Kosár-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A levegőben érte baleset az NBA csapat repülőgépét

Itt a tényen kívül az is kurvára érdekes, hogy tényleg 9 ezer méter magasan, mi szedte szét ennyire a repülő orrát? Állat nem lehetett...

Forrás: NSO

Idézetet írta: robmiller Dátum október 28, 2017, 13:47:00
A levegőben érte baleset az NBA csapat repülőgépét

Itt a tényen kívül az is kurvára érdekes, hogy tényleg 9 ezer méter magasan, mi szedte szét ennyire a repülő orrát? Állat nem lehetett...

Forrás: NSO
Azért ez komoly. Maga az ütközés sem lehetett semmi érzés a gépen, és még utána ilyen orral tovább repülni...lehet, hogy átgondolnám az életem egy ilyen élmény után

Hát ja...de most komolyan, milyen tárgy lehet 9 ezer méteren fenn, ami így összetör egy gép orrát..?

Idézetet írta: robmiller Dátum október 29, 2017, 10:03:41
Hát ja...de most komolyan, milyen tárgy lehet 9 ezer méteren fenn, ami így összetör egy gép orrát..?

Ha Chicagóba repültek, akkor valószínű, hogy egy repülő bika jött velük szembe.  ;D

Erdemes megnezni hogyan alakult, milyen szeriakat futottak, a hullamvasut ehhez kepest lof@sz.  :redchug: :D https://www.eredmenyek.com/merkozes/4tDak6bJ/#osszegzes;4

Kemény ez a kosársport, most nézem, hogy a Real Madrid épp Euroliga meccset játszik, a Spanyol válogatott meg vb-selejtezőt  ;D
Egyszerre Euroliga meg válogatott meccsek?
Fociban hol van ilyen, vagy mondjuk kéziben???

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 24, 2017, 20:28:51
Kemény ez a kosársport, most nézem, hogy a Real Madrid épp Euroliga meccset játszik, a Spanyol válogatott meg vb-selejtezőt  ;D
Egyszerre Euroliga meg válogatott meccsek?
Fociban hol van ilyen, vagy mondjuk kéziben???

A két szövetség között nincs egyetértés, ezért szándékosan vannak a mai napra téve a kvalifikációs meccsek. (Nálunk pl. ezért nem játszott Hanga Ádám)

Férfi kosárlabda vb-selejtező - Govens letette az állampolgársági esküt

    Szombathely, 2017. december 4., hétfő (MTI) - Letette az állampolgársági esküt, így a magyar férfi kosárlabda-válogatott rendelkezésére áll Govens Darrin.


    A szombathely.hu oldal hétfői tájékoztatása szerint a Falco 29 éves játékosa Puskás Tivadar polgármester előtt vette fel a magyar állampolgárságot.
    Az amerikai születésű irányító a klub honlapján (falcokc.com) kiemelte, az első két világbajnoki selejtezőre együtt készült a nemzeti csapattal, és remekül érezte magát társai között.
    "Kiváló volt a csapatszellem, jó volt megtapasztalni az edzők és a leendő játékostársak stílusát. Azt gondolom, hogy a csapatnak egy vereség és egy győzelem után megmaradt az esélye, és minden feltétel adott, hogy februárban életben tartsuk a továbbjutási reményeket" - jelentette ki.
    Govens a magyar nyelvről úgy vélekedett, hogy szép, de nehéz, ezzel együtt a "jó reggelt", a "köszönöm" és a "csirke" szavak kiejtése már egész jól megy neki.
    Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány csapata novemberi vb-selejtezőn előbb kikapott Lengyelországban, majd Debrecenben legyőzte Koszovót.
    A magyarok további programja a C csoportban:
    ----------------------------------------------
    2018. február 23.:
Litvánia-Magyarország
    2018. február 26.:
Magyarország-Lengyelország
    2018. június 28.:
Koszovó-Magyarország
    2018. július 1.:
Magyarország-Litvánia

Női kosárlabda Euroliga - Roberto Iniguez: néha az álmok valóra válhatnak

Roberto Iniguez vezetőedző elfogódottan értékelt, miután a Sopron Basket szerdán hazai pályán 67-46-ra legyőzte a török Fenerbahcét a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, így 2-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és fennállása során másodszor bejutott a négyes döntőbe.

A spanyol edző összességében már az ötödik Final Four-jára készülhet, de elmondása szerint ezúttal nagyon nehéz menetelésen van túl csapatával.
A második félidő egészen jó volt, az utolsó negyedben három pontot kapott a Sopron, "minden meccsen ezt szeretném látni" - nyilatkozta a Kossuth Rádiónak. "Valószínűleg sokan nem tudják, de Alex Crvendakic izomproblémái miatt egyáltalán nem edzett, Angela Salvadoresnek a mérkőzés előtt asztmarohama volt, gyógyszerekkel tudott pályára lépni, teljesen legyengülten. Centerünk, Alaina Coates pedig elveszítette az édesapját, és a meccs reggelén azonnal hazautazott az Egyesült Államokba. Érte is játszottunk, és bebizonyítottuk, hogy igazi csapat vagyunk" - tette hozzá.
Roberto Iniguez elárulta, kis reváns-érzés is van benne, mivel tavaly az orosz Orenburggal nem jött össze a Final Four, pedig szerinte megérdemelték volna.
"Néhány hete azt mondtam, hogy a Fenerbahcénak 99,99 százalék esélye van a továbbjutásra. De hinni kell, álmodni kell, és néha az álmok valóra válhatnak" - tette hozzá.
Az amerikai-szerb Danielle Page, aki januárban csatlakozott az együtteshez, mindenekelőtt a csapatmunkát emelte ki. "Elképesztően jól védekeztünk, ez volt a siker titka. Az egész meccs alatt mindenki segítette a másikat, és ezt a cserepadról is jó volt látni, hát még milyen volt részese lenni."
A spanyol Angela Salvadores köszönetet mondott a soproni klubnak és a vezetőedzőnek, majd hozzátette: augusztustól kezdve "a Final Four lebegett a szemünk előtt, és mindent a munkának, Roberto kéréseinek rendeltünk alá. Szóval munka és hit, nincs semmi más titok" - jelentette ki.
A mérkőzés hőse, a 29 pontot szóró Yvonne Turner azt mondta, társai mindig megtalálták a labdával, amikor kellett. "Nekem csupán annyit kellett tennem, hogy magamat adjam" - mondta. Hozzátette: mindenki élvezte a kosárlabdát, és nem csak ők, a játékosok, hanem a szurkolók is, akik fantasztikusak voltak, ők pedig értük, nekik nyerték meg a meccset.
"Néha nyögvenyelős egy győzelem, máskor meg - mint ezúttal - látványos és csodálatos. Hogy mi lehet a következő cél? Visszamenni az edzőterembe, és készülni a török Yakin Dogu elleni elődöntőre" - hangsúlyozta az amerikai légiós.
A Sopron 18. Euroliga-szezonjában másodszor jutott a Final Fourba, 2009-ben Salamancában előbb a spanyol házigazdától, majd a bronzmeccsen az orosz Jekatyerinburgtól is kikapott, így negyedik lett. Idén az április 20-tól 22-ig tartó négyes döntő másik három résztvevője a Jekatyerinburg, a szintén orosz, címvédő Kurszk és a török Yakin Dogu Üniversitesi lesz.

forrás: MTI





Kínaiak... Szánalmas...  :bash:


Azért az gyönyörű bunda, azt a ligát messziről kerülni kell.