Cesc18 pókeres naplója...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Gratulálok Cesc18, az ezüst is szépen csillog! :beerchug:


Gratula, szép eredmény, folytasd! ;)

Hétvégén találkoztam egyik ismerősömmel aki nagy pókeres és mondta, hogy van most náluk egy jó bónusz a Riva termébe. 20$ befizetésre adnak még 20$-t, majd 1170 pontot kell gyűjteni (45$ rake-nek felel meg) és akkor skrillen megdobnak további 30 dollárral. Ennek az ajánlatnak nem tudtam nemet mondani! ;D Ment is a befizetés és kapásból megduplázták.

Micro limiten 3-5 asztalon fogom küldeni, egészen addig ameddig el nem bukom a pénzem ;D Ma már elkezdtem, durván 1 órát játszottam 3 asztalon (0,2/0,4$). Eredmény 47 pont és +0,73$. Nagyon régen játszottam legutóbb cash asztalon, pláne 3-4-en így elég szokatlan volt. Hoztam pár idióta döntést, és elfelejtettem, hogy micro limiten blöffölni sem ildomos túl sűrűn, mert a sok fish megy mindenre!

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 40,73$
==============

Ha valakit érdekel ez a bónusz, akkor írjon privátban és mondom mit kell tennie. DE csak olyanok írjanak akik régi motorosok itt a fórumon.

Végeztem a délelőtti menettel. Ugyanúgy micro limiten 3 asztalon toltam, viszont ma már sokkal kevesebb kezet játszottam meg, így persze a pont sem gyűlt annyira, viszont nem csesztem fel az agyam percenként...eredmény: +1,38$

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 42,11$
==============

Tegnap este az Arsenal meccs előtt 1 órácskára még beültem, elég jól álltam, de aztán nem szálltam ki időben és kezdett elkopni a nyereségem, végül +0,90$ lett.

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 43,01$
==============

A ma délelőtti session érdekes volt. A 3 asztal közül az egyik annyira agresszív volt, hogy idő kérdése volt, hogy mikor mákol le valami fish. Szépen csappant a beülőm és utána ott hagytam azt az asztalt és átültem másikra. Jól ment gyűlt a pénz, 45 felett jártam már amikor a semmiből csináltam egy nagy balfaszságot. Leírom, bár inkább a vicc topikba kellene...

0,02/0,04
SB vagyok KK és szokás szerint gombról jött egy minimális hívás (0,12). Na mondom én ezt preflop simán lerendezem, visszahívtam 0.40-ig. Szerintem ez nem volt rossz lépés, még mico limiten is meg-meg ijednek a hasonló visszaemelésektől. Na innentől jön a balfaszkodás...flop Q8Q, pozícióm szar, de gondoltam folytatólag azért hívok, kicsivel több, mint félpotot hívtam, megadta. Turnre esett még egy 8-as. "Okosan" megint hívtam 1$ körül. Megadta! River lényegtelen, vége all in-be voltam...vagyis 5$ bukó. QK-a volt. Nem voltam tilten, fogalmam nincs miért cselekedtem így, még csak az sem jellemző rám, hogy nem tudom elengedni a hasonló lapokat...talán nem hittem el, hogy Q-ja van...pedig minden jel erre utalt. Vicc!

Ez már 1 óra játék után volt, úgy döntöttem új asztalra nem ülök be. A maradék kettőn még játszottam, kicsit idegből ment a következő. BB vagyok JJ kézben, jön a szokásos hívás gombról, de ez a csávó állandóan eljátszotta ezt, másik asztalokon is. All in...megadta, 99. Szerencsére nem mákolt és kicsivel több, mint 5$-al ült bent én pedig 7 felett voltam azon az asztalon, így visszanyertem az elbalfaszoskodott pénzem.

Volt még egy hasonló. SB vagyok QQ, első pozícióból jön egy minimális hívás, majd 3 megadás. Gondoltam nem arcoskodok, csak egészítettem. flop 89Q különböző szín. A fejem felett megjelenő buborékba a következő áll "gyertek a kurva anyátokat". Vertem egy all int, úgy voltam vele ha 10J van valakinél azt még mindig leverhetem egy fullal. Végül mindenki dobta...

Ennek a hullámvasutazásnak a vége: +1,59$...de ma simán lehetett volna nagy minusz, mondjuk ha okosabban játszok akkor meg nagyobb profit is. Viszont a pont szépen gyűlt, 168-nál tartok jelenleg.

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 44,60$
==============

Az eddigi legjobb session amit letoltam...3 órát játszottam, az első 1 órában minden bejött, és szerencsére ki is fizették. Gyorsan megszedtem magam, a maradék 2 órában pedig csak kisebb potokat fogtam, de a pont azért gyűlt. +13,19$ és 287 pontnál tartok. 

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 57,79$
==============

Hétvégén nem tudtam volna 3-4 asztalra figyelni így nem is játszottam, ma viszont neki estem újra. Közben rájöttem, hogy valami alap rivás bónusz is fut ezzel a befizetéssel és 147 pontonként jóváírnak 2$-t.

Volt ma egy leosztás amit elég pechesen buktam el. Képet csatoltam...flop után mentünk all in...szerényen lemákolt! ;D

A második képen van egy érdekes leosztás, arról azért kikérném a véleményeteket. A dobás mellett döntöttem, igazából ha őrült hangulatomban lettem volna akkor lehet behúzom, de most megijedtem, mert a vége az lett volna, hogy mindent betolunk. És mivel mindketten a max beülő felett voltunk, sajnáltam volna elbukni... Meg simán lehetett nála egy 8-6 vagy A-7, ha ismertem volna a játékost és mondjuk tudom, hogy csak erős lapokat játszik meg akkor lehet megadom, de így nem mertem. Biztos, hogy volt valamije, blöffből nem hiszem hogy vissza emelt volna, mert azt már megtette volna flop után is. Vagy az 5-össel teljesedett ki a sora...vagy A-7 és reménykedett, hogy a turn után is emelek amire visszaemelhet. Ti mit léptetek volna?

Amúgy a délutáni/esti session eredménye: +3,2$ + 2$ (a pontokért) = +5,2$
Szépen szaporodik a pont is, 401...de még messze az 1170!

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 62,99$
==============

Hát az első elég sick. de sajnos ez benne van.

A másodiknál nem tudok dönteni infok nélkül. Attól függ, hogy milyen gyakran emel vissza, milyen feszesen játszik.De valami azt súgja jó dobás volt. Ilyen limiten vannak herok ilyen 68-cal és A7s-tal
Mondjuk én elég gyenge holdem CG játékos vagyok ezért is játszok csak omahat. :D

Amúgy grat, jól haladsz, így tovább

Ja, mondjuk az is egy megoldás lett volna, hogy nem hívok turn után...
köszönet a véleményekért! :beerchug:
_____________________

Tegnapi volt eddig a legrosszabb sessionöm...alapból nem hoztam jó döntéseket, erre még rájött az, hogy lemákoltak. Első képen flop előtt mentünk all in, alap hogy nálam volt a 88 ;D Ugyanez ellen kicsivel később (2. kép) pre-flop all in, alapból nem adtam volna meg, de valahogy tegnap nem koncentráltam annyira, sokkal lazábban játszottam. Úgy tűnt visszakapja és most én mákolom, de nem eszik ilyen forrón a kását, esett az az A riverre! Mondjuk nem is feltétlenül ezekkel volt a probléma, mert ehhez hozzászokik az ember, hanem úgy összességében nem jött be semmi és szarul is játszottam. Egész jól megúsztam amúgy, csak -4,25$ de mivel 2$-t a pontok miatt jóváírtak, így csak -2,25$! Az első mínuszos napom volt, bár gondoltam, hogy bekövetkezik előbb vagy utóbb! Remélem nem indulok el a lejtőn lefelé... ;D

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 60,74$
==============

Jól haladsz Cesc, gratulálok, viszont ha tartósan profitot akarsz elérni, ilyen handekkel ne menj allin, mert legeslegjobb  esetben is coin flipre jók csak, de sokkal valószínűbb, hogy csak sokkal jobb lap adja meg. Cashgame-ben ez hatványozottan igaz.

Most nem erről a két kézről beszélek konkrétan, mert a board jellege olyan mindkét esetben, hogy nehéz lett volna flop után is dobni - a nyolcasokat nyilván lehetetlen is, de preflop durván rossz volt a helyzeted. 

GL!

Idézetet írta: söprű Dátum február 27, 2013, 09:35:08
Jól haladsz Cesc, gratulálok, viszont ha tartósan profitot akarsz elérni, ilyen handekkel ne menj allin, mert legeslegjobb  esetben is coin flipre jók csak, de sokkal valószínűbb, hogy csak sokkal jobb lap adja meg. Cashgame-ben ez hatványozottan igaz.

Most nem erről a két kézről beszélek konkrétan, mert a board jellege olyan mindkét esetben, hogy nehéz lett volna flop után is dobni - a nyolcasokat nyilván lehetetlen is, de preflop durván rossz volt a helyzeted. 

GL!

A 2. esetben egyértelműen rossz döntést hoztam azt én is tudom. Ma ott folytattam ahol tegnap abbahagytam....szar döntések és egy-két lemákolás ami nem esett jól. Az első héten valahogy elkerültem ezeket a leosztásokat, és tudom is, hogy miért. Most sokkal lazábban játszok, de hiába tudom hogy ez így nem jó, valamiért se tegnap se ma nem tudtam ezen változtatni. Egyszerűen játszok minden fost meg és csak magam keverem bajba. Például 75 egy színnel bementem, floppolok két párt, de a végén flössel levertek már turnön. Nem is kellett volna 75-el foglalkoznom, auto fold. Lehet a nyerőszéria miatt lettem lazább vagy nem tudom, de úgy kell játszanom mint az elején, vagy szépen elbukom az egészet a gecibe. Gáz, de -9,49$...

Nem akartam, de azért csak bedobom ezt a képet...pre flop hívok, adja, flop után hívok visszaemel. Ráverem az all in-t idegből, alap hogy semmije nincs, de azért csak leesik neki riverre. Ezek a dollárok hiányoznak a bankomból...lehet nem a legjobban van lejátszva xy kéz, de attól még nem törvényszerű, hogy riveren folyamatosan lemákoljanak ezek a kis tudatlan fostalicskák! ;D

A pontnak viszont lassan fele megvan. Annyiból jó ez a bónusz ha elbukom itt az összes pénzem de a pont meglesz akkor skrillen jön 30$, tehát +10$ (ami pont kifutja az egeret amit szétbaszok a falon ha sokáig így mákolnak)...de persze nem ez a célom, hanem legalább a befizetésem dupláját megtartani és akkor tisztán 50$. Na de majd alakul ahogy alakul...

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 51,25$
==============

Tény, hogy nem annyira érdekes, de muszáj feszesen játszani. Olyan embernek ismertelek meg, aki szeret nyerni, akkor pedig tűrni kell a monotóniát.

A handet illetően pedig sorhúzóra sokan betolják. Valószínűleg nem volt meg az oddssza, hogy profitosan játsza le, de ez a helyzetedben nem vígasztaló. A cashgame más műfaj, mint a versenypoker, itt egy top pár top kikker csak blöff-fogónak jó általában ha allin megy a történet.

További sok sikert kívánok, remélem nem veszed okoskodásnak a szavaimat.

Na ma már nem csúsztam tovább a lejtőn! Visszább vettem és úgy toltam ahogy az elején. Volt az egyik asztalomnál egy idióta orosz aki minden leosztásban benne volt és szúrta az all in-okat minden szarra. Szerencsére engem nem mákolt le és sikerült lehúznom. Amúgy az ilyenekkel egyre ritkábban lehet találkozni, mármint az ennyire fishekkel, vagy csak itt a Riván nem jellemző. Majdnem +9$-nál jártam amikor jött egy pöcsöm leosztás. 1010 kézben gombon vagyok, emelnek egy minimálisat adom. Flop 398 gyakorlatilag tökéletes, passzol a tag...emelek, rám veri az all in-t hmmm megadtam. Valószínűleg ha a sessionöm elején jártam volna akkor eldobom, de kicsi fáradtan már nem úgy gondolkoztam meg pluszban is voltam...AQ volt nála. Szokás szerint úgy indultunk neki, hogy én vagyok az erősebb. Turnön pottyant a Q... ;D Ezzel kb megfeleztem a mai profitot. Ez van, lehet hibás megadás volt, de akkor is jól éreztem, hogy nincs semmije a kis csövesnek. +4,13...pont pedig 612, szépen gyarapszik.

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 55,38$
==============