OTP Bank Liga 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: RedMunchen Dátum február 28, 2023, 21:19:41Egy harmas gyozelmi szeriaval meg barmelyik felsohazas lenne. Nalam a ket kieso a Vidi es a Vasas. A tobbi meg orul, hogyha a MOL meg az OTP lesz a szponzor, mert ketlem, h ezek masodosztalyu csapatot is szponzoralnanak.
Ha a Vidi kiesik, vajon szemrebbenés nékül felemelik a létszámot ?  ::)

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum február 28, 2023, 22:10:21Ha a Vidi kiesik, vajon szemrebbenés nékül felemelik a létszámot ?  ::)

Azt nem tudják megtenni egyik szezonról a másikra. Ott annak legalább két éves előkészítési fázis kell.
Mondjuk sejtem, hogy ironizálsz...;D

Idézetet írta: RedMunchen Dátum február 28, 2023, 21:19:41Egy harmas gyozelmi szeriaval meg barmelyik felsohazas lenne. Nalam a ket kieso a Vidi es a Vasas. A tobbi meg orul, hogyha a MOL meg az OTP lesz a szponzor, mert ketlem, h ezek masodosztalyu csapatot is szponzoralnanak.

Mondjuk egy 21 meccs/3 győzelmes Vasas esetében ez már-már csoda lenne, de nálunk minden előfordulhat ;D

Dettó ezt tippelném és ezt is szeretném, hogy a Honvéd és az Újpest maradjon bent; náluk tüzet érzek, míg a Vidinél és a Vasasnél pánikot és félelmet.

Néztem a Kövesd-Honvéd meccset ami góltalan volt és elég gyenge színvonalú is, de mégis lekötött. A Honvéd az utolsó 10 percben is erőket mozgósított a 3 pontért; talán akkor már okosabb lett volna a biztos 1 pont. Ez a hozzáállás nekem tetszett illetve az is, hogy egészen magabiztosan debütált a vendégek kapujában egy 21 éves srác. (oké, sok dolga mondjuk nem volt :) )

Honvéd - Puskás tipp: Gólokra fogadunk vasárnap délután

A kispestieknek hazai pályán nagyon kellene a győzelem, míg a Puskás a hétközi kupasikerből merítve  nyújthat jó játékot. Olvasd tovább


A legendás Tokody Tibi, volt szerencsém ezt az öngólt élőben látni, igazi mestermű volt  ;D



Most meg köröznek téged, mondjuk emiatt az öngól miatt is mehetett volna az elfogató anno  ;D
https://telex.hu/sport/2023/03/03/tokody-tibor-volt-valogatott-futballista-sikkasztas-korozes

Az a durva, hogy 2-3 éve megismertem a húgát. Amiket mesélt róla...akkoriban a Győr utánpótlásában volt edző, és elég durván lecsúszott. Elvileg baja volt a piával is. Mesélte a csaj, hogy amikor ment neki még a 2000-es évek elején, szórta lóvét. Legújabb akkori csúcsmobilok, kocsi, buli stb. Most meg idáig jutott.
Nem akartam mondani szegény nőnek, hogy a bátyádról mindig a lenti videó jut eszembe  ;D  ;D  ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum március 03, 2023, 14:44:00Az a durva, hogy 2-3 éve megismertem a húgát. Amiket mesélt róla...akkoriban a Győr utánpótlásában volt edző, és elég durván lecsúszott. Elvileg baja volt a piával is. Mesélte a csaj, hogy amikor ment neki még a 2000-es évek elején, szórta lóvét. Legújabb akkori csúcsmobilok, kocsi, buli stb. Most meg idáig jutott.
Nem akartam mondani szegény nőnek, hogy a bátyádról mindig a lenti videó jut eszembe  ;D  ;D  ;D

Bocs, de ahogy kezdted, azt hittem más lesz a mondanivaló...  ;D

Idézetet írta: lazanyja Dátum március 03, 2023, 15:03:12Bocs, de ahogy kezdted, azt hittem más lesz a mondanivaló...  ;D

Most már kíváncsi vagyok, mire gondoltál..xDDD +18-as kategória?  ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum március 03, 2023, 15:34:38Most már kíváncsi vagyok, mire gondoltál..xDDD +18-as kategória?  ;D

Háááát... kb.  ;)  ;D

Idézetet írta: lazanyja Dátum március 03, 2023, 15:50:52Háááát... kb.  ;)  ;D

Neem semmi ilyesmi. Egy baráti összejövetelen ismertem meg, és szóba került, hogy anno fociztam, aztán mondja, hogy az ő testvére is. Gondolhatod milyet döbbentem, amikor kiderült, hogy a Tokody Tibi az...majdnem felröhögtem, mert a Pozzato által linkelt videó ugrott be rögtön...  :D

Idézetet írta: robmiller Dátum március 03, 2023, 16:00:45Neem semmi ilyesmi. Egy baráti összejövetelen ismertem meg, és szóba került, hogy anno fociztam, aztán mondja, hogy az ő testvére is. Gondolhatod milyet döbbentem, amikor kiderült, hogy a Tokody Tibi az...majdnem felröhögtem, mert a Pozzato által linkelt videó ugrott be rögtön...  :D

Olvasd vissza a mondanivalód 1. mondatát. Én ott lefagytam, azt hittem durva folytatás lesz.  ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum március 03, 2023, 14:44:00Az a durva, hogy 2-3 éve megismertem a húgát.


Ma már nem körözik szegényt, ahogy olvastam. Én is emlékszem a srác nevére, de azt a gólt nem láttam anno. Mondjuk a gólját azóta másolták külföldön is páran...  ;)

Meglepően őszinte nyilatkozat:

Az interjú második felében a magánéletéről beszélt Tokody: elvált, és szinte mindent a feleségére, és kamasz fiára hagyott.

"Volt megtakarított pénzem, hiszen futballozhattam külföldön is, de soha nem voltam gazdag. Most például egy győri panzióban élek, de majd keresek egy nekem való albérletet. Tudom, hogy nem itt kellene tartanom 42 évesen. Magányosan, s olykor piásan.

Az alkoholhoz fűződő viszonyáról annyit mondott, hogy iszik, de nem sokat.

Nincs ebben semmi különös, már 2002-ben is ittam, a legtöbb csapattársammal együtt Újpesten. Hozzátartozott az életünkhöz, s hozzátartozik ma is."

(https://telex.hu/sport/2023/03/04/tokody-tibor-sikkasztas-interju)

Számomra még mindig ez a csúcs, ha öngólról van szó! ;D

https://m.youtube.com/watch?v=HUgZCpNWmqQ

Mik vannak, kis hazai szappanopera :laugh:

"Szappanos Pétert a téli átigazolási időszakban megkereste a MOL Fehérvár, ez pedig állítólag fejben megzavarta a Honvéd kapusát, aki a csapat legutóbbi két meccsén ki is maradt a keretből."

A Vidi mindent bevet; az Újpestről játékosokat igazol, a Honvédnál pedig megzavarja a fejeket ;D