Napi tipp - Augusztus 9.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 9.

Van egy tipped? Oszd meg fórumtársaiddal. Gyűjtsük össze a nap legjobb tippjeit ebben a fórumtémában.

#1 augusztus 09, 2018, 06:59:49, SPF Infó
Kiemeltebb csütörtöki programok:

- Európa Liga, selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzések
- Atlétikai Európa-bajnokság, Berlin
- Úszó Európa-bajnokság, Glasgow
- ATP Toronto (Rogers Cup)
- WTA Montreal (Rogers Cup)

Röplabda: 09.08.2018 10:00

Thaiföld - Katar

Kétesély: Katar

Nyereményszorzó: 1.57

Kína-Németország
u20-as női vb 13:30

1.20 van a németeken, nem nagy odds, szóval vagy valami hendit kell húzni, vagy gólokat, hogy értelme legyen.

Sajna az atlétika meg az úszás miatt ezt az u20-as tornát annyira nem követem, de a németek meccsét épp láttam nigéria ellen. Bár csak 1-0-ra nyertek, elég jól játszottak. Ebben a korosztályban nigéria elég kellemetlen, mert fizikálisan erősek, de a németek így is domináltak. Lőhettek volna többet, főleg a 2. félidőben, de a kulcspasszok vagy nem sikerültek, vagy ha minden klappolt, akkor a nigériai kapus védett olyat, hogy leesett az állam. Volt, hogy olyan lövesét szedett ki, ami 100-ból 99 kapusnál gól ezen a szinten.
Fizikálisan jók voltak a németek, szóval nem hiszem, hogy 2-3 góllal ne vernék Kínát.

Kína megverte Haitit, azt a meccset nem láttam, de a 2-1-es győzelem lehetett volna fordítva is, mert ha a tatot nézem, labdabirtoklás, szögi, lövések, mindenben Haiti volt jobb. Ok, nem rossz Haiti, ahogy jelezte valamelyik kolléga korábban pár napja, de azért nem is Németország. Én amondó vagyok, a németek 2-3 góllal jobbak, és ha a helyzeteket most belövik, akkor az overrel sem kéne, hogy baj legyen.

de hogy valami tippet is írjak, szerintem a németek eljutnak három gólig.

Leipzig- U Craiova

Szerintem egyertelmubb mecs ma nincs, a hazaiak mind harom valogatott jatekosukkal kiegeszulve, a legjobb kerettel (topp 11el)fognak jatszani, elozo forduloban a Hackent szepen megfektettek 4-0 majd egy kotelezo visszavagot felgozzel. Craiovaiak szerencsetlensegukre ismet egy eross ellenfelet kaptak tavaly a Milan ellen nem vallotak szegyent de bucsauztak is koran. Iden ket jo jatekosuk is elhagyta a klubbot es akik erkeztek a kapuson kivul senki sem jo.(eddig). Sajnos nagyon rosszul kezdtek, a 4dik foduloig kellett varni az elso golig. Az utolso ket mecsukon is az ellenfel jatszott jobban es azok nem a lipcseiek szintje. Tobb golos hazai sikert over3.5 a legjobb valasztas. Ja es harom vedot nem tud jatszatni serules miatt a Leipzig.