Európai labdarúgás bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:52:26, SPF Admin
Európai labdarúgás bónusz

A Bet365 fantasztikus Európai labdarúgás gyűjtő fogadás ajánlatával akár egy 100%-os bónuszt is szerezhetsz a legjobb európai ligákra, valamint a Bajnokok Ligája csoport és kieséses mérkőzéseire tett gyűjtő fogadásaiddal.

Az ajánlat a 3 vagy több választásból álló gyűjtő fogadások nyereményére érvényes a Játékidő eredménye vagy az Eredmény/mindkét csapat szerez gólt piacok esetén az angol Premier Liga, olasz Serie A, spanyol Primera Liga, német Bundesliga 1 és az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseknél.

A maximális bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Amennyiben a tét egy részét vetted fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számolják ki. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítasz, a bónuszt az új tét alapján számítják ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adsz hozzá a szelvényhez vagy módosítasz, a bónusz már nem lesz érvényes. A Dupla esély típusú fogadások vagy olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadások, mint a Lucky 15 vagy Lucky 31, nem érvényesek erre az ajánlatra.

Amennyiben a fogadásod sikeres, a következő bónuszokat adják hozzá a nyereményedhez:

Fogadás típusa                                   Bónusz
3-as gyűjtő                                           5% bónusz
4-es gyűjtő                                           10% bónusz
5-ös gyűjtő                                           10% bónusz
6-os gyűjtő                                           20% bónusz
7-es gyűjtő                                           30% bónusz
8-as gyűjtő                                           40% bónusz
9-es gyűjtő                                           50% bónusz
10-es gyűjtő                                         60% bónusz
11-es gyűjtő                                         70% bónusz
12-es gyűjtő                                         80% bónusz
13-as gyűjtő                                         90% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb                 100% bónusz


Részvételi feltételek

1. Kizárólag az angol Premier Liga, olasz Serie A, spanyol Primera Liga, német Bundesliga 1, UEFA Bajnokok Ligája vagy ausztrál A-League mérkőzések Játékidő eredménye vagy Eredmény/mindkét csapat szerez gólt piacokra tett mérkőzés előtti gyűjtő fogadásokra vonatkozik. A bónusz maximális értéke 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. Az európai labdarúgás bónusz nem érvényes a Dupla esély típusú fogadásokra vagy olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadásokra, mint a Lucky 15, Lucky 31, stb.

2. A bónusz bármelyik elhalasztott/törölt választás esetén is érvényes, de a hozzáadásra kerülő bónusz százaléka függ a tényleges győztes választások számától. Például, ha egy nyolcas gyűjtő fogadásból 7 választás győztes és 1 mérkőzést elhalasztanak, nyereményéhez egy 30%-os bónuszt adunk hozzá.

3. A nyeremény bónuszrészét az utolsó választás végeztét követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.

4. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki.

5. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.

6. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

7. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

8. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!