a Chelsea ellen is mélypont(hehe) volt, de erre sikerült rátennie egy lapáttal Firenzében. Az a baj, ha most megint kikerül a képből mint anno, akkor neki annyi. Viszont ha tovább erőltetjük akkor minden nehezebb ellenfél ellen -1 ember.

A Roma ellen egyértelműen Vucinic-Quagliarella párossal kezdenék, nagyon el kell kapni Zemanékat...

Idézetet írta: lujdzsi Dátum szeptember 27, 2012, 15:06:40


A Roma ellen egyértelműen Vucinic-Quagliarella párossal kezdenék, nagyon el kell kapni Zemanékat...

eddig nagyon jól játszanak, csak így tovább :great:


hát ez nagyon finom volt, kb. mintha ovisokkal játszottunk volna. 8) Zeman óvóbácsi fejét pedig élmény volt nézni

kedden Shaktar, irtózatosan fontos meccs lesz

Végre győzött az igazság, és mérsékelték Conte eltiltását  :great:

Idézetet írta: Alex10 Dátum október 06, 2012, 10:05:34
Végre győzött az igazság, és mérsékelték Conte eltiltását  :great:

Hát az igazság akkor győzött volna, ha az egészet eltörlik, nevetséges és abszurd ez az egész ügy. Mindegy ennek is örülni kell most már és minél előbb elfelejteni ezt a szarságot. Decemberig tarthatja a lépést a Napoli, aztán onnantól nincs megállás, megeszünk mindenkit. 8)

Idézetet írta: lujdzsi Dátum október 07, 2012, 09:05:46
Mindegy ennek is örülni kell most már és minél előbb elfelejteni ezt a szarságot. Decemberig tarthatja a lépést a Napoli..

Így van, ennek is örülni kell. Viszont egy sérüléshullám veszélyesebb lehet ránk, mint a Napoli, remélem nem lesz gond..

"Conte lehet az olasz Ferguson

Antonio Conte rövidesen egy Sir Alex Ferguson szerepéhez hasonló szerződést írhat alá a Juventusnál.

Az edző tavaly első évében megnyerte a Scudettót, és múlt pénteken a 10 hónapos eltiltását 4 hónapra csökkentették. A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus egy további 3 éves hosszabbítást fog felajánlani az edzőnek a jelenlegi szerződéséhez, így 2018 júniusáig lenne a Juventus edzője Conte.

Ugyanakkor ez a szerződéshosszabbítás olyan jogokkal ruházná fel az edzőt, ami szokatlan a Serie A-ban.

Conténak az átigazolási stratégiába is sokkal nagyobb beleszólása lenne, valamint az igazgatókkal is egyenrangú lenne, talán leginkább a Manchester United-nél dolgozó Ferguson-hoz lehetne hasonlítani.

Mindeközben nagyon úgy fest, hogy Massimo Carrera utoljára ült a Juventus vezetőjeként a csapat kispadján a Siena ellen. Noha Conte eltiltása csak december 8-án jár le, az asszisztense, Angelo Alessio ügyében ezen a héten ül össze a bíróság, és a hírek szerint még nagyobb enyhítés várható, így már akár október 10-étől Alessio ülhet a kispadon. Ez azt jelentené, hogy a jövő szombati Napoli elleni szuperrangadón már Alessio irányíthatná a csapatot a kispadról."



www.football-italia.net
www.juventusfc.hu

Iaquinta nem érti

Vincenzo Iaquinta ügynöke, Giuseppe Iaquinta kérdőre vonta a Juventust Nicklas Bendtner leigazolását illetően.

A dán csatár a mercato utolsó napján csatlakozott a Bianconerihez, ám a 32 éves csatár édesapja elmondta, hogy nem érti, Antonio Conte miért az Arsenal játékosa mellett tette le a voksát.

,,Ezt a lépést én nem értem. Miért költenél rá pénzt [Bendtnerre – a szerk.], amikor ott van Vincenzo is a csapatban? Tavaly Marco Boriellót hozták ide, ami hihetetlen módon mellbe vágta a fiamat. Tényleg nem értem. Mi rosszat tett Vincenzo? Mindig tisztelettudó volt és próbált edzésben lenni, de amint megsérült egyből kitették a csapatból."

,,Mindig jóindulatúak voltunk, azonban minden igyekezetünk ellenére az Elnök úr szóra sem méltatott minket.  Amikor a csapatnak rosszul ment, Vincenzo a rendelkezésükre állt, azonban amikor súlyos sérülést szenvedett úgy bántak vele, mint egy leprással.  Nem szép dolog így kezelni bárkit is. Minden tiszteletem az Agnelli családé, de nem lehet úgy tönkretenni lelkileg egy embert, mint ahogy a fiammal tették."

,,Hogy mit hoz a jövő, azt még nem tudjuk. Nem mondhatom, hogy bárkit is visszautasítottunk, ugyanis nem voltak érdeklődők. A sérülése előtt nemet mondtunk a Zenitnek és a Tottenhamnek is a Juventus kedvéért. Vincenzo jelenleg önálló edzésmunkát végez, azonban mindezek ellenére nem haragszik a Bianconerire."

http://football-italia.net
www.juventusfc.hu

Pepe hamarosan visszatér

Simone Pepe a héten végre ismét teljes edzésmunkát végezhet, miután hónapokat kellett sérülés miatt az oldalvonal mellett töltenie.


A támadóközéppályás így még nem szerepelt a csapatban ebben a szezonban, mivel nem nyerte vissza az erőnlétét.

Pepe a TIM Kupán szedett össze a bal combjában egy húzódást, aminek köszönhetően 2,5 hónapot volt kénytelen kihagyni.

A 29 éves játékos kulcsfigurája volt az Öreg Hölgynek a tavalyi szezonban, különösen a 4-3-3-as rendszerben és 31 bajnokin 6 gólt szerzett.

Már akár az október 20-ai, Napoli elleni mérkőzésre is nevezhetik Pepét.

www.football-italia.net
www.juventusfc.hu

"Conte ismét büntetésre számíthat

A Juventus edzőjét, Antonio Contét ismét a Fegyelmi Bizottség elé rendelték különböző szabálysértések miatt.

Conte, aki jelenleg a 4 hónapos eltiltását tölti, az augusztus 23-ai sajtótájékoztatója miatt kaphat büntetést. Az edzőt, aki azután válaszolt kérdésekre, miután kiderült a 10 hónapos eltiltása, azért büntethetik meg, mert a sport igazságszolgáltatás hírnevét kérdőjelezte meg az interjú során.

Állítólag amiatt is büntetésre számíthat Conte, mert megkérdőjelezte a meghozott döntések és a Szövetségi Nyomozó Iroda munkájának pártatlanságát.

A büntetési tétel pénzbírság és eltiltás is lehet."

www.football-italia.net
www.juventusfc.hu



Elmehetnének már a jó büdös francba ezek a gyökerek, csak nem bírnak magukkal.. Vagy inkább velünk?  :noway:

Gigi Buffon a Juventus - Nordsjaelland mérkőzés első félidejében...



JUVENTUS (angol)–CHELSEA (angol) 3–0

Torino, Juventus Arena, 39 670 néző. Vezette: Cakir (török)

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner (M. Cáceres, 68.) Marchisio, Pirlo, Vidal, K. Asamoah – Vucsinics (Giovinco, 82.), Quagliarella (Pogba, 89.). Megbízott edző: Angelo Alessio.
A kispadon: Storari (k.), Pepe, Giaccherini, Matri

Chelsea: Cech – Azpilicueta (Moses, 60.), Ivanovics, G. Cahill, David Luiz, A. Cole – Mikel (F. Torres, 71.), Ramires – Oscar, Hazard – Mata. Menedzser: Roberto Di Matteo.

A kispadon: Turnbull (k.), Bertrand, Romeu, Marin, Piazón

Gólszerző: Quagliarella (38.), Vidal (61.), Giovinco (90.)


Cech bögyörőjét nyugodtak lerendezhetik a társai, ha ő nincs, alázás lett volna..  ;D


Szép volt fiúk!