Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Timanid Dátum január 01, 2010, 21:18:08
B.U.É.K. mindenkinek!

Sajnos én is martingale párti vagyok. Sajnos, mert csak vesztek vele, sajnos, mert nem tudok elszakadni tőle. Hiszek benne, hogy van stratégián belül megfelelő stratégia, csak nem találjuk meg. Igen, valóban hihetetlen (pozitív és negatív) sorozatok jönnek elő.Ez okozza a bukásunkat. Ami az én pechem, hogy szinte mindig akkor jön elő, amikor kis pénzzel sikeresen letesztelek egy martingale-es szisztémát, emelem az alaptétet, majd azonnal büntet. Abban már tényleg nem hiszek, hogy  az átlag körüli előfordulási gyakoriságtól  nem lesz nagy eltérés.  De abban igen, hogy ezt valahogy át lehet hidalni. pl meg kell találni azt a pontot, ahol abba kell hagyni a vesztes szériát. Ez a legnehezebb.Nem adtam fel végleg azt a szisztémámat sem, amikor egy eseménytípus (pl egal körüli foci) mindhárom kimenetelét (külön szálon futtatva) megjátszva játszok martingale-t, bár itt is bejött 10 feletti negatív sorozat. Ezért az elfutás kockázatát csökkentendő: 1,40/2,60-2,80 körüli események mindkét kimenetelét kezdtem el külön szálon futtatva játszani.Ebben az esetben az alaptétel ugye az, hogy az egyik biztosan bejön. A kezdeti sikerek után persze ez is bukott. Volt, hogy 6szor egymásután a "B" tipp jött (és ugyebár ilyen oddsz mellett <3-szorozódik a tét tippenként>, aztán 11-szer az "A"... Azonban itt találtam egy fogást, amit talán érdemes  továbbgondolni. "Átviszem" a negatív oldalról a veszteséget a másikra, így csökkentve az elfutás veszélyét.pl  az egyik kimenetel 2-szeri vesztése után levonok egy összeget az eddigi veszteségből, ezáltal csökkenik ezen az oldalon a kintlevő pénz, és átrakom az alapról indult másik oldalra. Ezzel a módszerrel lényegesen lehet csökkenteni az elfutás veszélyét.Az utolsó nekifutásom így is bukott, de ezt kivételes pechnek fogom fel, mert akkor jött a 11-es negatív széria, ami ki tudja hol állt volna meg, ha nem hagyom abba.És persze hibáztam, mert ne hittem benne, hogy ennyiszer bejön egymás után az 1,40. És persze "vaktában lövöldöztem" nem néztem mire tippelek, az éppen következő esemény bármely típusú fogadására, ahol csak két kimenetel lehetséges, és az egyik 1,40 körüli. Ha egy típusra szűkítem a szisztémát,pl 1,5 gól alatt az első félidőben) nem hiszem, hogy 11-szer egyforma eredmény fog jönni... Persze  a martingale azon hátránya, hogy arányaiban kis haszonért sok pénzt kell mozgatni ill. tartalékolni, itt fokozottan fennáll.

Timanid, nagyon jó ez az "elfutásgátló" stratégiád, ez nagyon tetszik! Én is a 3 kimeneteles szisztémát játszom, és eddig nem tudtam kezelni az elfutó szériákat, de ez egy szuper módszernek tűnik, tovább lehet vele finanszírozni a vesztes sorozatokat. Köszönöm!

Azért nyugtass meg, hogy nem buksz 30 éve, ilyen jó ötletekkel és stratégiákkal...:)

Idézetet írta: Timanid Dátum január 01, 2010, 21:18:08
" Ezért az elfutás kockázatát csökkentendő: 1,40/2,60-2,80 körüli események mindkét kimenetelét kezdtem el külön szálon futtatva játszani.Ebben az esetben az alaptétel ugye az, hogy az egyik biztosan bejön. A kezdeti sikerek után persze ez is bukott. Volt, hogy 6szor egymásután a "B" tipp jött (és ugyebár ilyen oddsz mellett <3-szorozódik a tét tippenként>, aztán 11-szer az "A"... "

Szia.
Ezt az egészet hogy kell érteni, hogy egy ilyen 1,40-2,80 körüli oddspárú eseményt külön szálon elkezdesz futtatni?
Hogyan kezdesz neki? 1-1 tét az A-ra és a B-re is? És a következő lépés?
Ha nyer pl. az A, a kisebb odds, akkor a következő meccs kisebb oddsára ismét egy egységet raksz, de a nagyobbra már 3 egységet? (mivel az lett első körben a vesztes).

Köszi

nekem van most egy primitív de egyelőre működő """stratégiám""". nagyvonalakban:

befizettem egy oldalra 100%os bónusszal, ezzel lett 6+6 egységnyi pénzem. minden normálisabb meccsnapon felraktam 6-8 egységet olyan hazai győzelmekre, ahol 2,0-2,3 volt a szorzó. tehát ha 8/4 vagy 6/3 bejön már minimálisan nyerőben vagyok. volt olyan nap amikor 6ból csak 2 jött be, máskor 7ből 5. most ott vagyok, hogy pont befejeztem a rollover követelményt, és 12, egységnyi fogadásom van bent mára 1,9-2,5 szorzóra. (jellemzően hazai győzelmek kiegyensúlyozottabb meccseken). ha csak 12/3 a nap vége, már a tőkémnél vagyok de lesz ez jobb is úgy érzem.

tudom, hogy hosszú távú stratégiának nagyon primitív de azért nem rossz. fontos még, hogy kizártam mindennemű racionalitást, csak szorzót néztem így legalább nem okolhatom magam, csak fortuna :)

az est eredménye végül 12/6 lett, úgy hogy születtek meglepetés eredmények is. így pont 12,5 egységgel zártam a dolgot, vagyis kivehetem a befizetés és a bónusz összegét is.

Executor tesztelte ezt a stratégiát és nem is ment neki rosszul, ha jól emlékszek.

Sziasztok még 1 hónapja sincs hogy komolyabban foglalkozok  sportfogadásal, bankrollmenedzsmentet is ma kezdtem el használni, miután már  csak 3k-m van, eddig kosára fogadtam (NBA) OVer/Under 92tipbből 63 jött ez elég jó arány szeirntem, de lehet még elég rövid a táv:O. (statokat nézzek, ha az egymás elleni mecseiken az jön ki hogy Under akkor arra rakom, na meg a sérüléseket is nézzem azt cső:)) olvastam hogy vann elkészítet money manaeger XLS-fórmátumba léci adjatok pár ilyet:) előre is köszi.
Pablo

Idézetet írta: Holi Dátum február 14, 2010, 09:20:11
Üdv.
Én is csak olvasom a fórumot, és írni is most irok először. Kiváncsia várom mind a 7 srtatégiát, é az eredményeket is.
Hali!
Egyelőre még nem kezdtem el rendőrségi és egyéb okok miatt. de hamarosan..
Üdv!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!

Sziasztok!

1 kezdő sportfogadó v.
Szerintetek érdemes élő-fogadás közben 1.01 eseményeket "single-ben" nagy összeggel
mondjuk 200.000huf-al megtenni? mondjuk napi 3 ilyen már nem rossz.
Melyik irodánál érdemes?
Működhet hosszú távon v. értelmetlen hülyeség az egész?

Idézetet írta: mukusz745 Dátum február 23, 2010, 23:40:58
Sziasztok!

1 kezdő sportfogadó v.
Szerintetek érdemes élő-fogadás közben 1.01 eseményeket "single-ben" nagy összeggel
mondjuk 200.000huf-al megtenni? mondjuk napi 3 ilyen már nem rossz.
Melyik irodánál érdemes?
Működhet hosszú távon v. értelmetlen hülyeség az egész?

Meg se próbáld ekkora pénzzel! Tuti bukó több okból is! Az egyik, hogy gondolj bele, hogy elképesztő kockázatot vállalsz, tulajdonképpen a semmire! Mintha kártyáznál és feltennéd a BMW-t egy biciglilánc ellenében' Azt megtennéd? A másik, hogy kereken 100 eseményt kell nyerőben lehoznod, hogy 0-ban legyél, azaz ha napi három eseményt csinálsz nyerőben, akkor több mint 1 hónapon keresztül nem szabad veszítened! Ja és a fogadóirodák nem hülyék! Azért adnak neked 1,01 oddsot mert látnak még némi esélyt, hogy nyerjenek a fogadó ellen. Igaz, hogy igen kicsi esélyt, de nem is állják a fogadás másik oldalát csak 2000 forintal a te 200000 forintoddal szemben, azaz ők állnak az egyik oldalon "végtelen" tőkével  de százszor kevesebb téttel, te meg a másik oldalon az ő kockázatukhoz képest százszor nagyobb kockázattal és valószínű, hogy nem végtelen mennyiségű pénzzel. Józan paraszti ésszel szerinted ennek mi lehet a vége? Szerintem hosszútávon garantált bukó, mert olyan fogadást még nem láttam amiben a fogadó ne került volna kisebb-nagyobb hullámvölgybe és te még a kisebbet sem engedheted meg magadnak nemhogy a nagyobbat!
Persze mindezektől függetlenül rövidtávon működni fog, de annak meg semmi értelme szerintem!

Idézetet írta: mukusz745 Dátum február 23, 2010, 23:40:58
Sziasztok!

1 kezdő sportfogadó v.
Szerintetek érdemes élő-fogadás közben 1.01 eseményeket "single-ben" nagy összeggel
mondjuk 200.000huf-al megtenni? mondjuk napi 3 ilyen már nem rossz.
Melyik irodánál érdemes?
Működhet hosszú távon v. értelmetlen hülyeség az egész?

Szia

Legszebb negatív példa a nem túl régi Afrikai Nemzetek Kupájának nyitómeccse. Valami svéd vagy dán fogadó a 4-0-s állásnál 65.000 koronát rakott az 1,001-es oddsra, a 65 koronányi "biztos pénz" miatt. Ez úgy 5 millió Ft volt, és nem jött be neki... (cikkeztek róla a neten, ki lehet keresni valahol)
Az általad felvázoltnak a párja lehet, hogy inkább tégy naponta 1-1 egységet valami 100-as oddsra. Ha 100-ból egy bejön, már pénzednél vagy, és mégsem sok százezret buktál. A valószínűség ugyanannyi.
Kis odds - 100-ból 99 jön be kb.
Nagy odds: 100-ból 1, és a nyeremény ugyanannyi.

Kikerestem, bár az összegben tévedtem:

A Betfair cégnél öt fontra ötezret nyert egy merész fogadó, aki a 78. percben, 4–0-s angolai vezetésnél döntetlenre vette az Angola–Mali Afrikai Nemzetek Kupája-mérkőzést. Mint ismeretes, a mali csapat elképesztő feltámadást bemutatva az utolsó 11 percben 4–4-re mentette a találkozót.

A cég megerősítette: többen is rátették a pénzüket a 999:1-es oddsszal kecsegtető eshetőségre, közülük egy moldovai, egy német és egy ciprusi fogadó nyert.

,,Ez volt az egyik legnagyobb meglepetés, amit karrierem során láttam, minden sportot beleértve. Nem emlékszem, hogy valaha ilyen feltámadást láttam volna. A fogadók egy része átkozódhat, mert biztos pénzt akartak nyerni 4–0-s angolai vezetésnél" – nyilatkozta Tony Calvin, a Betfair sajtósa.

A legnagyobb vesztes talán egy svéd fogadó, aki minimális összegű nyeremény, 64 korona biztos tudatában tette fel pénzét az angolai sikerre, el is bukott 64 ezer koronát, amely 1.67 millió forint veszteséget jelentett. Egy angol fogadó 4400 fontot (1.3 millió forintot) vesztett ugyanígy.

Ők egészen biztosan emlékezni fognak a 2010-es ANK nyitómeccsére.

kit érdekel hogy ki menyit nyer vagy veszít, meg külömben is ez nem az a topik, nem szólnák semmi ha mondjuk a hírek topikba írtad volna vagya kérdez bármit bátranba..... :bash: :police:

Idézetet írta: PabloPro19 Dátum február 24, 2010, 21:42:30
kit érdekel hogy ki menyit nyer vagy veszít, meg külömben is ez nem az a topik, nem szólnák semmi ha mondjuk a hírek topikba írtad volna vagya kérdez bármit bátranba..... :bash: :police:

mukusz 745 sporttárs kérdezett valamit, amire flamann válaszolt és példát is hozott..., mi ezzel a gondod???

Véleményetekre lennék kíváncsi.

Egy ilyen stratégia féleségre gondoltam bár még nem számoltam utána, de lehetőséget látok benne

Abból indulnék ki, h 1 játékos általában nem nyer meg 2 tornát egymásután (tenisz). Megnézném előző héten kik nyertek és azok milyen tornán indulnak az aktuális héten. Lehetőleg olyan játékost választanék akik az adott tornán is az esélyesek közé tartoznak tehát, hogy normális odds-t kapjak majd ellenük. És azon a tornán végig ellene fogadnék minden meccsen. Téteket kiszámolnám (amik nőnek persze) úgy, h kb amikor kikap mindegy mikor kb ugyanakkora profitom legyen. Bankméret kb akkora kéne legyen, hogy 2 tornát végig tudjál finanszírozni egy játékossal. Mondom nem számoltam utána ez megoldható-e mekkora bank kéne hozzá mekkora kockázat van benne csak egy jó ötletnek tartom.

Mit gondoltok?

Idézetet írta: ab_aevo Dátum február 25, 2010, 13:44:06
Véleményetekre lennék kíváncsi.

Egy ilyen stratégia féleségre gondoltam bár még nem számoltam utána, de lehetőséget látok benne

Abból indulnék ki, h 1 játékos általában nem nyer meg 2 tornát egymásután (tenisz). Megnézném előző héten kik nyertek és azok milyen tornán indulnak az aktuális héten. Lehetőleg olyan játékost választanék akik az adott tornán is az esélyesek közé tartoznak tehát, hogy normális odds-t kapjak majd ellenük. És azon a tornán végig ellene fogadnék minden meccsen. Téteket kiszámolnám (amik nőnek persze) úgy, h kb amikor kikap mindegy mikor kb ugyanakkora profitom legyen. Bankméret kb akkora kéne legyen, hogy 2 tornát végig tudjál finanszírozni egy játékossal. Mondom nem számoltam utána ez megoldható-e mekkora bank kéne hozzá mekkora kockázat van benne csak egy jó ötletnek tartom.

Mit gondoltok?
Lusta voltam teljesen utánanézni, de átlagosan másfél havonta jönne egy bukta...belinkelek egy oldalt ott ha tényleg komolyan gondolod ezt a szisztémát akkor meg tudod nézni hogy az utóbbi években mire mentél volna vele...ott vannak az eredmények és az is hogy kit milyen szorzón tudtál volna elveretni...
http://tennis.matchstat.com/index.php?ControllerName=YearCalendar&Params=2009&SHOW=S+H+O+W