Parlay bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 19, 2017, 09:51:35, SPF Admin
Parlay bónusz

Nyerjél akár 50%-kal többet a Bet365-nél az amerikai és kanadai sportokra tett mérkőzés előtti parlay fogadásaiddal, beleértve az alapszakaszban és a rájátszásban játszódó futball, kosárlabda, jégkorong és baseball mérkőzéseket.

Az ajánlat a 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti parlay (gyűjtő) fogadások nyereségére vonatkozik az NFL/NCAAF/CFL/NBA/NCAAB/MLB/NHL bajnokságoknál a következő 2 esélyes piacok esetén: Hendikep, Játék összesített, 1. félidő pont hendikep, 2. félidő pont hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő összesített és Győztes (Money Line).

A maximális bónusz 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. A bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvetted. Amennyiben a tét egy részét vetted fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számolják ki. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítasz, a bónuszt az új tét alapján számítják ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adsz hozzá a szelvényhez vagy módosítasz, a bónusz már nem lesz érvényes. A Parlay Cards, Teasers vagy olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadások, mint a Lucky 15 vagy Lucky 31, nem érvényesek erre az ajánlatra.

A Bet365 ajánlata most még kedvezőbb, hiszen nincsen nyereményszorzós korlátozás, így választásaid bármilyen szorzóval is leadhatod.

Amennyiben a fogadásod sikeres, a következő bónuszokat adják hozzá a nyereségeidhez:

Fogadás típusa                         Bónusz

2-es gyűjtő                                  5% bónusz
3-as gyűjtő                                  7,5% bónusz
4-es gyűjtő                                  10% bónusz
5-ös gyűjtő                                  15% bónusz
6-os gyűjtő                                  20% bónusz
7-es gyűjtő                                  25% bónusz
8-as gyűjtő                                  30% bónusz
9-es gyűjtő                                  35% bónusz
10-es gyűjtő                                40% bónusz
11-es gyűjtő                                45% bónusz
12-es gyűjtő vagy nagyobb         50% bónusz


Részvételi feltételek

1. A bónusz a 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti parlay (gyűjtő) fogadások nyereségére vonatkozik az NFL/NCAAF/CFL/NBA/NCAAB/MLB/NHL bajnokságoknál a következő 2 esélyes piacok esetén: Spread/Run Line (Hendikep)/Puck Line (Hendikep), Játék összesített, 1. félidő pont hendikep, 2. félidő pont hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő összesített és Győztes (Money Line).

2. A bónusz bármelyik elhalasztott/törölt választás vagy push esetén is érvényes, de annak százaléka függ a tényleges győztes választások számától. Például, ha egy 8 választásból álló parlay fogadásból (nyolcas gyűjtő) 7 győztes és egy push, a bónusz értéke a nyereség 25%-a lesz.

3. A bónusz maximális összege 100.000£ vagy ennek megfelelő valuta. A Parlay bónusz nem érvényes a fix nyereményszorzós parlay kártyákra, teaserekre, valamint olyan kombinációs fogadásokra, amelyekhez bónuszok tartoznak, így például a Lucky 15, Lucky 31, stb.

4. A nyereménye bónuszrészét az utolsó választás lejátszását követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.

5. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki.

6. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.

7. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

8. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

9. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

Részvételi feltételek érvényesek/Játssz felelősségteljesen (18+)!