Bet365 - Hűségbónusz

Indította Milán, február 10, 2015, 20:09:26

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Laca87

*** Haladó
Van egyébként vki, aki 10EUR/3000 Ft-nál nagyobb bónuszt szokott kapni?

gabor88888

*** Haladó
Idézetet írta: Laca87 Dátum február 20, 2015, 11:06:04

Nekem általában 2 hetente jön 25 €, de van amikor kimaradok a szórásból.

Superhero

*** Haladó
Idézetet írta: Laca87 Dátum február 20, 2015, 11:06:04

Nekem egy fél éve váltottak 5 euróról 10re.

Biro Zoltan

** Kezdő
En mar olyan reg nem kaptam bonuszt,hogy nem is emlekszem mikor volt utoljara,de azelott ket hetente kuldtek vajon mi az oka ennek hogy most nem kuldenek?

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: Biro Zoltan Dátum február 20, 2015, 18:37:29
En mar olyan reg nem kaptam bonuszt,hogy nem is emlekszem mikor volt utoljara,de azelott ket hetente kuldtek vajon mi az oka ennek hogy most nem kuldenek?

Fogadtál mostanság?

gabor88888

*** Haladó

nagydani1990

* Újonc
Én általában havonta kaptam mert egész évben játszok , 5 eurós bónuszokat, de január eleje óta pedig szép kis összegeket befizettem tehát volt számlaforgalmam a nyereményekkel is fel-alá lifteztem és egy árva bónusz nem jött pedig már március közepe van , és sajnos kifizetésem sem volt.. szóval elég érdekes nem tudom h mégis akkor milyen szempontok alapján döntik el kinek mikor jár ingyen bónusz..

ncis88

**** Tősgyökeres
Barátommal történt múlt héten. Nem játszott a számláján egy ideje, pénznemet váltott, majd befizetett 5 eurót, hogy tudjon streameket nézni pl dartson, kosáron stb. Felrakott 4.99eurót egy 3as kötésre, elment, maradt a számláján 1 cent, és jött neki a hűségbónusz 5euróról.. :DD

Arzeen

**** Tősgyökeres
az utóbbi héten nyertem, tegnap előtt ki is vettem az egész bankot
ma délután már küldték a bónuszt hogy toljam vissza az arcomat játszani.. na meg a pénzt :)

szorzatos

**** Tősgyökeres
Nálam nem működik a nullázós téma, kb. 2 hete nullára kinyertem máshova a pénzem és semmiféle e-mail nem jön bónuszról. Egy augusztusban tett long term fogadás van már csak bent függőben.

szorzatos

**** Tősgyökeres
Már megint nagyon érdekes dolog történt. Ahogy írtam, másoktól hallott infók miatt fillérre pontosan lenulláztam az egyenlegem, remélve hogy kapok majd visszacsalogató hűségbónuszt. 2 hét eltelt, de sem e-mail, sem belépve a számlára semmi változás, üzenet (naponta ellenőrizve)... 0 Ft egyenleg. Mai nap megint belépek és ott figyel az 1.522,- Ft-os bónuszegyenleg  :laugh: Ez hogy jött ki ilyen "kerek" számra? Tüzetesen ellenőriztem újra, de semmi értesítést nem kaptam erről, spam mappában sincs mail, belső üzenet sincs. Az akciók/bónusztörténet résznél látható a bónusz "Tisztelet bónusz" néven, részvételi feltételeknél pedig 18-ai dátumtól indul a 90 napos forgatási határidő, tehát elméletben már több, mint egy hete él, mégsem volt nyoma eddig. Ezt a 22 forintot meg végkép nem tudom hova tenni, így a forgatandó is: "Szükséges kiértékelt tét 4 566,00. És ugye semmiféle ajánlatkód sem jött, mégis úgy írja a feltételeknél, hogy annak megadásával indul az egész buli. Tapasztalt bárki ehhez hasonlót, vagy tudtok adni valami magyarázatot?

tonijani

**** Tősgyökeres
az 1522-ft szerintem pontosan 5 euró mai árfolyamon. Vagy tőlük kaptál hűségbónuszt vagy nem lehet hogy a sportfogadas.org oldalon nyertél valamelyik játékon ennyit?

szorzatos

**** Tősgyökeres
Logikus, akkor a 22 forintos kérdést elvitted! Játékokban nem nyertem.

lacuss

**** Tősgyökeres
Nyaljanak konnektort, dec 24 óta nem kaptam  >:( Novemberben és decemberben 500-700Kért volt fogadásom, több kifizetésem. Januárban semmi, februárban és márciusban volt befizetés, fogadás. Kifizetés nem.  :noway:

riverside

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: lacuss Dátum március 26, 2015, 16:46:50
Nyaljanak konnektort, dec 24 óta nem kaptam  >:( Novemberben és decemberben 500-700Kért volt fogadásom, több kifizetésem. Januárban semmi, februárban és márciusban volt befizetés, fogadás. Kifizetés nem.  :noway:
Erre mondom én. Nyaljanak sót a köcsögök.  :bash: