Már megint nagyon érdekes dolog történt. Ahogy írtam, másoktól hallott infók miatt fillérre pontosan lenulláztam az egyenlegem, remélve hogy kapok majd visszacsalogató hűségbónuszt. 2 hét eltelt, de sem e-mail, sem belépve a számlára semmi változás, üzenet (naponta ellenőrizve)... 0 Ft egyenleg. Mai nap megint belépek és ott figyel az 1.522,- Ft-os bónuszegyenleg

Ez hogy jött ki ilyen "kerek" számra? Tüzetesen ellenőriztem újra, de semmi értesítést nem kaptam erről, spam mappában sincs mail, belső üzenet sincs. Az akciók/bónusztörténet résznél látható a bónusz "Tisztelet bónusz" néven, részvételi feltételeknél pedig 18-ai dátumtól indul a 90 napos forgatási határidő, tehát elméletben már több, mint egy hete él, mégsem volt nyoma eddig. Ezt a 22 forintot meg végkép nem tudom hova tenni, így a forgatandó is: "Szükséges kiértékelt tét 4 566,00. És ugye semmiféle ajánlatkód sem jött, mégis úgy írja a feltételeknél, hogy annak megadásával indul az egész buli. Tapasztalt bárki ehhez hasonlót, vagy tudtok adni valami magyarázatot?