Hogyan bundázzak meccset?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: hubika88 Dátum január 24, 2020, 11:18:25
Az a legjobb szerintem, ha egyik gyerekkori barátod versenysportoló lesz és az sem baj ha egyéni  ;D  pld ha teniszező lenne, és mondja ha duplabrékkel vezet, akkor elbukja azt a szettet, széttör vagy két ütőt, idegesen belevág mindent a hálóba és voala 10es odds

Az én egyik barátom bíró lett, de sajnos már nem tartjuk a kapcsolatot. Lehet felhívom...  :D

Én beszélgettem anno megyei bírókkal, és szerintük a felvétel, képzés és tesztek alatt kiszűrik azokat, akiket meg lehetne környékezni. Azt viszont az egyik bevallotta, hogy voltak renitens focisták, akik annyit szidták a pályán, hogy nem akarta őket elfelejteni a következő találkozásra, aztán megsimította a kártyás zsebét és mosolygott. ;D

Illetve régen kérdeztem egy Vidis vezetőt ilyen szurkolói találkozón, hogy mi ez a kedvezünk a Debrecennek néha, aztán néha viszonozzák dolgot, mi lenne ha mindig elpicsáznánk őket inkább. Azt mondta szerinte nincs ilyen, a képzeletem szüleménye, és amúgy is, az ilyet nem lehet bebizonyítani. :D

Én a 'lesz kiállítás' piacra mennék rá. Az baromi jól fizet. Keresnék olyan focistákat akik úgy egyébként is sokat szerencsétlenkednek a pályán, aztán megkörnyékezném őket. Ő is jól járna mert nem kell végigmelóznia a 90 percet, meg én is. Egy pár éve volt egy meccs, már nem emlékszem ki volt az illető, de épphogy beállt a nemtudom hanyadik percben csereként rá két percre már ki is állították. Na őt biztos jól megbundázta valaki. :D

Idézetet írta: Csenii Dátum január 24, 2020, 19:45:34
Egy pár éve volt egy meccs, már nem emlékszem ki volt az illető, de épphogy beállt a nemtudom hanyadik percben csereként rá két percre már ki is állították. Na őt biztos jól megbundázta valaki. :D

Sztem rá gondolsz:
https://www.youtube.com/watch?v=c_wwNm7KzWg

#19 január 25, 2020, 00:02:12, Csenii
Nem ez volt, de majdnem. :D Aztán beugrott, nagyon szerettem a Liverpoolt egy időben meg a csapatkapitányukat. Steven Gerrard volt aki elkövette azt az ominózus szabálytalanságot amikor is 38 mp-es játékidő után kiállították. Emlékeznem kellett volna rá mert ilyen gyorsan még nem buktam meccsen. Arra fogadtam hogy betalál a kapuba, de hát ez a reményhal gyorsan meghalt. :D A Man United ellen játszottak, ez volt az a meccs:


Idézetet írta: lacuss Dátum január 24, 2020, 08:00:58
Egyébként nem is az az érdekes vitatéma, hogy egy hétköznapi fogadó hogyan tud meccset bundázni, hanem az hogy hogyan lehet időben kiszúrni egy bundameccset, és hogyan lehet ebből hasznot húznunk.

A zuhanó odds utalhat erre is.

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 24, 2020, 09:53:22

Én kétféle módon bundáznék:
- Olyan fogadási piacon próbálkoznék, ami nincsen annyira szem előtt, több profillal kisebb téteket, triplázó környéki szorzón. Vannak olyan fogadások, hogy milyen színű lesz Erzsébet királynő kalapja, miket mond a beszédében. Első kapcsán lehetne nagyobb a lehetőség, ugyanis ott az öltöztetőket/designereket, illetve Erzsébetet kéne kicsit manipulálni, lehető utóbbit kevésbé.

A kisebb piacokon eleve a feltehető tét is kisebb, hamarabb jelez a rendszer.
A sok profilról érkező ugyanolyan fogadás meg egy kis piacon is feltűnővé teszi a dolgot.

Szerintem ezért jut el korlátozásig olyan hamar sok arbolásra használt számla is: a kis piacokon ugyanazt játssza a fél világ, amit az arb kereső oldalak kidobnak...   :)

A másik oldala viszont tényleg az, hogy mondjuk a Barca-real Madridon is ugyanolyan szorzók vannak, mint a Fradi-Újpest meccsen, de az utóbbin kevesebb pénz elég a bundához.
Vagy egy kosármeccs győztesére ugyanolyan oddsok vannak, mint egy teniszmeccsre, de utóbbinál elég hozzá egy játékos megfizetése.
Talán a profi játékosok számához képest teniszben van a legtöbb bunda.

Az sem feltétlenül igaz, hogy nem a 90 plusszos góloknál kell keresni a bundát. Sokszor látni indokolatlanul sok hosszabbítást, ilyenkor bennem az merül fel, hogy a sporinak fűződik érdeke egy újabb gólhoz, aminek egy X,5 over fogadás lehet mondjuk a magyarázata.

Specialis fogadasok piac nem jo a bundara. Nagyon kicsi a max nyerheto osszeg.
Legkonnyebb meg mindig egy kimenetelre bundazni, a spanyoloknal ez a legkedveltebb. Egy hazai gyozelemhez eleg egy gol tizibol, meg is van, nem is feltuno.
Ami fontos, hogy kimenetelre nagyok a max tetek mindenutt es az offline irodaknal is ott van a musoron.
Ennek ellentmond, hogy egy 80-as evekben jatszott angol valogatott csavo (nem jut eszembe a neve) nyilatkozta, hogy nagyon sokszor fogadtak arra, hogy mi lesz az elso esemeny a meccsen. Bedobasra jatszottak, kezdesnel konnyu volt elorevagni a labdat, ami rogton ki is ment. Kint offline fel lehetett adni ilyet, sztm meg ma is a nagy meccsekre. Mikor Porsche Vili (Sebok) Zgen jatszott, a horvat offline volt a tuti, ott eleg nagy tetet felvettek overre is.
Jol irta valaki feljebb, teniszben a legkonnyebb megcsinalni, viszont fociban a nagyobbak a lehetosegek es a szamok.