Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Veszel egy háromesélyes foci mérkőzést. El kezded játszani a H-t is, a D-t is,a V-t is szólóban. A tétet a második fordulótól (a Bookie Buster 5 -ös moneymanagementjéhez hasonlóan) aszerint emeled, hogy külön vezeted a H, a D, és a V kimeneteledre tett tétjeidet,és addig emeled a tétjét egy-egy kimenetelnek, míg be nem jön a találat(általában 3-4-5-re jön).Ekkor  profittal együtt visszanyered a korábban erre a kimenetelre tett tétjeidet.
Tehád mindhárom kimenetelre teszel különböző nagyságú téteket.Ha vége a meccsnek, nyilván 2-t veszítesz, 1-et nyersz.A nyertest alaptéttel játszod meg újra egy másik háromesélyes meccsen, a másik kettő  tétjét pedig emeled úgy meghatározva azok tétjeit, hogy azok bekövetkeztükkor az általad elvárt (arányos) nyereséget hozzák.Mivel a H-D-V tippek az "egal" esélyű meccseken eléggé gyakran váltják egymást,  nagy a valószínűsége, hogy nem lesz olyan sorozatod, ahol az egyik kimenetel hosszabb ideig "kihagy", de erre nincs garancia.Nyilván azzal lehet befolyásolni azt, hogy az "elfutás"ne következzen be, hogy olyan meccset választasz, amelyen a hiányzó kimenetel valamivel esélyesebb.

példa: H=2,55;  D=3,20;  V=2,55

alaptét a második fordulótól, ha az elsőnél mondjuk bejött a V  100 Ft-os téttel, (nyereményigényed 60Ft):

következőre H-ra teszel újra 103 Ft,ot, mert akkor viszanyered az előző forduló 100 Ft-ját, e forduló 103 Ft-ját, és még nyertél 60 Ft-ot (103x2,55=263 Ft; 263-100-103=60Ft nyereség).
ugyanez a D-nél: teszel 73 Ft-ot  . ha nyer: 73x3,2=234  (234-100-73=61Ft nyereség)
V-nél. 100 Ft-ot teszel, hiszen alaptétről indulsz

Az arányokat betartva nyilván lehet emelni a téteket.Hangsúlyozom nincs hosszútávú tapasztalatom ,de a rövidtávú azt mutatja, hogy nem abszolút hülyeség, van benne ráció.Persze a profik lehet hogy "szétszednek" e "fapados" módszer miatt. A legjobb az egészben, hogy némi tapasztalat után elég kevés időt vesz el, és nem kell gondolkodni... csak rakni a minta alapján.


Köszi, értettem a leirast. 
A lényeg a ráció, mint mindenben. Elvégre a lé a tét...
:topbet_125:

kaptam én is egy ingyenes ekönyvet fogadási stratégiákkal

illetve egy két tippet még ami ha mükődik akkor brutális, de folyamatba van a tesztelése

az oldal címe

http://www.theultimatesportsbettingsystem.com/

angol nyelvű ... NBA, MLB es NFL tippek vannak benne.

Az, hogy megjátsszuk mind a három kimenetelt én nem tartom olyan jó ötletnek.

Idézetet írta: zsiga77 Dátum február 14, 2009, 10:39:29
kaptam én is egy ingyenes ekönyvet fogadási stratégiákkal

illetve egy két tippet még ami ha mükődik akkor brutális, de folyamatba van a tesztelése

az oldal címe

http://www.theultimatesportsbettingsystem.com/

angol nyelvű ... NBA, MLB es NFL tippek vannak benne.


97%-os találati arány???

Inkább nem mondok erre semmit...

Idézetet írta: Boldi Dátum február 14, 2009, 12:42:48
Idézetet írta: zsiga77 Dátum február 14, 2009, 10:39:29
kaptam én is egy ingyenes ekönyvet fogadási stratégiákkal

illetve egy két tippet még ami ha mükődik akkor brutális, de folyamatba van a tesztelése

az oldal címe

http://www.theultimatesportsbettingsystem.com/

angol nyelvű ... NBA, MLB es NFL tippek vannak benne.


97%-os találati arány???

Inkább nem mondok erre semmit...


én se foglalkoznék vele, de azt a garanciát vállalja hogy vagy igaz és így nyersz vagy visszafizeti az árát.


Szumos, köszönöm az emlékeztetőt  :beerchug:

Amit itt leírtatok levezetést, az nem tiszta nekem , hogy elvileg a Buster 5-ös stratégia az kombis, vagyis ez a szólóban mindhárom kimenetel, hogy jön ezzel össze? ???

tulajdonképpen csak a tét-rakás "van lopva" az 5-ösből


#429 február 15, 2009, 20:10:19, Milan
Üdv mindenkinek a Fórumon,

Bár már elég rég óta tag vagyok itt, ez lesz az első hozzászólásom, aminek megvan az oka.
Én  is mint mindenki más keresgéltem hosszú ideje a legtutibb stratégiát amivel állandó profitot lehet elérni , miközben végig jártam azt az utat amit valószínűleg mindenki , azaz a saját bőrömön és pénztárcámon tapasztaltam  ki a dolgokat.
Rengeteget buktam ez alatt az idő alatt, de rengeteget tanultam is, és mindig az hajtott előre hogy megtaláljam azt a sportfogadó stratégiát amivel biztos hasznot lehet elérni.
Nos , ahogy látom itt majdnem mindenki a Frank Belanger által kitalált Bookie Buster , illetve Secret Football Systems követője.  Ezek a stratégiák végülis kivétel nélkül arra épülnek hogy a veszteségedet megpróbálod visszahozni a következő fogadással , emeled a tétet és ha nyersz akkor visszanyered az addigi veszteséged plusz a kitűzött hasznodat.  Hát ehhez elég jó idegrendszer szükséges, és még több pénz, ha jól állsz ezzel a kettővel , akkor elvileg nyereséges lehetsz.  Frank végülis a Martingale módszer különböző változatait ültette át a sportfogadásra, bar azt el kell ismerni hogy első megközelítésre jól hangzik.
Használtam én is sokáig, de aztán időről időre jöttek a bukó szériák és olyankor nagyon nagyon nehéz ragaszkodni a szisztémához főleg amikor a bankod már elég szépen megcsappant.
Lényeg a lényeg, elkezdtem alternatív megoldások után kutatni, és még jó pár fogadási stratégiát kipróbáltam, de igazából mindegyik a helyes tippelésre épül.

Közben elkezdtem foglalkozni internetes marketinggel és különböző dolgokkal, a sportfogadás kicsit háttérbe szorult.
Na nem túl sokáig, csak addig amíg rá nem bukkantam valamire , ami teljesen megváltoztatta az online sportfogadásról a véleményemet, pozitív irányban.
Találtam valamit ami egészen különleges és teljesen más szemszögből közelíti meg az egész dolgot. Teljesen kockázatmentes az alkalmazása és azt nyugodtan merem állítani hogy eddig ehhez hasonlóval sem találkoztatok.   


Ha bármilyen további kérdésetek van kérlek NE írjatok privát üzenetet ide, nem sok időt tudok itt tölteni. Az oldalon meg van adva elérhetőség, azon keresztül lehet érdeklődni.  Szeretnem letisztázni hogy nem átverés és nem szélhámosság a dolog, hanem egy valójában működő sportfogadási stratégiáról van szó.
Minden érdeklődőt szeretettel varunk!

Aki regisztrál az betekintést nyer ebbe az egészen különleges stratégiába, és tagja lesz egy zártkörű klubnak.
Aki nem csatlakozik, azoknak további sok sikert kívánok a továbbiakban!

Szép napot mindenkinek!

Emery


150 ojróért megéri. Én is csinálok egy ilyen honlapot, hátha akad 10 balek. Inkább csinálom tovább Belangert, ő legalább nem kér pénzt!
puszi

Úgy látszik valaki megtalálta az örök élet forrását ;D ;D ;D ;D ;D      Szinte ingyen.......   ;D ;D ;D ;D   

Hát azért 150 pénzért kicsit több információra lenne szükség... Még az internetről rendelt cuccok mellé is van kép.... Sőt! Még egy sorsjegyen is több információ van arról hogyan nyerhetsz....  :crazy2: Sőt! Sőt! Még a bérgyilkos is csak a pénz felét kéri a "munka elvégzése" előtt!  :2guns: Ez így barátom nagyon-nagyon-nagyon vak............................ :coolsmiley:

Ez valami olyasmi lehet, hogy Te adod a pénzt és a tippet is. ;D

Ha annyira tuti ez a módszer, miért nem tartja meg magának a feltalálója? A nagy számok törvénye alapján ugyanis minél kevesebben ismerik, annál tovább alkalmazható. A sportfogadók ugyanis nem a fogadóirodáktól nyerik a pénzt, hanem egymástól, az irodák csak "közvetítenek". Ha már mindenki használja a spanyol viaszt, mindenki nyer, de kitől, ha nincs vesztes fogadó? A fogadóirodáktól nyilván nem, mert azok meg idejében bezárnák a boltot, mert azért ők sem hülyék. A kör bezárult, vagyis a tömeges elterjedése és a fogadóirodák csődje után már maga a feltaláló sem tudná használni.