22bet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mi most ez az átirányítás a 22betről az xparibetre? ezt meg fogják oldani? :D
Ezen az új oldalon be se tudok lépni a 22bet-es accountommal.

Idézetet írta: athlon Dátum május 12, 2023, 12:32:56Mi most ez az átirányítás a 22betről az xparibetre? ezt meg fogják oldani? :D
Ezen az új oldalon be se tudok lépni a 22bet-es accountommal.

Megkérdeztem tőlük, de egyelőre még nem válaszoltak. A 22bet app még működik telóról. Én gyorsan ki is kértem onnan a pénzt. Engedte. Nem tudom, hogy ez technikai probléma-e. Bár mintha korábban ilyesmi történt volna az 1xbet vagy a melbet esetében is.

Idézetet írta: Virpi Kuitunen Dátum május 12, 2023, 12:51:23Megkérdeztem tőlük, de egyelőre még nem válaszoltak. A 22bet app még működik telóról. Én gyorsan ki is kértem onnan a pénzt. Engedte. Nem tudom, hogy ez technikai probléma-e. Bár mintha korábban ilyesmi történt volna az 1xbet vagy a melbet esetében is.
Köszi! És az 1xbet esetében visszaállt később?

Idézetet írta: Virpi Kuitunen Dátum május 12, 2023, 12:51:23Megkérdeztem tőlük, de egyelőre még nem válaszoltak. A 22bet app még működik telóról. Én gyorsan ki is kértem onnan a pénzt. Engedte. Nem tudom, hogy ez technikai probléma-e. Bár mintha korábban ilyesmi történt volna az 1xbet vagy a melbet esetében is.

Hogy kérdeztél rá, ha a 22bet be sem tölt?

Idézetet írta: athlon Dátum május 12, 2023, 12:58:03Köszi! És az 1xbet esetében visszaállt később?
Én úgy emlékszem, hogy már nem lehetett többet elérni Magyarországról, de akkor nem volt ott pénzem, így különösebben nem zavart. Aztán jött egybõl a 22bet, de oda is külön regisztrálni kellett.
Közbe írtak, hogy müszaki hiba történt. Na, kíváncsi leszek én erre, de remélem, hogy tényleg csak ennyi.

Idézetet írta: oakland23 Dátum május 12, 2023, 13:11:49Hogy kérdeztél rá, ha a 22bet be sem tölt?
A mobil applikációjukon keresztül.

Idézetet írta: Virpi Kuitunen Dátum május 12, 2023, 13:15:40Én úgy emlékszem, hogy már nem lehetett többet elérni Magyarországról, de akkor nem volt ott pénzem, így különösebben nem zavart. Aztán jött egybõl a 22bet, de oda is külön regisztrálni kellett.
Közbe írtak, hogy müszaki hiba történt. Na, kíváncsi leszek én erre, de remélem, hogy tényleg csak ennyi.
Köszi! Most már újra elérhető

Idézetet írta: athlon Dátum május 12, 2023, 14:55:17Köszi! Most már újra elérhető

Szerencsére. Nem örültem volna, ha fekete listára kell öket tennem, mert mindig korrektül kifizettek és piszok jó a fogadási kínálatuk.

Sziasztok!
22betnél szerettem volna Skrillre kikérni a pénzem, de azt írták dokumentumokat kérnek, de azt nem, hogy milyeneket, írjak nekik... írtam a magyar nyelvű emailre, még nem válaszoltak, van esetleg valami módja a folyamat meggyorsításának? Esetleg chat? Vagy feltölteni valahogy előre a kért dokumentumokat?

Irj nekin angolul az angol cimre.

Amugy a [email protected] a verifikacio

Köszi, közbe már írtam, ott előbb is válaszoltak, beküldtem amit kértek, nagyjából jók is lettek, de sajnos az első próba befizetésem Revolut netes kártyáról volt, ezért azt is kérték, de mondtam hogy az egy online kártya, szóval a bankszámlakivonat kell még, aztán talán rendben lesz.

Csak az regisztráljon ide, aki tényleg meg akar dolgozni a saját pénzéért, és fél napos plusz munkát akar magának. Szó szerint mindent lefotóztam, lementettem nekik, most tartunk ott, hogy fogjam a fejem mellett a személyim és csináljak magamról képet, aztán a következőn meg tegyem a fejem mellé a telefont, vagy amit akarok, de látszódjon az emailezés. Mivel egy régi S8as telefonom van, ezért nem a legjobb képeket csinálja, ezért el se fogadták, pedig nekem a gépen megnyitva tökéletesen látszik minden rajta. Skrillről nem jó a képernyőfotó telefonról, csakis gépről, de ott sem elég a sima, látszania kell a fejlécnek rajt meg az asztalnak. Akit érdekel a beszélgetés velük nagy szívesen elküldöm, tényleg SENKI NE regisztráljon ezekhez a mocsadékokhoz.

Aki már átment ezen, mást is eddig szívattak vele? Bárhogy csinálom a képet nem jó, sajnos nem tudok mesterfotóst hívni és fotóstúdióban csinálni, hogy minden tű éles legyen és kicsit se tükröződjön. Mondjuk most pár perce nem jött válasz, talán most elfogadják végre, vagy 50 email váltása után.

Telefonnal nem konnyu jo minosegu kepet csinalni mert a fenyviszonyok nagyon befolyasoljak. Nem lehet arnyekos, vagy amin visszaverodik a feny.

Az is nyilvanvalo hogy miert geprol kell a skrill screenshot. Mivel telon nem tudod az egesz oldalt screenelni es nem latszik minden.
Gepen belepve, jobb felul lenyitva az adataid ahol latszik a nev es az email. Prntscreenelve latszik az asztal es a fejlec. Nem nagy dolog.

Ahogy az sem hogy selfit kernek idvel a kezben.

Nekem 3honapos telom van,100k volt, szal kozepkategorias de azt mar tapasztaltam vele hogy nagyon nem jo minden ids vagy selfies kep amit csinalok vele. Tokeletesen be kell allitani a fenyeket es a tavolsagot.

Most jött az email, elfogadták, kivehetem a pénzt. Ki is kértem az egészet, remélem innen már nem lesz gond. A szorzók amúgy tényleg jók, aki nem akar felesleges procedúrát, az ne töltsön fel nagy összeget, hanem tegyen fel egy kisebbet, aztán kérje ki, és csinálja végig amit ma nekem kellett, meg intézzen egy jobb telefont hozzá. Talán ha az első megvan, akkor utána már nem kérik legközelebb ezt az egészet, de nekem 6 számjegyű összeg volt bent, azt meg nem akartam bent hagyni, pedig nem egyszer nagyon felhúztak. De úgy néz ki happy end a vége.  :beerchug: