Ausztrál Open 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri az Ausztrál Open férfi egyes döntőt?

Rafael Nadal
5 (45.5%)
Daniil Medvedev
6 (54.5%)

Összes szavazó: 11

Szavazás lezárva: január 30, 2022, 09:45:22

#45 január 10, 2022, 09:36:33, Pozzato
Idézetet írta: curpy82 Dátum január 10, 2022, 08:23:40Úgy látom nemcsak nálunk vannak bajok az igazságszolgáltatással. :bash:
https://m.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-djokovics-nyert-a-birosagon-ausztraliaban-maradhat-2869761
Ausztráliában sokat változott a helyzet az elmúlt évtizedekben (nem éppen jó irányba, növekvő kínai befolyás stb.). Mikor egy kis nemzet szupersztárjának problémája van - és ez a nemzet kínaiakkal üzletel -, épp abban az országban, ahol a kínaiak befolyása (ha nem is mindig legfelsőbb politikai szinteken, de) nő, akkor... Véletlenek elvétve vannak.

Amikor Vucic államfő arról beszél, mindenki oltassa be magát, de a nemzet sportolójának nem kell, majd kiállnak mellette és gyakorlatilag egy diplomáciai incidenst is felvállalnak miatta, hogy érvényre vigyék az igazukat (ezzel saját magukat köpik szembe), akkor felesleges már bízni az igazságban.

Mégis távoznia kell, de lehet holnapra ez is megváltozik.


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: január 10., 11:00CET

Idézetet írta: curpy82 Dátum január 10, 2022, 11:29:30Mégis távoznia kell, de lehet holnapra ez is megváltozik.

Es megis marad es indul, vicc.. Kivancsi leszek amugy, ezek utan milyen fogadtatasban fog reszesulni.

Idézetet írta: peshark Dátum január 10, 2022, 15:02:03Es megis marad es indul, vicc.. Kivancsi leszek amugy, ezek utan milyen fogadtatasban fog reszesulni.
Nem értek hozzá, de ez nem szabályellenes? Mármint nem az van, hogy aki nincs beoltva, az nem indulhat?

A vege az lesz, hogy valamelyik nap pozitiv tesztet produkal, s kiesik... Ezzel kb. le is jatsszak az osszes forgatokonyvet.

#51 január 10, 2022, 16:04:57, Latzka
Rendesen megágyaznak a nézőtéri rendbontásnak és hogy az emberek marják egymást a témán. Nyilván lesznek pro és konta vehemensebb szurkolók majd a nézőtéren; jól elcseszték az egészet ???

Australian Open: Befolyásolták az oddsokat az utóbbi napok bonyodalmai?

Úgy néz ki, hogy Novak Djokovic részt vehet a tornán. Olvasd tovább!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Továbbra is mindenki Djokovic ellen (vagy mellette) ír/nyilatkozik, viszont még sehol nem látom a Tennis Australia, vagy akár Victoria állam képviselőit, hogy: "Srácok, mi hívtuk a világelsőt, nem ő tehet róla."

Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 10, 2022, 15:42:46A vege az lesz, hogy valamelyik nap pozitiv tesztet produkal, s kiesik... Ezzel kb. le is jatsszak az osszes forgatokonyvet.

Ha ő decemberben beteg volt, akkor ennek most kevés az esélye.

"Bernard Tomic kevesebb, mint egy óra alatt kapott ki Safiullintól az Ausztrál Open selejtezőjének elő körében 61 64-re, majd bejelentette, hogy igazából elég rosszul van és izolálja magát."

Mondjuk tőle nem áll távol a gyors zakó, szóval lehet ez most csak egy kifogás nála, hogy covid gyanús :laugh:

Egyszerűen nem állt össze a sztori, ugyanis az addig rendben, hogy Ausztráliában maradhat Djokovic, de Craig Tiley tornaigazgató az alábbiakat mondta: "minden résztvevőnek, játékosoknak, rendezőknek és szurkolóknak is kötelező lesz az oltás."

Azért még nézegettem, mert az Eurosport is tévedhet, így külföldön is ezt írták, de jött a csavar: Tiley titokban tárgyalni kezdett, mind Djokóval, mind az állammal. A szerb legyen a kivétel, ha indulni akar, akkor jöjjön, neki nem kötelező az oltás, ráadásul itt nyerhetné meg a 21. Grand Slamét (ez volt a legfontosabb érv). Ebbe az egészbe belement a Victoria állam vezetője is, ausztrál miniszterelnök, mindenki. Majd a népharag tett be nekik...

Ebből is látszik, hogy milyen emberek ülnek vezetői pozícióban, ha ez egy szimpla játékos lett volna, mondjuk Fucsovics, akkor simán hazaküldik. Mindenesetre "örömteli", hogy ilyen kettős mérce van, akkor simán megnyeretik a tornát Djokóval. Mondjuk úgy vagyok vele, hogy innentől nyerhet 10 GS-t is, senki se fogja elismerni a nagyságát, csak a legelvakultabb szurkolói.

Ausztrál vélemény az Ausztráliában történtekről:


#58 január 11, 2022, 14:49:25, Admin
Gálfi Dalma sikeresen kezdte szereplését az Ausztrál Open női tornájának selejtezősorozatában, két szettben (6-2 7-5) sikerült legyőznie brazil ellenfelét, Carolina Alvést.

Következő körben ellenfele a holland Indy De Vroome lesz.

Dalma győzelmére 1.14-es szorzón fogadhatunk a bet365 irodánál.

Idézetet írta: Admin Dátum január 11, 2022, 14:35:15Gálfi Dalma sikeresen kezdte szereplését az Ausztrál Open női tornájának selejtezősorozatában, két szettben (6-2 7-5) sikerült legyőznie brazil ellenfelét, Carolina Alvést.

Következő körben ellenfele a holland Indy De Vroome lesz.

Dalma győzelmére 1.14-es szorzón fogadhatunk a bet365 irodánál.

Ez a holland lány óriási kettős hiba ütő. Most látatlanban tenném hogy 10+.  Sose felejtem el, egyszer , pár éve volt egy itf meccs ahol 30körül ütött.. Az első fordulós meccsén is 20körül. Dalmának simán kell nyernie egy ennyire adogatni nem tudó ellen. Ha stabilan hozza a szerváit, amire ő képes, akkor 4-5szer illen breakelnie egy kétszettes meccsen is.


Mondjuk Sabalenka is ma hajnalban majdnem 20at ütött és képes volt kikapni egy nonametől. Persze rajta volt a kombimon.. :D