NFL 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Ghastly Dátum szeptember 03, 2019, 23:38:31
Amúgy ha Melvin Gordon nem rinyál,hanem majd focizik végre, egész pofás kis csapatot kaptál.

QB poszton meg tudsz variálni FA piacról,azért van még pár QB,aki hozhat esetleg jobb számokat.
Melvin azt varja, hogy a Chargers 0-3-al kezdje az idenyt es utana vagjanak hozza egy zsak manit csak jojjon vissza...
TiB ha nem tetszik neked Kyler Murray en szivesen odaadom cserebe Sam Darnoldot.

Idézetet írta: Ghastly Dátum szeptember 03, 2019, 19:35:14
...
- Trade ajánlatokkal ne próbáljuk meg egymást átverni (mivel úgy láttam vannak akik kevésbé vannak otthon)
- ha egy trade Nekem,vagy junglefever-nek nem tetszik, akkor mindkét féltől kérünk egy indoklást,hogy Neki miért érte meg a csere. Ha elfogadjuk,marad úgy minden, ha nem akkor visszaállítjuk. (gondolok itt olyanra, hogy Mahomes-t cseréli valaki egy 3. számú csere QB-ra)
- Ha esetleg már nem lesz esélyed a Playoffra,megkérlek akkor is játszd végig rendesen,ha már elkezdted
- Havernak/barátnak se adjuk le a mérkőzéseket, ha esetleg nekünk már nem fontos a mérkőzés
- NINCS KÖLCSÖNADÁS!!! Nem szeretnék olyan tradeket látni, hogy 1-1 szükséges posztra a bye week miatt cserélgetünk,aztán vissza
- Tradek jelenleg League Vote-n van, szóval ha valakinek nem tetszik a trade, rányom,és ha a többségnek nem tetszik,nem megy át. (de mivel sok ligába ez nem működik,ezért írtam a feljebbit)

Visszaterve kicsit erre a temara (trade).
Ghastlynak es nekem nincs semmi ellenvetesunk a tradekkel kapcsolatban, nyugodtan adjatok/vegyetek egymast kozt a jatekosokat ha ugy gondoljatok hogy ez megeri nektek. Ez mindig is a jatek resze volt taktikailag.

Mivel itt nalunk hosszu kispadok vannak es a kezdocsapatok is nagyok (nagyobbak mint az atlag fantasy ligakban szoktak lenni) ezert az elerheto free agentek szama is kevesebb.
Ergo ha ideny kozben leserul egy olyan kulcsjatekosotok, akinek csapattarsat (aki a kesobbiekben betolti majd a serult jatekos poziciojat) valaki mas draftolta rajtatok kivul nyugodtan probaljatok megallapodni egymas kozt arrol, hogy esetleg kicsereljetek egy vagy tobb jatekost ugy hogy mindketten javitsatok a csapatotok vegso osszetetelen.
Es mivel az NFL-rol van szo, lesz serules boven ideny kozben szoval lesz lehetoseg tradelni is boven.

Ghastly es en viszont ellene vagyunk olyan tradeknek amelyek csak egyoldaluan segitenek egy csapatot, vagy esetleg a trade soran valakinek a tapasztalatlansagabol probalna mas hasznot huzni.
Ennek probaljuk majd meg elejet venni avval, hogy a LEAGUE VOTE segitsegevel mindenki elmondhatja majd a velemenyet a kulonbozo tradekrol, de ez is olyasmi, ami egyik ligaban mukodik, masikban nem a resztvevok aktivitasatol/hozzaallasatol fuggoen (ha az elso 6 hetben minden trade le lesz szavazva kivetel nelkul altalatok akkor lehetseges hogy nem mukodik nalunk a dolog  :-\ )

A dolog lenyege az, hogy a 'Fair Play' szellemeben probaljunk jatszani, es mivel ez is csak egy JATEK (csupa nagybetuvel) ezert nem erdemes gorcsolni rajta, vagy szorongani ha egy-ket dolog nem ugy sul el ahogy elore terveztetek.
Az egyszeruseg kedveert az adott trade megkeresesekrol eloszor irhatunk ide is a forumon belul (mivel ezt a topikot tobbe kevesbe mindenki olvassa aki jatszik), nem muszaj vaktaban ajanlgatunk egymasnak jatekosokat a masik tudta nelkul.

Oktobertol kezdve minden heten 3-4 NFL csapat 'Bye Week'-en lesz (pihenohet), tehat azon a heten az erintett jatekosok nem fognak nektek pontokat szerezni ha bennhagyjatok oket a kezdocsapatban.
Ilyenkor ne felejtsetek el oket 'kispadoztatni' (a jatekosok neve es pozicioja mellet egy zarojelben egyebkent ott van melyik heten van bye weekjuk).
Mivel ez kivetel nelkul mindannyiunkat erint majd igy nem kell ezen sem kulon gorcsolni, az adott poziciokhoz a kispadotok vagy a free agentek/waiver wire segitsegevel tudtok majd talani megfelelo 'potlast' ezeken a heteken.

A lenyeg az, hogy mindig legyen a kispadotokon 2-3 olyan jatekos akit lelkiismeret furdalas nelkul ki tudtok dobni (mivel vagy sulyosan serultek vagy alulteljesitenek vagy duplikalt a poziciojuak: masodik QB, masodik TE stb.) hogy potolni tudjatok a lecserelesuk segitsegevel/free agentek leigazolasaval az aktualisan bye week-re meno vagy egyebb sulyosan serult kezdojatekosaitok.
Ez is mind a taktika resze.

Ha a jatekosotok neve mellett ki van jelezve hogy serult, az meg nem biztos hogy azt jelenti hogy nem fog jatszani a hetvegen.
Hamstring/Groin/Concussion/Low ankle sprain/Elbow injury/Knee contusion stb. utan a labadozas nem tart tovabb 14-16 napnal, szoval ilyenek miatt maximum a kispadotokra (BENCH) ultessetek le oket, de semmikeppen se dobjatok ki a keretbol (DROP PLAYER) az adott jatekosokat mivel altalaban hamar megszoktak gyogyulni.
ACL-tear/MCL-tear/broken thumb/broken legs/broken ribs/High ankle sprain az csupa olyasmi amivel egy jatekosnak az adott idenye altaban vegett szokott erni, foleg ha a csapata INJURED RESERVE (IR) listara teszi az adott playert - legtobbszor egy high ankle sprain is minimum 4-6 het kihagyast jelent. Szoval az ilyeneknel lehet gondolkodni azon, hogy vegleg kitedd az adott jatekost a keretedbol, mert ha vissza is terne az IR-rol ideny kozben lehet mar csak konnyebb terhelest engednenek neki a hatraleveo meccseken.

Ezekrol mind tajekozodhatsz ha rakkattintasz a fantasy-n belul a jatekosok neveire, ahol prognosztikaljak a teljesitmenyeik az adott hetre illetve irnak a seruleseik allapotarol is - szoval nem kell kitalalnod mindent magadnak egyedul.

Remelem mostmar jo sok temat erintettem, amit kellett es gond nelkul tudunk majd jatszani.
Ne felejtsetek ha megtetszik nektek barkinek a jateka a hetvegen es az adott illeto meg senkinek nincs benne a csapataban akkor a hetvegi meccsek utan legkesobb kedd estig nyujtsatok be az igenyeiteket ezekre uj jatekosokra (free agents/waiver wire) - mivel a waiverek szerdan futnak at a rendszeren.
Az olyan jatekosokra akiket valaki kitesz a csapatabol/kispadrol (DROPPED PLAYERS) ket nap atfutasi ido van a waivereken, utana ha senki sem adott be igenyt rajuk akkor ujra free agentek lesznek.

Ha valakinek van meg kerdese Ghastly es en igyekszunk itt legjobb tudasunk szerint megvalaszolni, de ha mar elindul a liga menet kozben ezek ugyis egyszerubbek lesznek, mert mindenki tisztabban lat majd az elso het utan ill. ha rendszeresen hasznalja az NFL Fantasy feluletet vagy az okostelos app-ot.

-jf-

Dallas Cowboys - New York Giants

A két csapat 1960 decemberében találkozott először, akkor 31:31-es döntetlent játszottak. Azóta 114 alkalommal futottak össze a felek, a legutóbbi négy meccsen pedig a Cowboys tudott mindig nyerni. Ezúttal is ők tűnnek esélyesebbnek, te kire fogadnál?

Szorzók a meccsre:

- Cowboys nyer 1.30
- Giants győzelem 3.70
- Eli Manning 1.5 TD alatt 1.62
- Saquon Barkley 77.5 yard felett 1.87

A teljes kínálat az Unibetnél!

Antonio Brown Patriots...oké :D

brown, edelman, gordon  :great:
;D :D

oda is lehet adni a trófeát?


Magyar cikkek végén a "szakértők" tegnap még azon aggódtak, hogy lesz-e egyáltalán csapata :D :D

https://24.hu/sport/2019/09/07/antonio-brown-oakland-raiders-nfl/

Sajnálom serácok de elvonóra kell mennem a következő hónapokban és nem tudok majd a fantasyval játszani.
#sorryguys

Hol tudom megnezni, h a fantasyban egy-egy csapat melyik felhasznaloe? Nehany csapatra van tippem de a maradek 9-et nem tudom.

Én többnyire csak keresztneveket látok a tulajoknál, Tibor, Bence, meg ilyenek. Az alábbiakat tudom biztosan.

Team Ghastly - Ghastly
Maholkapunki
Cabarnet 76s
Bear Island Knows No King
Labatlan Miners
Castle Martell
Carpeks Foxes - Carpeks
Eger Pugs
Liverpool Scousers - Latzka
Brickleberry Team
Old England Tibiots - TiB
Caribbean Pirates
Drotos's Stars
Newbies



Bear Island junglefever sztem. Castle Martell pedig fix, mert az az enyem.

Idézetet írta: RedMunchen.. Dátum szeptember 08, 2019, 21:48:23
Bear Island junglefever sztem. Castle Martell pedig fix, mert az az enyem.

Akkor te versz meg így elsőre :D

Hollywood Brown megérkezett. Van benne sebesség :ok:


Igen, azt hittem beírtam,de akkor csak akartam!
Mindenki írja már be a csapat nevét legyen kedves,hogy átláthatóbb legyen. Az lenne a legjobb ha TiB amit beírt, mindenki bemásolná és kiegészítené a sajátjával!:)

Köszönöm!

Az irányítómat a saját csapata sackeli. Csodálatos :D