Premier League 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


augusztus 04, 2018, 00:02:51, SPF Admin
Premier League 2018/19

Itt lehet beszélgetni az angol Premier League eseményeiről.  :topbet_125:

A Premier League új szezonját hagyományosan az FA Community Shield (angol szuperkupa) mérkőzés előzi.

Vasárnap (Augusztus 5.), 16 órától

Chelsea - Manchester City   3.60  3.55  2.10


Duplán nyerhetsz ha a Premier League gólkirályára fogadsz!

Ha minimum 9.000Ft értékben fogadsz az idei Premier League gólkirályára, az Unibet számládra 1.500Ft ingyenes fogadás kerül minden alkalommal, amikor a játékosod legalább két gólt lő. Játékosod mesterhármasa esetén 3.000Ft ingyenes fogadást írnak jóvá.
Az t tudnod kell, hogy ha a tavalyi gólkirály, Mohamed Salah újra az élen végez, akkor a nyertes fogadásod mellé még több mint 10.000Ft ingyenes fogadást is begyűjthetsz.


Hogyan nyerhetsz?
   1. Regisztrálj az Unibetre!
   2. Iratkozz fel.
   3. Fogadj legalább 9.000Ft értékben a Premier League 2018/19-es szezon gólkirályára.
   4. Számládon 1.500Ft ingyenes fogadást írnak jóvá minden alkalommal, amikor a játékosod legalább két gólt szerez és 3.000Ft ingyenes fogadást, amikor legalább 3 gólt szerez.
   5. Az ingyenes fogadások a mérkőzés végét követő 48 órán belül írják jóvá a jogosult játékosok számláján.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek
Az ajánlatban való részvételhez fel kell iratkoznod
Az ajánlatban nem vesznek részt az ,,Unibet által javasolt" opció alatt megtett fogadások.
Az ajánlat 2018. augusztus 10. 20:00-ig érhető el.
Csak az első, 2018/19-es szezon gólkirályára megtett fogadásoddal vehetsz részt az ajánlatban.
Minimum tét: 9000Ft. Fogadhatsz ennél nagyobb összeggel is, de ingyenes fogadást maximum 1500/3000Ft értékben szerezhetsz, minden alkalommal, amikor a választott játékosod két vagy három gólt szerez.
Az ajánlatban csak a Premier League 2018/19-es szezonjában szerzett gólok számítanak.
Az ingyenes fogadásokat a mérkőzéseket követő 48 órán belül írjuk jóvá.
Az ingyenes fogadások hét napig érvényesek.
Ha egy játékos több mint három gólt szerez az ingyenes fogadás értéke abban az esetben is 3000Ft.
Az Unibet fenntartja a jogot a promóció bármely időpontban történő módosítására vagy visszavonására.
Az ajánlatra az Unibet általános részvételi feltételei vonatkoznak.
Az Unibet fenntartja a jogot a tétek korlátozására, az oddsok módosítására.

A legtöbb fogadás a Liverpool bajnoki címére érkezett

Közzétette a Labdrokes a Premier League fogadások eloszlását, a legnépszerűbb magasan a Liverpool. Tovább

  • Liverpool - (36.19%)
  • Arsenal - (14.65%)
  • Man United - (9.16%)

Rajtol az angol Premier League

Az angol Premier League 2018-19-es szezonja a hagyományoktól eltérően pénteken este indul, és már az első fordulóban találunk egy kőkemény összecsapást, ugyanis vasárnap az Arsenal a címvédő Manchester City ellen kezd, hazai pályán. Olvasd tovább

#6 augusztus 12, 2018, 23:12:08, RedMunchen
Unibet 25000 €-s játékban Sterling 13-at játszottam, ááá, erre Sterling 14 a nyerő sor, tipikus.  :redchug:

Dele Alli gólörömére itt a megoldás ;D


Cardiff City - Newcastle United meccs kezdőrúgása előtt:

"11 játékos játszik 11 ellen, bármi megtörténhet" - Rósa Dénes, SpílerTV szakkommentátor.

Azért a kommentátor sem volt semmi, nagyjából a 20. perc környékén mondta a Camarásáról, hogy tavaly alapember volt a Betisben, rá tíz percre meg valami olyat, hogy az utolsó 18 meccséből a Betisben egyet játszott végig.
Na most akkor melyik volt az igaz  :D

Amúgy maga a meccs is egy rakás szarral felér, nem tudom, mikor láttam utoljára ennyire gyenge csapatokat a PL-ben. Már az első fordulóban is megfogalmazódott bennem, hogy tenni kéne a Newcastle kiesésére, de amikor az ember látja ezeket a Cardiff-féle csapatokat, akkor jön rá, hogy még a Newcastle-től is van 5-6 jóval gyengébb csapat.

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 18, 2018, 14:30:22
Amúgy maga a meccs is egy rakás szarral felér, nem tudom, mikor láttam utoljára ennyire gyenge csapatokat a PL-ben. Már az első fordulóban is megfogalmazódott bennem, hogy tenni kéne a Newcastle kiesésére, de amikor az ember látja ezeket a Cardiff-féle csapatokat, akkor jön rá, hogy még a Newcastle-től is van 5-6 jóval gyengébb csapat.

Arra gondoltam hogy elütöm ezzel a meccsel az időt még a Leeds, aztán Celta meccs előtt, de tényleg egy borzalom. Nem is nézem a második félidőt, inkább nyomok egy sört aztán levágom a füvet.

Camarasával mintha a felvezetőben is kevertek volna, hogy a Villarrealból jött.

Szerintem a fűnyírással jobban szórakoztál, mert a 2. fi gyengébb volt az elsőnél is  :redchug: Igazi faék egyszerűségű focisták mindkét csapatban, a meccs végén meg a Kenedy odaáll a büntetőhöz, hát persze, hogy kihagyja. Nem tudom, végül volt-e jó passza, az első félidőben egy sem, és ahogy figyelgettem, a másodikban sem sok.
Meccs előtt behúztam a lövések száma 20.5 felett opciót, ami bejött, de hogy hogy, azt ne kérdezzétek, mert én vagy 15 lövést számoltam. Ha ez UEFA rendezvény, itt a lövések száma nem lett volna több 10-nél. Nem tudom, mi a hiteles forrás PL meccsek esetében, de hogy itt hol volt a min. 21 lövési kísérlet, azt nem tudom. Lehet itt a PL-ben a blokkolt lövéseket is számolják??? Úgy talán volt 21, másképp nem nagyon. Vagy beleszámolták azt a 3-4 szabadrúgást, ami beívelés volt, csak senki sem fejelt, aztán elvánszorgott kapuig?

Azért fure ez, mert akkor érdemes itt lövések számára fogadni PL meccseknél, mert ez igazán undormény meccs volt, kevés játékkal, és így is jött min. 21 lövés, de mondom, én jóindulattal 15-öt számoltam össze, s végig láttam a meccset

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 18, 2018, 15:37:46
Azért fure ez, mert akkor érdemes itt lövések számára fogadni PL meccseknél, mert ez igazán undormény meccs volt, kevés játékkal, és így is jött min. 21 lövés, de mondom, én jóindulattal 15-öt számoltam össze, s végig láttam a meccset

Valószínű a blokkolt lövések is benne vannak. itthon az NBI-ben az a lövés, legalábbis fogadóirodák számára, amire a scout beírja hogy az lövés:-) Tényleg. Kvázi ha szerintem lövés volt akkor lövés, ha szerintem beadás volt csak akkor meg nem lövés. Persze NBI-ben nem lehet kapura lövések számára fogadni ( sajnos vagy éppen szerencsére ).
PL-ben azért gondolom ennél valamivel komolyabb vagy lehet több ember is nézi és végén összegzik, nem tudom ki/mi lehet a mérvadó.

Igen, vélhetően a blokkolt lövések is számítanak, amiből 5-5 volt, ha igaz.
Viszont az is tuti, hogy a vb-n azt nem számították, és UEFA eseményeknél, a BL-meccseknél sem számítják bele.
Viszont ha itt a PL-ben számolják, akkor Arsenal-Chelsea meccsen a 23.5-ös határ biztosan meg lesz ugorva, valamivel jobb minőségű focisták játszanak, biztosan összehozzák így, hogy a blokkolt lövéseket is számítják. Viszont az meg fura, hogy akkor azt a bet365 kis grafikáján mellé menő lövések közé sorolják...

Pont nem leszek itthon az Arsenal-Chelsea-n, nem tudom nézni, pedig strigiláznám, viszont ezek után a 23.5 overt biztos behúzom. Ha ezen a szar délutáni förtelmen volt 24 lövés, itt minimum lesz ugyanannyi, de inklább 30 fölött

Milyen súlya van minden momentumnak egy derbin... Aubameyang kihagyja a ziccert 1:0-s hátrányban, az ellentámadásból az üres területeket kihasználva gólt szerez a Chelsea, ezzel egyenlítés helyett 2:0 az eredmény. Mindkét csapatnál új edző van, de mintha csak a Chelseanél lenne ez előrelépés. Nem lennék Arsenal-szurkoló, jöhet az Emeryout :D