III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Ilyen létezik?  :D :D :D :D

Mérkőzés:
BRAZIL: Campeonato Baiano - Round 6
Vitoria   1-1   Bahia 82. percnél járunk. A hazaiaktól eddig 5 játékos kapott pirosat, a vendégektől 4. 13-an szaladgálnak a pályán?  :o :o :o ;D ;D ;D

röviden és tömören:



+
És még csak február van!  :)

Összesen 12 volt a pályán kívüliekkel együtt: https://index.hu/sport/futball/2018/02/19/operario_comercial_brazilia_vitoria_bahia/

Tiszta megyei :D

Idézetet írta: gerry Dátum február 18, 2018, 21:45:34
Ilyen létezik?  :D :D :D :D

Mérkőzés:
BRAZIL: Campeonato Baiano - Round 6
Vitoria   1-1   Bahia 82. percnél járunk. A hazaiaktól eddig 5 játékos kapott pirosat, a vendégektől 4. 13-an szaladgálnak a pályán?  :o :o :o ;D ;D ;D

MLSZ - Július 21-én rajtol a labdarúgó NB I következő idénye

Július 21-én rajtol a labdarúgó NB I következő idénye, amely 2019. június 2-án ér véget.

A magyar szövetség honlapján szereplő versenynaptár szerint december elejéig 18 fordulót játszanak a 12 csapatos élvonalban, az utolsót december 8-án rendezik, a tavaszi első kört pedig február 16-án.
A Magyar Kupa első fordulója augusztus 1-én lesz, a döntő pedig 2019. május 22-én. A 20 csapatos másodosztály július 29-től 2019. június 2-ig tart.
A Bajnokok Ligája és az Európa Liga előselejtezőjében az oroszországi világbajnokság ideje alatt, június 26-án, illetve 28-án rendezik az első meccseket.

forrás: mti

Bajnokok Ligája - A magyar bajnoknak négy selejtezős párharcot kell nyernie a csoportkörig

Az eddigi hárommal szemben a nyártól már négy selejtezőkört kell sikerrel megvívnia a magyar labdarúgó NB I győztesének, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörébe jusson, miután az európai szövetség (UEFA) megváltoztatta a sorozat versenykiírását.

Az UEFA keddi tájékoztatása szerint a BL-selejtező ötszakaszos bajnoki ágán - ahová az NB I aranyérmesét is sorolják - 44 csapat szerepel, amelyek közül négy játszhat a csoportkörben. A háromfordulós nem bajnoki ágon lévő 11 csapatból kettő kerül a főtáblára. A 32-es BL-főtáblán 26 hely foglalt: a spanyol, a német, az angol és az olasz bajnokság 1-4. helyezettjei mellett a sorozat, valamint az Európa Liga címvédője is automatikus résztvevő, miként a francia és az orosz bajnokság 1-2. helyezettje, illetve a portugál, az ukrán, a belga és a török bajnok.
Változik az Európa Liga selejtezőjének menetrendje is, viszont a főtábla mezőnye - ami a második számú sorozat esetében 48 csapat - a BL-hez hasonlóan ugyanannyi marad.
A főtáblán 17 csapat részvétele a bajnoki helyezések alapján biztos, miként a BL-selejtező végjátékában búcsúzó tíz másik együttesnek is. Újdonság azonban, hogy a nyártól már szintén két részre bontják a selejtezőt. Az egyik ágon a BL-selejtező egyes szakaszaiban kieső csapatok játszhatnak tovább a kiadó nyolc helyért. A másik EL-selejtezős ágról 13 klub juthat fel a főtáblára.
A magyar bajnokság második és harmadik helyezettje, valamint a Magyar Kupa győztese ezen az ágon szerepel, a selejtező első fordulójában kezd, és négy párharcot kell sikerrel letudnia ahhoz, hogy főtáblára kerüljön.

forrás: MTI

Ideje végleg átszokni a külföldi közvetítésekre:
"Akkor vásároljunk sportjogokat még, gondolhatták, és ha a Rangadó nem téved, akkor elkezdődött a rákínálgatásdi. Az olasz bajnokság jogai a Digisportnál, a spanyol bajnokság meccsei a Sporttévénél vannak, ők saját bevallásuk szerint piaci árat fizettek értük, de ez, úgy tűnik, nem lesz elég, mert a TV2 rájuk ígért, és ősztől már náluk lehetnek az olasz és spanyol bajnokik.
A hétköznap esték egyébként meg vannak oldva, a TV2 2021-ig vette meg a BL "B" jelű közvetítési csomagját: a keddi és a szerdai játéknapon 19:00-től és 21:00-től is lesznek meccsek a Spíleren, mert olyan ajánlatot tettek erre a csomagra, amivel a piacról és reklámbevételekből élő Sporttelevízió nem tudott versenyezni.
Spílertől sem kaptunk nem hivatalos tájékoztatást a két új bajnokiról. Információink szerint a Spíler komolyan tárgyal a két újabb bajnokság és további sportesemények jogairól is, de leütve még nincs semmi."


Magyarán a Diginek marad a Ligue 1, a SportTv-nek pedig a Bundesliga.

Sport TV azért ad ezt azt, pl sokszor teniszt, ami mondjuk engem nem izgat fel, de sokan nézik. Bundesliga nem rossz, kézi BL-t is, de más kézi meccseket is csajoknál, férfiaknál is, Érd, Tatabánya, füred stb meccseket.
NFL szezonban ontja a meccseket, ismétlésekkel elég szépen le lehet fedni a műsorsávot. Én amúgy NBA csomagból vennék nagyobbat, szerintem elég nézett (bárt ez csak megérzés), aztán pl. ott a Spíler, néha 3 NHL meccset ad live egymás után, Sport Tv-nél meg alig-alig van NBA. Főleg rájátszás-meccsből kéne több, mert szerintem lenne rá igény, meg a UFC is a Sport Tv-é, szóval ha a LaLiga nagy veszteség is, azért lesz még ott ez-az.
LaLigát viszont sajnálom, arra is kíváncsi leszek Farkas Norbival mi lesz így, mert sokszor rásütik, hogy ennek meg ennek szurkol, viszont nagyon informatívak a közvetítései, azért egy másik szint, mint amit Fülöp vagy Faragó Ricsi hoz spanyol meccsek terén

Focirajongóknak gondoltam, hogy nem sok választásuk marad. Vagy lesz Spílerük, vagy nézhetnek online valamit. Azzal tisztában vagyok, hogy viszonylag sok dolgot ad a Digi, Eurosport vagy a SportTv (tenisz, UFC stb.), bár az is nagy kérdés, hogy meddig? Mert lehet, hogy előbb vagy utóbb, de le fog csapni azokra is a TV2 csoport.

Én is kíváncsi lennék NBA számokra, mert szerintem annyira nem nézett. Aztán lehet rám cáfolnának az adatok.



Nem rég, vagy 2 napja jelentették be, az újabb 2 sport csatit. Spíler 1,2,3 lesz.

aztán kérdés, melyik szolgáltató melyik csomagjába bassza be...

Farkas Norbi nekem a nagy veszteség ebben a történetben. Tényleg rásütik hogy részrehajló, de kente-vágta a LaLigát, háttérsztorikat stb, nem a Nemzeti Sportból informálódott, mint a többi. Egyébként talán kevesen tudják, de nagyon szeret írni, fordítani, van is egy riportkönyve, különböző sportolókkal.

Egy kis pontosítás: a Bundesliga az Eurosporté, a Sport Tv-n a Német Kupa megy.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 08, 2018, 18:45:35
Egy kis pontosítás: a Bundesliga az Eurosporté, a Sport Tv-n a Német Kupa megy.
Jövőre már nem, átkerül a Sport Tv-hez. Elvileg el is dőlt már ez a dolog.

Kaptam több üzenetet, hogy ide is másoljam be a Sportfogadás.org fórum kerékpáros topikjában írtakat (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=6927.0). Így teszek, ám ha az adminok mégis úgy vélik, hogy ez duplikálásnak számít vagy nem idevaló, akkor nyugodtan törölhetik. Ha mégsem így vélik, akkor hagyják itt ezt a hozzászólást. Amelyiket, megjegyzem, bár válasznak szántam a kerékpáros topikban, tényleg inkább itt a helye.
Szóval:

"Amellett, hogy ezúttal is nagyon egyetértek az általad írtakkal, még a következőket is hozzátenném (igaz, ez már nem konkrátan a kerékpársportról szól, viszont arról a jelenségről, amiről írsz és amire felhívtad a figyelmet, sajnos igenis szól):

A politika és marketing és sportágfejlesztés szempontjából érdemes visszanézni arra is, hogy a sportágak előrevitele helyett milyen irdatlanul hatalmas rombolást végzett Magyarországon az úgynevezett látványsportágaknál a TAO-nak nevezett akármicsoda!
Szerintem elegendő csak a focit és a kézilabdát említeni. És azt, hogy már nem csak a klubcsapatok kezdőjátékosai vagy cserejátékosai, hanem még a kispadon helyet sem kapó - és így meccslehetőséghez egyáltalán nem jutó - játékosai is számukra kényelmesen hatalmas fizetéseket kapnak! És mivel a semmi teljesítményért számukra megfelelő fizetést kapnak, teljesen elkényelmesednek és immár semmi sem ösztönzi őket a jobb teljesítményekre.

Példa a TAO pénzre-támogatásra (persze, ez nem jellemző mindenkire a következő példa, viszont cserében nagyon elterjedt dolog és nagyon sokan "művelik"):

Valamelyik sportág vagy sportegyesület kap például 300 millió forint TAO-támogatást. Az XY politikus tudatára adja az illető sportegyesület képviselőinek, hogy 300 millió forint TAO-támogatásból 200 millió forintot azonnal vissza kell adniuk zsebbe a támogatást megítélőknek vagy pártjuknak, és az illető sportegyesület pedig legyen boldog a maradék 100 millió forint támogatással.
Azért kell zsebbe és diszkréten visszaadni a sok-sok-sok millió forintot, mert így nem marad semmi nyoma, hiszen tudvalevő dolog, hogy a szó elszáll, de az írás megmarad.
A kívülállók (szurkolók, stb.) azt látják, hogy kedvenceik kaptak 300 millió  forint támogatást, és ennek nyilván örülnek. A kedvencek pedig nagyon jól tudják, hogy az a mindenki által látható-hallható 300 millió forint TAO-támogatás nekik VALÓJÁBAN mindössze csak 100 millió forint támogatást jelent. De hát még ez a 100 millió is több a semminél!
Abból a 300 millió forintból - ugyebár - a 200 millió forint "alkotmányos költséget" máris azonnal átadták az illetékes elvtársaknak, és nekik mindössze a maradék 100 millió forint maradt.
Ennek ellenére nekik az eredeti 300 millió forintos támogatást kell költségelés módjával "lepapírozniuk", hogy minden rendben legyen, de kaptak-kapnak egy olyan szóbeli ígéretet a politikusoktól, hogy nem fogják őket zaklatni az adóhivataltól, amíg ők kormányoznak és ők vannak hatalmon.
A sportegyesületnél nagy boldogság van, hiszen kaptak 100 millió forint támogatást. Ennyire sok pénzből vásárolhatnak dán-francia-spanyol-német-norvég-holland kézilabdázókat vagy szerb-bosnyák-akárkicsoda (stb.) focistákat, és nem csak ezeknek, hanem még a cserepadra leültetendő vagy még oda sem férő - olykor magyar válogatott - játékosoknak is adhatnak hatalmas pénzeket!

Elvileg mindenki jól jár, hiszen van pénz dögivel. Maximum csak a sportszerető drukkerek szentségelnek és káromkodnak majd az éppen soron következő nemzetközi torna miatt, amikor azt látják, hogy a kedvenc klubcsapatukban játszó légiósok bucira verik azt a magyar válogatott csapatot, amelyiknek játékosai nagyrészt éppen a szurkolók kedvenc klubcsapatánál kispadoznak vagy még oda sem férnek!"