PDC Darts Világbajnokság 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Littler eddig az öltözőben maradt ::)

Idézetet írta: peshark Dátum január 03, 2024, 21:27:12Littler eddig az öltözőben maradt ::)

Na egyből meg is érkezett tornádó üzemmódban ahogy leírtam.. ;D Kell is a brutál döntőhöz ez, gyerünk

Idézetet írta: csabax Dátum december 28, 2023, 23:29:46Vajon esélyes a végső győzelemre Luke Littler?
Vagy még fiatal az ilyesmihez?
A válaszokat figyelembe véve végül a következőt tippeltem 2023. decemberének végén:

A bajnokság végén elfoglalt helyezés: Littler, Luke (Winner) (E/W 1/2 1-2) @ 7.00

Mivel Luke Littler bejutott a döntőbe, ám ott második helyezett lett, ezért a fogadásom 7-es szorzó helyett 4-essel lett nyertes.

A bajnokság végén elfoglalt helyezés: Littler, Luke (Winner) (E/W 1/2 1-2) @ 4.00 (7.00)  :great:
 :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:


Idézetet írta: robmiller Dátum december 20, 2023, 22:31:35Littler 16 évesen bejelentkezett a VB-címért?  ;D Brutális formában van a kissrác.  :o

Teljesen laikusként, kíváncsi voltam ki említette először Littler nevét a topikban, és hát nem csalódtam :beerchug:

Inkább a mikor az érdekes. Mert anno Cross-ról azért szó volt a vb előtt is jóval, meg előző évben Rockról is, de most erről a Littler srácról senki nem beszélt ilyen szinten, sőt semmilyen szinten. Hihetetlen a sztori, szerintem eltelik pár év, és erre a vb-re úgy fogok emlékezni, hogy Littler nyerte, és azt sem fogom tudni, kivel tolta a döntőt :D

#81 január 07, 2024, 10:04:36, robmiller
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 07, 2024, 09:14:55Inkább a mikor az érdekes. Mert anno Cross-ról azért szó volt a vb előtt is jóval, meg előző évben Rockról is, de most erről a Littler srácról senki nem beszélt ilyen szinten, sőt semmilyen szinten. Hihetetlen a sztori, szerintem eltelik pár év, és erre a vb-re úgy fogok emlékezni, hogy Littler nyerte, és azt sem fogom tudni, kivel tolta a döntőt :D

Kösz TiB! :D
Oak, nem mernék megesküdni, de a Darts fogadások topikban úgy emlékszem a márciusi UK Open kapcsán írtam már róla, hogy bejutott a főtáblára amatőr-státuszúként. Persze, ezzel nem önigazolást akarok itt keresni vagy ilyesmi, csak az tuti, hogy a srác már feltűnt nekem év elején, de azt nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire nagyot megy majd a VB-n.

szerk: meg is találtam a másik topikban. Felhoztam idézésben a dolgot! Még egyszer mondom nem villogni akarok, nehogy félreértsétek. Csak már akkor feltűnő volt, hogy milyen mutatókra képes.

Csak, hogy képbe legyetek, hogy a darts-vb mekkora eseménnyé vált:

Sky Sports revealed that the darts final became the most-watched non-football event in its history at 4.8 million viewers. Sports betting operator Kambi also revealed that the final was the most bet-on darts match in the company's history.

Kb. a legjobb időpontban van, kíváncsi lennék, ha mondjuk augusztusban lenne, milyen nézettsége lenne.  :D (Ettől persze a tény az tény  :ok:  )

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 09, 2024, 11:01:52Kb. a legjobb időpontban van, kíváncsi lennék, ha mondjuk augusztusban lenne, milyen nézettsége lenne.  :D (Ettől persze a tény az tény  :ok:  )

Akkor Cross-t rá kéne kötni a lajtos kocsira, annyi vizet bepuszilna. :great: