BetClic Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ízlések és pofonok. Nálam az egyik legcsövesebbek közé tartozott. Amúgy mi a határidő a zsé "beköhögésének"? Tudja valaki? Ma még tudtam sportingbull-ozni, de már lehet nem sokáig.

Idézetet írta: curpy82 Dátum február 02, 2023, 21:21:17Ízlések és pofonok. Nálam az egyik legcsövesebbek közé tartozott. Amúgy mi a határidő a zsé "beköhögésének"? Tudja valaki? Ma még tudtam sportingbull-ozni, de már lehet nem sokáig.

Logging into your account, and therefore manual withdrawal of funds, will only be available until 10/02/2023. We therefore urge you to withdraw all your remaining funds as soon as possible.

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 02, 2023, 21:23:18Logging into your account, and therefore manual withdrawal of funds, will only be available until 10/02/2023. We therefore urge you to withdraw all your remaining funds as soon as possible.

Én nem itt-re gondoltam, hanem egészében. Tehát az Unibetnek vagy a bet365-nek milyen határidőt adott meg a magyar állam a szabályos(legális) működésre?

Én is kaptam e-mail-t aszámlám lezárásáról,ennek ellenére továbbra i tudtam fogadásokat tenni, amit el is fogadott az iroda,sőt a nyertes fogadás értékét jóvá is írta az egyenlegemben. Ez érthetetlen számomra,hiszen az e-mailben azt írják,hogy azonnal felfüggesztenek minden tranzakciót.
akkor most mi a helyzet?
Megjegyzem,hogy a számlámon semmilyen üzenetet nem kaptam a lezárásról, csak az e-mail érkezett a postafiókomba.
 

Idézetet írta: curpy82 Dátum február 02, 2023, 22:20:49Én nem itt-re gondoltam, hanem egészében. Tehát az Unibetnek vagy a bet365-nek milyen határidőt adott meg a magyar állam a szabályos(legális) működésre?

Játszunk el a gondolattal (VICC, és kezeld úgy):

"Jó napot kívánok, a Karmelitából hívom, az Unibethez van szerencsém?
Akkor szeretném értesíteni Önöket, hogy március 1-ig mozgassák már meg a seggüket és legyenek oly szívesek igényelni az engedélyt, mert hát ez a nyugat nem segít már minket"


Egyébként a téma OFF, és azért nem kaptad meg egyből a választ.

Szerencsejáték szabályozás és egyebek: https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=20673.60

Azért érdekes hogy míg nem tudták az irodàk engedélyt kérni mindegyik itt volt de most hogy legàlisan itt tudnànak lenni mindegyik kivonul..m

Nekem sikerült 10.e után realizálnom, hogy felfüggesztettek a fiókomat. Valakinek volt már tapasztalata vele, hogy a supportnak írt levele után mennyi idő telik el, hogy válaszoljanak és visszautalják a pénzt?