Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Igen bocsi. Tényleg elirtam, de javitve van mostmár.

Idézetet írta: ab_aevo Dátum november 18, 2007, 17:21:31
Szia! Üdv a fórumon.
Ezt már én is néztem, van egy olyan topik, hogy "baseball" ott vezettem ezt a stratégiát, jó ideig sikerrel, aztán pedig bukással, tehát összességében nem lett nyereséges, de mindenképpen érdekes ötlet.
Ezt nem értem, pontosan, hogyan teszed, ilyen kettes kombikba. Nem tudom, hogy hokival hogyan működhet, hisz itt szerintem sokkal kevesebb pont születik, és döntetlen is, van amivel szintén vesztesz. Tehát, itt akkor vesztesz ha akármelyik meccs döntetlen lesz, vagy akármelyik meccsen 1-el nyer a jobbik ugye?

Erre válaszolnál kérlek?

Egyes fogadóirodáknál lehet fogadni úgy NHL mérközésre, hogy a döntetlen nem jön számitásba, vagyis csak két kimenetel létezik.

Idézetet írta: Milan Dátum november 18, 2007, 20:21:15
Egyes fogadóirodáknál lehet fogadni úgy NHL mérközésre, hogy a döntetlen nem jön számitásba, vagyis csak két kimenetel létezik.

Aha, de gondolom, hogy ott nem adnak 2.8-at mindkét csapatra. Meg amúgy sem :)


Hát igen, az ötlet tényleg nem rossz, de azért hokiban az a döntetlen aggasztó. Nem egy szelóm ment már el rajta. Esetleg amerikai fociban működhet még a stratégia, csak ott meg sokkal kell nyerni az esélyesebbnek hogy normális oddsot adjanak az a gáz.

Mai meccs: Vancouver - Calgery         Vancouver nyer kettővel 2,95   Calgery nyer 2,85  Szerintem inkább a döntivel van itt a gond. Bár ennél a meccsnél nem néztem az esélyeket, nem elemeztem. ja, és bwin-es oddsok

Milan!

Melyik irodánál nincs dönti hokiban?

én ezt tegnap a partibetsen tettem és mindenképp döntetlen nélküli meccseket teszek

Tehát:
1. meccs vagy hazai (A) vagy 2-vel nyer a vendég (B)
2. meccs vagy hazai (C) vagy 2-vel nyer a vendég (D)

1.szelvény
A - C

2.szelvény
A - D

3.szelvény
B - C

4.szelvény
B - D

a és én is baseballal láttam, csak ugy gondoltam, hogy hokiban megközelitőleg lehet annyi pont, meg most baseball szezon nincs

Szóval el tudod érni, hogy az esélytelenebbre v. x 2.8 és az esélyesebb handicappel is 2.8? nem tudom nekem ez elég magasnak tünik. de akkor vszinüleg így van.

Hát nézd meg a bwinnél !Nem csalás, nem ámítás. De mondjuk nem minden meccsnél ekkora szerintem , mert pl. egy Detroit vagy Ottawa meccsre biztos nem lesz 2,8 -as odds hc-re.

Néztem a mai hoki meccseket és valóban ma közel egyforma erős csapatok játszanak. Ez ilyenkor szembetűnőbb. mikor mondjuk van 10 meccs, mert akkor tuti van benne 2-3, ahol az egyik csapat 1.4-es esélyes, akkor ugye a másik 2.8körül van és rendre vannak meglepik.


Én már amúgy csináltam olyan állatságokat, hogy csináltam tíz szelvényt, mindegyiken tettem egy nba meccset fixbe, meg egy nhl meccset mindig az esélytelenre - gondoltam egyszer kétszer csak bejön tíz meccsből - de nem igazán jöttem ki pluszba a dologból, mondjuk mínuszba sem, mert a tíz meccsből 2 -n nyert az esélytelenebb csapat. Így pont pénzemnél voltam.
Sőt játszottam olyat is sportingbeten, hogy kinéztem egy alacsonyabb oddsot olyan 1,4 körül , azt megtettem fixbe két szelón, a másik meccset meg egy focira tettem , hogy 2-3  az egyik szelón , a másikon meg hogy négy vagy több gól lesz .  És ezeket kötöttem az 1,4 es oddsú meccsel. De itt is volt olyan pechem , hogy persze hogy kb tíz meccseből most lett 0-0 vagy 1-0 az eredmény és így fújhattam az egészet. De azért mondjuk gyakran bejött, csak nem ért annyit az egész hogy ezen kockáztassak. Túl kicsi volt a nyereség ekkora kockázathoz. Most meg gondolkodtam azon, hogy megkéne próbálni , hogy egyik szelón megteszem, hogy a harmadik negyedben lesz a legtöbb pont egy kosármeccsen, a másikon meg azt hogy a negyediken. Erre olyan 3 -as oddsot ad a bwin minimum. Ezzel is az a gond viszont, hogy 50-50 százalék a nyerési esély, ami elég gyenge, és a haszon is csak 50 százalék körül van , ami szintén csekély ekkora kockázat mellett.
Ezt csak úgy leírtam hátha valaki megakarja próbálni, de én még mindig azt mondom, hogy a legtutibb ha kevesebb meccset játszunk meg viszonylag tűrhető oddsért és nincs akkora kockázat. Bár kísérletezgetni lehet, csak olykor igen sokba kerül.

Az ilyesmi tény és való hogy nem játszhatók. Minden ami ilyen statisztikára alapul, az nem működik szerintem, evvel csak a fogadóirodák járnak jól. Ezt avval tudom összehasonlitani, hogy te teszel 100-szor under-t 1.8-ért de hiába mert 50% az esély és ha felén jön be minuszban vagy, és ugyanezvan ha over-t teszel is, tehát sehogy sem éri meg.

Sajnos én is rájöttem. Megfizettem a tanulópénzt.Csak az gáz ,hogy én szinte kizárólag csak statok alapján játszom, nem szoktam pl. sérült/eltiltott listát, időjárás előrejelzést nézni meg ilyesmi. Max azt tudom ,hogy egy csapat milyen formában van, meg az eredményeit, milyen a gólátlaga stb. Szóval stat alapján játszom , bár tudom ,hogy eredményesebb lehetnék ha rendsen elemeznék, de azért így sem panaszkodom.