Bet365 - Cash out

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:52:46, SPF Admin
Bet365 - Cash out

Mostantól tétjének egy részét is felveheti

A Felvehető most funkcióval még több szabad kezet kap a fogadásai felett, és nyereményét még azelőtt felveheti, hogy az esemény befejeződne. Ezzel a funkcióval egy teljes fogadást lezárhat, vagy szükség esetén felveheti a tét egy részét is, amellyel a tét hátralévő részét továbbra is érvényben hagyja.

Eddig a fogadásainak leadása után mindig várnia kellett az eredményre, de ennek a várakozásnak most vége. Új funkciónk segítségével Ön mostantól figyelemmel követheti fogadásait, és azokat az Önnek megfelelő időpontban zárhatja le.

Amennyiben a fogadását le szeretné zárni, mindössze rá kell kattintania a választás(ok) alatti Felvehető most gombra. Amennyiben úgy dönt, hogy a teljes fogadást lezárja, ezt az összeget kapja meg és a fogadása végső eredménye nem befolyásolja a számláján jóváírt összeget. Amennyiben úgy dönt, hogy csak a fogadása egy részét veszi fel, egyszerűen engedélyezze a Felvehető most csúszkát azzal, hogy rákattint a Felvehető most gomb melletti ikonra, kiválasztja a felvenni kívánt összeget, és az összeget jóváírjuk az egyenlegén. A tét fennmaradó részét a fogadás végeredménye alapján értékeljük ki.

A felkínált összeg választása(i) teljesítményétől függ és az nagyobb vagy kisebb is lehet az eredeti tétjénél, ezzel garantálva a profitot vagy csökkentve várható veszteséget.

A Felvehető most funkció bizonyos mérkőzés előtti és élő eseményeken, mérkőzéseken és piacokon érhető el, egyszeri és kombinált fogadásoknál, különböző sportoknál, beleértve a labdarúgást, teniszt, lóversenyt, krikettet és kosárlabdát. A fogadások részleges lezárása jelenleg csak bizonyos egyszeri és hagyományos gyűjtő fogadásoknál érhető el, így más kombinált fogadási lehetőségeknél nem érhető el.

Fogadások lezárásának módja
Több módon is nyomon követheti a jogosult fogadásokból felvehető összeget.

Miután bejelentkezett a számlájára, a függőben lévő fogadások száma a fogadószelvény Fogadásaim része mellett lesz látható. Egyszerűen kattintson rá a Fogadásaim részre, hogy megtekintse a jogosult fogadásait és az aktuálisan felvehető összeget.

Amennyiben rákattint a Felvehető most gomb melletti ikonra, aktiválja a Felvehető most csúszkát, amellyel lehetősége lesz beállítani a felvenni kívánt részösszeget. A várható nyeremény és a hátralévő tét a Felvehető most gombon lesz látható, ahol kiválaszthatja, hogy a fogadása mekkora részét szeretné felvenni, majd rákattinthat a döntése véglegesítéséhez.

A Fogadásaim rész alatti Élő fülön bármely élő fogadását megtalálja, beleértve az élő eredményt és az aktuálisan felvehető összeget is.

Mindkét részen lehetősége van, hogy bármely választását a kedvencekhez adja, ha áthúzza az egerét a jobb felső sarkon és rákattint a megjelenő csillagra. Miután rákattintott a csillagra, a választás(ok) felkerül(nek) a fogadószelvény tetejére, így azokat még könnyebben követheti.

Ez a funkcionalitás az Élőben oldalon is elérhető, ahol kiválaszthatja a Fogadásaim részt az Élő menüből. Ez létrehoz egy almenüt, ahol megtekintheti a lezárható fogadásait, és közben az elérhető események élő közvetítését vagy Élő mérkőzés felületét is nézheti.

A Felvehető most funkció mobil vagy táblagépen is elérhető, mindössze válassza ki a Fogadásaim részt az oldal tetején és nyissa meg a Felvehető most fület, hogy a jogosult fogadásai megjelenjenek. Ezt követően kiválaszthatja a kedvenceit, követheti az eredményeket, valamint rákattinthat a választása alatti Felvehető most gombra és jóváhagyhatja a tranzakciót, ha úgy dönt, hogy idő előtt le szeretné zárni a fogadását.


Részvételi feltételek
A Felvehető most funkció bizonyos mérkőzés előtti és élő eseményeken, mérkőzéseken és piacokon érhető el, egyszeri és kombinált fogadásoknál, különböző sportoknál, beleértve a labdarúgást, teniszt, lóversenyt, krikettet és kosárlabdát. A Felvehető most csúszka jelenleg csak bizonyos egyszeri és hagyományos gyűjtő fogadásoknál érhető el, így más kombinált fogadási lehetőségeknél nem használható.
A Felvehető most funkcióval lezárt fogadások feldolgozása közben némi késleltetés lehet. Amennyiben egy szorzó idő közben megváltozik vagy egy piacot felfüggesztünk, úgy a Felvehető most kérelme elképzelhető, hogy sikertelen lesz.
Amennyiben az összeg felvételére való igénye sikeres, ezt jelezni fogjuk és a fogadást azonnal kiértékeljük. A vonatkozó piac végeredménye később már nem lesz kihatással a felvett összegre.
A Felvehető most funkció használatakor kínált összeg mindig azt az összeget jelzi, amely sikeres tranzakció esetén visszakerül az Ön számlájára.
A részleges lezárás maximum tíz alkalommal hajtható végre egyszeri fogadásoknál és öt alkalommal a jogosult gyűjtő fogadásoknál. A részlegesen felvett összegnek nagyobbnak kell lennie a minimális tétegységnél vagy meg kell egyeznie azzal.
A Lucky 15/31/63, Union Jack, gyűjtő fogadás vagy parlay ajánlatokból származó bónuszok nem lesznek érvényes, ha a Felvehető most funkcióval zárt le egy fogadást vagy annak egy részét.
Bizonyos bet365 ajánlatok nem lesznek érvényesek, ha a Felvehető most funkcióval zárt le egy fogadást vagy annak egy részét. Kérjük, olvassa el az ajánlatok részvételi feltételeit.
A Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások egyik akció megforgatási követelményeibe sem számítanak bele.
A bet365 nem tudja garantálni, hogy a Felvehető most funkció elérhető lesz a fogadásánál.
A bet365 nem vállal felelősséget, ha a Felvehető most funkció technikai okok miatt nem érhető el és az eredetileg leadott fogadásai érvényesek lesznek bármely ilyen időszakban.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy elfogadjon vagy elutasítson bármilyen fogadást/tétet, amelyet a Felvehető most funkcióra érvényes bármilyen sportra, bajnokságra, piacra vagy fogadási típusra kértek.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, felfüggessze, vagy eltávolítsa a Felvehető most funkciót bármely esemény, mérkőzés vagy piac esetén. Bármely ilyen eseményre, mérkőzésre vagy piacra tett fogadások továbbra is állnak, úgy ahogy azokat eredetileg megtették.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszafordítsa a fogadás idő előtti kifizetését, ha a fogadás vagy piac hibásan lett kiértékelve.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!