Tenisz gyűjtő bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:51:47, SPF Admin
Tenisz gyűjtő bónusz

A Bet365 fantasztikus tenisz gyűjtő ajánlatával akár 50% bónuszt is szerezhetsz a legjobb teniszversenyekre és eseményekre tett gyűjtő fogadásaiddal.

Ez az ajánlat a 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadások nyereségére érvényes, amelyeket a Megnyeri a mérkőzést, az 1. szett nyertese és a Fogadás szettre piacokra teszel egyéni és páros mérkőzések esetén bármely Grand Slam, ATP, WTA vagy Challenger Tour eseményen, valamint az egyéni és páros Davis Kupa, Fed Kupa és Hopman Kupa mérkőzéseken.

A maximális bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Amennyiben a tét egy részét vetted fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számolják ki. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítasz, a bónuszt az új tét alapján számítják ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adsz hozzá a szelvényhez vagy módosítasz, a bónusz már nem lesz érvényes. Az olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadások, mint a Lucky 15 vagy Lucky 31, nem érvényesek erre az ajánlatra.

Amennyiben a fogadásod sikeres, a következő bónuszokat adják hozzá a nyereségeihez:

Fogadás típusa                             Bónusz
2-es gyűjtő                                      5% bónusz
3-as gyűjtő                                      7,5% bónusz
4-es gyűjtő                                      10% bónusz
5-ös gyűjtő                                      15% bónusz
6-os gyűjtő                                      20% bónusz
7-es gyűjtő                                      25% bónusz
8-as gyűjtő                                      30% bónusz
9-es gyűjtő                                      35% bónusz
10-es gyűjtő                                    40% bónusz
11-es gyűjtő                                    45% bónusz
12-es gyűjtő vagy nagyobb             50% bónusz


Részvételi feltételek

1. A bónusz a 2 vagy több választásokat tartalmazó mérkőzés előtti gyűjtő fogadások nyereségére vonatkozik, amelyeket férfi egyéni, női egyéni, férfi páros, női páros vagy vegyes páros mérkőzésekre tettek meg Grand Slam, ATP, WTA, Challenger Tour, Davis Kupa, Fed Kupa vagy Hopman Kupa eseményeken. Az ajánlat a következő piacokra érvényes: Megnyeri a mérkőzést, 1. szett nyertese és Fogadás szettre.

2. Ha bármely választást elhalasztják/érvénytelenítik, a bónusz továbbra is érvényes, de a jóváírt százalékos bónusz türközni fogja a nyertes választások valós számát. Például, ha 8 mérkőzésből álló gyűjtő fogadásnál 7 nyertes és 1 elhalasztott mérkőzés van, úgy a nyereményeihez 25% bónuszt fogunk hozzáadni.

3. A maximum bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A gyűjtő bónusz nem érvényes olyan kombinációs fogadásokra, amelyek Lucky 15, Lucky 31 és hasonló bónuszokat tartalmaznak.

4. A nyereménye bónuszrészét az utolsó választás lejátszását követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.

5. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki.

6. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.

7. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

8. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

9. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!