Spanyol Foci Fogadások 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


La Liga: Baszk derbi és pihentető Real Madrid

A hétvégi spanyol forduló sok mindenre választ adhat. Egyfelől a bajnoki cím is eldőlhet végérvényesen, ahogyan az utolsó kieső kiléte is biztossá válhat. Tovább


Az utolsó ikon is elhagyja a La Ligát. Oké, ott lesz Messi, Ronaldo vagy épp Torres (nyugi, vicc volt  ;D), de ezzel szerintem egy korszak véget ért. Én nekem a Puyol-Xavi-Iniesta hármas volt legendás, Realból pedig akit tiszteltem az Raúl és Casillas volt az utóbbi időkből. Most már szerintem egyik csapatnál sem lesznek ilyen arcok (legalábbis részemről). Emlékszem rá, mikor Rivaldo korszak után felkerült, ott volt Xavi is már és nem értettem, hogy Riquelme és Mendieta miért mennek el és ők miért maradnak. Aztán évekkel később kiderült, hogy kiváló döntés volt, legendák lettek.

Sajnos ebben az évben már közel sem tudott azon a szinten játszani, amit megszokhattunk, de még így is voltak zseniális húzásai. Sajnálom, hogy elmegy, de ez egy ideális szezon a távozásra még a Romás zakó ellenére is (bajnoki cím+kupa).

Ez a sorfal téma hatalmas népszerűségnek örvend most a neten. Emlékszem, hogy mennyit rinyáltak Ronaldóék, hogy mi az, hogy nekik a klub-vb után nem álltak sorfalat a katalánok.  ;D  Nagyon szánalmas volt, pedig a barcások soha sem vinnyogtak ilyen miatt, pedig lett volna rá lehetőségük  (ugyanúgy állhatott volna sorfalat más csapat is akkoriban..), hiszen az elmúlt évtizedben előfordult párszor náluk is a klub-vb siker. Mégsem merült fel ez Messiékben, hogy ide sorfal kéne. Szerintem ez az egész Messiéket sem zavarja, inkább Zidanék állítanak ki magukról szegénységi bizonyítványt egy hagyományt felrúgva.


El Clásico: Érdektelenné vált?

Egy kicsit rendhagyó írás jön, amelyben elsősorban nem korunk két legjobb csapatát méltatjuk, hanem épp ellenkezőleg, kritizáljuk. A hétvégi derbijük ugyanis kis túlzással, de semmiről sem szól. Tovább


15dik percig gyönyörű mecs, lesz meg itt gol dögivel  :laugh:


Nevetséges ez a játékvezető! Hihetetlen, hogy miket ítél! :bash: Suarez belerúg Varane-ba!! és így ad gólpasszt a másik oldalon Marcelot felrúgják a 16-on belül és semmit nem ítél!? :bash: :bash: Ez is inkább áramot vezetne mint meccset!  :noway: :redchug:

Szinte 2 meccsenként kap 1 gólt átlagban a barca de most 56 perc alatt kap 5-öt egy levantétól na persze  :D
Így meg is oldották hogy ne maradjanak veretlenek

Idézetet írta: ricsi046 Dátum május 14, 2018, 11:54:45
Szinte 2 meccsenként kap 1 gólt átlagban a barca de most 56 perc alatt kap 5-öt egy levantétól na persze  :D
Így meg is oldották hogy ne maradjanak veretlenek

Kb. a 20. fordulóban jeleztem egy kollégának, hogy valamikor a Barca vereség is érkezik. Ma kiszámoltuk, hogy tétduplázással, 1 euróról indulva, a legutóbbi mérkőzést (Levante ellen) 65 536 euróval kellett volna megjátszani, az összbefektetés pedig olyan 120 ezer euró.

A Levantenak eredetileg 8.50-es szorzója volt, így a nyereség 557.056 euró lenn, a tiszta profit meg olyan 430 ezer.

Ember legyen a talpán aki ezt tudja fedezni.  :D  ;D

És most nem vettem figyelembe azt, hogy a téteket az odds függvényében kellene igazítani.

Real fullos kerettel megy a Villareal ellen, be is zuhant az odds..


Arséne Wengernek nincs munkája. Khm... ;D