bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Idézetet írta: todika Dátum május 24, 2023, 21:04:34Igen. Már napok óta működik a gépről fogadás. Nem kér semmit.

Még bocsánatot se az elmúlt időszakért? ;D

Nálam még most sem OK...  >:(

Pár napja nekem se kéri az Authenticatort se telefonon se laptopon.

#8598 május 25, 2023, 09:36:44, Carpeks
Idézetet írta: MarkoPolo Dátum május 24, 2023, 21:13:29Pár napja nekem se kéri az Authenticatort se telefonon se laptopon.

Na de a háttérben fut az authenticator, nem? Nálam továbbra is kéri, és ha QR beolvasás után kilövöm, akkor újra kéri, ha viszont fut, akkor pár óra alatt leszívja az akksit. Nem iphone-od van? Arról azt hallottam, hogy nem okoz ilyen akksiproblémát az authenticator app, és nyugodtan futhat a háttérben.

Idézetet írta: Carpeks Dátum május 25, 2023, 09:33:57Na de a háttérben fut az authenticator, nem? Nálam továbbra is kéri, és ha QR beolvasás után kilövöm, akkor újra kéri, ha viszont fut, akkor pár óra alatt leszívja az akksit. Nem iphone-od van? Arról azt hallottam, hogy nem okoz ilyen akksiproblémát az authenticator app, és nyugodtan futhat a háttérben.
nem fut semmi, egyszerűen mintha megszünt volna létezni ez az authenticator. Van egy régebbi Iphone 6-osom, azon ez a szar bevezetése óta ha fogadni akartam, akkor az authenticatort el tudtam indítani, de valamiért nem fogadta el, és egyáltalán nem tudtam fogadni - pedig letöltöttem több böngészőt, mindenhol engedélyeztem a hely adatokat, de sehogy se működött. Most ezen a telón kipróbáltam simán Safariból (nem ment a háttérben az authenticator), és nem kért semmit, simán engedte hogy fogadjak. Ugyanúgy nem kéri egy újabb Iphone-n és laptopon se - ezeken eddig kérte az authenticator-t minden fogadásnál, de pár napja egyáltalán sehol se kéri. Nem tudom mi történt, de remélem sose jön vissza.

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum május 25, 2023, 10:28:29nem fut semmi, egyszerűen mintha megszünt volna létezni ez az authenticator. Van egy régebbi Iphone 6-osom, azon ez a szar bevezetése óta ha fogadni akartam, akkor az authenticatort el tudtam indítani, de valamiért nem fogadta el, és egyáltalán nem tudtam fogadni - pedig letöltöttem több böngészőt, mindenhol engedélyeztem a hely adatokat, de sehogy se működött. Most ezen a telón kipróbáltam simán Safariból (nem ment a háttérben az authenticator), és nem kért semmit, simán engedte hogy fogadjak. Ugyanúgy nem kéri egy újabb Iphone-n és laptopon se - ezeken eddig kérte az authenticator-t minden fogadásnál, de pár napja egyáltalán sehol se kéri. Nem tudom mi történt, de remélem sose jön vissza.

Akkor valamit nagyon elszúrtak az alkalmazás fejlesztői Androidon, mert most hagytam működni, és 1 óra háttérben futással 10%-ot merített az akksin, plusz tök forró a telefon...

Idézetet írta: Carpeks Dátum május 25, 2023, 10:46:57Akkor valamit nagyon elszúrtak az alkalmazás fejlesztői Androidon, mert most hagytam működni, és 1 óra háttérben futással 10%-ot merített az akksin, plusz tök forró a telefon...

Lehetne nekik írni a fogadói közösség nevében, hogy szüntessék meg ezt a förmedvényt, mert csak a probléma van vele.
Egyénekkel úgy sem foglalkoznak.

Megnéztem, és asztalin, meg laptopon engedi a fogadást alkalmazás nélkül is.

Lehet, hogy belátták, hogy ez sokaknak bosszantó akadály, és beszüntették?

Idézetet írta: chabialonso Dátum május 26, 2023, 09:14:33Megnéztem, és asztalin, meg laptopon engedi a fogadást alkalmazás nélkül is.

Lehet, hogy belátták, hogy ez sokaknak bosszantó akadály, és beszüntették?

Hát ti a szerencse gyermekei lehettek  ;D  PC vagy apple?

Idézetet írta: chabialonso Dátum május 25, 2023, 12:28:24Lehetne nekik írni a fogadói közösség nevében, hogy szüntessék meg ezt a förmedvényt, mert csak a probléma van vele.
Egyénekkel úgy sem foglalkoznak.

Írtunk (még korábban), tudnak róla, és nyilván dolgoznak is azon, hogy mindenkinek jó legyen. Az eredeti célt amiért be volt vezetve gondoljuk nem szeretnék teljesen elásni, ezért sem tudnak csak úgy lemondani róla.

Én azt az infót kaptam, hogy most nagyon keményen dolgoznak a licenszszerzésen. Gondolom van csomó szabályozás, ahogy frissültek tájékoztatók is.

Idézetet írta: LanMaffia Dátum május 26, 2023, 16:47:54Én azt az infót kaptam, hogy most nagyon keményen dolgoznak a licenszszerzésen. Gondolom van csomó szabályozás, ahogy frissültek tájékoztatók is.

A bet365 Authenticator-nak semmi köze ehhez. Ha jól rémlik akkor eredetileg ez az amerikai piacra volt bevezetve, viszont fogalmunk sincs, hogy miért jött át az óceánon. Nyilván köze van ahhoz is, hogy szűrjék a multi-accosokat.

Idézetet írta: Carpeks Dátum május 26, 2023, 10:42:15Hát ti a szerencse gyermekei lehettek  ;D  PC vagy apple?

PC-ről , ezért valamit beláthattak, hogy arról bonyolult alkalmazással játszogatni.

Júl 1-től nem lehet be ill. kiutaltatni magyar bankártyáról. Tud erről valaki valamit?

Idézetet írta: Csabi76 Dátum június 05, 2023, 14:45:23Júl 1-től nem lehet be ill. kiutaltatni magyar bankártyáról. Tud erről valaki valamit?


Forrás?