Let's get ready to rumble

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#450 március 27, 2010, 21:24:16, Latzka
Photoshophoz tényleg nem értek :D, de tényleg az a tiszta, ha előre be vannak írva a tippek. Élő azért más tészta. Akkor eddig (a Fradi a 4. függő):

1.
Vive Kielce - Hamburg HSV   x2   1,25  :ok:
Hertha Berlin - Borussia Dortmund  1,5 gól felett  1,20  :noway:

Odds: 1,50
Tét: 30$  

2.
Hertha Berlin - Borussia Dortmund 2,5 gól felett  :noway:
Odds: 1,68
Tét: 25$

3.
Wolverhampton Wanderers - Everton  1,5 gól felett  1,30   :noway:
Újpest FC - Budapest Honvéd FC   1x    1,12   :noway:
Luczak - Söderling   2   1,06   :ok:
Odds: 1,54
Tét: 20$

Pocsék kezdés, pocsékabb folytatás, ragyogó befejezés. Útban van haza felé egy McKinley és még egy kis játszani való is marad majd.




#454 március 29, 2010, 17:14:50, Latzka
HC Muncipal Constanta - MKB Veszprém KC   2   1,32   :ok:
RK Gorenje Velenje - Ciudad Real BM   2   1,08   :ok:
VV Venlo - PSV Eindhoven   2   1,45   :ok:

Odds: 2,07
Tét: 30$  

Két slágertipp plusz egy foci. Az első kettő nem nagyon szorul magyarázatra; a PSV meg ha zsinórban negyedszerre sem nyer, akkor búcsút inthet a 2. helynek is. Afellay eltiltva, de legalább már a Moszkvánál van Honda, aki az eindhoveni 3-3-nál is igencsak sok borsot tört Dzsudzsákék orra alá. Függőben még ugye a Fradi kockázatmentesen.

Először is nálam már az is nagy siker, hogy egy egész hónapot összesíthetek. Alapvetően rossz a ,,fogadási kultúrám", kis idő alatt szeretnék relatív sokat nyerni. Ez persze több esetben nem jön, mint igen. Másik gond, hogy nem tudom kellően elkülöníteni a sportfogadás, póker és kaszinó tőkémet, gyakorta egybefolyik. És hiába megy mondjuk kettő is jó, a harmadik simán leamortizálhatja az egészet.

E hónap alapját, (nyitáskor is leírtam) a februárban elért ilyen-olyan játékokon elért pénznyeremények adják. Ez bővült ki bónuszokkal: Betclic 6000 Ft kockázatmentes, Unibet 50 euró kaszinó bónusz, Unibet 20 000 Ft sportfogadás bónusz.

Ahogy tudtam vezettem a naplóban, de azért voltak kimaradások. Az unibet kaszinó bónuszáról mindenképpen akartam így utólag írni, talán másnak is hasznos lehet. Szóval egy 100%-os bónt kínáltak max. 50 euróig, 25x-ös forgatási feltétellel. Ugye a rulett és blackjack nem számított bele, pedig ezeken a nagy kockázat vállalás talán elkerülhető lenne.
Rátaláltam a Hi-lo switch játékra, melynek lényege, hogy a gép elénk tesz 3 kártyalapot és dönthetünk, hogy magasabb vagy alacsonyabb lesz a következő. Ha a célunk a nyerés lenne, akkor szvsz szépen buknánk ezen a játékon, de a forgatást nagyon jól szolgálja. Feladatunk annyi, hogy a legalacsonyabb lapokra (Ász, 2-es) vagy a legmagasabbakra (Király, Dáma) játszunk. Ásznál, kettesnél nyilván magasabbra teszünk, királynál és dámánál pedig alacsonyabbra. Ezeken a nyeremény minimális, de arra úgy-ahogy elég, hogy fedezze az elveszett téteket.

Ha már a kaszinó játékokhoz közelebb kerültem, gondoltam kipróbálom a nem olyan rég játszható Double Exposure Blackjacket. Az értesítő mailben úgy hirdették, hogy hiper-szuper játék, ahol látjuk az ellenfél (azaz a gép) mindkét lapját!!! Na, de azt kihagyták belőle, hogy döntetlennél is a gép nyer és BJ esetén nem 2,5x-eződik a tétünk, hanem csak duplázódik... Igen ,,vicces" helyzetek tudnak kialakulni. Két lap után mondjuk 20-ad van, de már látod, hogy a gépnek is ennyije van. Nincs mese rá kell húzni és várni az ászt. Ez sose jött össze, de azért 19-ről párszor behúztam a 2-est:) Szóval nálam felejtős ez a játék, akkor már inkább a hagyományos.
Lényeg az előbbivel sikerült megforgatni, utóbbival meg valami 10-20 eurót nyerni, így ezen kaszinó-kalanddal valami +70 euró jött össze.

Sajnos Betclicnél volt egy másik kaszinó bónusz, ahol elment kb. 100 euró. Így ez lett az egyetlen iroda, ahol veszteséggel zártam. 10 eurót kaszinó tétet kellett csinálni, cserébe 03.31-én adnak majd 10 eurót a sportfogadás számlára. Slot gépen megcsináltam, de aztán Bj-en ,,megborultam". Elszállt az agyam, ami néha előszokott fordulni velem. Ez kicsit bánt, de végül a hónap utolsó szakasza a vártnál sokkal sikeresebb lett, így ez is belefért.



(Bet-at-home és Betclic is simán kifizetett. Másoknak voltak/vannak velük gondjai, de nálam semmiképpen sem feketelistások. Persze, ha engem vernek át, akkor mást mondanék)

Hiszek egyfajta periodikusságba, azaz jót rosszt követ és ugyanez fordítva. (Mind az életben, mind a sportfogadásban) Nyilván az a jó fogadó, akinél több a jó sorozat, kevesebb a rossz és az utóbbit is könnyebben kezeli. Nem tartok itt, így áprilisban újfent csak azzal játszok, amit nyertem. Ha minden igaz, akkor ez így fog kinézni:

Tobet: 10 euró
Moneybookers: 10 euró
Betclic: 10 euró
Bet365: 5 euró

Meglepne ha áprilisban ebből végig tudnék fogadni, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Az biztos, hogy ez egy kifutott hónap volt, de a rossz január miatt rám is fért.

Gratulálok, szép hónapot zártál! :beerchug:

A moneybookers-es 10 euró az gamebookers-es 10 euró akar lenni? ??? Bocs ha hülyeséget kérdezek ;)

Idézetet írta: jaaas Dátum március 29, 2010, 18:37:26
A moneybookers-es 10 euró az gamebookers-es 10 euró akar lenni? ??? Bocs ha hülyeséget kérdezek ;)

Nem, az aminek írtam. Egy guru játékot megnyertem és arra jön majd a nyeremény. Köszi!

Idézetet írta: Latzka Dátum március 29, 2010, 18:42:16
Nem, az aminek írtam. Egy guru játékot megnyertem és arra jön majd a nyeremény. Köszi!

Nem kevés önuralomról és türelemről tettél akkor tanubizonyságot. Nem tudom mennyien tennék ezt mint Te, h mindent kiveszel, és csak "ingyen pénzből" fogadsz. Nagyon jól csinálod, csak igy tovább!

És bocs az értetlenségem miatt ;) :beerchug:

#459 március 29, 2010, 20:41:08, Latzka
Idézetet írta: jaaas Dátum március 29, 2010, 19:26:32
Nem kevés önuralomról és türelemről tettél akkor tanubizonyságot. Nem tudom mennyien tennék ezt mint Te, h mindent kiveszel, és csak "ingyen pénzből" fogadsz. Nagyon jól csinálod, csak igy tovább!

Na akkor csak idézek, abból amit ma délelőtt írogattam melóban :) Az itteni fogadók fogadási szokásait kezdtem elemezgetni, de a végére nagyon összefolyt és nem tetszett. Szóval:

"Szerintem  racionális megállapításokat tettem fórumtársaim fogadószokásairól, de hogy kerek legyen a dolog magamat sem hagyom ki.  Normál esetben (ha nem kell forgatni) a kis oddsú 2-es, 3-as kombikat játszom, persze sokkal rosszabb találati aránnyal, mint Pistiék-ék. Élőzés az igazi gyengém, hosszútávon ebből mindig rosszul jövök ki. Amit még észrevettem, az az, hogy forgatási kényszer alatt mindig összeszedettebben játszok, amit az okozhat, hogyha a fogadásaimat kihozom nullára, ugye akkor is profittal zárok. Ez a tudat olyan "nyugalmi állapotot" okoz, hogy ilyenkor valamiért jobb fogadóvá válok:) Sajnos bónusz nincs mindig, így most egyelőre azt találtam ki, hogy olyan helyen fogok állandóan fogadni, ahol szűk a live kínálat. Ez lehet az expekt."

Itt a tiéd ;):

jaaas:
"Egyértelműen a profizmust tükrözi a szemlélete, ami viszont felróható neki az a rendszeres eltűnése. Emiatt kicsi a "mintája", pedig jó lenne, ha több hónapot is lehetne vizsgálgatni. Többségében 1,40-1,90 terjedő oddsok, alapos kiválasztással. Bankrollmenedzsmentet alkalmaz, így egy-egy elveszett tipp nem hat ki vészesen az egész bankrollra. Amikor feltűnt újra és újra a fórumon, akkor ezzel a módszerrel tudta gyarapítani az egyenlegét."

Magamnál kihagytam, hogy a nagyobb bankroll is egyfajta nyomást okoz; nagyobb az esélyt látok ilyenkor a bukásnak, mint a további profitnak. Meg az életben is csak most kezdtem úgy igazából építeni a dolgaimat; az valahol irreális, hogy 100 000 Ft-os bankrollt tartsak a számlámon. Igyekszem értelmesebb értékrendet teremteni, nem úgy mint a bohém főiskolás évek alatt ;D Ez a válasz összességében.

Betclic nem vert át, számlára tették az ígért 10 eurót. El is kezdtem szemezni a Újpest - FTC meccsel. (1,72 - 3,40 - 4,25)

1., Hülye vagyok, hogy magyar ligakupára akarok fogadni?!
2., Talán van benne érték


Craig Short kijelölte az Újpest elleni kezdőcsapatot. A Ligakupa-találkozón az alábbi összeállításban játszunk majd: Haber - Csizmadia, Wolfe, Stockley, Sváb - Schembri, Lipcsei, Adnan, Kulcsár - Shaw, Mamic.
A kispadon Hermány, Vass, Tutorics, Tóth, Szabó, Nyilasi és Elding ülnek majd. (ftc.hu)

Liláknál Rajczi elvileg játszik, de várhatóan inkább fiatalokkal. Így már a vendég siker vagy az x2 sokkal jobban tetszik, mint az Újpest 1,72-ért.

Idézetjaaas:
"Egyértelműen a profizmust tükrözi a szemlélete, ami viszont felróható neki az a rendszeres eltűnése.

Ezt a Te véleményed, vagy más irta? Igen, szokásom eltűnni, de ennek több oka is van:
1., nagyon szép minuszt hozok össze, és pihenésre is van szükségem. Ha valaki rossz formában van, ez a legjobb dolog amit tehet. Mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyi pihenésre van szüksége. Nálam is ez több rétegű dolog: ha úgy érzem, h az elemzéseim onnantól kezdődően rosszak, h leirom az első betűt, és ezt nagy rendszerességben figyelhető meg, akkor akár több hónap pihenőt is kiveszek. Hiszen ebben az esetben azt is profitnak könyvelhetem el, ha nem vesztek. Ha úgy érzem, hogy az elemzésem helytálló volt, a hibás tipp ellenére is, akkor nem csüggedek annyira. Ilyen például az elmúlt két napban Kuznetsova veresége Bartoli ellen, ahol a sérülést nem tudtam belevinni az elemzésbe. Nem érzem úgy, h hibáztam volna, mint ahogyan a mai O'Sullivan meccsen se érzem az elemzésem 'rosszaságát". Ilyenkor elég egy max egy-két hetes pihenés is, bár ez inkább attól függ, milyen gyorsan vagyok képes kiheverni az elbukott összeget.
2., beleunok az elemzésbe. Napi több órám megy el egy-egy meccs teljes kielemzésével, és egy idő után fásultá tesz. Ilyenkor is szeretek pihenőt kivenni.
3., túl szép profitot termelek, és ilyenkor kicsit élvezem az életet ;D Bár ez a ritkábbik eset.

Három hosszabb eltűnést tartok számon, ebből mindhárom méretes veszteségek után történt, bár ez nem jelentette azt, h összességébe vesztettem, inkább azt, h rövidtávon gyűjtöttem a minuszt.

Másik - az Újpest - Fradin én is gondolkodtam. TiB leirta a naplójába, h szerinte Kabát Petyáék McStay menesztésén dolgoznak. Ezért meg is néztem az Újpest - Honvéd meccset, és nagyon úgy fest, TiB telibekapta a dolgokat. Valószinűleg az újpesti ezüstlábúakat zavarja az a tény, h meg kell dolgozniuk a pénzükért, igy jobban örülnének egy magyar edzőnek, aki nem foglalkozik azzal, h a játékosok mennyire hajtanak. Ill sztárként kezeli a Karnten volt "sztárját", Kabátot. A Fradi formája mindig kiszámithatatlan, de az Újpest ellen szerintem odateszik magukat. Én konkrétan egy x-et várok, de duplaesélyben biztosabbnak tűnhet egy x2.

A vélemény saját volt. Érthető indokokat írtál jaaas, de azért lehetsz itt aktív, ha nem is fogadsz rendszeresen. Észrevételek, hasznos tanácsok talán nem vesznek el olyan sok időt. Mi pedig vevők vagyunk rá, ezt te is láthatod ;)    Mivel a majom ellen most nem merek menni (és a lilák nem 15 évesekkel állt ki) így végül overt tettem.

Idézetet írta: Latzka Dátum március 31, 2010, 18:10:46
A vélemény saját volt. Érthető indokokat írtál jaaas, de azért lehetsz itt aktív, ha nem is fogadsz rendszeresen. Észrevételek, hasznos tanácsok talán nem vesznek el olyan sok időt. Mi pedig vevők vagyunk rá, ezt te is láthatod ;)    Mivel a majom ellen most nem merek menni (és a lilák nem 15 évesekkel állt ki) így végül overt tettem.

Túl sok időt visz el a fórumélet, ráadásul ha végignézem a naplókat, nem tudom megállni h ne rakjak meg pár tippet ;)

Elég gyenge eddig a meccs, remélem második félidőben megkezdődik a gólgyártás.

Idézetet írta: Latzka Dátum március 31, 2010, 17:47:55

1., Hülye vagyok, hogy magyar ligakupára akarok fogadni?!

A válasz igen :D Visszamentem az alapelképzeléshez, még ha jobbnak is tűnik az Újpest.