TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


@johnnytheone szia!

Otp bank ligán nincs min. 3-as kötés, de csak az 1x2, kétesély, dnb amin nincs, a gólokra és minden másra 3 a minimum, ahogy az NB2nél is. Többi országot nem tudom tutira, inkább nem írok hülyeséget.

Bármilyen kártyával befizethetsz, a szerencsejáték zrt. teljesen legális minden magyar banknál.

Sokkal gyengébb sajnos, de legalább nem kell adóznód, bár én nem szoktam a bet365 után, mivel nem keresek havonta milliókat, de még 100ezret sem :)

Köszönöm a gyors választ @Bucak77:)


A régebbi kommenteket olvasva sokan írták, hogy lassú, késik a kifizetés. Ez mennyire érvényes most?

Idézetet írta: johnnytheone Dátum augusztus 26, 2019, 18:19:49
Köszönöm a gyors választ @Bucak77:)


A régebbi kommenteket olvasva sokan írták, hogy lassú, késik a kifizetés. Ez mennyire érvényes most?

max 2 nap
kivéve hétvége

Köszönöm az infókat Uraim!  :great:  :)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne az oldallal kapcsolatban, hogy volt már valakinek olyanban része, hogy lekorlátozta az oldal és mondjuk max 10000-et engedett nyerni?

Idézetet írta: Betman91 Dátum október 12, 2019, 13:04:50
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne az oldallal kapcsolatban, hogy volt már valakinek olyanban része, hogy lekorlátozta az oldal és mondjuk max 10000-et engedett nyerni?

Tapasztalsz te ilyent? Ez lehet, hogy újdonság.

Van ilyen ott is.

új promó :king_125:

Fogadj legalább hármas kötésben, és a pontosan 1 db vesztes kimenetelt tartalmazó fogadásoddal felkerülhetsz a toplistára, ahol te lehetsz az Oddskirály!
https://www.tippmixpro.hu/promok/aktualis/oddskiraly

Nagy fos ez a promocio, itt is csak ismerosok ismerosei nyerhetnek szerintem, a heten az egyuk fogadasbol lett 111,4 pontom oszt sehol nem vagyok vele a toplistan. Hiteltelen egy iroda ez is.  :noway:

regisztráció.. 'megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosító okmány a KEKKH nyilvántartásában. Kérjük ellenőrizd a megadott adataidat!'

van vkinek ötlete, mi a búbánatért nem enged regelni? minden adatot karakterre pontosan megadtam a személyiről, jogsiról , mégsem jó neki.
más is szívott a regisztracioval?

Nem elég beírni születésihelyre: Budapest
Oda kell írni a kerületet:Budapest 5

igen, figyeltem erre is, mármint Szeged lévén kerület nincs de probaltam simán Szegedként, meg Szeged (Magyarország)gal ahogy a személyin is szerepel de sehogy sem fogadja el.
amugy talaltam egy központi nyilvantarto oldalt ahol az okmányok érvényességét lehet ellenorizni , link azt kitöltve a rendszer szerint érvényesek az adataim, nem tudom a tippmixpro milyen adatbázisbol dolgozik ..

ma jött egy mail a tippmixprótól, ez ált benne:

Van egy különleges ajánlatunk számodra!

Játssz a tippmixpro.hu oldalon 2019. november 25. és december 2. között, és ha fogadásaid összértéke eléri a 3.000 forintot, számládon 1.000 Ft bónuszt írunk jóvá!


;D Nem tudom eldönteni, sírjak, vagy nevessek

Valaki tudja hogy tippmixprón van-e fogadáskészítő?

Sziasztok. Most játszom először ezen az oldalon, de nem is szeretnek sokáig mar. A kérdésem az lenne, hogy mi a tapasztalatotok a kifizetésekről? Bankszámlámra szeretnék pár százezret kivenni. Köszi